Wkurza mnie...

Claudia77

#6338642 Napisano: 27.03.2017 12:31:57
monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurzam się jako człowiek chcący się wyspać, ale jednocześnie BARDZO CIESZĘ SIĘ jako matka... Moje 5 miesięczne dziecko prowadziło dzisiaj nocny wykład: gaworzyła od 1 do 5 w nocy z półgodzinną drzemką. Chyba jej nikt nie przegada.... A ja muszę przestać czytać jej moje odpowiedzi konkursowe i pytać co ona o tym myśli, bo chyba bierze to sobie do serca, przemyśli, a potem po nocach punktuje mnie i wygarnia wszystko, co jej się nie podoba.

no to i ja dzis pol nocy nie spalam a mam 2latke:P
a w temacie poczta polska co wygrana to potem stres i odsylanie danych na ostatnia chwile (bo paragony kupuje od forumowiczow).. nadal nie zlokalizowalam mojego listu a na stronie jest napisane ze czeka w placowce, oczywiscie w skrzynce brak awizo... emotka emotka

przyłączam się do nieśpiących u mnie półtora roku...może to ta zmiana czasu emotka
0 0

cudaczek121

#6338653 Napisano: 27.03.2017 12:44:48
monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurzam się jako człowiek chcący się wyspać, ale jednocześnie BARDZO CIESZĘ SIĘ jako matka... Moje 5 miesięczne dziecko prowadziło dzisiaj nocny wykład: gaworzyła od 1 do 5 w nocy z półgodzinną drzemką. Chyba jej nikt nie przegada.... A ja muszę przestać czytać jej moje odpowiedzi konkursowe i pytać co ona o tym myśli, bo chyba bierze to sobie do serca, przemyśli, a potem po nocach punktuje mnie i wygarnia wszystko, co jej się nie podoba.

a w temacie poczta polska co wygrana to potem stres i odsylanie danych na ostatnia chwile (bo paragony kupuje od forumowiczow).. nadal nie zlokalizowalam mojego listu a na stronie jest napisane ze czeka w placowce, oczywiscie w skrzynce brak awizo... emotka emotka

Zawsze można poprosić osobę od której odkupujesz paragon,aby wysłała Twój list do Agencji.No bo to trochę bez sensu 2 razy płacić za to samo- najpierw Ty płacisz komuś,aby wysłał do Ciebie paragon,  a potem jeszcze raz ten sam paragon do Organizatora- a listy coraz droższe.
0 0

monisss

#6339063 Napisano: 28.03.2017 12:24:03
cudaczek121 napisał(a):

monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Zawsze można poprosić osobę od której odkupujesz paragon,aby wysłała Twój list do Agencji.No bo to trochę bez sensu 2 razy płacić za to samo- najpierw Ty płacisz komuś,aby wysłał do Ciebie paragon,  a potem jeszcze raz ten sam paragon do Organizatora- a listy coraz droższe.

chyba zaczne tak robic emotka
1 joan 0

joasiunia

#6339066 Napisano: 28.03.2017 12:27:00
Też się dołączam do nieśpiących. Mój 5-miesięczniak w dzień je co 3 godziny, a w nocy - nie wiem, jak to się dzieje - co półtorej... emotka  
Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

przyłączam się do nieśpiących u mnie półtora roku...może to ta zmiana czasu emotka

0 0

ziolko

#6339088 Napisano: 28.03.2017 12:51:52
joasiunia napisał(a):

Też się dołączam do nieśpiących. Mój 5-miesięczniak w dzień je co 3 godziny, a w nocy - nie wiem, jak to się dzieje - co półtorej... emotka   

może dlatego, że w nocy bardziej rośnie i potrzebuje więcej "nawozu" emotka emotka emotka
1 joasiunia 0

dwaburekoty

#6339090 Napisano: 28.03.2017 13:00:45
ziolko napisał(a):

Mój 5-miesięczniak w dzień je co 3 godziny, a w nocy - nie wiem, jak to się dzieje - co półtorej...    może dlatego, że w nocy bardziej rośnie i potrzebuje więcej "nawozu" 

Mam dokładnie to samo emotka . A odkładanie do wózeczka (panna za nic nie chce w swoim łóżeczku spać nocą - za to w dzień bardzo) to połączeniu pisku ciężarówki na czerwonym świetle z syrenami 10 straży pożarnej... A dzisiaj powtórka z rozrywki.
0 0

cudaczek121

#6339094 Napisano: 28.03.2017 13:06:08
Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerzeemotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka
0 0

ziolko

#6339097 Napisano: 28.03.2017 13:11:12
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej emotka emotka emotka
0 0

olus15

#6339101 Napisano: 28.03.2017 13:14:50
dwaburekoty napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mój 5-miesięczniak w dzień je co 3 godziny, a w nocy - nie wiem, jak to się dzieje - co półtorej...    może dlatego, że w nocy bardziej rośnie i potrzebuje więcej "nawozu" 

Mam dokładnie to samo emotka . A odkładanie do wózeczka (panna za nic nie chce w swoim łóżeczku spać nocą - za to w dzień bardzo) to połączeniu pisku ciężarówki na czerwonym świetle z syrenami 10 straży pożarnej... A dzisiaj powtórka z rozrywki.

Mój prawie pięciomiesięczniak zaczął ząbkować - moje poprzednie pociechy też miały szybko zęby , ale u nich po prostu wychodziły i już.
Mały drze się niemiłosiernie, chociaż do tej pory praktycznie wcale nie płakał i nie mogłam narzekać. Teraz daje mi do wiwatu, na szczęście głównie w dzień.
W nocy faktycznie też ostatnio częściej się budzi do karmienia, bo w dzień je mniej , jako że wszystko go interesuje.Jeszcze dwa tyg. temu budził się tylko raz ok. 4, a teraz kilka razy.Na szczęście przystawię go , naje się i idzie spać dalej. 
0 0

pioge7

#6339105 Napisano: 28.03.2017 13:18:27
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

Ja mam 6 miesięczną suczkę to ona chce i o 1 czy o 2-3 wychodzić emotka  i tak codziennie od listopada emotka  ale... początkowo wychodziła po 2 razy teraz raz. A o 4:30 tez wychodzi bo akurat do pracy wstaję to przy okazji idzie emotka  
0 0

Masza86

#6339111 Napisano: 28.03.2017 13:24:06
mój chaotyczny tryb życia, tyle do zrobienia, ciagle cos odkładam, o powitaniu w szafach  "wiosny" nie wspomnę emotka ....dzien za dniem mija a nic nie zrobione ! nie wspominając  o konkursach , np.Jogobella,paragony z początku lutego, dzis juz sie konkurs kończy emotka a ja dopiero zaczynam tworzycemotka
0 0

cudaczek121

#6339112 Napisano: 28.03.2017 13:26:06
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej  emotka emotka emotka

chodziło mi o to,że buldog jest płci żeńskiej, a nie siostra emotka
0 0

cudaczek121

#6339115 Napisano: 28.03.2017 13:29:27
pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja mam 6 miesięczną suczkę to ona chce i o 1 czy o 2-3 wychodzić emotka  i tak codziennie od listopada emotka  ale... początkowo wychodziła po 2 razy teraz raz. A o 4:30 tez wychodzi bo akurat do pracy wstaję to przy okazji idzie emotka  

Suczka siostry ma 4,5 roku, to widocznie akurat miała takie widzimisię.Gdybym mieszkała w bloku pewnie nakłoniłabym ją do załatwienia potrzeby do wiaderka lub jakiejś miski.
1 pioge7 0

joasiunia

#6339119 Napisano: 28.03.2017 13:33:47
Masza86 napisał(a):

mój chaotyczny tryb życia, tyle do zrobienia, ciagle cos odkładam, o powitaniu w szafach  "wiosny" nie wspomnę emotka ....dzien za dniem mija a nic nie zrobione ! nie wspominając  o konkursach , np.Jogobella,paragony z początku lutego, dzis juz sie konkurs kończy emotka a ja dopiero zaczynam tworzyc emotka

Ja do Jogobelli też się tak zbierałam. Dziś napisałam jeden tekst i tyle - ot, cały mój "udział" emotka A od 8 tygodni sobie kombinowałam, czego to ja na ten konkurs nie zrobię. A że będzie mega foto, a że filmik nakręcę (i to nie jeden a najlepiej kilka), namaluję, zaaranżuję... emotka
1 ziolko 0

cudaczek121

#6339127 Napisano: 28.03.2017 13:51:27
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś buldog 4:30 ...okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór (...) dobrze, że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej  emotka emotka emotka

Ty się ciesz, że jednak nie wszystkie zdrowe osobniki płci żeńskiej mają dzieci. emotka emotka Nie wyobrażam sobie, że dziecko w nocy płacze, a cudaczek otwiera okno, nogą wystawia becik na taras: "Tam sobie płacz, ja chcę teraz spać!" emotka emotka emotka

Jestem w stanie funkcjonowac normalnie po 6 godzinach niczym nieprzerwanego snu- w przeciwnym razie mam poczucie jakby otumanienia, wiec jednak dobrze sie stalo dla swiata, ze nie mam dzieci
0 0

tereniagno

#6339140 Napisano: 28.03.2017 14:10:19
Masza86 napisał(a):

mój chaotyczny tryb życia, tyle do zrobienia, ciagle cos odkładam, o powitaniu w szafach  "wiosny" nie wspomnę emotka ....dzien za dniem mija a nic nie zrobione ! nie wspominając  o konkursach , np.Jogobella,paragony z początku lutego, dzis juz sie konkurs kończy emotka a ja dopiero zaczynam tworzyc emotka

To tak,jak ja i do tego nescaffe,tyle kodów wysłałam i nie mogę trafić w bramkę,żeby wygrać stówkę emotka emotka emotka emotka
0 0

jokan

#6339143 Napisano: 28.03.2017 14:11:24
tereniagno napisał(a):

Masza86 napisał(a):

To tak,jak ja i do tego nescaffe,tyle kodów wysłałam i nie mogę trafić w bramkę,żeby wygrać stówkę emotka emotka emotka emotka

no wlasnie miala pisac, jakbym siebie czytala:(, wam tez tak leci czas? szoook

assal

#6339145 Napisano: 28.03.2017 14:19:49
Mi tak szybko teraz czas leci, że dziś wyniki pelafenu, a ja znów nie zdążyłam zagrać emotka
Z Jogobellą mam jeszcze szanse z dwa wierszyki napisać, by nie było, że nie próbowałam i się nie postarałam emotka

paula9891

#6339146 Napisano: 28.03.2017 14:21:27
assal napisał(a):

Mi tak szybko teraz czas leci, że dziś wyniki pelafenu, a ja znów nie zdążyłam zagrać  emotka
Z Jogobellą mam jeszcze szanse z dwa wierszyki napisać, by nie było, że nie próbowałam i się nie postarałam  emotka

Pewnie Cię to nie pocieszy za bardzo, ale ja się starałam cały konkurs i nie wygrałam ani jednej karty emotka  Może też nie był wcale dla Ciebie... emotka
0 0

cudaczek121

#6339173 Napisano: 28.03.2017 15:32:17
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jedynie od bardzo zaufanej osoby zgodziłabym się na słanie od razu do organizatora, ja (i inna forumowiczka)  nacięłam się na "podróby" kilka lat temu i straciłam zaufanie do zakupów od "obcych" na forum emotka

Przykro mi,że zostałaś oszukana, ja nie mam takich doświadczeń.Nie rozumiem jak można zaoferować komuś podrobiony dowód  zakupu emotka
0 0