Wkurza mnie...

zarania

#6195005 Napisano: 11.05.2016 13:28:47
alea napisał(a):

Wkurzam się na siebie , prawo jazdy od 3 lat , auto stoi przed domem a ja mam lęk przed jazdą .Ehhh

Może wykup sobie kilka godzin w szkole nauki jazdy, aby się wdrożyć ponownie pod okiem fachowca. Moja ciotka tak zrobiła po 10 latach jeżdżenia wyłącznie w charakterze pasażera i teraz śmiga za kierownicą. emotka
0 0

budryska

#6195054 Napisano: 11.05.2016 14:55:28
zarania napisał(a):

alea napisał(a):

Wkurzam się na siebie , prawo jazdy od 3 lat , auto stoi przed domem a ja mam lęk przed jazdą .Ehhh

Może wykup sobie kilka godzin w szkole nauki jazdy, aby się wdrożyć ponownie pod okiem fachowca. Moja ciotka tak zrobiła po 10 latach jeżdżenia wyłącznie w charakterze pasażera i teraz śmiga za kierownicą. emotka

Dokładnie! Moja koleżanka z pracy też tak zrobiła. Co prawda jeździ głównie na trasie dom-praca-sklep, ale jeździ.
0 0

ankasss

#6195068 Napisano: 11.05.2016 15:05:39
aniabania napisał(a):

zarania napisał(a):

alea napisał(a):

Dokładnie! Moja koleżanka z pracy też tak zrobiła. Co prawda jeździ głównie na trasie dom-praca-sklep, ale jeździ.

ehhh mam ten sam problem, od 10 lat prawko, a boję się wsiąść za kierownicę. Wzięłam trochę lekcji z instruktorem i staram się jeździć. Trzeba sie niestety przełamać. Im szybciej tym lepiej, bo później trudniej.
0 0

ludzka_istota

#6195211 Napisano: 11.05.2016 17:42:13
Co za mondzioł projektował kody w Lays emotka
0 0

defed

#6195214 Napisano: 11.05.2016 17:43:28
ludzka_istota napisał(a):

to za karę, że kupujesz małe paczki, gdybyś nie pożałowała na większe, byłoby łatwiej z odczytaniem szyfru emotka
też mnie to wnerwiaemotka
0 0

ludzka_istota

#6195221 Napisano: 11.05.2016 17:55:43
defed napisał(a):

to za karę, że kupujesz małe paczki, gdybyś nie pożałowała na większe, byłoby łatwiej z odczytaniem szyfru emotka

Może i jo... Na początku kupiłam duże- ale nikt u mnie czipsów nie je... Wiec lepiej małe, a tam masakra czysta
0 0

mama2006

#6195223 Napisano: 11.05.2016 17:58:18
jak ja nie cierpię konkursów z pytaniem :dlaczego to Ty powinieneś wygrać....................:(
0 0

Gość: jkkp

#6195224 Napisano: 11.05.2016 18:01:04

defed napisał(a):

Może i jo... Na początku kupiłam duże- ale nikt u mnie czipsów nie je... Wiec lepiej małe, a tam masakra czysta

tez się na to wkurzałam, ale już wiem że na małych paprykowych są dobrze wybite, najgorsze na zielonej cebulce emotka
0 0

Gość: tusienka

#6195225 Napisano: 11.05.2016 18:01:07
Wkurza mnie akcja ,, Żółty rower" 
Dlaczego nie chcą mi dać tego cholernego kupnu????emotka emotka
Tym razem Pani twierdzi ,że owszem zakupy za 20 zł ale na jednym paragonie muszą być... 2 produkty promocyjne i jeszcze lepiej ... 2 produkty różne 
.
.
.
poddaję się emotka
0 0

ludzka_istota

#6195234 Napisano: 11.05.2016 18:24:36
jkkp napisał(a):

defed napisał(a):

tez się na to wkurzałam, ale już wiem że na małych paprykowych są dobrze wybite, najgorsze na zielonej cebulce emotka

oooo... to trzeba paprykowych poszukać... a nie tylko zielona cebulka i zielona cebulka...
0 0

kadett33

#6195235 Napisano: 11.05.2016 18:26:12

jkkp napisał(a):

defed napisał(a):

oooo... to trzeba paprykowych poszukać... a nie tylko zielona cebulka i zielona cebulka...

u mnie w małych paprykowych także były nie widoczne, nie miałem problemu z paczkami z lays z biedronki
0 0

malutka456

#6195240 Napisano: 11.05.2016 18:31:58
wkurza mnie Garnier, a raczej agencja, która organizuje ich konkursy emotka  żeby na kilka smsów w każdym sklepie nic nie wpadło? emotka
0 0

defed

#6195257 Napisano: 11.05.2016 19:04:38
tusienka napisał(a):

Tym razem Pani twierdzi ,że owszem zakupy za 20 zł ale na jednym paragonie muszą być... 2 produkty promocyjne i jeszcze lepiej ... 2 produkty różne 
.
.
.
poddaję się emotka

emotka  czytam i nie chce się wierzyć, co za ludzie tam pracują... szczerze współczuję i radzę składać oficjalne reklamacje na sposób przeprowadzania konkursu przez ten konkretny sklep 
0 0

Gość: tusienka

#6195278 Napisano: 11.05.2016 19:52:24
defed napisał(a):

tusienka napisał(a):

.
.
.
poddaję się emotka

emotka  czytam i nie chce się wierzyć, co za ludzie tam pracują... szczerze współczuję i radzę składać oficjalne reklamacje na sposób przeprowadzania konkursu przez ten konkretny sklep 

Ale tydzień temu była kontrola z powodu mojej skargi... nie chcę już z męża głupka robić - biedak biega po ten kupon a wszyscy pewnie mają polewkę. Żeby koło odpadło tej Grażynie, która pewnie ma zaklepany ten rower emotka emotka
Zachęcam do zakupów w Miłomłynie. Jednak prowincje wcale nie oznaczają większych szansemotka
0 0

mczarna

#6195336 Napisano: 11.05.2016 22:09:55
Wkurzyłam się dziś na siebie, bo tak z ciekawości weszłam na wyniki torebek z fit@. Nagle dostrzegłam zapis,że trzeba kupić 3 op., a ja durna co - kupiłam 1 i sie zgłosiłam... Napisałam im maila,by moje zgłoszenie skasowali, bo bym się wk..... w razie wygranej...
0 0

mellowfruit

#6195349 Napisano: 11.05.2016 22:22:02
Już nawet nie wkurza, a porządnie wkur................... Poczta Polska! Oczywiście nieobeznani z życiem organizatorzy konkursów jeszcze się zdarzają i nagrody wysyłają listem zwykłym. Przesyłka oczywiście nie dociera - ŻADNA. Aż mnie bezsilność bierze na tych złodziei którzy tam siedzą i sobie bezczelnie kradną wszystkie nierejestrowane paczki. Co zrobić? Czy da się to jakoś zareklamować?
0 0

ola26

#6195375 Napisano: 11.05.2016 23:18:00
lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie obsługa w perfumeriach Sephora. Przynajmniej w dwóch warszawskich. Widziałam w internecie promocję perfum, na które czaiłam się już od bardzo dawna. Dziś byłam na zakupach i przy okazji weszłam do perfumerii, żeby je kupić a pani poinformowała mnie, że promocja obowiązuje tylko przy zakupach online. Pomyślałam sobie, że może coś przeoczyłam i rzeczywiście tak jest. Po zakupach weszłam na stronę i nie ma żadnej takiej informacji natomiast można sprawdzić dostępność w salonach emotka  
Ogólnie Sephora mi podpada bo za każdym razem spotykam się  z nieprzyjemnym podejściem do klienta. Pomijam już ochronę, która czasami nie odstępuje mnie na krok jakbym miała napisane na czole "zaraz obrabuję cały sklep"emotka

Skąd ja to znam. Wchodzisz i jakbyś na czole miała napisane "jestem złodziejką". Co najgorsze zauważyłam pewną zależność między Twoim ubiorem a sposobem traktowania Cię. Wchodzę w dresach,ani "dzień dobry", ani "pocałuj mnie w cenzura". Wchodzisz w białej koszuli,ubrana "business look" (co dla mnie jest śmieszne,jestem kelnerką i zdarza mi się pójść na zakupy po pracy,kiedy nie chce mi się już przebierać,więc mam wykrochmaloną koszulę na sobie) a panie zaraz tak Cię obskoczą,że nie możesz przełknąć śliny bez ich oddechu na karku.
W Douglasie to samo. 
Dramat.
Zostaje nam Rossman,Natura i Hebe, choć ostatniej drogerii nie ma w mojej mieścinie,nad czym bardzo ubolewam emotka
0 0

taalvikki

#6195388 Napisano: 12.05.2016 00:41:17
wkurza mnie granie o jakieś większe nagrody, a później narzekanie, że owe nagrody są złe - bo do spa se trzeba dojechać, a ja ze śląska. losie drogi - nie pasuje nagroda, nie graj, a nie jęcz, że spa pod nos powinno przybyć niczym cyrk.
0 0

bamfarfe22

#6195400 Napisano: 12.05.2016 07:43:30
Wkurza mnie kiedy na prawdę przykladam się do konkursu kreatywnego nie wygrywam nic... szkoda mi mojego czasu emotka  pomyślałam że ponarzekam, może passa wróci...
0 0

joan

#6195415 Napisano: 12.05.2016 08:50:41
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie granie o jakieś większe nagrody, a później narzekanie, że owe nagrody są złe - bo do spa se trzeba dojechać, a ja ze śląska. losie drogi - nie pasuje nagroda, nie graj, a nie jęcz, że spa pod nos powinno przybyć niczym cyrk.

W tym konkursie nikt z narzekających nie grał o SPA emotka
0 0