Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
Gość: barcza
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barcza
joan
Postów 18686
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!
Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co wejdę w top "wkurza mnie" zapominam co właściwie mnie wkurza, ale za to wiem co (a raczej kto) potrafi rozbawić mnie do łez
zabcia0410
Postów 864
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
shell
Postów 1221
Data rejestracji 03.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tralala, łysy ksiądz nam błogosławił, łysy organista grał, a po roku coś przybyło i to także łyse było..
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po drugie jest OGROMNA różnica pomiędzy kupieniem paragonu przed zagraniem w konkursie (od tego jest zresztą oddzielny wątek na forum), a graniem bez paragonu i szukaniem go dopiero po ewentualnej wygranej.
Po trzecie nie rozumiem ludzi, którzy sprzedają swoje paragony oszustom i kombinatorom. Przecież, żeby taki delikwent nie był pewien, że kupi na forum odpowiednią ilość paragonów, i to często za śmiesznie niską cenę (zdarza się nawet taniej niż koszt produktów konkursowych
Po czwarte, przez całą sytuację masa uczciwych ludzi omija szerokim łukiem konkursy w których nie podaje się numeru paragonu, na czym też dobrze wychodzą Ci bardziej "sprytni".
Po piąte, tak rozumiem, że paragon można zgubić, niechcący zjeść, spalić, upuścić do kibla, wyprać razem ze spodniami, wyprasować w kieszeni koszuli, itd, ale nie oszukujmy się, nie zdarza się to zbyt często...
Po szóste, liczba moich zgłoszeń konkursowych zawsze jest równa liczbie posiadanych przeze mnie paragonów i nie wychodzę na tym najgorzej
Gość: tomniewkurza
WIEM i to jest przykre.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
nelunia
Postów 1955
Data rejestracji 12.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie cel jest ważny, ale droga do celu.
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym gdzie ranking publicznie dostępny?? to, że tylko oni go widzą powoduje, że są rózne niejasności i nieprawidłowości.
I gdzie przestrzeganie WŁASNEGO regulaminu???? wyniki konkursu podane po 21 dniach od regulaminowego czasu, w dodatku nie publicznie, tylko rzekomo wysłane do laureatów.
Czas na odpowiedź na reklamację też już ponad 2 razy dłuższy, niż zakładany.
Szlagggg.... a to taka niby dobra firma, marka znana nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie
A właśnie... w regulaminie również nie ma żadnej wzmianki o tym, że organizatorem jest jakaś zewnętrzna agencja, tylko sponsor bezpośrednio.
I nie wiadomo, kogo objeżdżać
anika1989
Postów 258
Data rejestracji 21.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator X, sponsor X, a jak przychodzi co do czego to organizowaniem i reklamacjami zajmuje się niezależna agencja Y. W dodatku nie wiadomo jaka.
W reg nie ma info, że tym wszystkim będzie zajmowała się jakaś inna firma, tylko X.