Wkurza mnie...

slonko365

#6161834 Napisano: 18.02.2016 13:47:33
magnus napisał(a):

buncia88 napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

Ja mam i na o2 Ryśka i na interii, więc...prawdopodobnie któreś konkursiło nam to podarowało emotka

W mnie tez Rysio w kazdej skrzynce razy kilka      emotka  i w każdej "Biedronka pierze"  emotka

Można spróbować dodać nadawcę do "listy zablokowanych kontaktów". Na mojej skrzynce klikam prawym przyciskiem myszy, z menu wybieram "Wiadomości-śmieci", rozwija się kolejne i wybieram "Dodaj nadawcę do listy zablokowanych kontaktów" albo można zablokować też wszystkie maile z danej domeny.
0 0

ziolko

#6161855 Napisano: 18.02.2016 14:11:46
meduza2015 napisał(a):

No nie!kolejny dzień z pytaniem Czy dodzwoniłam się do Międzyrzecza?po dwa telefony rano i wieczorem wrrr juz zaczęłam blokować te numery!!też tak macie?

u mnie z reguły są Siemianowice Śląskie oraz Legnica.
Wczoraj pytali o panią Kozłowską.
PODOBNO ktoś podał mój numer podczas pobytu w szpitalu emotka  a za innym razem mówią, że został wygenerowany automatycznie. 
Ogólnie oszuści i naciągacze - zapraszają na pokaz różnych rzeczy do hoteli (pościel, garnki, urządzenia medyczne, badania). Numery poznańskie i warszawskie
0 0

lola.lola

#6161861 Napisano: 18.02.2016 14:29:14
To zdecydowanie jeden z takich dni, kiedy WKURZA MNIE WSZYSTKO... emotka
0 0

79magda

#6161874 Napisano: 18.02.2016 14:59:42
Mogłoby wkurzać mnie, że na świecie tak mało jest romantycznych facetów... ale tak naprawdę wkurza mnie chyba, że ci naprawdę romantyczni są już zajęci. Ot choćby ten, który w konkursie walentynkowym na facebooku tak napisał o swojej żonie:

"(...) Kiedy wstaję tosty patrzą na mnie Twoimi oczami a dżem truskawkowy uśmiecha się."

0 0

freyja88

#6161877 Napisano: 18.02.2016 15:04:29
79magda napisał(a):

Mogłoby wkurzać mnie, że na świecie tak mało jest romantycznych facetów... ale tak naprawdę wkurza mnie chyba, że ci naprawdę romantyczni są już zajęci. Ot choćby ten, który w konkursie walentynkowym na facebooku tak napisał o swojej żonie:

"(...) Kiedy wstaję tosty patrzą na mnie Twoimi oczami a dżem truskawkowy uśmiecha się."

E tam....pewnie "rozmarzona żona" napisała za niego emotka
0 0

79magda

#6161878 Napisano: 18.02.2016 15:06:27
buncia88 napisał(a):

79magda napisał(a):

Buu... naprawdę uważasz, że dżem może uśmiechać się tylko do żony? Może to choć od smaku zależy? emotka
0 0

silvia8

#6161879 Napisano: 18.02.2016 15:11:48
79magda napisał(a):

buncia88 napisał(a):

79magda napisał(a):

Buu... naprawdę uważasz, że dżem może uśmiechać się tylko do żony? Może to choć od smaku zależy? emotka

Też stawiam na kobietę, trudno mi sobie wyobrazić, aby facet tak napisał..., ale może jeszcze nie spotkałam nigdy tego romantycznego emotka
0 0

elotta

#6161883 Napisano: 18.02.2016 15:15:15
lola.lola napisał(a):

To zdecydowanie jeden z takich dni, kiedy WKURZA MNIE WSZYSTKO... emotka

A mnie nawet nie wkurza, ja dziś NIENAWIDZĘ wszystkiego i wszystkich...
0 0

batistutek123

#6161905 Napisano: 18.02.2016 15:29:08
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-)

Eeee mnie tam bardziej z bastim pasuje- taavikki, nie tomniewkurza emotka

Hmm mi się wydaję całkiem odwrotnie, że to ja bardziej pasuję do Ciebie:)
Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli się umówić na jakąś spontaniczną randkę, no i później oczywiście ślub dzieci i tak dalej...
0 0

Vi.

#6161914 Napisano: 18.02.2016 15:48:23
a mnie trochę wkurzył Wawel- jak w poniedziałek niektórzy dostali paczki to się ucieszyłam, że u mnie też będzie i będę miała z głowy słodycze dla dzieci na sobotnie spotkanie z rodzinką, a tu chyba nici- będzie trzeba kupić emotka Pewnie znów kurier TNT stwierdził, że mu się nie opłaca do mnie jechać... emotka
0 0

picola

#6161917 Napisano: 18.02.2016 15:49:53
tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

"Dzień dobry, kocham cię, już posmarowałem tobą chleb..." emotka

hahaha, też od razu skojarzyły mi się Strachy na lachy emotka
0 0

freyja88

#6161919 Napisano: 18.02.2016 15:50:14
silvia8 napisał(a):

79magda napisał(a):

buncia88 napisał(a):

79magda napisał(a):

"(...) Kiedy wstaję tosty patrzą na mnie Twoimi oczami a dżem truskawkowy uśmiecha E

Też stawiam na kobietę, trudno mi sobie wyobrazić, aby facet tak napisał..., ale może jeszcze nie spotkałam nigdy tego romantycznego emotka

Mężczyźni rzadko sa romantykami...Mòj jest twardo stapajacy po ziemi i to mi bardzo odpowiada. Ale to zalezy kto czego szuka w facecie. Ja szukalam stabilnosci, męskości, wierności i zeby rodzine stawial zawsze na pierwszym miejscu. Romantyzm mało mnie interesował. Może tylko mnie wydaje sie, ze facet romantyk = bujanie w obłokach + spodnie rurki emotka  ale pewnie sie myle....
0 0

staszek

#6161924 Napisano: 18.02.2016 15:59:36
batistutek123 napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-)

Eeee mnie tam bardziej z bastim pasuje- taavikki, nie tomniewkurza emotka

Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli się umówić na jakąś spontaniczną randkę, no i później oczywiście ślub dzieci i tak dalej...

No nie! Jak się umówisz z dolly, to nigdy się już do niej nie odezwę! emotka
0 0

79magda

#6161931 Napisano: 18.02.2016 16:11:04
picola napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

"Dzień dobry, kocham cię, już posmarowałem tobą chleb..." emotka

hahaha, też od razu skojarzyły mi się Strachy na lachy emotka

Ojej, ojej, Wy sięgnęliście po finezyjną klasykę gatunku emotka a ja sobie jaja robiłam - wg mnie bez względu na to, kto pisał o tym, że się dżem uśmiecha, to po prostu słabe jest... emotka
0 0

freyja88

#6161933 Napisano: 18.02.2016 16:13:36
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Mężczyźni rzadko sa romantykami... Mòj jest twardo stapajacy po ziemi (...) Romantyzm mało mnie interesował.
Może tylko mnie wydaje sie, ze facet romantyk = bujanie w obłokach + spodnie rurki

Tak, masz absolutną rację - tylko tobie tak się wydaje.
Facet, który twardo stąpa po ziemi także potrafi wzruszyć się pięknem, umie sam stworzyć coś z sercem, sprawić by jego kobiecie serce rosło, ma bogate życie wewnętrzne - czyli wypełnia definicję romantyka.
To, co opisujesz jako swoje wyobrażenie, to jedynie wizualizacja pseudogejostwa emotka

Jesteś żonaty?
0 0

dolly

#6161948 Napisano: 18.02.2016 16:33:16
staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Staszek! Nieeeee, ja serio nic, ani ust nie przygryzalam, ani nie spogladalam spod przymknietych powiek, ani kosmykiem włosów sie nie bawilam, no nic, naprawde nic emotka

Basti, ale ja rozpieszczona smarkula jestem, nie w głowie mi kapiel w beczce i spacery po lesie. Takie rzeczy to ja moge na zdjeciach poogladac.
Spontanicznie to moge nago do basenu wskoczyć emotka
No i sam widzisz, nie mogę takiego swinstwa Staszek zrobic emotka
0 0

elotta

#6161951 Napisano: 18.02.2016 16:40:40
Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka
0 0

staszek

#6161969 Napisano: 18.02.2016 17:37:41
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Staszek! Nieeeee, ja serio nic, ani ust nie przygryzalam, ani nie spogladalam spod przymknietych powiek, ani kosmykiem włosów sie nie bawilam, no nic, naprawde nic emotka

Basti, ale ja rozpieszczona smarkula jestem, nie w głowie mi kapiel w beczce i spacery po lesie. Takie rzeczy to ja moge na zdjeciach poogladac.

Nie wiem czy Ci wierzyć, ostatnio o Greyu sporo pisałaś, może stamtąd znasz jakieś sztuczki, ja nie oglądałam ani nie czytałam, więc nie znam emotka
0 0

batistutek123

#6162071 Napisano: 18.02.2016 22:39:52
elotta napisał(a):

Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka

nie każdy, Magnus jest wolny emotka
0 0

batistutek123

#6162072 Napisano: 18.02.2016 22:40:48
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Dam jakoś radę to błahostki, myślałem że o coś poważniejszego chodzi:)
0 0