Wkurza mnie...

Gość: logos89

#6162433 Napisano: 19.02.2016 13:21:46
kalafior napisał(a):

logos89 napisał(a):

kalafior napisał(a):

Wkurza mne konkurs vifona...

czemu? 

Dostałam wyróżnienie w pierwszym tygodniu - super. Gram jednak dalej o telefon. W każdy następny tydzień konkursu wrzucam fotę, co tydzeń nowy pomysł, jakość foty super. Jednak zero następnych wyróżnień - zero szans na telefon. I jak widzę że wyróżninie dostajają znów diabły, papryczki, noże to mam wraźenie że uwzieli się na mnie. Albo mam za wysoką samoocenę swoich zdjęć... Kończe z tym konkursem szkoda mi czasu.
Za wczasu już piszę że jest naprawde dużo świetnych pomysłów które wyróżniają i nagradzają. 

Ja tam nie grałam ale według mnie nie ma tam fajnych pomysłów, jedynie nagrodzone nagrodą główną UJDĄ , reszta (bez obrazy ) bez komentarza
0 0

Pitach

#6162439 Napisano: 19.02.2016 13:26:17
kalafior: high five - mnie tez vifon wkurza emotka
0 0

dolly

#6162466 Napisano: 19.02.2016 14:07:24
tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

(...) Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka

dolly jesteś mężczyzną?  Wy ty taki gender na forum robicie, że zaczynam mieć zaburzenia tożsamości. emotka

To akurat pisał kot z avatara dolly, który dorwał się na chwilę do klawiatury, gdy dolly odeszła po waciki emotka

Dokladnie tak emotka

Zjadlam "a" emotka  ale Basti  to by sie chyba pochlastal jakby sie okazalo, ze  mężczyźnie randke proponował emotka
Choc z drugiej strony mialoby to sens (gender) , bo Staszek zagrozila, że sie do mnie nie odezwie, jak pojde na randke, a to kobieta emotka
0 0

staszek

#6162476 Napisano: 19.02.2016 14:16:21
dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

(...) Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka

dolly jesteś mężczyzną?  Wy ty taki gender na forum robicie, że zaczynam mieć zaburzenia tożsamości. emotka

To akurat pisał kot z avatara dolly, który dorwał się na chwilę do klawiatury, gdy dolly odeszła po waciki emotka

Dokladnie tak emotka

Zjadlam "a" emotka  ale Basti  to by sie chyba pochlastal jakby sie okazalo, ze  mężczyźnie randke proponował emotka
Choc z drugiej strony mialoby to sens (gender) , bo Staszek zagrozila, że sie do mnie nie odezwie, jak pojde na randke, a to kobieta emotka

Na randkę możesz iść, byle nie z Bastim.
0 0

dolly

#6162483 Napisano: 19.02.2016 14:23:39
staszek napisał(a):

Dobra,  poczekam, moze xx6xx sie zdecyduje emotka

emotka
0 0

batistutek123

#6162789 Napisano: 19.02.2016 23:23:52
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

Dokladnie tak emotka

Nie jestem taki straszny, tutaj tylko stukam w klawiaturę. Raczej jestem miło odbierany i ludzie często sami mnie zaczepiają- filtrują.
Dobrzę będzie miała dolly, jeszcze przyjedziesz zobaczysz i jej pozazdrościsz)
0 0

batistutek123

#6162794 Napisano: 19.02.2016 23:32:58
dolly napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka

nie każdy, Magnus jest wolny emotka

Magnus z Mariolka kręci. ..ups cbyba sie wygadalamemotka

staszek napisał(a):

Nie wiem czy Ci wierzyć, ostatnio o Greyu sporo pisałaś, może stamtąd znasz jakieś sztuczki, ja nie oglądałam ani nie czytałam, więc nie znam emotka

Musisz! A Grey to sciema emotka

Dam jakoś radę to błahostki, myślałem że o coś poważniejszego chodzi:)

Basti, z pokora u mnie na bakier emotka  Nie dla mnie arabskie klimaty emotka

Daleko mi do Araba:)
0 0

staszek

#6162800 Napisano: 20.02.2016 00:00:39

staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

Dokladnie tak emotka

Nie jestem taki straszny, tutaj tylko stukam w klawiaturę. Raczej jestem miło odbierany i ludzie często sami mnie zaczepiają- filtrują.
Dobrzę będzie miała dolly, jeszcze przyjedziesz zobaczysz i jej pozazdrościsz)

0 0

staszek

#6162803 Napisano: 20.02.2016 00:02:08
Właśnie o to chodzi, że ja już jej zazdroszczę, że to ona ma szansę pojechać w Twoje góry, a nie ja emotka
0 0

dolly

#6162809 Napisano: 20.02.2016 00:15:20
staszek napisał(a):

Właśnie o to chodzi, że ja już jej zazdroszczę, że to ona ma szansę pojechać w Twoje góry, a nie ja emotka

Ty sie lepiej dowiedz co Basti filtruje z tymi ludzmi, bo ja sie troche boję emotka
0 0

Gość: bc14

#6162828 Napisano: 20.02.2016 08:35:13
Cudaczku napisz tu jakas swoja historie;) tak lubialam tu wchodzic i czytac co Was wkurza(bo czasem bylo zabawnie Cj zlosliwi sasiedzi  itd). A teraz jakies romansidlo ciagle... wkurza mnie to!
0 0

anialistopad

#6162831 Napisano: 20.02.2016 08:57:32
Wkur....mnie czekanie. Lubię mieć wszystko na już.a nie czekać . Heh cierpliwość to nie moja bajka 
0 0

kadett33

#6162890 Napisano: 20.02.2016 13:11:02
0 0

ludzka_istota

#6162905 Napisano: 20.02.2016 14:00:43
kadett33 napisał(a):

Podwyżka cen listów emotka

http://wyborcza.b...gach.html#BoxBizLink

znowu emotka
0 0

zaczytana-pola

#6162982 Napisano: 20.02.2016 19:22:25
Wkurza mnie to, że niektórzy nie potrafią kulturalnie czegoś napisać, muszą pokazywać, że słoma im z butów wystaje, a chamem czuć na odległość emotka
0 0

snowflake

#6163050 Napisano: 20.02.2016 23:15:10
kadett33 napisał(a):

Podwyżka cen listów emotka

http://wyborcza.b...gach.html#BoxBizLink

emotka
0 0

mia

#6163054 Napisano: 20.02.2016 23:24:48
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że niektórzy nie potrafią kulturalnie czegoś napisać, muszą pokazywać, że słoma im z butów wystaje, a chamem czuć na odległość emotka

emotka Chyba zaraz zacznę przeglądać forum... emotka

A w temacie wkurza mnie już siedzenie drugi dzień non stop przy kompie i to w celach dalekich od konkursowych. Normalnie w końcu zakrzepicy dostanę, że o bólu ślepiów nie wspomnę... emotka
0 0

zaczytana-pola

#6163130 Napisano: 21.02.2016 12:21:57
mia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

emotka Chyba zaraz zacznę przeglądać forum... emotka

A w temacie wkurza mnie już siedzenie drugi dzień non stop przy kompie i to w celach dalekich od konkursowych. Normalnie w końcu zakrzepicy dostanę, że o bólu ślepiów nie wspomnę... 

Wiele można mi zarzucić, ale nawet ja znam granice. 
0 0

Jasminum

#6163133 Napisano: 21.02.2016 12:30:26
Wkurza mnie moja choroba. Nie potrafię się wtedy skupić na pisaniu bo brakuje pomysłów. Mam nadzieję, że nowy lek pomoże by jakoś radzić sobie w pracy i w domu
0 0

mysia

#6163166 Napisano: 21.02.2016 14:24:13
Tablet padł, mój ukochany laptop się wiesza, choć to już staruszek.. Poza tym jakiś ten dzień  beznadziejny.. emotka
0 0