Wkurza mnie...

zdolnabestia

#6243671 Napisano: 20.08.2016 19:10:33
Mojej koleżance kurier zostawił paczkę w koszu na śmieci, takim plastikowym wysokim kuble przed domem i wysłał zdjęcie tej paczki w kuble emotka  Uzgodniła z nim wcześniej, żeby tam zostawił, więc spoko, ale ubaw miała z tej fotki.
0 0

kalka

#6243674 Napisano: 20.08.2016 19:27:24
Sprytny kurier, uwiecznił na fotce ! emotka    A może nawet nagrał rozmowę, żeby mieć dowód, że to pomysł klienta  emotka    emotka
0 0

malenka

#6243676 Napisano: 20.08.2016 19:33:05
Jej, nie wiedziałam, że wywołam taką burzę swoim wpisem emotka Wina jest oczywiście po mojej stronie i mam nauczkę żeby na przyszłość prosić sąsiadów o odebranie przesyłki. Kuriera nie podejrzewam, bo nigdy wcześniej nie miałam z nim żadnych problemów.  Widocznie jakiś przechodzień nie mógł oprzeć się pokusie. Wypiłam jednak drinka, zjadłam lody i mam w nosie! Lepiej, że to bon niż jakaś bardziej wartościowa nagroda, na przyszłość będę mądrzejsza emotka
0 0

kalka

#6243677 Napisano: 20.08.2016 19:34:35
Malenka, ale może po prostu nie zostawił !? Masz pewność?
1 roksi72 0

malenka

#6243678 Napisano: 20.08.2016 19:40:18
kalka napisał(a):

Jasne, że mi taka myśl przez głowę przeszła, ale ostatecznie nie mam żadnych dowodów, a byłoby mi bardzo źle gdyby się okazało, że facet uczciwy ma przeze mnie problem w pracy. Już przebolałam, a nauka z tej sytuacji na pewno nie pójdzie w las emotka
0 0

kalka

#6243679 Napisano: 20.08.2016 19:46:32
malenka napisał(a):

kalka napisał(a):

Jasne, że mi taka myśl przez głowę przeszła, ale ostatecznie nie mam żadnych dowodów, a byłoby mi bardzo źle gdyby się okazało, że facet uczciwy ma przeze mnie problem w pracy. Już przebolałam, a nauka z tej sytuacji na pewno nie pójdzie w las emotka

Ale mam na myśli to, że nie zostawił i przyjdzie ponownie emotka
Nie zakładałam nieuczciwości kuriera. Poza tym, masz jego numer tel-dzwoniłaś, żeby się upewnić, co zrobił z bonem?  
0 0

cc_investigator

#6243681 Napisano: 20.08.2016 19:50:25
malenka napisał(a):

Jej, nie wiedziałam, że wywołam taką burzę swoim wpisem emotka Wina jest oczywiście po mojej stronie i mam nauczkę żeby na przyszłość prosić sąsiadów o odebranie przesyłki. Kuriera nie podejrzewam, bo nigdy wcześniej nie miałam z nim żadnych problemów.  Widocznie jakiś przechodzień nie mógł oprzeć się pokusie. Wypiłam jednak drinka, zjadłam lody i mam w nosie! Lepiej, że to bon niż jakaś bardziej wartościowa nagroda, na przyszłość będę mądrzejsza emotka

A może on pomylił skrzynki? Nr telefonu masz, zadzwonić możesz, bez pretensji, a grzecznie z prośbą o informację, czy wrzucił i gdzie. Może jakie małe nieporozumionko i szanse są jednak na odzyskanie przesyłki.
0 0

malenka

#6243682 Napisano: 20.08.2016 19:50:26
kalka napisał(a):

malenka napisał(a):

kalka napisał(a):

Ale mam na myśli to, że nie zostawił i przyjdzie ponownie emotka
Nie zakładałam nieuczciwości kuriera. Poza tym, masz jego numer tel-dzwoniłaś, żeby się upewnić, co zrobił z bonem?  

AAAAha emotka Telefon służbowy dziś nie odpowiada więc najwcześniej w poniedziałek się do niego dodzwonię, ale wczoraj powiedział, że bony zostawia więc raczej nie mam na co liczyć.
0 0

kalka

#6243684 Napisano: 20.08.2016 19:54:20
Nie wpadłam na to co cc_investigator, a przecież czasem biegam do sąsiadów z listami omyłkowo wrzuconymi do mojej skrzynki emotka
A druga rzecz, czy masz pewność Malenka, że to był ten sam uczciwy kurier co poprzednio? U mnie się zmieniają, no i firm kurierskich też jest niemało  emotka    
0 0

mia

#6243687 Napisano: 20.08.2016 19:58:09
@bucik-konkursy napisał(a):

mia napisał(a):

kurier UCZCIWIE spełnił prośbę adresata, wrzucając do skrzynki pocztowej kopertę. Co innego, gdyby to był jego wymysł. Naprawdę nie widzisz różnicy? emotka

WIDZIAŁAŚ TO? Serio? No to luzik emotka

Jasne, że serio. Nie tylko widziałam, ale nawet sfilmowałam.
Jeszcze jakieś pytanie? W wolnej chwili chętnie udzielę odpowiedzi. emotka

kalka

#6243692 Napisano: 20.08.2016 20:28:27
@bucik-konkursy napisał(a):

malenka napisał(a):

...wypiłam jednak drinka, zjadłam lody i mam w nosie! 

Straszne... Alkoholizm jest problemem społecznym emotka emotka emotka

Wypicie jednego drinka + porcja lodów to alkoholizm ?emotka  Kuźwa- tyle lat studiów, a na tym forum zawsze czegoś nowego się człowiek może dowiedzieć emotka  

p.s. Bucik-konkursowy, odpuść sobie - To-mnie-wkurza!  emotka   
0 0

Gość: chochliczka

#6243697 Napisano: 20.08.2016 21:00:13
Wszystko mi sie wali, to miał być super dzień,a skonczylo się jak zawsze emotka
0 0

kalka

#6243699 Napisano: 20.08.2016 21:04:57
chochliczka napisał(a):

emotka  
Summa summarum  i tak nasz dzień kończy się na www.e-konkursy. info  emotka

#6243700 Napisano: 20.08.2016 21:05:52
kalka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

emotka  
Summa summarum  i tak nasz dzień kończy się na www.e-konkursy. info  emotka

Wiesz ale u mnie to tylko z przyzwyczajenia, od bardzo dawna nie biorę w konkursach,a ten portal traktuje jak drugi dom..
0 0

kalka

#6243702 Napisano: 20.08.2016 21:09:26
Tym bardziej mocno Cię przytulam emotka  Jutro będzie lepiej emotka  
0 0

#6243703 Napisano: 20.08.2016 21:11:03
kalka napisał(a):

dzięki emotka  czasem bym chciała zasnąc i się dlugo nie musiec budzić...
0 0

Gość: rachel

#6243709 Napisano: 20.08.2016 21:24:41
chochliczka napisał(a):

Pamietaj ze po burzy zawsze wychodzi slonce
0 0

Gość: rachel

#6243711 Napisano: 20.08.2016 21:28:58
Ja kiedys mialam listonosza zaufanego ale zaden list zwykly z nagroda do mnie nigdy noe doszedl...pisalam reklamacje do organizatorow raz do poczty bez skutku. Nie wiem jak jest w was ale u mnie jesli listonosz mieszka na danym osiedlu niemoze go obsugiwac. Moj listonosz kupil mkeszkanie niedaleko mnie i dostal inny rewir. O dziwo nagle wszystkie listy dochodza zadna koperta nie uszkpdzona choc kiedys to bylo nagminne .  Od tamtej pory nie ufam paczkowym...nawet temu przystojniakowi z ups a...

kalka

#6243785 Napisano: 21.08.2016 10:26:52
chochliczka napisał(a):

kalka napisał(a):

dzięki emotka  czasem bym chciała zasnąc i się dlugo nie musiec budzić...

Też tak czasem mam emotka   emotka
Ale gdy się w życiu coś popieprzy-zawsze potem się polepszy emotka  
0 0

ktosiek1

#6243864 Napisano: 21.08.2016 14:22:02
marazm życiowy..... na nic ostatnio nie mam siły i werwy. Najchętniej to już o 20 chodziłabym spać. Jeszcze zimą to ok.można by ten stan zrozumieć, ale jest lato przecież. Dobrze, że praca i małe dziecko mi na to nie pozwalają, bo bym przespała pół dnia. A tak to te 5-6 godz. na dobę musi starczyć. Poza tym mam wrażenie, że utknęłam w jakimś życiowym martwym punkcie. Wszyscy znajomi jakoś się rozwijają na różnych polach, coś osiągają, a u mnie constans. Nawet nie mam siły pomyśleć co bym chciała w życiu zmienić, rutyna dnia codziennego mnie dopadła...eh emotka
1 kumulacja 0