Wkurza mnie...

edzia21

#6161578 Napisano: 18.02.2016 00:12:30
katrin22 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkur... mnie reklama Calominal  z tym aktorem udającym lekarza i nie mówiącym litery "r". Wrrrrrrrr

mnie tęż ta reklama wyjątkowo wkurza,a facet ponoć jest lekarzem tyle,że niepraktykującym i pracuje w firmie zajmującej się dezynfekcją  o ile dobrze pamiętam krąży w okolicach Wrocławia

Mnie też wkurza, ale jest specyficzna i zapada w pamięć. Mnie dodatkowo wkurza ta reklama z Jogobellą tam gdzie wyją w tych truskawkowych słuchawkach.

Mnie również...a najbardziej ich "śniadaniowa piosenka" emotka
0 0

evita

#6161582 Napisano: 18.02.2016 00:23:04
Batistutek123, powinieneś chyba zamilknąć. I na forum i na blogu. Dla powiedzmy zdrowia. My tu nie tylko studiujemy, Pracujemy też.
0 0

dolly

#6161585 Napisano: 18.02.2016 01:17:39
mczarna napisał(a):

Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-)

Eeee mnie tam bardziej z bastim pasuje- taavikki, nie tomniewkurza emotka
0 0

mia

#6161587 Napisano: 18.02.2016 01:19:28
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

A to trójkąty już nie w modzie? emotka
0 0

dolly

#6161589 Napisano: 18.02.2016 01:24:05
mia napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

A to trójkąty już nie w modzie? emotka

No chyba teraz swingers na czasie emotka
0 0

bezaczek7

#6161594 Napisano: 18.02.2016 03:58:22
katrin22 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkur... mnie reklama Calominal  z tym aktorem udającym lekarza i nie mówiącym litery "r". Wrrrrrrrr

mnie tęż ta reklama wyjątkowo wkurza,a facet ponoć jest lekarzem tyle,że niepraktykującym i pracuje w firmie zajmującej się dezynfekcją  o ile dobrze pamiętam krąży w okolicach Wrocławia

Mnie też wkurza, ale jest specyficzna i zapada w pamięć. Mnie dodatkowo wkurza ta reklama z Jogobellą tam gdzie wyją w tych truskawkowych słuchawkach.

Jak to dobrze, ze produkt nie nazywa sie przykladowo Carominar. A moze tak sie nazywal, tylko pan wymowic nie umial i musieli zmienic nazwe? emotka
0 0

basiag

#6161611 Napisano: 18.02.2016 09:02:36
od kilku dni mam problem z otwieraniem wiadomości na poczcie wp.pl. Raz się otwiwrają a 5 razy nie i tak w kratkę emotka
Też tak macie, czy coś u mnie nie teges ? wrrrr
0 0

delvitto

#6161623 Napisano: 18.02.2016 09:43:26
wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 
0 0

joan

#6161636 Napisano: 18.02.2016 10:33:06
delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka
0 0

freyja88

#6161647 Napisano: 18.02.2016 10:52:44
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

Ja mam i na o2 Ryśka i na interii, więc...prawdopodobnie któreś konkursiło nam to podarowało emotka
0 0

delvitto

#6161648 Napisano: 18.02.2016 10:53:21
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi,  kiedyś zajrzałam z ciekawości by zobaczyć, czy to te nasze lotto, co kiedyś były losowania w tv, i że może jest możliwość robienia zakładów przez net, gdy jest jakaś dobra kumulacja. Okazało się, że tylko pan Rysiek jest ten sam, a reszta to zupełnie inna bajka, więc wyszłam;) Musiałam chyba zostawić po sobie jakiś ślad, bo zaczął się wysyp takich maili;( ale w każdym jest jakiś odnośnik do wypisania się, więc z tego skorzystałam, i był spokój, tylko czasem ze 2 lub 3 @ przyszły. A od pewnego czasu znów więcej wysyłają, ale dziś to przegięli  emotka  
0 0

asantesana

#6161653 Napisano: 18.02.2016 11:02:00
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi...

O2 oraz WP, to jeden i ten sam podmiot.

Ja mam pocztę na Interii, a Rysiu jest tam częstym gościem. Zakładam, ze to ślad po jakimś konkursie. 
0 0

delvitto

#6161654 Napisano: 18.02.2016 11:03:00
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi...

O2 oraz WP, to jeden i ten sam podmiot.

serio? nawet nie wiedziałam.
wynika z tego, że Rysia trzeba pokochać... ;(
kurczę, gdzie się człowiek nie obejrzy, tam zewsząd jakiś Rysio wyskakuje emotka
0 0

joan

#6161659 Napisano: 18.02.2016 11:06:01
Ściągam pocztę z kilku kont na Gmaila i zawsze jest info, że nadawcą rysiowego spamu jest Ryszard Rembiszewski / WP emotka
0 0

magalan83

#6161683 Napisano: 18.02.2016 11:20:40
Nie dość, że dopadła mnie niemoc konkursowa to jeszcze do tego doszła teściowa emotka
0 0

ziolko

#6161694 Napisano: 18.02.2016 11:29:45
magalan83 napisał(a):

Nie dość, że dopadła mnie niemoc konkursowa to jeszcze do tego doszła teściowa emotka

a co? oglądasz Miodowe lata na Polsacie 2? emotka  tam też Krawczyk cierpi z powodu wizyty teściowej emotka emotka
0 0

magalan83

#6161702 Napisano: 18.02.2016 11:36:53
ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

a co? oglądasz Miodowe lata na Polsacie 2? emotka  tam też Krawczyk cierpi z powodu wizyty teściowej emotka emotka

ja też cierpię!!! Jej wizytę odczuwam przez kilka dni emotka
0 0

Frama

#6161723 Napisano: 18.02.2016 12:00:21
Dobiegające zewsząd pytanie: Jest już PIT? emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6161726 Napisano: 18.02.2016 12:07:38
Wkurza mnie,ze od dwoch dni znow mam powiekszony wezel chlonny za uchem zrobil mi sie guz:( a z drugiej strony na szyi to samo i przez to peka mi glowa jakby ktos mlotkiem walil.Wczoraj 2ketonale nie pomogly ratunku emotka (
0 0

Gość: meduza2015

#6161752 Napisano: 18.02.2016 12:30:16
No nie!kolejny dzień z pytaniem Czy dodzwoniłam się do Międzyrzecza?po dwa telefony rano i wieczorem wrrr juz zaczęłam blokować te numery!!też tak macie?
0 0