Wkurza mnie...

androm

#6143044 Napisano: 11.01.2016 00:06:38
buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

rata za mieszkanie ważna rzecz.. 
Ale chyba postępowanie kuzynki pozostawiło jakiś mały niesmak? 

To prawda. Mimo wszystko czuję sie troszke oszukana, bo gdy przypominam sobie "ten dzień" to nadal widzę uhahana kuzynke, ktora tak bardzo cieszy sie na pieczenie ciast. Dalabym Jej Oskara. Leonardo D.by Jej pozazdroscil emotka

może dopiero potem przyszła jej sprzedaż do głowy więc cieszyła się szczerze
0 0

jokan

#6143045 Napisano: 11.01.2016 00:07:40
doris1 napisał(a):

a mnie wkurza dodawanie zdjęć w topie "Wygrane na wymianę/sprzedaż" emotka

a ja nie widze tu powodu do wkurzania:)
wkurza mnie ze musze jutro (oo, to juz dzisiaj) czesnie wstac...a jeszcze bym chciala tyle rzeczy porobic
0 0

dolly

#6143049 Napisano: 11.01.2016 00:39:18
androm napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

To prawda. Mimo wszystko czuję sie troszke oszukana, bo gdy przypominam sobie "ten dzień" to nadal widzę uhahana kuzynke, ktora tak bardzo cieszy sie na pieczenie ciast. Dalabym Jej Oskara. Leonardo D.by Jej pozazdroscil emotka

może dopiero potem przyszła jej sprzedaż do głowy więc cieszyła się szczerze

O tym samym pomyslalam. sprawdzila w necie po ile "stoi" i ja olsnilo.
Nie zmienia to faktu, ze nie powinna tak sie zachować. 
0 0

taalvikki

#6143054 Napisano: 11.01.2016 02:23:04
mirai napisał(a):

Wkurza mnie, że praktycznie przez cały styczeń, a pewnie i do połowy lutego nie będzie nowych (ciekawych)  konkursów promocyjnych. Tak jest zresztą co roku - no cóż - po zakupach prezentowych na Mikołaja i święta oraz wyprzedażach - jest zastój. Zastój jest też w ilości odwiedzin na e-konkursy, bo co oglądać jak nie ma nic ciekawego? Nawet nie chce mi się dodawać do bazy nowych konków żeby być "odblokowanym" - teraz to nie ma sensu. Trzeba ten martwy sezon odczekać...emotka

o. w ogóle te całe sezony mnie irytują. przyjmują one, że każdy obchodzi hucznie święta, a potem pości. po części dlatego nie lubię tych całych świąt, których istotą nie jest przeżycie religijne, tylko pajacowanie z prezentami. niby wszyscy głoszą, że grudniu się więcej wygrywa, ale.. osobiście wolałabym jakąś stałą, a nie sporo w grudniu i posuchę w styczniu. emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6143060 Napisano: 11.01.2016 07:53:17
buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

To kuzynka po części rozgrzeszona... Ale niesmak pozostał.. emotka
0 0

asiakali

#6143061 Napisano: 11.01.2016 07:56:05
Wkurza mnie jedna wielka ślizgawka w całym mieście!!! Gigantyczne lodowisko! Zero piasku na chodnikach, masakra !!! Nie znoszę zimy !!!! 
0 0

freyja88

#6143093 Napisano: 11.01.2016 10:23:40
siasiolka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

To kuzynka po części rozgrzeszona... Ale niesmak pozostał.. emotka

Wezmę miętówkę i będzie po sprawie emotka Ale wnioski wyciągnęłam z całej tej sytuacji:
- koniec z drogimi prezentami (wyjątek: mąż, mama, dzieci)
- uważać na grę aktorską ludzi. Nigdy nie wiesz czy nawet najbliższa osoba jest z Tobą szczera.
Zrobiłam się bardziej wyczulona, ale nie wiem czy to dobrze.

No i już przy poniedziałku w temacie: Rudy z GLSu znów opiera sie na dzwonku emotka
0 0

dolly

#6143127 Napisano: 11.01.2016 11:17:34
Wkurza mnie, ze wlaczylam sobie taryfe frii w t-mobile ,w ktorej musze bulic miesieczna oplate za rok waznosci konta.
Ktos wie jak ja zmienic? Podobno nie mozna emotka
0 0

Bimbusia

#6143163 Napisano: 11.01.2016 11:57:56
giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Wkurza mnie, to mało powiedziane. Aż się we mnie zagotowało właśnie! Otóż na fb społeczność o nazwie "Kino Wszechczasów" ogłasza niby konkurs w którym można wygrać bilety. Należy wypełnić formularz, po którym jak wynika z regulaminu przychodzą płatne smsy, kilka razy w tygodniu. No normalnie, rozbój w biały dzień! A ludzie się na to łapią, regulaminu nie przeczytają....Jak napisałam komentarz o tym, żeby ludzie czytali regulamin to dali mi od razu bana na pisanie następnych komentarzy. No normalnie, ręce opadają, co za złodziejstwo się szerzy....

odpowiedź z Helios Polska na fb "Drodzy Widzowie, w związku z pojawiającymi się w ostatnim czasie profilami w serwisie Facebook, które organizują konkursy, w których do wygrania są bilety do naszej sieci kin, chcielibyśmy poinformować, iż Helios Polska jest jedynym oficjalnym profilem zrzeszającym Fanów naszej sieci w Polsce i nie mamy nic wspólnego z tymi procederami. Wszystkie fałszywe profile są na bieżąco zgłaszane, niemniej proces chwilę trwa, czekamy na reakcję serwisu. Przy tej okazji zapraszamy Was do samodzielnego zgłaszania jakichkolwiek nieprawidłowości oraz tych stron do Administracji FB. Z góry dziękujemy!"  też widziałam ten regulamin i 5 zł za smsa, brak słów, a jeszcze tylu chętnych, a Ciebie zablokowali, bo lewy profil kina emotka

Zgłosiłam tą stronę jako oszustwo. Ponad 18 tys polubień...normalnie naciągacze.
0 0

Gość: giuliettaX

#6143170 Napisano: 11.01.2016 12:10:33
Bimbusia napisał(a):

giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Wkurza mnie, to mało powiedziane. Aż się we mnie zagotowało właśnie! Otóż na fb społeczność o nazwie "Kino Wszechczasów" ogłasza niby konkurs w którym można wygrać bilety. Należy wypełnić formularz, po którym jak wynika z regulaminu przychodzą płatne smsy, kilka razy w tygodniu. No normalnie, rozbój w biały dzień! A ludzie się na to łapią, regulaminu nie przeczytają....Jak napisałam komentarz o tym, żeby ludzie czytali regulamin to dali mi od razu bana na pisanie następnych komentarzy. No normalnie, ręce opadają, co za złodziejstwo się szerzy....

odpowiedź z Helios Polska na fb "Drodzy Widzowie, w związku z pojawiającymi się w ostatnim czasie profilami w serwisie Facebook, które organizują konkursy, w których do wygrania są bilety do naszej sieci kin, chcielibyśmy poinformować, iż Helios Polska jest jedynym oficjalnym profilem zrzeszającym Fanów naszej sieci w Polsce i nie mamy nic wspólnego z tymi procederami. Wszystkie fałszywe profile są na bieżąco zgłaszane, niemniej proces chwilę trwa, czekamy na reakcję serwisu. Przy tej okazji zapraszamy Was do samodzielnego zgłaszania jakichkolwiek nieprawidłowości oraz tych stron do Administracji FB. Z góry dziękujemy!"  też widziałam ten regulamin i 5 zł za smsa, brak słów, a jeszcze tylu chętnych, a Ciebie zablokowali, bo lewy profil kina emotka

Zgłosiłam tą stronę jako oszustwo. Ponad 18 tys polubień...normalnie naciągacze.

a jeszcze najpierw było 10 biletów, a potem, że takie zainteresowanie niby zrobili drugi konkurs i dali 100 emotka  od razu ta apka była podejrzana emotka  można zgłosić też do UOKiK emotka  już jest pierwsze ostrzeżenie konsumenckie o takich oszustwach https://uokik.gov...ci.php?news_id=12100
0 0

Bimbusia

#6143177 Napisano: 11.01.2016 12:14:16
giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

a jeszcze najpierw było 10 biletów, a potem, że takie zainteresowanie niby zrobili drugi konkurs i dali 100 emotka  od razu ta apka była podejrzana emotka  można zgłosić też do UOKiK emotka  już jest pierwsze ostrzeżenie konsumenckie o takich oszustwach https://uokik.gov...ci.php?news_id=12100

Tak...podejrzane to strasznie było. Po moim komentarzu na ich stronie i zablokowaniu mnie z tego powodu już dla mnie było wszystko jasne...szkoda, że tylu ludzi daje się na to nabierać.
0 0

kadett33

#6143279 Napisano: 11.01.2016 14:15:44
dolly napisał(a):

Wkurza mnie, ze wlaczylam sobie taryfe frii w t-mobile ,w ktorej musze bulic miesieczna oplate za rok waznosci konta.

sprawdź to:
Poprzez wysłanie Ekspresowego kodu
*100*816*2#
lub
w Internetowym Systemie Obsługi na stronie www.t-mobile.pl
lub
w Biurze Obsługi Użytkownika
lub
w Punktach Sprzedaży Operatora
lub
wysyłając SMS-a o treści NIE na numer 416
0 0

dolly

#6143288 Napisano: 11.01.2016 14:28:36
kadett33 napisał(a):

dolly napisał(a):

sprawdź to:
Poprzez wysłanie Ekspresowego kodu
*100*816*2#
lub
w Internetowym Systemie Obsługi na stronie www.t-mobile.pl
lub
w Biurze Obsługi Użytkownika
lub
w Punktach Sprzedaży Operatora
lub
wysyłając SMS-a o treści NIE na numer 416

Dziekuje Kadett33, ale mnie chodzi o zmiane taryfy frii , na inna, a nie na wylaczeniu oferty rok waznosci konta emotka
0 0

pioge7

#6143337 Napisano: 11.01.2016 15:39:20
pie***ony rossman... Już nie wiem co pisać żeby sie spodobało emotka emotka  pewnie jakbym napisał że się zabiję jak mi nie dadzą nagrody to by to w dup..... Mieli

emotka emotka emotka  Już chyba 20 konkurs z rzędu co nic się nie udaje emotka  
0 0

Bimbusia

#6143339 Napisano: 11.01.2016 15:44:28
Bimbusia napisał(a):

giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

giulietta napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Tak...podejrzane to strasznie było. Po moim komentarzu na ich stronie i zablokowaniu mnie z tego powodu już dla mnie było wszystko jasne...szkoda, że tylu ludzi daje się na to nabierać.

Wygląda na to, że już jej nie ma na fb:)
0 0

defed

#6143351 Napisano: 11.01.2016 15:55:21
pioge7 napisał(a):

pie***ony rossman... Już nie wiem co pisać żeby sie spodobało emotka emotka  pewnie jakbym napisał że się zabiję jak mi nie dadzą nagrody to by to w dup..... Mieli

emotka  i mnie ostatnio Rossmann omija szerokim łukiem, co mnie oczywiście bardzo wkurza emotka
0 0

sylzab2294

#6143352 Napisano: 11.01.2016 15:58:28
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  i mnie ostatnio Rossmann omija szerokim łukiem, co mnie oczywiście bardzo wkurza emotka

mnie też... emotka
0 0

mysia

#6143388 Napisano: 11.01.2016 16:58:08
sylzab2294 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mnie też... emotka

a mnie to już dawno wkurzył i sama zaczęłam omijać go szerokim łukiem emotka
0 0

lusienka

#6143397 Napisano: 11.01.2016 17:06:03
Mysia napisał(a):

lusienka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie niefart od początku tego roku,w konkursach coraz gorzej mi idzieemotka
...ale najgorsze to,to że moja mama miała wypadek i ma rozbitą głowę...leży w szpitalu  i żaden lekarz nie potrafi podać pełnej diagnozy...każą tylko czekać emotka emotka emotka

Współczuję strasznie co do drugiej kwestii... pierwsza to nie koniec świata choć potrafi strasznie wkurzać...

W końcu przynajmniej wiemy co jej jest wstrząs mózgu,uszkodzony błędnik i uraz kręgosłupa,a doszło do tego gdy wchodziła na drabinkę i z trzeciego stopnia upadła na beton emotka  jak ten los w ciągu chwili potrafi odmienić życie w koszmaremotka emotka emotka

ojejku trzymaj się, musi być dobrze emotka

Jest dobrze emotka  bo obejdzie się bez operacji,leczenie potrwa długo,ale lekarz powiedzial,że najgorsze już za namiemotka tak się cieszęemotka
dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowaemotka
0 0

mysia

#6143404 Napisano: 11.01.2016 17:12:30
lusienka napisał(a):

Mysia napisał(a):

lusienka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie niefart od początku tego roku,w konkursach coraz gorzej mi idzieemotka
...ale najgorsze to,to że moja mama miała wypadek i ma rozbitą głowę...leży w szpitalu  i żaden lekarz nie potrafi podać pełnej diagnozy...każą tylko czekać emotka emotka emotka

Współczuję strasznie co do drugiej kwestii... pierwsza to nie koniec świata choć potrafi strasznie wkurzać...

W końcu przynajmniej wiemy co jej jest wstrząs mózgu,uszkodzony błędnik i uraz kręgosłupa,a doszło do tego gdy wchodziła na drabinkę i z trzeciego stopnia upadła na beton emotka  jak ten los w ciągu chwili potrafi odmienić życie w koszmaremotka emotka emotka

ojejku trzymaj się, musi być dobrze emotka

Jest dobrze emotka  bo obejdzie się bez operacji,leczenie potrwa długo,ale lekarz powiedzial,że najgorsze już za namiemotka tak się cieszęemotka
dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowaemotka

Super! Cieszymy się z Tobą emotka
0 0