Wkurza mnie...

yolka123

#6152173 Napisano: 29.01.2016 16:06:19
0 0

defed

#6152189 Napisano: 29.01.2016 16:35:50
Wkurza mnie paragon, który leży i nie potrafi doczekać się tej kosmicznej rezerwy biedronkowej emotka
oraz
wkurza mnie brak śniadaniówki Belvita z 18 stycznia i lista z tego "mojego" 3 etapu, która tylko 376 pozycji, gdzie wiele z tych osób jest wielokrotnie nagrodzonych... a co z moim zgłoszeniem? Już 4 etap idzie... WTF? emotka
0 0

edith

#6152213 Napisano: 29.01.2016 17:18:21
Wkurza mnie znowu choroba emotka Zapalenie oskrzeli,tchawicy i krtani antybiotyk skonczony w niedzielę a dzisiaj na nowo antybiotyk:angina ropna emotka Tak to jest jak się pracuje z malymi dziećmi,tyle razy mowi sie rodzicom żeby nie przyprowadzali chorych dzieci,zarażaja się nawzajem pochodzą 1 tydzień i znowu chorują a ja w tym roku poraz pierwszy pracuję z maluchami i łapię od nich wszystko kolejne L4 a nie chorowalam kilka lat!!Wiecie że rodzice dają dzieciom rano syropy na gorączkę i to często po kryjomu w szatni a potem za 3 godziny muszę dzwonić do pracy bo mają już 38 stopni gorączki albo jelitowka 1 dzien i już dziecko zdrowe w przedszkolu.Wiem nikt nie chce brac L4 takie czasy ,tylko szkoda tych dzieci które rodzice przetrzymują w domu żeby wyzdrowiały a potem 4 dni i znowu biedaczyska chore emotka Jest jeden plus L4 ,trochę poświęcę czasu na konkursy i nadrobię wszystkie zaległości  emotka
0 0

agachrab

#6152232 Napisano: 29.01.2016 18:02:35
edith napisał(a):

Wkurza mnie znowu choroba emotka Zapalenie oskrzeli,tchawicy i krtani antybiotyk skonczony w niedzielę a dzisiaj na nowo antybiotyk:angina ropna emotka Tak to jest jak się pracuje z malymi dziećmi,tyle razy mowi sie rodzicom żeby nie przyprowadzali chorych dzieci,zarażaja się nawzajem pochodzą 1 tydzień i znowu chorują a ja w tym roku poraz pierwszy pracuję z maluchami i łapię od nich wszystko kolejne L4 a nie chorowalam kilka lat!!Wiecie że rodzice dają dzieciom rano syropy na gorączkę i to często po kryjomu w szatni a potem za 3 godziny muszę dzwonić do pracy bo mają już 38 stopni gorączki albo jelitowka 1 dzien i już dziecko zdrowe w przedszkolu.Wiem nikt nie chce brac L4 takie czasy ,tylko szkoda tych dzieci które rodzice przetrzymują w domu żeby wyzdrowiały a potem 4 dni i znowu biedaczyska chore emotka Jest jeden plus L4 ,trochę poświęcę czasu na konkursy i nadrobię wszystkie zaległości  emotka

Znam to bardzo dobrze i doskonale Cie rozumiem. Tez pracuję z dziećmi. Dzięki mojemu dłuższemu L-4 ponad rok temu zaczęłam grać w konkursach. Z nudów- siedząc w domu 2 tygodnie z zapaleniem krtani i oskrzeli. Koleżanka namówiła mnie na konkurs i wzięłam w nim udział.  Pierwsza moja wygrana-tablet spowodował, że załapałam bakcyla konkursowego i nie wyleczyłam się z niego do dziś. Tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoemotka
0 0

mellowfruit

#6152253 Napisano: 29.01.2016 18:38:31
Sesja. Wkurza mnie, bo zapomniałam że wczoraj skończył się etap zott w biedronce, a ja nie wysłałam zgłoszenia. 2 paragony przepadły. Już mam dość studiów i wszystkiego co z nimi związane.
0 0

sylzab2294

#6152271 Napisano: 29.01.2016 18:57:56
defed napisał(a):

Wkurza mnie paragon, który leży i nie potrafi doczekać się tej kosmicznej rezerwy biedronkowej emotka
oraz
wkurza mnie brak śniadaniówki Belvita z 18 stycznia i lista z tego "mojego" 3 etapu, która tylko 376 pozycji, gdzie wiele z tych osób jest wielokrotnie nagrodzonych... a co z moim zgłoszeniem? Już 4 etap idzie... WTF? emotka

wkurzam się dokładnie na to samo co Ty... z tym, że na śniadaniówkę posłałam 20-go emotka
0 0

kalafior

#6152281 Napisano: 29.01.2016 19:19:17
Wkurza mnie gdy mija regulaminowy termin podania wyników - a wyników brak.
0 0

zonka78

#6152296 Napisano: 29.01.2016 19:46:04
Jestem tu nowa i tak w ogóle nie wkurzam się szybko ale skoro w regulaminie konkursu jest napisane NUMER PARAGONU ( takimi właśnie dużymi literami) a po zagłębieniu się dalej w regulamin okazuje się, że chodzi o numer systemowy paragonu to się wkurzam emotka
0 0

zonka78

#6152305 Napisano: 29.01.2016 19:55:40

Elzunia1946

#6152308 Napisano: 29.01.2016 19:56:46
Ukazały się dzisiaj wyniki konkursu na Fb Lecha-aż się popłakałam!!!emotka emotka

Zastanawiam się jak mogło wygrać zdjęcie np.Lecha w "futerku"wódki żubrówki.....emotka
Albo dwa zdjęcia wygrały,bo miały na zdjęciu szalik Leszka.....
Po co ktoś grał o gadzety Lecha,skoro już je ma.......
Bardzo Mi na nich zależało.....a wygrały niektóre zdjęcia tandetne,zrobione aby zagrać.....
JA wiem że konkursy mają swoje prawa,ale kurcze nie takie.....
Wejdzie na ich stronę i sami zobaczie nagrodzone.....
Proszę o wasze opinie...
0 0

bamfarfe22

#6152319 Napisano: 29.01.2016 20:07:15

doskonale Cię rozumiem, zgłosiłam fotkę interpretującą temat "w ślad za leszkiem" a tu mogę śmiało rzec że tandety wygrały raczej kurde a mąż miał też fajne zgłoszenie i nic, ja nawet koszulkę malowałam z Lechem i nawet tych gadżetów nie dostałam, ale cóż.... są
gusta i guściki, poza tym zdjęcie które wygrało wyjazd też nie powaliło,
lech na śniegu, lampki i ciemność
0 0

zonka78

#6152320 Napisano: 29.01.2016 20:07:42
tomniewkurza napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Jestem tu nowa i tak w ogóle nie wkurzam się szybko ale skoro w regulaminie konkursu jest napisane NUMER PARAGONU ( takimi właśnie dużymi literami) a po zagłębieniu się dalej w regulamin okazuje się, że chodzi o numer seryjny paragonu to się wkurzam emotka

podaj link do regulaminu, chcę to zobaczyć

coś mi nie poszło emotka to konkurs Kaufland " Troszczymy się o zimową świeżość waszych ubrań"
0 0

Elzunia1946

#6152328 Napisano: 29.01.2016 20:14:18
bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

doskonale Cię rozumiem, zgłosiłam fotkę interpretującą temat "w ślad za leszkiem" a tu mogę śmiało rzec że tandety wygrały raczej kurde a mąż miał też fajne zgłoszenie i nic, ja nawet koszulkę malowałam z Lechem i nawet tych gadżetów nie dostałam, ale cóż.... są

Te prace nie powinny wygrać-to masakra...gdzie ta kreatywność...emotka
Guściki dwie puszki nakryte ich rękawiczkami......kurcze.....zero pomysłu,co oni w nim nagrodzili????
albo puszka w opakowaniu żubrówki-nazwa przykryta nazwa kulką.....
To nawet nie zasługuje na obajrzenie a co dopiero nagrodzenie....emotka
0 0

Elzunia1946

#6152336 Napisano: 29.01.2016 20:18:22
elka napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Guściki dwie puszki nakryte ich rękawiczkami......kurcze.....zero pomysłu,co oni w nim nagrodzili????

W konkursie coca-coli na fb znalazłam zdjęcie które brało udział w konkursach coca-coli kilka razy jednej autorki,napisałam do nich a oni dwa dni pozniej nagrodzili je ogromnym misiem emotka emotka Ogromna nieuczciwość!!emotka
0 0

batistutek123

#6152370 Napisano: 29.01.2016 21:01:41
wkurza mnie brak kreatywności..
0 0

calle

#6152372 Napisano: 29.01.2016 21:04:01
elka napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Rzadko mam jakieś obiekcje co do nagrodzonych prac, staram się zrozumieć krytyczne spojrzenie komisji, ale tym razem naprawdę jestem rozczarowana wynikami. Nie liczyłam na wiele, gadżety leszka wystarczyłyby mi w zupełności, niestety nie były mi dane. Według mnie wiele "dobrych" zgłoszeń zostało całkowicie pominiętych, podczas gdy większość nagrodzonych stanowią trywialne (bo jak inaczej nazwać 4 puszki piwa w wiklinowym koszu?) i pozbawionych jakiejkolwiek kreatywności..
0 0

Gość: poprostuanette

#6152417 Napisano: 29.01.2016 22:34:36
calle napisał(a):

elka napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Rzadko mam jakieś obiekcje co do nagrodzonych prac, staram się zrozumieć krytyczne spojrzenie komisji, ale tym razem naprawdę jestem rozczarowana wynikami. Nie liczyłam na wiele, gadżety leszka wystarczyłyby mi w zupełności, niestety nie były mi dane. Według mnie wiele "dobrych" zgłoszeń zostało całkowicie pominiętych, podczas gdy większość nagrodzonych stanowią trywialne (bo jak inaczej nazwać 4 puszki piwa w wiklinowym koszu?) i pozbawionych jakiejkolwiek kreatywności..

ja też  iałam fajne zdjęcie wg mnie...:/ a wygrało większość zdjęć które nie pokazywały nic
0 0

tereniagno

#6152419 Napisano: 29.01.2016 22:39:11
edith napisał(a):

Skąd ja to nam.Moja wnusia 3 lata nie chorowała i poszła od września do przedszkola.Chodziła cały tydzień,następne 3 tygodnie już nie chodziła,bo złapała jakieś choróbsko.To samo było koniec listopada, dostała jakieś uczulenie,córka pojechała na pogotowie,gdzie lekarz stwierdził ospę,która po 2 dniach zniknęła(nie wyglądało mi na ospę,jednak było uczulenie),więc nie poszła już do końca grudnia.Od stycznia poszła zdrowa do przedszkola,po tygodniu katar,znowu przestała chodzić następne 2 tygodnie.Teraz poszła ,chodziła tydzień.U nas są ferie,była 2 dni,okazało się,że teraz dostała faktycznie ospę i znowu następny miesiąc nie będzie chodziła.Dlaczego tak się dzieje?Rodzice przyprowadzają chore,zasmarkane dzieci do przedszkola i następne chwytają chorobę.Mówią,że dziecko musi odchorować przedszkole,ale uważam,że można by było tego uniknąć,gdyby nie przychodziły dzieci chore.Nigdy nie posyłałam swoich chorych dzieci do przedszkola,dopóki nie wyzdrowiały całkowicie,a też pracowałam i nie miałam nikogo, z kim mogłabym zostawić.
0 0

bezaczek7

#6152463 Napisano: 30.01.2016 03:20:57
yolka123 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

yolka123 napisał(a):

Przyszły dziś koszulki Lays, ale na każdego, co tu ze mną pomieszkuje, są za duże.
I jak tu teraz jechać na mecz bez koszulki sponsorskiej?...toć nas nie wpuszcząemotka

Nooo... to poważny problem, ja pierdziu... No i jak tu teraz w samolocie rozpoznać "swoich"?! emotka

Nic się z człowiekiem nie liczą, nic a nic, człowiek się czuje jakby był gorszego sortu, taki mały się czuje jak taką wielką koszulkę dostanie  - ani nie zapytają czy S czy M,a w końcu tylko 10.000 koszulek mieli do wysłania, no przecież to się nadaje do prasyemotka

a gdybyś nosiła xxl, a dostała koszulkę xs, to by był temat, że dyskryminują osoby przy kościemotka  lepiej ubrać coś, co jest za duże, niż nie zmieścić się w coś małego. a co mają powiedzieć osoby, które nie wygrały wcale? dyskryminacja przeciętności?emotka  
emotka
wkurza mnie brak samodyscypliny. i wielkie czerwone poliki nawet po ćwiartce piwa, o wyższych procentach nie wspomnę, ogień na twarzy...
0 0

niunia-k

#6152530 Napisano: 30.01.2016 12:53:40
Moje ulubione radio Rmf tyle sms się wysyła i nic ... A jak słyszę w radio czyjąś radość to się płakać chce że to znowu nie Ja emotka
0 0