Wkurza mnie...

kalka

#6144832 Napisano: 14.01.2016 11:08:23
tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka     
0 0

cherry_coke

#6144836 Napisano: 14.01.2016 11:11:00
kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka     

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 
0 0

Gość: barcza

#6144838 Napisano: 14.01.2016 11:13:16
To nagroda przepada a na drugi raz tak schowa paragon żeby ani pies ani kot nie zjadł emotka
0 0

kalka

#6144839 Napisano: 14.01.2016 11:13:58
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

A to wtedy ma top "zakupy na konkursy" emotka
0 0

Gość: barcza

#6144841 Napisano: 14.01.2016 11:16:36
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Zaraz my tutaj piszemy o kupowaniu paragonów po zakończeniu konkursów a do kupienia aktualnych paragonów w czasie trwania konkursów jest top zakupy na konkursy, który jest dobry bo jeżeli ktoś nie ma w swoim mieście sklepu a chce paragon na konkurs to może kupić tutaj nie ma nic zabronionego 
0 0

joan

#6144843 Napisano: 14.01.2016 11:18:52
cherry_coke napisał(a):

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka
0 0

kalka

#6144856 Napisano: 14.01.2016 11:36:29
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka

emotka  
 Co wejdę w top "wkurza mnie" zapominam co właściwie mnie wkurza, ale za to  wiem co (a raczej kto) potrafi rozbawić mnie do łez   emotka  
0 0

zabcia0410

#6144857 Napisano: 14.01.2016 11:37:03
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jest wątek zakupy na konkursy,łysy może się dogadać emotka a poza tym rodzina ,znajomi itp też są łysi?
0 0

shell

#6144860 Napisano: 14.01.2016 11:38:21
wkurza mnie czekanie na WSZELAKIE wyniki!!! emotka
0 0

cherry_coke

#6144861 Napisano: 14.01.2016 11:38:31
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jest wątek zakupy na konkursy,łysy może się dogadać emotka a poza tym rodzina ,znajomi itp też są łysi?

Są po prostu takie rzeczy, których naprawdę nie potrzebujmy, a nagrody wymarzone. Nie pozbawiajcie łysego marzeń.  emotka
0 0

kalka

#6144866 Napisano: 14.01.2016 11:43:59
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Całkiem możliwe emotka Znane są takie przypadki, jak np ten: 
Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i  ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tralala, łysy ksiądz nam błogosławił, łysy organista grał, a  po roku coś przybyło i to także łyse było..   emotka
0 0

zdolnabestia

#6144867 Napisano: 14.01.2016 11:44:26
Przecież nie jest łysy wszędzie  emotka
0 0

koper

#6144874 Napisano: 14.01.2016 11:57:02
Po pierwsze, łysy też używa szamponu, szampon dobiera się do skóry głowy. Niby czym łysy ma myć głowę? 
Po drugie jest OGROMNA różnica pomiędzy kupieniem paragonu przed zagraniem w konkursie (od tego jest zresztą oddzielny wątek na forum), a graniem bez paragonu i szukaniem go dopiero po ewentualnej wygranej.
Po trzecie nie rozumiem ludzi, którzy sprzedają swoje paragony oszustom i kombinatorom. Przecież, żeby taki delikwent nie był pewien, że kupi na forum odpowiednią ilość paragonów, i to często za śmiesznie niską cenę (zdarza się nawet taniej niż koszt produktów konkursowych  emotka ), to nie zdecydowałby się na granie bez paragonu. 
Po czwarte, przez całą sytuację masa uczciwych ludzi omija szerokim łukiem konkursy w których nie podaje się numeru paragonu, na czym też dobrze wychodzą Ci bardziej "sprytni".
Po piąte, tak rozumiem, że paragon można zgubić, niechcący zjeść, spalić, upuścić do kibla, wyprać razem ze spodniami, wyprasować w kieszeni koszuli, itd, ale nie oszukujmy się, nie zdarza się to zbyt często...
Po szóste, liczba moich zgłoszeń konkursowych zawsze jest równa liczbie posiadanych przeze mnie paragonów i nie wychodzę na tym najgorzej emotka
0 0

Gość: tomniewkurza

#6144878 Napisano: 14.01.2016 12:03:39
magnus napisał(a):

Problem w tym, że te "biedne żuczki" NIE CHCĄ dodawać konkursów nawet jak im podasz na tacy. Wolą nawet przez  kilka lat ślizgać się po innych i mieć dostęp do wszystkiego emotka

WIEM i to jest przykre. emotka Zrobiłem kiedyś eksperyment społeczny (ryzykując karniaka, chłe, chłe emotka )i umieściłem na forum linki do NOWYCH konkursów, by sobie żuczki wykorzystały. I co? I Psińco. Zainteresowanie żuczków nawet się nie obudziło. Kilka konkursów zostało dodanych do bazy przez... uwaga, fanfary - starych użytkowników emotka Jednak co obibok i pasożyt, to obibok i pasozyt. Nazwa widocznie zobowiązuje emotka Więc nie mam żadnych wyrzutów sumienia, kpiąc sobie z nich niemiłosiernie i bez litości emotka
0 0

asantesana

#6144881 Napisano: 14.01.2016 12:08:28
zdolnabestia napisał(a):

Przecież nie jest łysy wszędzie  emotka

Myślisz, że w Warszawie jest, a w Gdańsku już nie?  emotka
0 0

nelunia

#6144889 Napisano: 14.01.2016 12:21:46
zdolnabestia napisał(a):

Przecież nie jest łysy wszędzie  ;

Przez Ciebie oplułam telefonemotka
0 0

nataszka

#6144891 Napisano: 14.01.2016 12:23:23
shell napisał(a):

wkurza mnie czekanie na WSZELAKIE wyniki!!! emotka

Tak mało wysyłam i to "przeciąganie" o info jest wkurzające....
0 0

ziolko

#6144892 Napisano: 14.01.2016 12:24:29
wkurza mnie, że niektóre agencje wiedzą lepiej, jak rozwiązać konkurs. Mimo, że ewidentnie nie znają się na rzeczy i np. nagradzają czasy z sufitu wzięte, a nie faktycznie najniższe.
Poza tym gdzie ranking publicznie dostępny?? to, że tylko oni go widzą powoduje, że są rózne niejasności i nieprawidłowości.
I gdzie przestrzeganie WŁASNEGO regulaminu???? wyniki konkursu podane po 21 dniach od regulaminowego czasu, w dodatku nie publicznie, tylko rzekomo wysłane do laureatów. 
Czas na odpowiedź na reklamację też już ponad 2 razy dłuższy, niż zakładany.
Szlagggg.... a to taka niby dobra firma, marka znana nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie emotka  zatrudnili zielonych laików... a nie dobrą firmę do organizacji konkursu emotka
A właśnie... w regulaminie również nie ma żadnej wzmianki o tym, że organizatorem jest jakaś zewnętrzna agencja, tylko sponsor bezpośrednio.
I nie wiadomo, kogo objeżdżać  emotka
0 0

anika1989

#6144894 Napisano: 14.01.2016 12:28:05
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że niektóre agencje wiedzą lepiej, jak rozwiązać konkurs. Mimo, że ewidentnie nie znają się na rzeczy i np. nagradzają czasy z sufitu wzięte, a nie faktycznie najniższe.
Poza tym gdzie ranking publicznie dostępny?? to, że tylko oni go widzą powoduje, że są rózne niejasności i nieprawidłowości.
I gdzie przestrzeganie WŁASNEGO regulaminu???? wyniki konkursu podane po 21 dniach od regulaminowego czasu, w dodatku nie publicznie, tylko rzekomo wysłane do laureatów. 
Czas na odpowiedź na reklamację też już ponad 2 razy dłuższy, niż zakładany.
Szlagggg.... a to taka niby dobra firma, marka znana nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie emotka  zatrudnili zielonych laików... a nie dobrą firmę do organizacji konkursu emotka
A właśnie... w regulaminie również nie ma żadnej wzmianki o tym, że organizatorem jest jakaś zewnętrzna agencja, tylko sponsor bezpośrednio.
I nie wiadomo, kogo objeżdżać  emotka

Gdzie takie akcje? emotka
0 0

ziolko

#6144898 Napisano: 14.01.2016 12:31:28
na fb, a gdzieżby indziej?? emotka
Organizator X, sponsor X, a jak przychodzi co do czego to organizowaniem i reklamacjami zajmuje się niezależna agencja Y. W dodatku nie wiadomo jaka.
W reg nie ma info, że tym wszystkim będzie zajmowała się jakaś inna firma, tylko X. 
0 0