Wkurza mnie...

nkba

#6312354 Napisano: 18.01.2017 23:34:28
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Że też Ciebie musiało to spotkać emotka Trzymam kciuki, żeby wszystko się w końcu "dokulało" i obyś nagrodę swoją, jak najbardziej zapewne zasłużoną, otrzymała emotka

Pisałabym Ci codziennie komentarze do wpisów i - jak zawsze - podziękowania emotka , ale statystyki (straszna była na studiach... emotka emotka ) się boję emotka ... Dzięki!  emotka emotka

Ja akurat statystykę i pokrewne bardzo lubiłam emotka wszystkie prace po kolei pisałam w wersji tabelkowo - wykresowej bo do wielostronicowej pisaniny nigdy serca nie miałam choć książki kocham i czytam jesli mi czas na to pozwala emotka A wracając do tematu, jeśli to chodzi o tą nagrodę, którą obiecałaś córeczce, o czym pisałaś wcześniej, to tym bardziej jest mi przykro i jeszcze mocniej kciuki zaciskam emotka
1 brucee 0

nkba

#6312359 Napisano: 18.01.2017 23:57:12
bruce napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Super! emotka Ja jako typowa humanistka, głownie bezmyślne wkuwanie lubiłam emotka , statystyka mnie dobiła, bo matma nigdy mnie tak nie przerażała w swej "odmianie", jak wtedy. emotka Dzięki, jeszcze walczę, jak mi Ziółko poradziła, ale efekty na razie mizerne. emotka emotka Cóż, oszustów wszędzie na pęczki... emotka Dlatego tak się boję niektóre konkursy do bazy dodawać. emotka

Smutne to ale prawdziwe emotka Niech moc będzie z Tobą Bruce!!! emotka
1 brucee 0

asantesana

#6312362 Napisano: 19.01.2017 00:12:20
cb656 napisał(a):

A policjantom tak trudno stwierdzić, czy widziana na fotce charakterystyczna ściana za garnkami jest w kuchni tego gostka? emotka
Nie wierzę. No niby wiem, że są leniwi i głupi, ale żeby AŻ tak i do tego ślepi??!

A po co tam w ścianę się gapić, ja bym zaczęła od sprawdzenia czy ma taki garnek  emotka  A wydaje mi się, ze rozmowa powinna zacząć się od: "Proszę pokazać skąd ściągnął Pan to zdjęcie". Nie wie? No to sprawdzamy ściany i garnki.
Tak, oni bywają bardzo głupi i ślepi, na szczęście nie wszyscy. 
1 kalka 0

79magda

#6312363 Napisano: 19.01.2017 00:25:41
A teraz pytanie za sto punktów - ilu z tych święcie oburzonych sąsiadów, tudzież internautów, pogryzając chlebuś z pasztetem i przeglądając "co tam panie na internecie" uzna tą czy ową fotkę za sweet?

Aha, by je znaleźć, wystarczy wpisać w google "dziecko w garnku" emotka
1 kalka 0

kalka

#6312374 Napisano: 19.01.2017 07:16:41

cb656 napisał(a):
A policjantom tak trudno stwierdzić, czy widziana na fotce charakterystyczna ściana za garnkami jest w kuchni tego gostkaemotka  
Nie wierzę. No niby wiem, że są leniwi i głupi, ale żeby AŻ tak i do tego ślepi??! 

emotka   emotka

W czym jest tak strrrrasznie gorsze przetrzymanie królika przez chwilę (do zrobienia zdjęcia) w garnku, bez wykęcania rączek i nóżek przecież, bo jest spory gar, od codziennego trzymania tysięcy, milionów takich samych królików w domowych KLATKACH przez "miłośników" futrzaków? 

Niby masz rację, ale jednak natura królika jest specyficzna-dla płochliwego królika zamknięcie go pod przykrywką w garze może być bardzo stresujące, podobnie zresztą dla kota-generalnie "żarcik" niesmaczny, a i los owego królika zastanawiający. Co do cyt: trzymania milionów takich samych królików w domowych KLATKACH przez "miłośników" futrzaków", to całkowicie się z Tobą zgadzam cb656, na szczęście takich miłośników jest coraz mniej, a fundacje przekazując zwierzaka do adopcji uświadamiają, że królik powinien mieć możliwość chodzenia i dostęp do wolnej przestrzeni- wrażliwość i świadomość ludzi już się zmienia, co oczywiście nie zmienia faktu, że zdarzają się "miłośnicy" o których piszesz (na szczęście tego typu "opiekunowie" znudzeni "opieką" nad stworzonkiem oddają równie szybko swego "pupila" jak go wzięli) Wszystkie znane mi osobiście króliczki domowe chadzają sobie po domu, choć z moich obserwacji wynika, że po zwiedzeniu domowych kątów same wybierają klatkę, bo są śpiochami, leniuchami i łakomczuchami   emotka      
0 0

koper

#6312416 Napisano: 19.01.2017 09:50:14
"Karty odkryły nie jedno imię lecz dwa" emotka
I tym podobne bzdury emotka

Czy im serio opłaca się wysyłać takie smsy? Czy gdzieś tam na świecie są ludzie, którzy się na to łapią, dają się wciągnąć i odpisują????

elizam

#6312470 Napisano: 19.01.2017 11:29:45
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale bardzo mnie wkurza głupota ludzi, którzy publicznie podają swoje dane adresowe.... mówię konkretnie o profilu rmf fm na fb, pod wpisem o konkursie urodzinowym. ludzie na potęgę wpisują pod publicznym postem swoje dane, lecąc na PŁYTĘ!!! 
No powiedzcie sami, jakim trzeba być głupim (bo innego słowa nie znajduję), żeby tak robić!!!!??? 

Gość: HOLLY

#6312490 Napisano: 19.01.2017 12:20:50
79magda napisał(a):

A teraz pytanie za sto punktów - ilu z tych święcie oburzonych sąsiadów, tudzież internautów, pogryzając chlebuś z pasztetem i przeglądając "co tam panie na internecie" uzna tą czy ową fotkę za sweet?

Aha, by je znaleźć, wystarczy wpisać w google "dziecko w garnku" emotka

Nie chcę nikogo obrazić, ale w nawiązaniu do tematu wpadł mi dziś w oko taki mem:
https://zespolmi....20/kuchnia-slowacka.

warcik

#6312510 Napisano: 19.01.2017 13:11:24
Wzięłam udział w konkursie na facebooku, nie wygrałam, a już mam wiadomości, że Ci co wygrali zawieruszyli paragon i żebym odstąpiła swój. Ostatnio wpisałam w "Informują" swoją wygraną i raptem miałam od 4 osób maila, że szukają paragonu, bo nadprogramowa wygrana. Nie wygrywam często, ale to już wygląda na plagę.

joan

#6312512 Napisano: 19.01.2017 13:19:10
warcik napisał(a):

Wzięłam udział w konkursie na facebooku, nie wygrałam, a już mam wiadomości, że Ci co wygrali zawieruszyli paragon i żebym odstąpiła swój. Ostatnio wpisałam w "Informują" swoją wygraną i raptem miałam od 4 osób maila, że szukają paragonu, bo nadprogramowa wygrana. Nie wygrywam często, ale to już wygląda na plagę.

Uuu, nieładnie i nierozsądnie -> przecież mogłabyś zrobić PrintScreena z takiej rozmowy i zamieścić go na FB pod pracą konkursową laureatki, a to dla niej oznaczałoby obciach do końca świata i o jeden dzień dłużej emotka

adrian

#6312582 Napisano: 19.01.2017 16:44:58
Jak co roku w styczniu wkurza mnie mała ilość ciekawych konkursów. emotka

ace

#6312608 Napisano: 19.01.2017 18:22:44
cb656 napisał(a):

kalka napisał(a):

http://www.zetchi...ylko-glupi-zart-3161

"Dolnośląski Inspektorat Ochrony Zwierząt otrzymał zgłoszenie dotyczące znęcania się nad królikiem przez Mariusza M. ze Świdnicy, który dnia 2 stycznia 2017 roku na portalu społecznościowym facebook.com zamieścił zdjęcie królika, przetrzymywanego w garnku kuchennym"

W czym jest tak strrrrasznie gorsze przetrzymanie królika przez chwilę (do zrobienia zdjęcia) w garnku, bez wykęcania rączek i nóżek przecież, bo jest spory gar, od codziennego trzymania tysięcy, milionów takich samych królików w domowych KLATKACH przez "miłośników" futrzaków?

wiecie takim sposobem można nazwać każdego miłośnika zwierząt hipokrytą. Bo mięsożerca co z tego że przygarną zbłąkanego kotka, jak codziennie na talerzu musi mieć krówkę lub kurkę, wegetarianin może mięsa nie je, ale zapomina że by było mleko musi być cielak, a cielak w produkcji mleka jest odpadem, osoba na diecie wegańskiej może nic odzwierzęcego nie jada, ale torebka czy buciki to muszą być ze skóry, a i nowym kremem Loreal nie pogardzi (chyba wszystkie duże, międzynarodowe firmy przeprowadzają okrutne testy na zwierzętach), weganin co z tego że też nie je i nie używa produktów odzwierzęcych, ale słodycze na bazie oleju palmowego do produkcji którego wybito jedną rodzinę orangutanów, a drugą wysłano do domu publicznego (tak - ludzie są tak chorzy!) chętnie wszamie, weganin jedzący rośliny tylko z upraw kontrolowanych nie pogardzi quinoą sprowadzaną z ameryki południowej (ile zwierząt zginie w zderzeniach ze środkami transportu ciężko zliczyć). Dlatego nie należy oceniać, tylko robić to co samemu się uważa za słuszne, a każdy niech sam wybiera na jakie poświęcenie jest się w stanie zgodzić by pomagać zwierzętom emotka

ace

#6312611 Napisano: 19.01.2017 18:35:43
Przepraszam, to nie był mój zamysł, by wprawiać w depresję, po prostu chciałam byśmy zanim ocenili/zjechali kogoś z góry na dół sami na siebie spojrzeli emotka
1 brucee 0

andziulka21

#6313117 Napisano: 21.01.2017 10:40:50
Dodaje wyniki konkursów i dostaje łapki w dół, więc chyba przestanę je dodawać... emotka
2 donia7, brucee 0

Gość: 83huda

#6313120 Napisano: 21.01.2017 11:00:35
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wiem kto wymyślił papierosy, ale mam ochotę mu wydłubać oko. emotka    

Jeśli potrzebujesz do tego zadania pomocnika, piszę się jako pierwszy.
Postuluję połączyć wydłubanie z posoleniem wydłubanego miejsca emotka
...ewentualnie mogę jeszcze pogmerać jakimś brudnym kijaszkiem w dziurce emotka

...jak wiadomo nie od dziś, PALENIE SZKODZI ZDROWIU, nie wyłączając e-papierosów emotka Te, wzorem smartfonów, potrafią eksplodować w ustach, wybijając palaczowi zęby i demolując łazienkę emotka

Ooo, muszę mężowi pokazać... choć z dwojga złego wolę już te e-papierosy niż tradycyjne. Do dziś jeszcze pamiętam, jak mnie rodzice wędzili w dymie "Kapitanów"emotka
0 0

mkrzysiek

#6313146 Napisano: 21.01.2017 13:45:50
Wkurza mnie przeziębienie które rozkłada mnie na łopatki emotka
1 brucee 0

dolly

#6313204 Napisano: 21.01.2017 16:54:46
bruce napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie przeziębienie które rozkłada mnie na łopatki emotka

Przykro mi bardzo... emotka emotka Pij miód z rozgniecionym czosnkiem, wodą i cytryną codziennie (proporcje w dużej mierze zależą od tego, ile jest w stanie znieść Twój żołądek; wg przepisu: 4 łyżki, pół litra na 8 ząbków i całą wyciśniętą) - sposób nader skuteczny, acz obrzydliwy (przynajmniej dla mnie). emotka

Niektórym i same "pół litra" by starczyło emotka
1 brucee 0

dolly

#6313210 Napisano: 21.01.2017 17:10:31
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

bruce napisał(a):

ile jest w stanie znieść Twój żołądek; wg przepisu: 4 łyżki, pół litra na 8 ząbków...

Niektórym i same "pół litra" by starczyło emotka

Policzmy - człowiek przeciętnie ma w szczęce 4 razy po osiem ząbków, czyli wypada dwa litry na szczękę.
No ja nie dałbym rady emotka

Reksio, zdaje mi sie, uważa inaczej emotka
0 0

notta

#6313426 Napisano: 22.01.2017 16:12:25
bruce napisał(a):

Ostatnio nad podziw wkurza mnie uczucie totalnej bezradności - normalnie: nic nie cieszy, nic radości nie sprawia tak dużej, jaką powinno. Masakra... emotka

Pomyśl sobie ze juz za 2 miesiaca wszystko pobudzi sie do zycia. Bedzie sloneczko, zielen, kwiaty i masa konkursowych aut do wygrania emotka .  Mi ta wizja pomaga patrzec pozytywnie na to co jest teraz  emotka .

Jedyne co mnie wkurza to zakwasy, ktore przeszkadzaja w sprawnym przemieszczaniu sie :0 

paula9891

#6313432 Napisano: 22.01.2017 17:12:23
andziulka21 napisał(a):

Dodaje wyniki konkursów i dostaje łapki w dół, więc chyba przestanę je dodawać...  emotka

Aż specjalnie odnalazłam Twój post i dałam łapkę w górę  emotka
Nie bierz tego do siebie, pewnie nie spodobały się forumowiczom wyniki (bo nie udało im się wygrać). Nie dają minusów Tobie emotka

Wkurza mnie to, że jedyne ciekawe konkursy są fotograficzne emotka
Już prawie dwa miesiące nie wygrałam nic (poza kominem emotka ) i zaczynam myśleć, że powinnam zakończyć swoją przygodę. Chyba już się wypaliłam...