Wkurza mnie...

kalka

#6245053 Napisano: 23.08.2016 19:27:28
emotka
0 0

slonecznik1309

#6245064 Napisano: 23.08.2016 19:50:43
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł 

Zgadzam się, ale  ja nie chciałabym być tym laureatem, który dostał tę "ostatnią" piłkę z bazgrołem  emotka
A moją chyba podpisywał tak gdzieś w połowie emotka

Dzięki Ci Panie, że dałeś mi tylko bon emotka

a ja się cieszę, że wygrałam piłkę, bo sprzedałam ją za cenę wyższą niż bon emotka i to bardzo szybko emotka było wielu chętnych na nią emotka
2 do.ta.3, lager 0

ziolko

#6245227 Napisano: 24.08.2016 09:29:10
huda napisał(a):

Wkurza mnie, że na pewnym blogu wyniki tak się przeciągają. Tak to bym wykreśliła z listy i do widzenia. I wkurza mnie, że się wkurzam na brak wygranej, a dopiero co wpadł Iphone - czyżby objawy uzależnienia?

ewidentnie uzależnienie emotka  im lepsza nagroda, tym więcej się chce emotka

malutka456

#6245426 Napisano: 24.08.2016 14:08:32
właśnie zalogowałam się na poczcie i ktoś wyczyścił mi wszystkie wiadomości. Nie mam NIC, a miałam tam zapisane wszystkie zgłoszenia konkursowe, kontakty i inne rzeczy emotka emotka emotka
0 0

Gość: huda

#6245431 Napisano: 24.08.2016 14:13:20
ziolko napisał(a):

huda napisał(a):

Wkurza mnie, że na pewnym blogu wyniki tak się przeciągają. Tak to bym wykreśliła z listy i do widzenia. I wkurza mnie, że się wkurzam na brak wygranej, a dopiero co wpadł Iphone - czyżby objawy uzależnienia?

macie jakiegoś sprawdzonego psychoterapeutę od takich przypadków? emotka
0 0

sylzab2294

#6245434 Napisano: 24.08.2016 14:23:09
malutka456 napisał(a):

właśnie zalogowałam się na poczcie i ktoś wyczyścił mi wszystkie wiadomości. Nie mam NIC, a miałam tam zapisane wszystkie zgłoszenia konkursowe, kontakty i inne rzeczy emotka emotka emotka

jak masz na o2, to odśwież lub zaloguj się później, a wszystko wróci emotka
0 0

cherry_coke

#6245437 Napisano: 24.08.2016 14:25:47
huda napisał(a):

ziolko napisał(a):

huda napisał(a):

macie jakiegoś sprawdzonego psychoterapeutę od takich przypadków? emotka

Polecam wybrać się na grzyby emotka  
1 toolip123 0

lolka182

#6245440 Napisano: 24.08.2016 14:27:49
slonecznik1309 napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł 

Zgadzam się, ale  ja nie chciałabym być tym laureatem, który dostał tę "ostatnią" piłkę z bazgrołem  emotka
A moją chyba podpisywał tak gdzieś w połowie emotka

Dzięki Ci Panie, że dałeś mi tylko bon emotka

a ja się cieszę, że wygrałam piłkę, bo sprzedałam ją za cenę wyższą niż bon emotka i to bardzo szybko emotka było wielu chętnych na nią emotka

a może wklejcie zdjęcie piłki na profilu Lewandowskiego i zapytajcie o potwierdzenie autentyczności - na pewno rozpozna swój podpis, a takie poświadczenie będzie w sumie najcenniejsze emotka
0 0

mysia

#6245455 Napisano: 24.08.2016 14:51:36
malutka456 napisał(a):

Tez tak miałam, po paru minutach wszystko wróciło 
0 0

delfinka101

#6245457 Napisano: 24.08.2016 14:54:22
Mysia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Miałam to samo...kilka razy wylogować i zalogować się iw wróciło ufff
0 0

malutka456

#6245465 Napisano: 24.08.2016 14:58:48
delfinka101 napisał(a):

Mysia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dzięki emotka  już działa, ale przyznam się, że już prawie ryczałam emotka
0 0

delfinka101

#6245469 Napisano: 24.08.2016 15:06:48
malutka456 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mysia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dzięki emotka  już działa, ale przyznam się, że już prawie ryczałam emotka

Ja tez:)
0 0

Niebieska_Laguna

#6245470 Napisano: 24.08.2016 15:11:02
Wkurza mnie, że nie przychodzi mi zwrotka z Odświeżamy tradycję, nie wiem gdzie mam odebrać bon z Auchan, a empik nie odpisuje na moje pytanie emotka
0 0

kalka

#6245471 Napisano: 24.08.2016 15:14:37
Choć spokojny ze mnie ludź, to wkurzył mnie na maxa mój konkursowy nr tel. w Orange emotka   Doładowywałam go ostatnio 3 sierpnia, więc rozmowy i sms-y przychodzące powinny być aktywne, a dzisiaj szukając mojego tel wykręcam jego nr i słyszę, że nie ma takiego numeru emotka   No żesz kurza cenzura, o co  chodzi ??? emotka  
0 0

toolip123

#6245536 Napisano: 24.08.2016 17:07:07
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że nie przychodzi mi zwrotka z Odświeżamy tradycję, nie wiem gdzie mam odebrać bon z Auchan, a empik nie odpisuje na moje pytanie emotka

W kwestii zwrotki i Empiku Ci nie pomogę, za małym żuczkiem jestem, ale bon Auchan sprawdź sobie na stronie https://www.konkurs.auchan.pl/zwyciezcy z danego dnia, każdy sklep, który wskazywałaś jako preferowany do odbioru bonu. W końcu trafisz na swoje inicjały emotka  a pózniej dumnym krokiem wędruj do punktu informacyjnego!  o ile w tym tkwił problem emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6245547 Napisano: 24.08.2016 17:21:14
toolip123 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

W kwestii zwrotki i Empiku Ci nie pomogę, za małym żuczkiem jestem, ale bon Auchan sprawdź sobie na stronie https://www.konkurs.auchan.pl/zwyciezcy z danego dnia, każdy sklep, który wskazywałaś jako preferowany do odbioru bonu. W końcu trafisz na swoje inicjały emotka  a pózniej dumnym krokiem wędruj do punktu informacyjnego!  o ile w tym tkwił problem emotka  

Hej, dzięki za pomoc emotka Właśnie się zorientowałam, że pomyliłam Tesco z Auchanem o.O Dostałam już mejla o wygranej i poszłabym ją odebrać do Tesco...
0 0

szaradzista1

#6245677 Napisano: 24.08.2016 22:23:08
Konkurs z Auchan, niby duza krzyzowka, faktycznie jest to logogryf. Wypisuje hasla na wesolo, na smuno, proza i wierszem i nic. Chyba juz tego do konca nie ugryze....
0 0

mczarna

#6245684 Napisano: 24.08.2016 22:31:04
szaradzista1 napisał(a):

Konkurs z Auchan, niby duza krzyzowka, faktycznie jest to logogryf. Wypisuje hasla na wesolo, na smuno, proza i wierszem i nic. Chyba juz tego do konca nie ugryze....

Dlaczego wkurza? Przecież tam wygrywają 3 osoby dziennie na dany sklep, a klientów (albo lepiej- grających) full + ktoś zgłasza na 15 osobową rodzinę na przykład. To jakie są szanse?Raczej małe.Fartownie ja wygrałam 1 bon ale,żeby to była moja najlepsza odpowiedź to bym tego nie powiedziała/napisała...Moim skromnym zdaniem to losowanie, choć się wypowiadają,że to kreatywność...
0 0

Gość: zwierzyniec

#6245691 Napisano: 24.08.2016 22:46:43
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, jak tu na forum z niedowierzaniem czytam, co się wyrabia przy odbiorze tych bonów z Auchan, a to dopiero początek całej akcji. emotka

wszystko zależy od sklepu, u mnie cała procedura, łącznie z dostarczeniem bonu pocztą pneumatyczną, trwała max 5 minut
0 0

ziolko

#6245705 Napisano: 24.08.2016 22:59:00
magnus napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie bez twarzy. No kurde facet zgubił Tyskie (główna + inne), Prince Polo (główna) a położył Dax Sun koło siebie lezące w tych samych ciuchach juz ponad 2 lata na tej samej murawie w tej samej pozycjiemotka
Bez twarzy, bez ambicji ....
http://www.dax.co...otograficzny/gallery

tutaj tak samo http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP

Wklejka i tyle emotka  to nawet nie jest pocztówka, tylko nieudolny fotomontaż 
0 0