Wkurza mnie...

andziulka21

#6313495 Napisano: 22.01.2017 22:53:11
paula9891 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Dodaje wyniki konkursów i dostaje łapki w dół, więc chyba przestanę je dodawać...  emotka

Aż specjalnie odnalazłam Twój post i dałam łapkę w górę  emotka
Nie bierz tego do siebie, pewnie nie spodobały się forumowiczom wyniki (bo nie udało im się wygrać). Nie dają minusów Tobie emotka

Wkurza mnie to, że jedyne ciekawe konkursy są fotograficzne emotka
Już prawie dwa miesiące nie wygrałam nic (poza kominem emotka ) i zaczynam myśleć, że powinnam zakończyć swoją przygodę. Chyba już się wypaliłam...

Tak wiem wiem emotka  aczkolwiek jest to wkurzające, bo mam wtedy wrażenie,że może coś podałam błędnie,heh.. emotka  
Zaraz będzie mnóstwo ciekawych konkursów, głowa do góry, niedługo będą same wygrane emotka
1 paula9891 0

pioge7

#6313577 Napisano: 23.01.2017 10:31:22
nosz kur... emotka drugi raz to samo emotka czytam 3 razy co trzeba kupić na konkurs w ITM pojechałem kupiłem i patrzę zamiast LOVELA kupiłem LENORA emotka i zaś 16 zł poszło.... a miałem kupić Air Wicka do łazienki emotka
0 0

Gość: ktototaki

#6314042 Napisano: 24.01.2017 15:41:50
Jestem zła wysłałam sms do radia Eska na konkurs znając mojego pecha myslałam że i tak nie zadzwonią zostawiłam tel poszłam na zakupy,wracam a syn mówi mama jakis pan do ciebie dzwonił i mówił gratulacje wygrywasz wycieczke a ja sie rozłączyłem,jestem zł na siebie emotka
0 0

ziolko

#6314045 Napisano: 24.01.2017 15:46:02
ktototaki napisał(a):

Jestem zła wysłałam sms do radia Eska na konkurs znając mojego pecha myslałam że i tak nie zadzwonią zostawiłam tel poszłam na zakupy,wracam a syn mówi mama jakis pan do ciebie dzwonił i mówił gratulacje wygrywasz wycieczke a ja sie rozłączyłem,jestem zł na siebie  emotka

telefon bierze się zawsze!!! wyjdziesz na 5 min i wtedy na pewno zadzwonią emotka  
0 0

Gość: poprostuanette

#6314057 Napisano: 24.01.2017 16:24:42
cb656 napisał(a):

ktototaki napisał(a):

Jestem zła wysłałam sms do radia Eska na konkurs znając mojego pecha myslałam że i tak nie zadzwonią zostawiłam tel poszłam na zakupy,wracam a syn mówi mama jakis pan do ciebie dzwonił i mówił gratulacje wygrywasz wycieczke a ja sie rozłączyłem, jestem zł na siebie  emotka

emotka
Ja wiem, wybacz, to nie śmieszne, tylko dramatyczne, ale nie mogę się powstrzymać, bo jednak rozbawiło mnie do łez, mimo osobistej tragedii emotka
No masz rację co do pecha - właśnie poznałem jego ogrom emotka
P.S. (edit) ZAWSZE mnie intrygują tego typu motywacje. Skoro ktoś zakłada, że "na pewno nie zadzwonią, ja mam pecha", to po kiego grzyba w ogóle ślą te zgłoszenia?! No bądźmyż do jasnej Anielci konsekwentni w swoich wyborach! Jak już się zdecyduję wysłać SMS-a, to wybieram dzień urlopu, a nie pracy, bo jakby mieli zadzwonić w czasie, gdy rozmawiam z Klientem i nie mogę odebrać.... brrr, horror. No i wtedy co 10 minut sprawdzam, czy naładowany i czy przypadkiem ktoś nie dzwoni. Czy jakoś tak... emotka

nie raz odbierałam telefon przy klientach. Moi stali klienci mi kibicują i tylko sie pytają co Pani znów wygrała emotka  A jak ktoś nowy to pytam się czy nie przeszkadza mu że odbiorę bo ważna sprawa i odbieram telefon i jak nie jest to radio to prosze o telefon za 10 minut. Nigdy nie było problemów emotka
1 paula9891 0

Gość: kasiaj110

#6314059 Napisano: 24.01.2017 16:31:42
Telefon trzeba mieć zawsze! Jak ja dzisiaj na sankach! Telefon w kieszeni i hop siup i już go nie ma , były poszukiwania białej noki w śniegu, płacz synka i moje epitety! Odnalazł sie wdeptany w śnieg - od jutra nie noszę wszędzie telefonu!
0 0

kajeczka

#6314060 Napisano: 24.01.2017 16:33:19
ktototaki napisał(a):

Jestem zła wysłałam sms do radia Eska na konkurs znając mojego pecha myslałam że i tak nie zadzwonią zostawiłam tel poszłam na zakupy,wracam a syn mówi mama jakis pan do ciebie dzwonił i mówił gratulacje wygrywasz wycieczke a ja sie rozłączyłem,jestem zł na siebie  emotka

a nie dzwonili ponownie ? Eska 2 próby podejmowała zazwyczaj  emotka
0 0

lager

#6314063 Napisano: 24.01.2017 16:40:20
ktototaki napisał(a):

Nie wydaje mi sie zebys wygrał... To automat mówi, po wysłaniu smsa na ten konkurs Eski z wycieczką dzwonią 2 albo 3x z numeru warszawskiego 22 873** ** ii gość nagrany gada: gratulacje zaraz wygrasz wycieczkę! Juz tylko 1 sms dzieli Cie od wygranej bla bla bla, do mnie 3x dzwoniło i za kazdym razem, że zaraz wygrasz emotka Na esce jest tak, że wybierasz 1 z 5 kokosów, długo z Tobą gadają na antenie i dopiero wtedy typujesz, oni odkrywają ten kokos i się dowiadujesz czy dobrze wytypowałaś emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#6314069 Napisano: 24.01.2017 16:51:21
Wkurza mnie, jak Opinie.pl bezczelnie z nas zakpiło zaniżając wypłaty za punkty z 2016 roku. Czytałam, że nie tylko mnie spotkało takie rozczarowanie. emotka emotka
1 brucee 0

Gość: poprostuanette

#6314088 Napisano: 24.01.2017 17:41:57
cb656 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

nie raz odbierałam telefon przy klientach. Moi stali klienci mi kibicują i tylko sie pytają co Pani znów wygrała emotka  A jak ktoś nowy to pytam się czy nie przeszkadza mu że odbiorę bo ważna sprawa i odbieram telefon i jak nie jest to radio to prosze o telefon za 10 minut. Nigdy nie było problemów emotka

emotka Fajnych masz Klientów. W spotkaniu na żywo też dąłbym sobie radę...
Rzecz w tym, że mamy inną specyfikę pracy. A do tego u mnie jest mur nie do przejścia: SZEF, który krzywym okiem patrzy na wszystko, co odbiega od jego woli. No tak to jest, betonu nie rozbijesz. emotka Eeech...

pracowałam tak kiedyś ze szef robil wąty że w czasie przerwy telefon używam... A koleżanka miała kiedyś 32 nieodbrane połączenia... i po pracy dowiedziała sie ze tata jej umarł. szef stwierdził że praca nie jest odpowiednim czasem na odbieranie tyelefonów... nawet jak nic się nie dzieje emotka
0 0

fineessa

#6314093 Napisano: 24.01.2017 18:04:50
Wkurza mnie totalny brak pomysłu na nazwę pociągu do nagródemotka
1 brucee 0

bethan

#6314337 Napisano: 25.01.2017 12:38:34
bruce napisał(a):

Albo:"Pożądany", ale to już mogłoby budzić skrajne emocje...

Nooo, pociąg zwany pożądaniem emotka
1 brucee 0

bethan

#6314339 Napisano: 25.01.2017 12:41:32
ktototaki napisał(a):

znając mojego pecha myslałam że i tak nie zadzwonią zostawiłam tel poszłam na zakupy,

Nie kokietuj emotka  Gdyby to był taki pech, to byś eski nie wysyłała. Jak się wysyła, to się wierzy emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6314371 Napisano: 25.01.2017 13:36:36
Mam swój numer telefonu od trzech lat, a nadal wydzwaniają na niego różne instytucje z pytaniem o byłą właścicielkę. Przynajmniej 3 razy w tygodniu słyszę pytanie: czy rozmawiam z panią XX, którą nie jestem. Zgłaszałam to do operatora, ale oni twierdzą, że nic nie mogą na to poradzić. To samo w banku, a ciągle przychodzą mi z niego powiadomienia, co owa pani robi ze swoim kontem, ile wypłaca i wpłaca... Jak można zrezygnować z numeru telefonu i pozostawić go do konta bankowego...
0 0

Gość: 83huda

#6314578 Napisano: 25.01.2017 22:03:25
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

pociąg zwany pożądaniem  emotka

Ja bym na pewno do TAK (na)zwanego pociągu wsiadła... 

Ooo, widzę, że ktoś tu ma pociąg do silnych emocji emotka emotka

Hehe emotka  ja tę nazwę zgłosiłam jakiś tydzień temu emotka
1 brucee 0

aurorcia

#6314585 Napisano: 25.01.2017 22:19:30
83huda napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

A ja 2 tygodnie temuemotka tylko ciut zmodyfikowane.
0 0

mika0103

#6314589 Napisano: 25.01.2017 22:43:18
aurorcia napisał(a):

83huda napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

A ja 2 tygodnie temu emotka tylko ciut zmodyfikowane.

A ja w pierwszych dniach stycznia emotka
1 brucee 0

Gość: 83huda

#6314591 Napisano: 25.01.2017 22:48:14
Uuu...no szkoda, ze stracone zgłoszenie. Ale widze, ze kierunek myslenia dobry
1 brucee 0

aurorcia

#6314593 Napisano: 25.01.2017 22:56:22
mika0103 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

83huda napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

A ja 2 tygodnie temu emotka tylko ciut zmodyfikowane.

A ja w pierwszych dniach stycznia emotka

Nie ma się co licytować emotka  Sprawdziłam @ i wszystkie moje 4 zgłoszenia mam 3 stycznia i to w sumie na tyle, bo nic już w tym temacie nie wymyślę emotka
1 brucee 0

Gość: cleopatra

#6314640 Napisano: 26.01.2017 09:33:09
wkurzam się sama na siebie, bo odwiedziłam już dziesiątki zakładów fryzjerskich i nie potrafię wyjść zadowolona...jeszcze mnie nikt nie obciął tak jak chciałam...jestem jakaś dziwna.....ehhhh
0 0