Wkurza mnie...

joan

#6218413 Napisano: 22.06.2016 10:22:27
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Siostra ma rację emotka Następnym razem zabierz mnie, uwielbiam pobyty w SPA, będę Ci herbatki parzyła i muskała Cię wachlarzem w saunach, obiecuję też być zawsze uśmiechnięta i nie mlaskać podczas posiłków emotka

PS: Wyłącz telefon i rozkoszuj się wolną chatą. A mamie daj na drogę Snickersa emotka
0 0

foton

#6218416 Napisano: 22.06.2016 10:28:35
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Nie słuchaj ich - następnym razem mnie zabierz - oferuję kilka razy dziennie masaż w pakiecie emotka
0 0

donia7

#6218418 Napisano: 22.06.2016 10:31:38
Cudaczku ja jadę za 2,5 tygodnia tam i mam nadzieję, że Rodzice wrócą zachwyceni i nam tu zdasz ich relacje emotka
0 0

olunka

#6218420 Napisano: 22.06.2016 10:34:02
foton napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie słuchaj ich - następnym razem mnie zabierz - oferuję kilka razy dziennie masaż w pakiecie emotka

albo pokaz im liste ilu masz już chetnych na następny wyjazdemotka
0 0

joan

#6218421 Napisano: 22.06.2016 10:34:57
donia7 napisał(a):

Cudaczku ja jadę za 2,5 tygodnia tam i mam nadzieję, że Rodzice wrócą zachwyceni i nam tu zdasz ich relacje emotka

Weź pod uwagę, że oni są zawsze bohaterami Wkurza mnie, a nigdy Cieszę się z, więc obstawiam, że: zupa będzie za słona, woda w basenie za sucha, a wzory na pościeli typowe dla plebsu emotka
0 0

darog

#6218678 Napisano: 22.06.2016 15:03:07
delvitto napisał(a):

asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

wygrałem kiedyś na adres ciotki rower Nivea..
uprzedziłem, że przyjedzie..
myślałem że już taką nagrodę to ja sobie wezme (kosmetyki, kawy jej oddawałem) liczyłem, że może kiedyś na tak wyjątkowe dane osobowe wygram jakiś konkret...

ZONK. a ona do mnie: Ty wiesz Darek, to ja ci te 30 zł za paragon zwrócę,, bo to jednak rower przywiozą.. Zostawiłem,..ale..żeby ta ciotka jeszcze kiedyś mi czekolade kupiła,.. wszystkim trzeba - dawała. Darkowi nie- bo on zaradny, on ma...

Darek, to może pograsz na moje nazwisko, zwrócę Ci za paragon jeśli wygrasz emotka
A serio, pamiętaj, ze rodziców się nie wybiera, ale ciotki już można, po co Ci taka?  emotka

cwana ta ciotunia emotka
ja na Twoim miejscu powiedziałabym, że owszem, może rower zatrzymać, ale by go zdobyć wysłałeś np 5 czy więcej paragonów. A wygrał jeden, więc inwestycja w rower wyniosła 150 zł (lub więcej), i taką kwotę ciocia niech oddaje emotka

strzał w 10-tkę! tak-zainwestowałem 5 paragonów. = 150 zł.. kosmetyki porozdawałem tu i tam- bo i tak mam za dużo, i rowera niet.. ciocia zapomniała oddać za ten JEDEN paragon 33 zł.. ot zarobił! (+ koszt smsów i wysyłka list polecony paragon) I tak to świetne niespotykane dane spalone... bo wyobrażam sobie co to by było, gdybym na nią auto gdzies wygrał.. ("daj 30 tys to pojade do Warszawy odebrać??")

Czasami prosiłem o jakiś paragon, pamiętam "E" z Biedry.. ale ona w takim proszku nie pierze, więc nie kupi!!! Prosiłem kiedys o paragon na płatki czy co tam Cleanic za min 10 zł.. Ledwo kupiła na 1 paragon- tydzień pier..liła , że po co jej tyle tych płatków.. i co drugi dzień o nagrodę pytała-czy będzie.. (sam kupiłem na 3 paragony i nic, płatki, patyczki rozdałem)..

Wkur.. mnie takie coś że hej!
0 0

darog

#6218680 Napisano: 22.06.2016 15:05:33
Dziś spotykam znajomą w sklepie ja kupowałem opakowania 3x 100 gr łososia ze Suempola.. a ta do mnie: oooo... to jakiś konkurs że łososia TYLE kupujesz??
NIE k...wa! Lubie! A 300 gr dla faceta to co?? Przeje się??

Zauważyłem, że co poniektórzy zaczynają mi do kosza zaglądać i w domu się rozglądać jak w gości przychodzą- jakie to towary kupuje.. (bo pewnie wszystko potem wygram?!)
0 0

Gość: jkkp

#6218699 Napisano: 22.06.2016 15:35:59
darog napisał(a):

Dziś spotykam znajomą w sklepie ja kupowałem opakowania 3x 100 gr łososia ze Suempola.. a ta do mnie: oooo... to jakiś konkurs że łososia TYLE kupujesz??

Zauważyłem, że co poniektórzy zaczynają mi do kosza zaglądać i w domu się rozglądać jak w gości przychodzą- jakie to towary kupuje.. (bo pewnie wszystko potem wygram?!)

weszłam by tu coś wpisać, ale już nie pamiętam, bo ze śmiechu nie dałam rady sobie przypomnieć o co mi chodziłoemotka
0 0

slonko365

#6218740 Napisano: 22.06.2016 16:45:23
jkkp napisał(a):

darog napisał(a):

weszłam by tu coś wpisać, ale już nie pamiętam, bo ze śmiechu nie dałam rady sobie przypomnieć o co mi chodziłoemotka

Niektórym to się przelewa, tyle na konkursach zarabiają, że się łososiem zajadają... emotka emotka emotka
0 0

pioge7

#6218745 Napisano: 22.06.2016 16:54:27
emotka emotka emotka Nosz kur... Gorzej jak niż 13 w piątek... Wszytsko idzie nie tak... Wszystko się wali... I to wszytsko dziś.... Zamiast cieszyć się pięknym ciepłym pierwszym dniem kalendarzowego lata to nic tylko się wkurzam... emotka emotka emotka
0 0

dang21

#6218747 Napisano: 22.06.2016 16:55:51
dziś już kolejny raz drukuję i wypełniam oświadczenia konkursowe, co chwilę robię jakiś błąd emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#6218750 Napisano: 22.06.2016 17:04:19
slonko365 napisał(a):

jkkp napisał(a):

darog napisał(a):

Niektórym to się przelewa, tyle na konkursach zarabiają, że się łososiem zajadają... emotka emotka emotka

Szlachta się bawi, bo ma mnóstwo hajsu z konkursów na łososie ! emotka
Olewać, olewać, olewać.
Ja się już przyzwyczaiłam, że cokolwiek bym nowego na sobie miała, cokolwiek nowego w domu postawiła to usłyszę tekścik: Pewnie wygrane.
Jako urodzona żartownisia jeszcze podsycam atmosferę i mówię, że gdyby nie konkursy to miałabym puste pokoje i niepomalowane ściany (bo farba też wygrana).
0 0

asantesana

#6218753 Napisano: 22.06.2016 17:06:43
darekgryko, zamiast się wkurzać zanim zagrasz przemyśl z kim warto współpracować, szkoda energii na takich ludzi, a i tak nie docenią.
Odnośnie zaglądania co to się kupiłoo/wygrało, miałam z rodziną podobnie. Aż pewnego dnia przy obiedzie u mnie siostrzeniec stwierdził z całym przekonaniem patrząc na coś spożywczego, że pewnie też wygrałam. Najpierw zagotowałam, a potem odpowiedziałam, że no pewnie i ziemniaki też wygrałam, właśnie przyniósł kurier, dlatego dostaną na obiad, inaczej jedliby ryż. Aluzju paniali.   
0 0

tadziuuu

#6218768 Napisano: 22.06.2016 17:39:45
Podsumuje wszystkich. Zwyczajnie tak ludzie okazują swoją zazdrość. A to tylko wierzchołek tej góry bo to jest wiedza którą usłyszycie a to co mówią za plecami to nawet nie chcę wiedzieć ;D  Ja powtarzam że wygrywam na konkursach kreatywnych gdzie trzeba coś pokazać sobą i pytam a ty co wygrałeś? zazwyczaj cichosza emotka  Ale i tak ciągle powtarzają że szczęście że coś tam emotka  tylko by deprecjonowali innych żeby  sami mogli się poczuć lepiej ze swoimi słabościami ;D Tak więc ludziska nie przejmujcie się bo wtedy wchodzicie z innymi w gierki niepotrzebne emotka  
0 0

szindy

#6218792 Napisano: 22.06.2016 18:37:33
Mnie natomiast wkurza fakt, że wszyscy chcieliby korzystać z moich wygranych: a to z voucherów na ciuszki, a to z bonów do marketów, a to z kosmetyków itp. Tylko jak przychodzi co do czego i ładnie proszę aby ktoś podjechał do marketu i zrobił dla mnie zakupy ( kwestie finansowe pokrywam sama) to ZAPOMNIJ! I chodzi tu o sytuacje w której sama po prostu nie mogę wybrać się do sklepu bo nie ma go w mojej miejscowości...A osoby które mogłyby dla mnie te zakupy zrobić w przenośni pokazują mi "środkowy palec", czasem-od wielkiego dzwonu jak już się zgodzą to za przeproszeniem z wielką łaską... 

Jednym słowem: Nie pomogę Ci bo mam to w d**ie ale jak masz coś fajnego to DAJJJJ...
0 0

edzia21

#6218796 Napisano: 22.06.2016 18:40:41
Tak czytam wasze wpisy i nie wiem, czy ja jestem aż taką szczęściarą, czy Wy aż takimi pechowcami...
u mnie w rodzinie każdy chętnie mi pomaga, robi zakupy, udostępnia swoje dane, numery kont bankowych...nie ma żadnego problemu. To samo z koleżankami. Służą danymi, pomocą w zakupach, odbierają nagrody od kurierów... i nie ma czegoś takiego jak: "daj". Owszem, u mnie nie ma nic za darmo, ale to wychodzi tylko i wyłącznie z mojej strony. emotka
0 0

ace

#6218858 Napisano: 22.06.2016 20:45:45
to ja na moją rodzinę narzekać nie mogę, mój brat mi właśnie wypłacił 150zeta z premii kibica emotka (jest szybszy niż lidia). Wygrałam na niego, wiec stwierdzil ze jemu potem nie bedzie się chciało sprawdzać czy kasa już dotarła więc od razu woli mi dać emotka No bo przecież dojdzie nie? A ja jeszcze nawet paragonów nie zdążyłam odesłać emotka

a co do skłądki na śluby i inne imprezy to ja się cieszę że u mnie w pracy nie ma takiego zwyczaju. U nas jak coś to szef kupuje od firmy. Takie skłądanie się jest bez sensu, bo prawda jest taka, ze az tak się dobrze nie znamy i potem byśmy tylko dostawali rzeczy które będą zalegać w mieszkaniach lub lądować w koszu...
Ja na Twoim miejscu Cudaczku bym się nie zgodziła składać. Ja tak mam im bardziej ktoś naciszka tym ja stawiam większy opór emotka
0 0

asiatko

#6218909 Napisano: 22.06.2016 21:46:14
Ja mam koleżanki które mi mówią że mam na nie grać i nic im nie dawać, a na teściową - czyli prawie mame - przestałam już grać po kolejnej akcji z niby nie otrzymaną kopertą z bonem (potem niby przypadkowo schowaną do szuflady choć otwartą). Tej baby to ja nie zrozumiem nigdy - ma 3 synów, jedyna synowa która stara się ulżyć mężowi a nie żerować na nim jak huba drzewna to ja (...niech K....eńce na nas zapierdalają a my będziemy na zakupy jeździć...), a tej żal dupsko ściska że ja cokolwiek wygrywam choć finansowo powodzi nam się nieco gorzej od pozostałych.
0 0

kadett33

#6218910 Napisano: 22.06.2016 21:46:52
Wkurza mnie że w T-Mobile wycofało z oferty na kartę  usługę Roku ważności konta.
0 0

monkakk

#6218911 Napisano: 22.06.2016 21:48:48
edzia21 napisał(a):

Tak czytam wasze wpisy i nie wiem, czy ja jestem aż taką szczęściarą, czy Wy aż takimi pechowcami...
u mnie w rodzinie każdy chętnie mi pomaga, robi zakupy, udostępnia swoje dane, numery kont bankowych...nie ma żadnego problemu. To samo z koleżankami. Służą danymi, pomocą w zakupach, odbierają nagrody od kurierów... i nie ma czegoś takiego jak: "daj". Owszem, u mnie nie ma nic za darmo, ale to wychodzi tylko i wyłącznie z mojej strony. emotka

To samo ja mam emotka  cieszą się moim szczęściem emotka
0 0