Wkurza mnie...

tadziuuu

#6218912 Napisano: 22.06.2016 21:49:29
asiatko napisał(a):

Ja mam koleżanki które mi mówią że mam na nie grać i nic im nie dawać, a na teściową - czyli prawie mame - przestałam już grać po kolejnej akcji z niby nie otrzymaną kopertą z bonem (potem niby przypadkowo schowaną do szuflady choć otwartą). Tej baby to ja nie zrozumiem nigdy - ma 3 synów, jedyna synowa która stara się ulżyć mężowi a nie żerować na nim jak huba drzewna to ja (...niech K....eńce na nas zapierdalają a my będziemy na zakupy jeździć...), a tej żal dupsko ściska że ja cokolwiek wygrywam choć finansowo powodzi nam się nieco gorzej od pozostałych.

żerować jak huba drzewna emotka  mistrzostwo emotka
0 0

benasia

#6218913 Napisano: 22.06.2016 21:54:05
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Wg mnie cudaczku jesteś za dobra i Twoja rodzina to wykorzystuje...
0 0

victorious

#6218953 Napisano: 22.06.2016 23:03:44
kadett33 napisał(a):

Wkurza mnie że T-Mobile wycofało z oferty na kartę usługę Roku ważności konta.

W taryfie Frii ta oferta jest nadal dostępna. Tylko, że nie można zrobić numeru z włączeniem i wyłączeniem oferty, bo wtedy ważność konta "cofa" się do 14 dni. Sielanka się skończyła, ale przecież wiadomo, że Polak dla Niemca to tania siła robocza i źródło dochodu. Lewandowski zamiast strzelać bramki, kręci reklamówki i śpiewa, że jest w najlepszej sieci. A Kot, to już całkowicie zrobił z siebie błazna.
0 0

kadett33

#6218955 Napisano: 22.06.2016 23:07:06
victorious napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Wkurza mnie że T-Mobile wycofało z oferty na kartę usługę Roku ważności konta.

W taryfie Frii ta oferta jest nadal dostępna. Tylko, że nie można zrobić numeru z włączeniem i wyłączeniem oferty, bo wtedy ważność konta "cofa" się do 14 dni. Sielanka się skończyła, ale przecież wiadomo, że Polak dla Niemca to tania siła robocza i źródło dochodu. Lewandowski zamiast strzelać bramki, kręci reklamówki i śpiewa, że jest w najlepszej sieci. A Kot, to już całkowicie zrobił z siebie błazna.

no bo Lewandowski najlepiej gra w trakcie przerwy na reklamy.
0 0

bezaczek7

#6218978 Napisano: 23.06.2016 02:24:37
Pracowalam w sklepie tylko w wakacje, tak sie zlozylo, ze odchodzilam na ok 2 tyg przed moim slubem, pytalam czy cos przyniesc, kobitki mowia nie nie, bo wypadaloby skladke na mnie robic, a one i tak co chwile cos komus. No to kupilam zwyklego ciasta na odejscie. W dniu slubu zobaczylam delegacje dwoch kobitek z prezentem, posciel czy cos, nie pamietam juz. Poczulam sie nieswojo, bo mowily, ze nie beda sie skladac ani nic emotka
Wkurza mnie moje niezorganizowanie, zostawianie na ostatnia chwile, odkladanie w czasie, brak systematycznosci i brzuch, ktory wyglada jakbym byla w szostym miesiacu, a przy mojej chudej figurze juz niejedna osoba pomyslala, ze znow w ciazy jestm. Cale zycie na wdechu? emotka
0 0

slonko365

#6219018 Napisano: 23.06.2016 09:14:14
bezaczek7 napisał(a):

Pracowalam w sklepie tylko w wakacje, tak sie zlozylo, ze odchodzilam na ok 2 tyg przed moim slubem, pytalam czy cos przyniesc, kobitki mowia nie nie, bo wypadaloby skladke na mnie robic, a one i tak co chwile cos komus. No to kupilam zwyklego ciasta na odejscie. W dniu slubu zobaczylam delegacje dwoch kobitek z prezentem, posciel czy cos, nie pamietam juz. Poczulam sie nieswojo, bo mowily, ze nie beda sie skladac ani nic emotka
Wkurza mnie moje niezorganizowanie, zostawianie na ostatnia chwile, odkladanie w czasie, brak systematycznosci i brzuch, ktory wyglada jakbym byla w szostym miesiacu, a przy mojej chudej figurze juz niejedna osoba pomyslala, ze znow w ciazy jestm. Cale zycie na wdechu? emotka

Ztym brzuchem i niezorganizowaniem mam dokładnie tak samo emotka  Po Twoim wpisie zaczynam się zastanawiać, czy to jedno z drugim jakoś się nie wiąże... Ja co prawda jakoś bardzo chuda nie jestem (ale też nie gruba, przy 63 kg i 165 cm to chyba się jeszcze mieszczę w jakiejś normie BMI emotka  ), ale ten brzuch to masakra jakaś... No wkurza mnie to, że hej. Po przeglądzie szafy stwierdziłam, że czas zaopatrzyć się na lato w jakieś luźne koszulki, bo obcisłe już nie dla mnie...emotka
0 0

pioge7

#6219069 Napisano: 23.06.2016 10:22:51
Zgłoszenie na lays które po cichu myślałem na Tv nawet mi pufy nie dało emotka  no Lidka mnie nie lubi w TYM konkursie...emotka
0 0

defed

#6219076 Napisano: 23.06.2016 10:31:04
pioge7 napisał(a):

Zgłoszenie na lays które po cichu myślałem na Tv nawet mi pufy nie dało emotka  no Lidka mnie nie lubi w TYM konkursie...emotka

mam to samo, przedwczorajsze (wtorkowe) 2 hasełka poszły się chrupać... :zbanowany:
0 0

olunka

#6219078 Napisano: 23.06.2016 10:32:11
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam to samo, wczorajsze 2 hasełka poszły się chrupać... :zbanowany:

wczoraj to był 59 dzien, jeszcze nie ma wyników
0 0

nelunia

#6219081 Napisano: 23.06.2016 10:34:20
pioge7 napisał(a):

emotka  nie jesteś sam. Ja już tak zgłupiałam, że poradziłam się forumowej dobrej duszyczki, która wygrała kilka puf, czy moje dialogi są dobre, niedobre,nijakie,ciekawe.Koleżanka odpisała,że są świetne emotka  i mam je słać na dwie osoby.Tak też uczyniłam 57 i 58 dzień miał pufowo należeć do neluniemotka ..... i co? ano nic. Szanowna komisja uznaje moje wypociny poniżej normy jaką trzeba uzyskać, żeby otrzymać żółtą pufinkęemotka
0 0

aleks1983

#6219083 Napisano: 23.06.2016 10:37:51
nelunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  nie jesteś sam. Ja już tak zgłupiałam, że poradziłam się forumowej dobrej duszyczki, która wygrała kilka puf, czy moje dialogi są dobre, niedobre,nijakie,ciekawe.Koleżanka odpisała,że są świetne emotka  i mam je słać na dwie osoby.Tak też uczyniłam 57 i 58 dzień miał pufowo należeć do neluniemotka ..... i co? ano nic. Szanowna komisja uznaje moje wypociny poniżej normy jaką trzeba uzyskać, żeby otrzymać żółtą pufinkęemotka

Mnie też nie lubi a tyle posłałam zgloszeń i wydawało mi się, że są super:(TYlko tyłek od tych Laysów rośnie, a nie ma na czym go posadzić  emotka
0 0

jokan

#6219084 Napisano: 23.06.2016 10:39:39
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam to samo, przedwczorajsze (wtorkowe) 2 hasełka poszły się chrupać... :zbanowany:

a czy oni tam jakos nie losuja....nie zebym miala jakas teorie.....
0 0

Gość: jkkp

#6219085 Napisano: 23.06.2016 10:39:42
wkurzyłam się na loterie loterii Tyskie „Najlepsi Kibice” właśnie dostałam @ o utracie prawa do nagrody, fajnie super, tylko że żadnego powiadomienia o nagrodzie nie miałam, nawet nie wiem co przepadło, flaga czy coś innego?
0 0

dang21

#6219087 Napisano: 23.06.2016 10:42:49
jokan napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

oni mają gust taki, w który trzeba się wstrzelićemotka
0 0

jokan

#6219097 Napisano: 23.06.2016 10:49:16
tak tu poczytalam o waszych kurierach, a dzisiaj ja bylam przepytywana przez kuriera TNT, a co Pani wygrala a jakemotka , a co go to obchodzi? powiedzialam, ze nie pamietam, bo tyle tego wygrywam, ale sie zamknal....
0 0

warcik

#6219109 Napisano: 23.06.2016 10:58:38
IQ Marketing. Odesłałam zaraz po info o fladze. paragon na 4 piwa Gronie, nr zgodny z formularzem, wielkość i format zdjęcia paragonu zgodny z regulaminem. Dzisiaj mail, że nie spełniłam warunków regulaminu. Nie chodzi o tę flagę, która jest rozdawana w sklepach nawet bez zakupu piwa, ale o podejście IQ .
0 0

pioge7

#6219121 Napisano: 23.06.2016 11:08:19
dang21 napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

oni mają gust taki, w który trzeba się wstrzelićemotka

defed ty masz jeszcze szanse emotka  życzę szczęścia emotka  do pozostałych: niestety nie wstrzelamy się w gusta emotka  i tak samo mam problem z rosnącą dupką emotka  masakra... Już rodzina chipsów nie chce a wyrzucić żal .... No to jeść trzeba już bym wolał żeby zrobili tak jak w innych konkursach. Kup i wyślij numer paragonu.... Przynajmniej by można to było zostawić te laysy i nawet już po termińie zjeść a tak to się otworzy i schną emotka  a tu lato idzie ... Kaloryfera nie będzie emotka  
0 0

tadziuuu

#6219161 Napisano: 23.06.2016 11:49:51
Dziś to się zagotowałem.

Postanowiłem odwiedzić żabkę i kupić Lays Scoops. Jak postanowiłem tak zrobilem. Wydała Pani kasę, włożyłem do portfela juz pani kasuje kolejną osobę bo dziecko płacze, że chce loda. Wychodzę i zawracam bo nie wziąłem paragonu (którego nie położyła na ladzie bo co dają to zawsze zabieram nie ważne czy konkurs) i pytam gdzie mój paragon bo jest mi potrzebny. Pani jeszcze spokojnie mówi że wyrzuciła więc ją poprosiłem że muszę go odzyskać. Wyciąga kosz i szuka przy mnie z tych co były na wierzchu. Mówi do mnie że ma klientów to mam sobie sam szukać i szukam z tych pogniecionych paragonów i nie ma i nie ma. Nagla pani mówi że znalazła ale musiała go przypadkowo przerwać w pół!!!!!!!!!! Jak to przerwać siępytam jeśli w koszu nie było ani jednego przerwanego a pani mowila ze do kosza wrzuciła. Daje mi do ręki paragon w dwóch częściach i paragon NIE BYŁ POGNIECIONY. Czyli go nie wyrzucała nawet i domyslam się, że probowała by sama zagrać w konkursie. Ale to nic. Mówię że z takim paragonem nie wezmę udziału w konkursie a ona mówi że to nie będzie problemu bo ona teżbrala kiedyś udział i nie zrobili jej problemu. Pytam się zatem czy wg niej ten paragon jest dobry? Ona potwierdza to ja na to Poproszę na podstawie dowodu zakupu o wycofanie paragonu i zwrot pieniędzy. Ale się zagotowała i powiedziała zmieszana że nie potrafi tego zrobić a nawet jakby to polityka firmy mówi że nie mogą mieć zniszczonych paragonów. Parsknąłem śmiechem i poprosiłem o fakturę. Zostawiłem dane swoje dane i mam się zgłosić wieczorem albo jutro jak szefowa ogarnie temat. Jeśli mnie ta laska z czymś wkurzy jeszcze albo nie dostane faktury to pytanie. Gdzie do kogo mam to zgłosić? Skarbówka? Pipy sripy? Masakra! aż się dziwię że żadnego bluzgu tu nie zostawiłem 
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6219165 Napisano: 23.06.2016 11:55:19
warcik napisał(a):

IQ Marketing. Odesłałam zaraz po info o fladze. paragon na 4 piwa Gronie, nr zgodny z formularzem, wielkość i format zdjęcia paragonu zgodny z regulaminem. Dzisiaj mail, że nie spełniłam warunków regulaminu. Nie chodzi o tę flagę, która jest rozdawana w sklepach nawet bez zakupu piwa, ale o podejście IQ .

IQ słynie z takich akcji. Identyczną sytuację miałam w loterii Belvita gdzie były kubki. Na paragonie "belv jog". Nie uznali mi. Od tego czasu wysyłam do nich paragony zawsze z pieczątką sklepu i bardzo szczegółowym opisem na odwrocie.
0 0

Gość: katrin22

#6219306 Napisano: 23.06.2016 13:53:37
O mało kostki nie skręciłam..Słyszę tel dzwoni ( w głowie BRICO), bo rodzinka i znajomi na pewno nie- zabroniłam blokować łączę, jak coś, to ja dzwonię po 20.00 iiii biegnę, biegnę, nogi wyprzedzają cyce a tu baba z orange, noż *#$%#@!# emotka
0 0