Wkurza mnie...

tosca

#6261191 Napisano: 28.09.2016 18:03:21
buncia88 napisał(a):

kemli napisał(a):

wkurzam sie bo codziennie dzwonią do mnie z orange i próbują mi wcisnąć ofertę na abonament. raz poswiecilam chwile zeby z kobitka porozmawiac, grzecznie odmówiłam i myślałam, że na tym koniec a tu kur....ka nie, dalej codziennie telefon.... czy to podchodzi pod nękanie?  emotka

-...dodam tylko, ze rozmowa nagrywana.
-Nie wyrażam zgody na nagrywanie.
- O! Rozumiem. W takim razie nie przeszkadzam.

zawsze działa emotka i juz nie dzwonią emotka

Ja od razu zaprzeczam,że jestem właścicielką telefonu i oświadczam,że ta wyjechała za granicę,pozostawiając go pod moją opieką i nie wiem,kiedy wróci.Mało wiarygodne,ale jak do tej pory ten tekst się sprawdza emotka
0 0

delvitto

#6261195 Napisano: 28.09.2016 18:18:02
wkurza mnie to, że do końca budżetowego kilka godzin, mam paragony, ale  nie mam pomysłu na jesienne oszczędności ;(
0 0

Monika11

#6261201 Napisano: 28.09.2016 18:24:10
delvitto napisał(a):

wkurza mnie to, że do końca budżetowego kilka godzin, mam paragony, ale  nie mam pomysłu na jesienne oszczędności ;(

Okres trwania sprzedaży promocyjnej objętej konkursem: od dnia 15.09.2016r. do dnia 28.09.2016r. Okres nadsyłania zgłoszeń do konkursu: od dnia 15.09.2016r. do dnia 02.10.2016r.
0 0

delvitto

#6261205 Napisano: 28.09.2016 18:29:59
alea napisał(a):

delvitto napisał(a):

budżet trwa do niedzieli , dziś ostatni dzień na zakupy konkursowe . emotka Pomysł sie znajdzie emotka

ojj, dzięki, myślałam że do dziś:) ale z pomysłem i tak krucho, nie czuję tematu.
0 0

delvitto

#6261206 Napisano: 28.09.2016 18:30:53
Monika11 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Okres trwania sprzedaży promocyjnej objętej konkursem: od dnia 15.09.2016r. do dnia 28.09.2016r. Okres nadsyłania zgłoszeń do konkursu: od dnia 15.09.2016r. do dnia 02.10.2016r.

dzięki bardzo, faktycznie emotka
0 0

mysia

#6261209 Napisano: 28.09.2016 18:49:18
buncia88 napisał(a):

kemli napisał(a):

wkurzam sie bo codziennie dzwonią do mnie z orange i próbują mi wcisnąć ofertę na abonament. raz poswiecilam chwile zeby z kobitka porozmawiac, grzecznie odmówiłam i myślałam, że na tym koniec a tu kur....ka nie, dalej codziennie telefon.... czy to podchodzi pod nękanie?  emotka

Dodam jeszcze, że oni mają obowiązek spytać Cię o zgodę na nagrywanie, a praktycznie nigdy tego nie robią.. emotka
0 0

kammaro

#6261214 Napisano: 28.09.2016 19:18:07
Wkurza mnie Albedo i ich podejście do konkursu Super Fish! Najpierw jawnie robili debili z uczestników, a jak zaczęły im napływać skargi, usunęli z rankingu czasy! Oczywiście listy się nie zmieniły emotka  
0 0

joan

#6261216 Napisano: 28.09.2016 19:21:35
kammaro napisał(a):

Wkurza mnie Albedo i ich podejście do konkursu Super Fish! Najpierw jawnie robili debili z uczestników, a jak zaczęły im napływać skargi, usunęli z rankingu czasy! Oczywiście listy się nie zmieniły  emotka  

Czyli bez PrintScreenów nawet nie ma co do nich pisać.

Też się teraz wkurzyłam! emotka
0 0

edzia21

#6261217 Napisano: 28.09.2016 19:21:45
kammaro napisał(a):

Wkurza mnie Albedo i ich podejście do konkursu Super Fish! Najpierw jawnie robili debili z uczestników, a jak zaczęły im napływać skargi, usunęli z rankingu czasy! Oczywiście listy się nie zmieniły  emotka  

pełna profeska emotka  wg mnie oni nawet nie potrafią sprawdzić, kto gra uczciwie, a kto nie emotka  zlecili jakiemuś studencinie na praktykach napisanie kodu i tyle emotka  a finalnie widzą tyle, ile my emotka
1 joan 0

kammaro

#6261219 Napisano: 28.09.2016 19:35:39
Mam print screeny, tylko co z nimi zrobić? Jak je wykorzystać?
0 0

joan

#6261235 Napisano: 28.09.2016 19:53:45
kammaro napisał(a):

Jeszcze nie wiem, jak wymyślę - dam znać.
0 0

rkvi

#6261244 Napisano: 28.09.2016 20:10:28
A mnie wkurza, że swój bon z Garniera wymieniłam na Vileda Windomatic, który nie działa i nie ma podbitej gwarancji emotka
0 0

kemli

#6261290 Napisano: 28.09.2016 21:30:33
staszek napisał(a):

buncia88 napisał(a):

kemli napisał(a):

Potwierdzam emotka

dzięki za pomysł, ja kiedyś jak chwile pracowałam na kampanii i sprzedawałam różne pierdoły musieliśmy nawet "zbijać" argument, że ktoś nie wyraża zgody na nagrywanie emotka  w każdym razie... ten mój telefon leży w domu ciągle, a orange dzwoni przewaznie jak jestem w pracy. no ale jak bede znow mogla odebrac to spróbuję coś podziałać ze niewyrażeniem zgody emotka
0 0

ziolko

#6261291 Napisano: 28.09.2016 21:30:35
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

reklamacja emotka  
0 0

edzia21

#6261292 Napisano: 28.09.2016 21:31:55
kemli napisał(a):

staszek napisał(a):

buncia88 napisał(a):

kemli napisał(a):

Potwierdzam emotka

dzięki za pomysł, ja kiedyś jak chwile pracowałam na kampanii i sprzedawałam różne pierdoły musieliśmy nawet "zbijać" argument, że ktoś nie wyraża zgody na nagrywanie  emotka  w każdym razie... ten mój telefon leży w domu ciągle, a orange dzwoni przewaznie jak jestem w pracy. no ale jak bede znow mogla odebrac to spróbuję coś podziałać ze niewyrażeniem zgody emotka

Dodaj numer do zablokowanych w telefonie emotka
0 0

kammaro

#6261293 Napisano: 28.09.2016 21:33:29
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

reklamacja emotka  

Ich odpowiedź jest taka sama:
"Dzień dobry, bardzo dziękujemy za informację. Od początku akcji dokładnie ją monitorujemy i na chwilę obecną nie mamy dowodów na to, że dochodzi do nieprawidłowości. Mamy to jednak na uwadze i jeśli pojawią się dowody na naruszenie regulaminu, będziemy działać.
Pozdrawiamy."
0 0

joan

#6261294 Napisano: 28.09.2016 21:37:11
kammaro napisał(a):

"Dzień dobry, bardzo dziękujemy za informację. Od początku akcji dokładnie ją monitorujemy i na chwilę obecną nie mamy dowodów na to, że dochodzi do nieprawidłowości. Mamy to jednak na uwadze i jeśli pojawią się dowody na naruszenie regulaminu, będziemy działać.
Pozdrawiamy."

Szukajcie, a znajdziecie emotka

Eh, jak oni mie słabiom emotka
0 0

bandit

#6261296 Napisano: 28.09.2016 21:40:03
kammaro napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

reklamacja emotka  

Pozdrawiamy."

:) Agencja ma rozdać nagrody i tyle, i to robią a że nie przemyśleli konkursu to inna para kaloszy.
Wczoraj pod wieczór wykombinowali i zablokowali jeden ze sposobów na grę emotka  stąd takie duże czasyyyyyy 6-8 sekund inaczej koło północy byłaby rzeźnia.
Dziś zabezpieczenie zostało złamane emotka .
Po prostu jest to klikanie przez automat tzw. brute force. Dlatego że nie mają na to pomysłu ukryli czasy.
0 0

ziolko

#6261301 Napisano: 28.09.2016 21:49:20
piszcie reklamację, póki jest na to czas... posiłkujcie się regulaminem, jeśli macie screeny to dołączcie je do reklamacji. A pismo wyślijcie poleconym za potwierdzeniem odbioru.
Kiedyś napisałam reklamację, jak jeden organizator pojechał po bandzie, też w konkursie zręcznościowym, dołączyłam screeny, to mieli "argument", że na wydrukach nie widać daty i godziny emotka  bo nie zmieściło się na wydruku, ale było napisane ręcznie. 
Ale w aplikacji nic nie ginie... ostatecznie udało mi się z nimi wygrać emotka  ale to nie była agencja reklamowa organizująca dużo konkursów... 
0 0

aerdna

#6261304 Napisano: 28.09.2016 22:04:31
bandit napisał(a):

kammaro napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

reklamacja emotka  

Pozdrawiamy."

:) Agencja ma rozdać nagrody i tyle, i to robią a że nie przemyśleli konkursu to inna para kaloszy.
Wczoraj pod wieczór wykombinowali i zablokowali jeden ze sposobów na grę emotka  stąd takie duże czasyyyyyy 6-8 sekund inaczej koło północy byłaby rzeźnia.
Dziś zabezpieczenie zostało złamane emotka .
Po prostu jest to klikanie przez automat tzw. brute force. Dlatego że nie mają na to pomysłu ukryli czasy.

Ten konkurs jest tyle samo warty co te śledzie niby bez konserwantów.
Kupował ktoś te małe po 2,59 zł ?
Po tygodniu w lodówce puchną w opakowaniu jak poduszki powietrzne, za chwile pewnie wybuchną emotka mimo, że data ważności 09.10.2016. Nie polecam.
2 edzia21, mia 0