Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.wyjat...nie-z-garnier/show=1
Z Garniera dla Biedronki był dużo większy wybór,
stokrotka238
Postów 1992
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: tusienka
... brak jakiejkolwiek wyrozumiałości, kultury, szacunku do matki z dzieckiem na rękach w napchanym autobusie, brak pomocy jeśli chodzi o wniesienie wózka, brak uprzejmości przy drzwiach jakiegokolwiek pana i na koniec gdy jednak okaże się ,że na szarym końcu wąskiego korytarzyka- ścieżki i jest jedno wolne miejsce obok Pani, która udaje,że nie widzi ,że szukam wolnego miejsca, potem mrozi wzrokiem za bezczelne pytanie ,, czy można" czy wolne , potem spojrzy za siebie czy na pewno nie ma innego by wreszcie wziąć tą torebkę...
... że brak jest podjazdów nawet do takich instytucji jak RATUSZ- ja jeszcze jakoś wciągnęłam ten wózek na te 30 stopni, ale bardzo współczuję niepełnosprawnym , którzy muszą coś w Urzędzie Miasta załatwić...
... brak skruchy. Idę na zakupy do mojej małej Biedronki i jak zwykle przy czwartku nie da się przecisnąć tam wózkiem- dostawa. Chcę wziąć zgrzewkę wody. Mam do wyboru stos 2 metrowy w miarę stabilny lub metrowy, gdzie widzę ,że jak wezmę jedną to poleci na pewno kolejne trzy. Biorę więc z góry. Ciach zgrzewka pękła i upuściłam ją na inną która spadła. Stałą Pani wykładająca towar i zaczęła się na m nie drzeć a ludzie się gapią. Dlaczego nie wzięłam z niższej tylko nie... ja musiałam uparcie szarpać z wysoka tą zgrzewkę i taki finał był do przewidzenia. Ludzie się gapią ta się drze. A ja już łzy w oczach jak dziecko i pokazuję jej tą niższą,że wcale nie jest to takie oczywiste jak mówi. I odchodzę. Kątem oka widzę jak Pani poprawia butelki... te z dolnej strefy ....
...i na koniec wpadam wymęczona, załamana, dobita, wypompowana do domu z torbami i odkrywam ,że tego i tamtego nie kupiłam a jutro wszystko zamknięte
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 481
Data rejestracji 27.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 481
Data rejestracji 27.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do.ta.3
Postów 439
Data rejestracji 23.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...Nic nie znaczące to coś,
I najważniejsze to nic...
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko raz w życiu ruszyłam się z mojej wsi autobusem z niemowlakiem w wózku. Byłam po tym tak wkurzona i dobita, że już wolałam do popołudnia poczekać na męża, żeby z nim dziecko zostawić i sama pojechać, niż znów wsiąść do autobusu z wózkiem.
Przy wsiadaniu każdy w miarę młody i sprawny facet który mógłby mi pomóc koniecznie musiał się przejść na drugi koniec przystanku, byle dalej ode mnie, a podczas wysiadania jakieś takie cudne widoki za oknami nagle następowały, tak oczy wypatrywali i plecy co najwyżej mi pokazywali.
Gdy wracałam, myślałam, że wcale do autobusu nie wsiądę, bo był tłok i pytanie - czekać na następny autobus godzinę, czy może trzy żeby tłoku już nie było... Jakoś się wcisnęłam, z pomocą młodej dziewczyny, bo faceci oczywiście nagle wyparowali...
W autobusie postawiłam budę, żeby dziecko chociaż trochę od tych ludzi osłonić, to w trakcie jazdy jakiś młody chłopak nie czujący konieczności trzymania się czegokolwiek poleciał mi na tą budę łokciem, a ona giętka, materiałowa, widocznie pajac myślał, że to jakieś sztywne jest i się można oprzeć łokciem. Jakbym go nie złapała, to by moje dziecko tym łokciem w buzię zarobiło.
I kwiatek na koniec - po drodze wsiadły dwie babki chyba z szóstką dzieci wracające z basenu, z całymi tobołami, kocami, kółkami, strasznie nie zadbane, takie ogólnie byle jakie, rozwaliły się na siedzeniach jak już było miejsce, te dzieciaki po całym autobusie ganiały... i na sam koniec, gdy miałam wysiadać, a dwóch facetów stojących koło mnie zaczęło podziwiać widoki, jedna z babek rzuciła: "pomóż pani?" (w tej dokładnie formie). No i pomogła mi się z tym wózkiem wytarabanić... Jest nadzieja, chociaż czasem zupełnie nie tam gdzie byśmy się jej spodziewali
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Gość: tusienka
Faktycznie masz rację Słonko
mysia
Postów 1480
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1480
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
charmed
Postów 61
Data rejestracji 04.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kwadracik
Postów 789
Data rejestracji 02.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, ze nie wzielam ladowaki do laptopa na weekend, mam ok. 6 godzin pracy.....byle do soboty wieczorem
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł