Wkurza mnie...

asantesana

#6243965 Napisano: 21.08.2016 20:50:43
Odebrałam dzisiaj piłkę z podpisem Lewandowskiego z konkursu w Kauflandzie, miała być na prezent dla fana piłki, ale gdy zobaczyłam te 4 czy 5 kresek szumnie nazywanych podpisem, to poczułam się zażenowana... Gdzie mój bon?
1 kalka 0

nelunia

#6244645 Napisano: 23.08.2016 10:51:49
wątek paragonowyemotka emotka emotka . Kolejna rezerwa pójdzie się....

madzia34

#6244647 Napisano: 23.08.2016 10:52:47
nelunia napisał(a):

wątek paragonowyemotka emotka emotka . Kolejna rezerwa pójdzie się....

o dokładnie....tez mnie to wkurza.....

blackana

#6244652 Napisano: 23.08.2016 10:57:54
Wkurza mnie moje konkursowe lenistwo... A kysz!!! emotka
0 0

aurorcia

#6244894 Napisano: 23.08.2016 14:23:08
Pudliszki mnie olały, walizki z Henkel nie mam, kosza z Kamis tez nie, została tylko sterta paragonów. Brawo ja!  emotka    emotka  
0 0

kemli

#6244897 Napisano: 23.08.2016 14:25:53
aurorcia napisał(a):

Pudliszki mnie olały, walizki z Henkel nie mam, kosza z Kamis tez nie, została tylko sterta paragonów. Brawo ja!  emotka    emotka  

to przybijam 5! bo nie tylko ciebie emotka  ale nie ma się co wkurzać, trzeba próbować dalej emotka
0 0

asiakali

#6244898 Napisano: 23.08.2016 14:27:17

Pudliszki mnie olały, walizki z Henkel nie mam, kosza z Kamis tez nie, została tylko sterta paragonów. Brawo ja!          

Mam dokładnie to samo...emotka
0 0

do.ta.3

#6244906 Napisano: 23.08.2016 14:31:51

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą 
0 0

cudaczek121

#6244958 Napisano: 23.08.2016 16:20:12
Wkurza mnie mój pech życiowyemotka Wczoraj przez pół nocy bolała mnie głowa, a jak w końcu zasnęłam to rano nie usłyszałam budzika i zamiast o 6.30, obudziłam się o 9.45, przez co spóźniłam się do pracy jakieś 2 godziny. Z kolei dzisiaj zapomniałam wziąć z domu do roboty ważnego dla szefa-ojca dokumentu i oczywiście musiałam się wrócić do Długołęki-3 godziny w plecy.Gdzie ja mam głowęemotka Aż się boję myśleć, co będzie jutro,ech.
0 0

ziolko

#6244962 Napisano: 23.08.2016 16:31:12
do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł 
0 0

madzia1-s

#6244980 Napisano: 23.08.2016 17:16:26
Od rana informacje na forum, że dochodzą dzisiaj noże Kamisa, to siedze całe popołudnie w domu i czekam na kuriera, a tu nic, nie ma go i nie ma... wrrr
Zazwyzaj inne firmy kurierskie bywaja u mnie w godzinach okołopołudniowych a tu gls pierwsz raz ma przyjechac i nie wiem czy będzie jeszcze dzisiaj czy nie ?!
Jak ja nie lubię korzystać z usług kurierskich emotka
0 0

paula9891

#6244995 Napisano: 23.08.2016 17:39:31
ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł 

Ale jak wpiszecie w internet "podpis Lewandowskiego" to pojawiają się bardzo podobne, więc widocznie taki ma emotka  Ja też zawsze pisałam jak kura pazurem (co zostało mi do dzisiaj) emotka
0 0

notta

#6245020 Napisano: 23.08.2016 18:15:18
wkurza mnie paskudna statystyka Albedo- Iva 9:0.. tylko pójść po dziki sad (smolarowy) i się napić emotka
0 0

r_olo

#6245030 Napisano: 23.08.2016 18:28:53
[quote=do.ta.3]

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą Uwierz kibicowi, tak właśnie podpisuje się Lewy emotka I ciesz się, że to nie piłka z podpisem Błaszczykowskiego emotka
0 0

do.ta.3

#6245036 Napisano: 23.08.2016 18:53:33
r_olo napisał(a):

[quote=do.ta.3]

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą Uwierz kibicowi, tak właśnie podpisuje się Lewy emotka I ciesz się, że to nie piłka z podpisem Błaszczykowskiego emotka

dzięki  
podobno Ci Panowie na prawdę podpisywali te piłki  także nic tylko musimy uwierzyć na słowo organizatorom 
0 0

kalka

#6245037 Napisano: 23.08.2016 18:58:06
ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

Zgadzam się, ale  ja nie chciałabym być tym laureatem, który dostał tę "ostatnią" piłkę z bazgrołem  emotka
A moją chyba podpisywał tak gdzieś w połowie emotka
0 0

cherry_coke

#6245039 Napisano: 23.08.2016 19:04:53
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

Zgadzam się, ale  ja nie chciałabym być tym laureatem, który dostał tę "ostatnią" piłkę z bazgrołem  emotka

proponuję zetrzeć napis rozpuszczalnikiem i będzie ładna biała piłka emotka  
0 0

Gość: huda

#6245040 Napisano: 23.08.2016 19:06:02
Wkurza mnie, że na pewnym blogu wyniki tak się przeciągają. Tak to bym wykreśliła z listy i do widzenia. I wkurza mnie, że się wkurzam na brak wygranej, a dopiero co wpadł Iphone - czyżby objawy uzależnienia?
0 0

kalka

#6245046 Napisano: 23.08.2016 19:10:08
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

Coś Ty ?emotka  Wiesz ilu małych fanów Lewego w mojej rodzinie czeka na piłeczkę z jego podpisem  emotka
0 0

do.ta.3

#6245048 Napisano: 23.08.2016 19:14:35
kalka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 

Coś Ty ?emotka  Wiesz ilu małych fanów Lewego w mojej rodzinie czeka na piłeczkę z jego podpisem  emotka

ja poczekam i wystawę ja jakąś aukcje charytatywną w mojej miejscowości (ale z poświadczeniem autentyczności była by trochę cenniejsza) dlatego zmywać rozpuszczalnikiem nie zamierzam 
0 0