Wkurza mnie...

asantesana

#6261830 Napisano: 29.09.2016 22:10:22
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

Jest jeszcze opcja "na krzywy ryj" - kurierzy ciągle zostawiają u mnie paczki dla sąsiadów - jest kurier, paczki dostaję, pieniędzy ode mnie nie biorą. emotka  
0 0

mczarna

#6261831 Napisano: 29.09.2016 22:11:17
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

No faktycznie tragedia życiowa...Mnie wkurza remont jednego wyjścia ze stacji metra, nie widomo do kiedy i ocb i trzeba kombinować.
0 0

dolly

#6261832 Napisano: 29.09.2016 22:12:19
asantesana napisał(a):

teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Jest jeszcze opcja "na krzywy ryj" - kurierzy ciągle zostawiają u mnie paczki dla sąsiadów - jest kurier, paczki dostaję, pieniędzy ode mnie nie biorą. emotka  

Eeeee jak to? Dostać cukierka i go nawet nie polizać??? 
0 0

asantesana

#6261834 Napisano: 29.09.2016 22:18:18
dolly napisał(a):

asantesana napisał(a):

teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

A skąd wiesz, że nie liżę emotka  

stamp2

#6261835 Napisano: 29.09.2016 22:20:42
asantesana napisał(a):

dolly napisał(a):

asantesana napisał(a):

teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

A skąd wiesz, że nie liżę  emotka  

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

dolly

#6261838 Napisano: 29.09.2016 22:24:19
asantesana napisał(a):

dolly napisał(a):

A skąd wiesz, że nie liżę  emotka  

emotka  a sio, bo mi wyobraźnia szaleje emotka
1 nkba 0

patysiaczek

#6261871 Napisano: 30.09.2016 06:22:50
truskaweczka123 napisał(a):

NO NIE!!!!!!!!! ale się wściekłam, kupiłam ferrero rocher na loterie https://www.e-kon...er.html#.V-zVCVuc2lh

a to przecież od 1 X dopiero emotka

a ja gapa oczywiście nie zauważyłam, że są tam głupoty popisane z 2011 roku

i paragon idzie się rypać za prawie 20 zł emotka nawet czekoladki mi smutku nie osłodzą ;(

Ludzie jak dodajecie konkursy do bazy do róbcie to z głową proszę !!!!!!!!!!

Kurde... ja kupiłam dwa pudełka.... już czuję, jak mi pewna ocenzurowana część ciała rośnie...
0 0

assal

#6261886 Napisano: 30.09.2016 08:46:04
Na Ferrero Rocher, jeśli nie ma regulaminu, lepiej wcześniej nie kupować.
Oni z reguły chcą kod + paragon z okresu promocji.
Ja szukałam już promocyjnych opakowań, ale ani Auchan, ani Piotr i Paweł ani Tesco, ani C4, ani Intermarche jeszcze nie mieli wystawionych. 
0 0

Gość: iskierka

#6262215 Napisano: 30.09.2016 15:17:11
wkurza mnie reklama w aplikacji e-konkursy po rozwinięciu klawiatury zasłania mi 3/4 wyświetlacza
0 0

cudaczek121

#6262269 Napisano: 30.09.2016 16:23:44
Wkurza mnie,że dziś po 2,5 roku współpracy pożegnaliśmy naszą koleżankę,ech.Ostatni dzień dziś była w pracy.Jejku, jak to się człowiek szybko przyzwyczaja do ludzi,wrr.
0 0

tereniagno

#6262319 Napisano: 30.09.2016 18:01:05
Ale wkurzyłam się! Kurier przywiózł dziś bon z Żabki,nikogo nie było w domu,nie zadzwonił,nie zostawił u sąsiadki,tylko z powrotem zawiózł do Firmyemotka Dostałam sms z GLS,że nikogo nie zastał w domu i w poniedziałek przywiezie,też w godzinach,w których nie będzie nikogo,bo wszyscy w pracy emotka Podali tylko nr przesyłki bez żadnego nr tel,ani do kuriera,ani do firmyemotka
0 0

79magda

#6262341 Napisano: 30.09.2016 18:51:57
Ale ze mnie ciućmok. Kupiłam książeczkę AMEET w Empiku. Dziś emotka a tyle razy, TYLE RAZY, TYYYYLE RAAAAZY powtarzałam sobie - czytaj regulaminy, to nie boli emotka
0 0

tereniagno

#6262419 Napisano: 30.09.2016 21:51:23
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dostałam sms z GLS, że nikogo nie zastał w domu i w poniedziałek przywiezie,też w godzinach,w których nie będzie nikogo, bo wszyscy w pracy emotka Podali tylko nr przesyłki bez żadnego nr tel, ani do kuriera,ani do firmy emotka

Numer do FIRMY GLS znajdziesz na stronie GLS. Numer przesyłki znasz, więc w czym problem? Dzwonisz i ustalasz resztę.

Dzieki,już załatwiłam,tylko niepotrzebnie przesyłka została cofnięta,mógł kurier chociaż zadzwonić emotka
0 0

kaskaderka1

#6263122 Napisano: 03.10.2016 09:52:33
Perspektywa bankructwa przez zakup produktów konkursowych .
Dziś zrobiłam mały bilans...emotka
1 radosna 0

lager

#6263141 Napisano: 03.10.2016 10:28:25
angie222 napisał(a):

Złodzieje rowerów. Przeprowadziłam się i... ukradziono mi jednoślad, z miejsca monitorowanego, za ponad 2 tysiące (odkładałam na niego kupę czasu). Zatrzymałam się pod centrum handlowym, aby kupić... światlo tylne, bo się zepsuło. A chciałam pozbyć się doła...

a zapięty był? emotka
0 0

Gość: katrin22

#6263146 Napisano: 03.10.2016 10:35:48
angie222 napisał(a):

Złodzieje rowerów. Przeprowadziłam się i... ukradziono mi jednoślad, z miejsca monitorowanego, za ponad 2 tysiące (odkładałam na niego kupę czasu). Zatrzymałam się pod centrum handlowym, aby kupić... światlo tylne, bo się zepsuło. A chciałam pozbyć się doła...

emotka  
Znajdzie się!!! Leć na policję, miejsce monitorowane, więc masz spoe szanse na odzyskanie roweru.
1 ziolko 0

scrabble

#6263158 Napisano: 03.10.2016 10:53:24
lager napisał(a):

angie222 napisał(a):

a zapięty był? emotka

Też o tym pomyślałam. Wczoraj kupiłam masywne zapięcie ale niedawno oglądałam program na ten temat i dla ogarniętego złodzieja, przecięcie trwa 5 sekund emotka

Angie222 emotka  mam nadzieję, że się znajdzie...
1 radosna 0

Gość: cleopatra

#6263393 Napisano: 03.10.2016 16:01:49
a rower mialaś zaczipowany?
0 0

Gość: cleopatra

#6263406 Napisano: 03.10.2016 16:21:00
angie222 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

a rower mialaś zaczipowany?

Nie zdążyłam tego zrobić - w Poznaniu jest jakiś oddzielny system, poza tym okazało się, że naklejki policyjne bywają bardziej szlifowane przez złodziei, stąd pomysł na łańcuch i kłódkę. W niedzielę będę sprowadzać Krossa Granda, więc na taką staroć może nikt się nie połasi, choć waham się, czy nie popytać się o rower ze złomowiska.

odwiedź okoliczne lombardy i zerknij na olx...złodziej raczy wie, że rower jest coś wart, więc nie sądzę by oddali go na złom....
0 0

joan

#6263409 Napisano: 03.10.2016 16:23:26
cleopatra napisał(a):

odwiedź okoliczne lombardy i zerknij na olx...złodziej raczy wie, że rower jest coś wart, więc nie sądzę by oddali go na złom....

Sezon się kończy, nie będzie trzymał u siebie skradzionego roweru aż do przyszłego roku, może uda Ci się go odzyskać. Trzymam kciuki emotka
1 kumulacja 0