Wkurza mnie...

dolly

#6340397 Napisano: 30.03.2017 22:59:24
angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

Jak to Cudaczek napisała:
 " cudaczek121 napisał(a):
To jakiś patafian zafajdany z tego gościa jest "

Podpisuje się obydwiema łapkami, to raz, a dwa, że koleś chciał Ci ewidentnie dowalić i jak widać mu się udało. TrZeba takiemu pojechać od razu po ego, bez ogladania się na konwenanse i nie dać sobie popsuć humoru emotka
Jak dla mnie to jesteś za chuda emotka żeby nie było, że się czepiam, to sama ciągle to słyszę, więc z dziką rozkoszą przekazuję to dalej emotka

lola.lola napisał(a):
Ja za to wzięłam sobie do serca fakt, że podobno ludzie widzą Cię o 20% bardziej atrakcyjnym niż sami się postrzegamy  emotka  
(...)

Nie znałam tego emotka  emotka
0 0

Gość: jkkp

#6340399 Napisano: 30.03.2017 23:07:13
niunia-k napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Wkurzyla mnie dzisiejsza sytuacja w Kauflandzie.rachunek na 230 pln i chcialam zapłacić 200 z jogobellowej karty i doplacic 30.wczesniej pytam kasjerki czy tak sie da. Podobno tak. A pozniej przy platnosci karta okazuje sie ze odmowa dostępu.mieliscie tez taki problem?

U mnie też była taka sytuacja, bo kasjerka włożyła kartę do klasycznego terminala - tam jakieś kosmiczne komunikaty były  emotka  
Poszła do kasy obok po jakiś inny, karta zadziałała i wtedy spokojnie mogłam dopłacić różnicę  emotka  

No tak pewnie próbowała na terminal co obsługuje karty z c(z)ipami emotka  A tam jest tylko pasek magnetyczny emotka

w moim kauflandzie też tak jest odkąd weszły nowe terminale, nie czytają z pasków magnetycznych żadnych kart (nie to żebym była laikiem w tych sprawach, bo trochę tych kart używam emotka  ) ale w żaden sposób nie dało się  zapłacić, a miałam 3 karty różnego rodzaju i jest pokazane jak wkładać do tych terminali od góry, ale żadna nie załapała. No niestety, człowiek tylko nerwy ma i na tym się kończy ;(
0 0

tereniagno

#6340401 Napisano: 30.03.2017 23:16:07
ilonaxx5 napisał(a):

biedronka garnier już nie wiem jak do nich dotrzeć emotka

Mam to samo emotka emotka
0 0

assal

#6340416 Napisano: 31.03.2017 00:05:26
Lista szkodliwych kosmetyków http://zdrowie.ra...807816468.1412283647 (Pierwszy wpis na teraz) emotka
Konkursowo większość z nich dobrze znana emotka
0 0

dolly

#6340418 Napisano: 31.03.2017 00:13:56
assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków: [url=http://zdrowie.ra...ncje-2017-00001533  /templateshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/evil.gif
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

STRONY NIE ZNALEZIONO
0 0

jokan

#6340448 Napisano: 31.03.2017 09:02:21
dolly napisał(a):

assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków: [url=http://zdrowie.ra...ncje-2017-00001533  /templateshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/evil.gif

STRONY NIE ZNALEZIONO

http://zdrowie.radiozet.pl/Uroda/Seks-i-zwiazki/Nowa-czarna-lista-kosmetykow-zawierajacych-niebezpieczne-substancje-2017-00001533
0 0

jokan

#6340450 Napisano: 31.03.2017 09:03:36
jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

assal napisał(a):

STRONY NIE ZNALEZIONO

http://zdrowie.ra...tancje-2017-00001533

• męskie antyperspiranty i dezodoranty marki Adidas
  • szampony i odżywki do włosów marki Aussie
  • dezodoranty i antyperspiranty marki Axe
  • wody toaletowe i produkty do pielęgnacji twarzy marki Biotherm
  • kremy BB i CC, żele pod prysznic oraz wody toaletowe marki Bourjois
  • płynu do płukania ust Scooby-doo! dla dzieci marki Carrefour kids
  • preparatu do pielęgnacji twarzy marki Clarins
  • past do zębów marki Colgate
  • dezodorantów i kremu DermaSpa marki Dove
  • pasty do zębów dla dzieci oraz środka do pielęgnacji wrażliwych zębów marki Elmex
  • serum do włosów marki Fructis
  • farb do włosów Garnier oraz szamponów Garnier Ultra Doux
  • szamponów Head&Shoulders
  • żelu pod prysznic marki Klorane
  • szamponu oraz żelu pod prysznic L'Occitane 
  • lakierów do włosów, kremów przeciwzmarszczkowych, męskich kosmetyków marki L'Oréal
  • żelów pod prysznic Le Petit Marseillais
  • kremu do rąk oraz szamponu Lush
  • mleczka do suchej skóry Mixa
  • chusteczek do pielęgnacji skóry niemowląt, pieluszek i kremów do opalania Nivea
  • past do zębów oraz płynów do płukania ust Oral-B
  • dezodorantów oraz wód toaletowych dla mężczyzn marki Playboy
  • antyperspirantów oraz dezodorantów Rexona
  • kremu do suchych pięt marki Scholl
  • past do zębów marki Signal
  • szamponu Timotei
  • kosmetyków Yves Rocher

To jest wlasnie wkurzajace. Marki majace sie za nie wiadomo co, a wrzucajace syf do kosmetykow.

joan

#6340459 Napisano: 31.03.2017 09:24:14
assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków (...)

No niestety: im bardziej goowniany produkt, tym więcej konkursów i loterii promo trzeba na niego organizować. Bo ludzie teraz kumaci są, a informacje rozchodzą się błyskawicznie. Oczywiście dla nas to git, bo im więcej konkursów, tym lepiej...

Jeśli chodzi o LPM -> zauważyłam kiedyś przy okazji konka, że w jednych mleczkach do ciała były parabeny, a w innych nie emotka
2 nkba, jokan 0

monisss

#6340463 Napisano: 31.03.2017 09:33:07
znow sie pogoda zmienia i potrzebuje zapalek zeby mi oczy nie usnely w pracy emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6340472 Napisano: 31.03.2017 09:44:17
Wkurza mnie,ze za godzibe ide do dentysty i juz sie boje.A swoha droga czy ktos moze polecic dezodorant i plyn micelarny bez tego syfu?Loreala nie kupuje odkad widzialam zdjecie o tescie ich produktow na zwierzaku emotka
0 0

joan

#6340475 Napisano: 31.03.2017 09:45:37
monisss napisał(a):

znow sie pogoda zmienia i potrzebuje zapalek zeby mi oczy nie usnely w pracy emotka

A u mnie z kolei pogoda przepiękna, nic tylko wziąć pod pachę koc i rozłożyć się w słoneczku. Ale akurat dzisiaj musi być ten konkursowo okropny, ostatni dzień miesiąca i nie wiem, czy takie lenistwo na łonie natury byłoby rozsądne emotka

onagra

#6340513 Napisano: 31.03.2017 10:35:27
Wkurza mnie, że nie mogę wygrać w Nescafe te głupie bramki jak w nie trafić emotka
0 0

defed

#6340550 Napisano: 31.03.2017 11:36:02
Chciałam zapłacić bonem z konka ITM w Brico, zawsze były z tym problemy, ale ostatecznie udawało się zrobić zakupy. Jednak tym razem kierownik stanowczo mi odmówił, bo rzekomo umowy rozwiązali z muszkieterami. Podobno teraz tylko w Interku można płacić tymi bonami. Wiecie coś o tymemotka Czy to tylko wymówka kierownika, bo im się nie chce... emotka
0 0

nkba

#6340566 Napisano: 31.03.2017 11:57:30
defed napisał(a):

Chciałam zapłacić bonem z konka ITM w Brico, zawsze były z tym problemy, ale ostatecznie udawało się zrobić zakupy. Jednak tym razem kierownik stanowczo mi odmówił, bo rzekomo umowy rozwiązali z muszkieterami. Podobno teraz tylko w Interku można płacić tymi bonami. Wiecie coś o tym emotka Czy to tylko wymówka kierownika, bo im się nie chce...  emotka

emotka Płaciłam ok półtora tygodnia temu i było ok (też było dzwonienie, do centrali chyba, bo w innym Brico robiłam zakupy niż dotychczas). Wszystkie bony ITM realizuje tylko w Brico emotka
0 0

defed

#6340576 Napisano: 31.03.2017 12:03:42
nkba napisał(a):

Wszystkie bony ITM realizuje tylko w Brico

No właśnie-ja też, bo mam Brico pod nosem, a mój Inter zamknęli emotka
Podejrzewam, że nie chce im się bawić w rozliczenia/wysyłki do centrali/czekanie na gotówkę...
0 0

nkba

#6340582 Napisano: 31.03.2017 12:11:32
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Wszystkie bony ITM realizuje tylko w Brico

No właśnie-ja też, bo mam Brico pod nosem, a mój Inter zamknęli  emotka
Podejrzewam, że nie chce im się bawić w rozliczenia/wysyłki do centrali/czekanie na gotówkę...

Być może, ale nie zmienia to faktu, że patrzą jak za złodzieja, bon oglądają z każdej strony, oczywiście obowiązkowo konsultacja z kierownikiem itp. dziadostwo i tyle emotka
1 defed 0

Niebieska_Laguna

#6340584 Napisano: 31.03.2017 12:13:19
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze za godzibe ide do dentysty i juz sie boje.A swoha droga czy ktos moze polecic dezodorant i plyn micelarny bez tego syfu?Loreala nie kupuje odkad widzialam zdjecie o tescie ich produktow na zwierzaku emotka

Z ogólnie dostępnych to dezodoranty Isana (Rossman) większość jest wegańska. Co do płynu to polecam VIANEK nawilżający płyn micelarny (ten niebieski)- polska firma, fajne składy, tanie i do kupienia wszędzie. Nie testują też na zwierzętach.
0 0

Gość: chochliczka

#6340607 Napisano: 31.03.2017 13:11:26
Dziekuje za info  Niebiesko Laguna,ja  juz po dentyscie-zyje emotka
1 kajeczka 0

kama.z

#6340642 Napisano: 31.03.2017 14:25:41
Wkurzają mnie lekarze. Byłam u trzech i każdy postawił inną diagnozy: począwszy od tego, że nic mi nie jest do konieczności usunięcia macicy. Co za syf
1 ZetZ 0

niunia-k

#6340656 Napisano: 31.03.2017 14:51:01
Niebieska_Laguna napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Z ogólnie dostępnych to dezodoranty Isana (Rossman) większość jest wegańska. Co do płynu to polecam VIANEK nawilżający płyn micelarny (ten niebieski)- polska firma, fajne składy, tanie i do kupienia wszędzie. Nie testują też na zwierzętach.

Ja polecam tej firmy deo http://cdn.starfl...n-600x600-121641.jpg
0 0