Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Siostra ma rację
PS: Wyłącz telefon i rozkoszuj się wolną chatą. A mamie daj na drogę Snickersa
foton
Postów 233
Data rejestracji 20.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie słuchaj ich - następnym razem mnie zabierz - oferuję kilka razy dziennie masaż w pakiecie
donia7
Postów 3265
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8492
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Weź pod uwagę, że oni są zawsze bohaterami Wkurza mnie, a nigdy Cieszę się z, więc obstawiam, że: zupa będzie za słona, woda w basenie za sucha, a wzory na pościeli typowe dla plebsu
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czasami prosiłem o jakiś paragon, pamiętam "E" z Biedry.. ale ona w takim proszku nie pierze, więc nie kupi!!! Prosiłem kiedys o paragon na płatki czy co tam Cleanic za min 10 zł.. Ledwo kupiła na 1 paragon- tydzień pier..liła , że po co jej tyle tych płatków.. i co drugi dzień o nagrodę pytała-czy będzie.. (sam kupiłem na 3 paragony i nic, płatki, patyczki rozdałem)..
Wkur.. mnie takie coś że hej!
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
NIE k...wa! Lubie! A 300 gr dla faceta to co?? Przeje się??
Zauważyłem, że co poniektórzy zaczynają mi do kosza zaglądać i w domu się rozglądać jak w gości przychodzą- jakie to towary kupuje.. (bo pewnie wszystko potem wygram?!)
Gość: jkkp
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
pioge7
Postów 8428
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dang21
Postów 931
Data rejestracji 27.01.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
Olewać, olewać, olewać.
Ja się już przyzwyczaiłam, że cokolwiek bym nowego na sobie miała, cokolwiek nowego w domu postawiła to usłyszę tekścik: Pewnie wygrane.
Jako urodzona żartownisia jeszcze podsycam atmosferę i mówię, że gdyby nie konkursy to miałabym puste pokoje i niepomalowane ściany (bo farba też wygrana).
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Odnośnie zaglądania co to się kupiłoo/wygrało, miałam z rodziną podobnie. Aż pewnego dnia przy obiedzie u mnie siostrzeniec stwierdził z całym przekonaniem patrząc na coś spożywczego, że pewnie też wygrałam. Najpierw zagotowałam, a potem odpowiedziałam, że no pewnie i ziemniaki też wygrałam, właśnie przyniósł kurier, dlatego dostaną na obiad, inaczej jedliby ryż. Aluzju paniali.
tadziuuu
Postów 708
Data rejestracji 19.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szindy
Postów 191
Data rejestracji 30.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednym słowem: Nie pomogę Ci bo mam to w d**ie ale jak masz coś fajnego to DAJJJJ...
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w rodzinie każdy chętnie mi pomaga, robi zakupy, udostępnia swoje dane, numery kont bankowych...nie ma żadnego problemu. To samo z koleżankami. Służą danymi, pomocą w zakupach, odbierają nagrody od kurierów... i nie ma czegoś takiego jak: "daj". Owszem, u mnie nie ma nic za darmo, ale to wychodzi tylko i wyłącznie z mojej strony.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do skłądki na śluby i inne imprezy to ja się cieszę że u mnie w pracy nie ma takiego zwyczaju. U nas jak coś to szef kupuje od firmy. Takie skłądanie się jest bez sensu, bo prawda jest taka, ze az tak się dobrze nie znamy i potem byśmy tylko dostawali rzeczy które będą zalegać w mieszkaniach lub lądować w koszu...
Ja na Twoim miejscu Cudaczku bym się nie zgodziła składać. Ja tak mam im bardziej ktoś naciszka tym ja stawiam większy opór
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monkakk