Wkurza mnie...

moskala22

#6283028 Napisano: 10.11.2016 22:09:04
jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

że FACEBÓG nie działa!!!!!

No nie działa.ech..

hehe, też miałam to pisać, właśnie miałam trochę pokonkursować na facebooku, bo na długi weekend wyjeżdżam a tu taki pech emotka

u mnie działa 
1 mysia 0

kwadracik

#6283029 Napisano: 10.11.2016 22:09:21
jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

No nie działa.ech..

hehe, też miałam to pisać, właśnie miałam trochę pokonkursować na facebooku, bo na długi weekend wyjeżdżam a tu taki pech emotka

Też miałam zamiar,a tu niemiłe zaskoczenie emotka
0 0

leoniu

#6283033 Napisano: 10.11.2016 22:11:19
kwadracik napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

No nie działa.ech..

A instagram macie?
0 0

jofe8484

#6283035 Napisano: 10.11.2016 22:13:27
leoniu napisał(a):

kwadracik napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

No nie działa.ech..

A instagram macie?

podobno też nie działa, ale ja nie  korzystam więc nie potwierdze
0 0

joan

#6283037 Napisano: 10.11.2016 22:15:36
Mój facet twierdzi, że mu FB normalnie działa, ale na smartfonie (via WiFi).
Na lapkach nam FB nie działa.

Sprawdźcie  emotka
0 0

leoniu

#6283038 Napisano: 10.11.2016 22:16:04
joan napisał(a):

normalnie działa, ale na smartfonie (via WiFi).Na lapk

Nie, na moim telefonie nie ma.
0 0

malutka456

#6283039 Napisano: 10.11.2016 22:16:06
u mnie fb śmiga jak szalony emotka
0 0

mczarna

#6283040 Napisano: 10.11.2016 22:16:27
jofe8484 napisał(a):

leoniu napisał(a):

kwadracik napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

No nie działa.ech..

A instagram macie?

Ale jak to? U mnie działa emotka
0 0

jofe8484

#6283043 Napisano: 10.11.2016 22:18:33
mczarna napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

leoniu napisał(a):

kwadracik napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

No nie działa.ech..

A instagram macie?

Ale jak to? U mnie działa emotka

chyba zależy jaki ma się serwer. Wcześniej Euronet, teraz FB czyzby jakiś atakemotka
0 0

kwadracik

#6283047 Napisano: 10.11.2016 22:25:12
leoniu napisał(a):

joan napisał(a):

normalnie działa, ale na smartfonie (via WiFi).Na lapk

Nie, na moim telefonie nie ma.

Na moim też nie . 
0 0

ziolko

#6283048 Napisano: 10.11.2016 22:33:07
andziulka21 napisał(a):

A mnie wkurza pewna osoba z mojej rodziny, która strasznie zazdrości mi tego, że coś wygrywam. Za każdym razem twierdzi, że wygrałam tylko dlatego,że mam szczęście, bo napewno nic ciekawego nie napisałam.. A skoro już wygrałam to moge jej to dać, bo przecież za to nie płaciłam  emotka

skoro tak twierdzi, to niech sama spróbuje szczęścia. Poza tym nie musisz mówić o wszystkich wygranych. Możesz skomentować, że szczęście odwróciło się od Ciebie i nic nie wygrywasz emotka  nawet jak będzie inaczej... 
Poza tym dlaczego masz dawać cokolwiek akurat tej osobie? skoro "nic nie płaciłaś" to chyba należy do Ciebie, prawda? emotka  
0 0

ziolko

#6283049 Napisano: 10.11.2016 22:34:23
joan napisał(a):

Sprawdźcie   emotka

działa na lapku
0 0

jofe8484

#6283050 Napisano: 10.11.2016 22:40:04
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Sprawdźcie   emotka

działa na lapku

u mnie już jest na kompie
0 0

cudaczek121

#6283052 Napisano: 10.11.2016 22:47:07
Wkurzyłam się dzisiaj, bo jak wsiadałam do pksu, który miał mnie zawieźć domu, jego kierowca omal nie zgniótł mi nogi drzwiamiemotka Kiedy wchodziłam do autobusu jedna kobieta płaciła za swój bilet, autobus otwarty stał na przystanku, no to jedną nogę postawiłam na stopień, a drugą jeszcze na zewnątrz,bo się nie będę przecież pchała na ludzi.Kierowca stwierdził,że mnie nie zauważył, dobrze,że jedna dziewczyna słysząc, że krzyczę z bólu, pomogła mi rozsunąć drzwi. Na dodatek bus był bardzo zatłoczony,ech.
1 brucee 0

bridget

#6283054 Napisano: 10.11.2016 22:50:30
w Teekanne na kubek tez listownie odsyłamy? znaczek 5, herbata  drugie tyle, a wartosc kubeczka 17 zł:(
0 0

andziulka21

#6283145 Napisano: 11.11.2016 12:39:42
Mysia, Jokan, Ziolko emotka
Macie racje, przestane sie wogole przyznawać i będe mieć spokój...
A dowiadywali sie przewaznie przypadkiem, bo sama malo sie "chwalilam"...
Dziękuje za dobrą rade. emotka

PS. A teraz mnie wkurza co innego, by było w temacie.

0 0

cudaczek121

#6283147 Napisano: 11.11.2016 12:58:14
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj, bo jak wsiadałam do pksu, który miał mnie zawieźć domu, jego kierowca omal nie zgniótł mi nogi drzwiami emotka Kiedy wchodziłam do autobusu jedna kobieta płaciła za swój bilet, autobus otwarty stał na przystanku, no to jedną nogę postawiłam na stopień, a drugą jeszcze na zewnątrz,bo się nie będę przecież pchała na ludzi.Kierowca stwierdził,że mnie nie zauważył, dobrze,że jedna dziewczyna słysząc, że krzyczę z bólu, pomogła mi rozsunąć drzwi. Na dodatek bus był bardzo zatłoczony,ech.

Miałam bardzo podobnie kilka lat temu w tradycyjnym, międzymiastowym autobusie (tyle że- zatłoczonym "zwykłym", przedbożonarodzeniowym tłokiem) ... - efekt: ledwo dojechałam wtedy do pracy ze miażdżonym kompletnie butem i obolałą niemiłosiernie stopą. emotka
Przy okazji - serdeczności jubileuszowe. emotka emotka

Dziękuję
1 brucee 0

pioge7

#6283159 Napisano: 11.11.2016 14:03:39
Wyniki świezakow...niektóre fotki nawet mało widoczne i wygrały główne... emotka  a nasze były takie ładne i nie mamy nic emotka  
0 0

mysia

#6283160 Napisano: 11.11.2016 14:06:38
andziulka21 napisał(a):

Mysia, Jokan, Ziolko  emotka

ja kiedyś głównie chwaliłam się dobrej koleżance bo zawsze się cieszyła ze mną i nigdy nie wypytywała co i jak, aż kiedyś chciałam jej zrobić prezent i pomogłam wygrać troszkę większą nagrodę (wiem że jej się ta nagroda marzyła) i się zaczęło.. pytania o regulaminy, ile czego trzeba kupić itd. powiedziałam jej że mi to sporo czasu zajmuje i musi sobie sama takie rzeczy ogarniać.. ja jej się już nie chwalę, ale ona próbuje grać choć póki co z zerowym skutkiem, teraz wkurzam się na siebie i już mało się chwalę komukolwiek emotka niektórzy zazdroszczą, inni myślą że takie granie zajmuje człowiekowi 10min i gotowe, jeszcze inni powiedzą Ci że po prostu masz szczęście (bo gdzie tam talent emotka ), tylko konkursowicz zrozumie konkursowicza emotka

oryginalny80

#6283165 Napisano: 11.11.2016 14:22:16
Mysia napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Mysia, Jokan, Ziolko  emotka

ja kiedyś głównie chwaliłam się dobrej koleżance bo zawsze się cieszyła ze mną i nigdy nie wypytywała co i jak, aż kiedyś chciałam jej zrobić prezent i pomogłam wygrać troszkę większą nagrodę (wiem że jej się ta nagroda marzyła) i się zaczęło.. pytania o regulaminy, ile czego trzeba kupić itd. powiedziałam jej że mi to sporo czasu zajmuje i musi sobie sama takie rzeczy ogarniać.. ja jej się już nie chwalę, ale ona próbuje grać choć póki co z zerowym skutkiem, teraz wkurzam się na siebie i już mało się chwalę komukolwiek emotka niektórzy zazdroszczą, inni myślą że takie granie zajmuje człowiekowi 10min i gotowe, jeszcze inni powiedzą Ci że po prostu masz szczęście (bo gdzie tam talent emotka ), tylko konkursowicz zrozumie konkursowicza emotka

Ja jak wygram niedługo samochód lub coś równie wartościowego, to się nikomu nie przyznam... a że wygram to pewne jak zwycięstwo Clinton w wyborach emotka
1 1mariusz 0