Wkurza mnie...

stamp2

#6351877 Napisano: 01.05.2017 11:50:52
Piosenka Hyżego-błagam Cie o więcejemotka i reklama tego źółtego kremu z aptekemotka
0 0

kalafior

#6351886 Napisano: 01.05.2017 12:13:59
awi napisał(a):

kalafior napisał(a):

Macie też tak czasem że ustępujecie? Czy tylko ja się tak poddaje  emotka

Staram się być uprzejma, często przepuszczam śpieszących się ale nauczyłam się nie poddawać presji. Kalafior, w sytuacji którą opisałaś, podjechałabym bliżej samochodu sygnalizując zamiar wjechania na podjazd kierunkowskazem. Może wtedy pomyślałby i cofnął 3 metry...

To nie działa  :D Bardzo często mam taką sytułację chcąc wiechać na własny podjazd. Mimo włączonego kierunkowskazu ludzie wjeżdżają na mój podjazd żeby mnie przepuścić. Do tego podchodzę lekko, bo widzę że komuś bardzo zależało mnie przepuścić (a taką uprzejmość bardzo doceniam), że nie dostrzega tego że chcę wjechać pod własny dom emotka
0 0

Gość: awi

#6351901 Napisano: 01.05.2017 14:16:22
kalafior napisał(a):

awi napisał(a):

kalafior napisał(a):

Macie też tak czasem że ustępujecie? Czy tylko ja się tak poddaje  emotka

Staram się być uprzejma, często przepuszczam śpieszących się ale nauczyłam się nie poddawać presji. Kalafior, w sytuacji którą opisałaś, podjechałabym bliżej samochodu sygnalizując zamiar wjechania na podjazd kierunkowskazem. Może wtedy pomyślałby i cofnął 3 metry...

To nie działa  :D Bardzo często mam taką sytułację chcąc wiechać na własny podjazd. Mimo włączonego kierunkowskazu ludzie wjeżdżają na mój podjazd żeby mnie przepuścić. Do tego podchodzę lekko, bo widzę że komuś bardzo zależało mnie przepuścić (a taką uprzejmość bardzo doceniam), że nie dostrzega tego że chcę wjechać pod własny dom emotka

Masakra jakaś.  emotka Najlepsi są ci, co wymuszają pierwszeństwo albo łamią przepisy i jeszcze pukają się w czoło emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6351904 Napisano: 01.05.2017 14:41:17
Pod każdym względem Poczta Polska... długie kolejki,  Panie z okienek, które wykonują swoją pracę tak mozolnie, bo pomiędzy przybijaniem pieczątek plotkują między sobą... Oraz to, że za wysyłkę 3 listów skasowali mnie na ponda 20 złotych, a paczka z gwarancją dostawy na drugi dzień nie mogła wyjść z miejsca nadania przez cztery dni, a potem ominęła moje miasto i pojechała dalej 300 km... na infolinii udzielono mi informacji, że paczka znalazła się w innej miejscowości, bo nie ma na niej mojego ani żadnego innego adresu, paczka anonimowa... Kazali mi kontaktować się z nadawcą i oczywiście okazało się, że wszystko dobrze wysłane tylko Pan z infolinii nie wie na jakim świecie żyje, a Poczta Polska po prostu wysłała moją paczkę do złego miasta. I znów stamtąd wracała 300 km, przeleciała moją miejscowość, wróciła do miejsca nadania i stamtąd dopiero do mnie, ale w mojej miejscowości pojawiła się w piątek po południu i przetrzymali mi ją na długi weekend...

dolly

#6351954 Napisano: 01.05.2017 20:55:57
cb656 napisał(a):

emotka marzy mi się wtedy auto z klatką bezpieczeństwa, brak ubezpieczenia i ciężka noga... emotka
Zastanawiam się tylko, czy brak prawa jazdy byłby jakąś przeszkodą? emotka
Eee, chyba nie... żeby staranować zawalidrogę wystarczy tylko odróżniać gaz od hamulca, co nie? emotka

wystarczą żółte papiery   emotka
0 0

marzenie16

#6352005 Napisano: 02.05.2017 09:26:18
Niebieska_Laguna napisał(a):

Pod każdym względem Poczta Polska... długie kolejki,  Panie z okienek, które wykonują swoją pracę tak mozolnie, bo pomiędzy przybijaniem pieczątek plotkują między sobą... Oraz to, że za wysyłkę 3 listów skasowali mnie na ponda 20 złotych, a paczka z gwarancją dostawy na drugi dzień nie mogła wyjść z miejsca nadania przez cztery dni, a potem ominęła moje miasto i pojechała dalej 300 km... na infolinii udzielono mi informacji, że paczka znalazła się w innej miejscowości, bo nie ma na niej mojego ani żadnego innego adresu, paczka anonimowa... Kazali mi kontaktować się z nadawcą i oczywiście okazało się, że wszystko dobrze wysłane tylko Pan z infolinii nie wie na jakim świecie żyje, a Poczta Polska po prostu wysłała moją paczkę do złego miasta. I znów stamtąd wracała 300 km, przeleciała moją miejscowość, wróciła do miejsca nadania i stamtąd dopiero do mnie, ale w mojej miejscowości pojawiła się w piątek po południu i przetrzymali mi ją na długi weekend...

0 0

marzenie16

#6352006 Napisano: 02.05.2017 09:27:30
U mnie na poczcie podobnie.Ostatnio przed południem stało 19 osób(policzyłam), a okienka otwarte tylko dwa.
0 0

lusienka

#6352035 Napisano: 02.05.2017 12:17:03
Już 3 stłuczka w tym roku. Na szczęście nie z mojej winy...ale ile nerwów, stresu i niesmaku w tym wszystkim... chyba pora wymienić samochód  emotka
0 0

lusienka

#6352046 Napisano: 02.05.2017 12:53:40
cb656 napisał(a):

lusienka napisał(a):

Już 3 stłuczka w tym roku ...chyba pora wymienić samochód  emotka

Niewątpliwie emotka Po trzech stłuczkach to musi brzydko wygladać, cały poobijany emotka

Nie ma tak źle bo 3razy zderzak...coś za bardzo mam przyciąganie ostatnio emotka ...ale jak już lakiernik mnie widzi to aż sie boi emotka
muszę odczarować tę złą passę..
0 0

zaczytana-pola

#6352079 Napisano: 02.05.2017 15:58:46
lusienka napisał(a):

cb656 napisał(a):

lusienka napisał(a):

Niewątpliwie emotka Po trzech stłuczkach to musi brzydko wygladać, cały poobijany emotka

Nie ma tak źle bo 3razy zderzak...coś za bardzo mam przyciąganie ostatnio emotka ...ale jak już lakiernik mnie widzi to aż sie boi  emotka

Napisz chociaż, że nie z Twojej winy, bo inaczej czas chyba wymienić samochód na rower emotka
0 0

lusienka

#6352081 Napisano: 02.05.2017 16:04:21
zaczytana-pola napisał(a):

lusienka napisał(a):

cb656 napisał(a):

lusienka napisał(a):

Nie ma tak źle bo 3razy zderzak...coś za bardzo mam przyciąganie ostatnio emotka ...ale jak już lakiernik mnie widzi to aż sie boi  emotka

Napisz chociaż, że nie z Twojej winy, bo inaczej czas chyba wymienić samochód na rower emotka

Na szczęście nie z mojej winy  emotka inaczej mąż już dawno by mi kluczyki wymienił na rower właśnie emotka
0 0

paula9891

#6352086 Napisano: 02.05.2017 16:36:56
Wkurzam sie, ze wjechalismy w dziure samochodem. Opona i felga sa do wymiany, a wszystko przez nasz tragiczny stan drog.
Ostatnio wszystko sie sypie emotka  Slub za 2 miesiace, zaprosilismy tylko najbliższych, a i tak nam odmawiają. Juz boje sie na kogokolwiek liczyc, bo ciagle sie przeliczam emotka
0 0

maryam

#6352089 Napisano: 02.05.2017 16:50:51
paula9891 napisał(a):

Wkurzam sie, ze wjechalismy w dziure samochodem. Opona i felga sa do wymiany, a wszystko przez nasz tragiczny stan drog.
Ostatnio wszystko sie sypie emotka  Slub za 2 miesiace, zaprosilismy tylko najbliższych, a i tak nam odmawiają. Juz boje sie na kogokolwiek liczyc, bo ciagle sie przeliczam emotka

W takiej sytuacji robi się zdjęcie gdzie szkoda powstała i możesz ubiegać się o zwrot kosztów z Zarządu Dróg.
1 paula9891 0

paula9891

#6352091 Napisano: 02.05.2017 17:06:06
maryam napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W takiej sytuacji robi się zdjęcie gdzie szkoda powstała i możesz ubiegać się o zwrot kosztów z Zarządu Dróg.

Wiem, chcieliśmy spróbować, ale musielibyśmy jechac do miejscowosci oddalonej o sporo kilometrów, a i tak nie ma pewności, ze zwrócą nam koszty naprawy. W dodatku najepiej jest nie naprawiać samochodu do czasu wydania decyzji, a nam puscilo powietrze i przeciez nie bedziemy jezdzic na zapasowce.
Ehh juz to olewam, po prostu nie mam sily juz walczyc emotka
1 maryam 0

nanajka81

#6352093 Napisano: 02.05.2017 17:19:06
magnus napisał(a):

http://lp.tilido.com/konkurs/
Nie naciągnijcie się emotka

a sie zastanawialam o co chodzi ale zbyt podejrzany mi sie ten konkurs wydal i go olalam.
0 0

mia

#6352094 Napisano: 02.05.2017 17:22:56
paula9891 napisał(a):

emotka
1 paula9891 0

abodak

#6352119 Napisano: 02.05.2017 20:07:30
Wczoraj przyszła sąsiadka że zalałam jej kuchnie.Sprawdzam u siebie-zero plam,zero wody.Wyciągam lodówke,zmywarke-sucho.W łazience-sucho.Zmywarka szła trzy dni temu,pralka dwa dni temu więc jak ?czym?Dzis przyszedł Pan z administracji,zamiast dziendobry tekst-zostałem wezwany bo zalała Pani mieszkanie sąsiadów.Wpusciłam aby sprawdził.Puszcza wode w zlewie-sucho,ogląda kuchnie -sucho.Patrzy pod wanne-sucho,nalał pół wanny i sprawdza czy scieka-ścieka.No to hmmm a puszczała Pani dziś pralke czy zmywarke-mówie tak puszczałam pralke-no to wpisałam -że wina pralki i już.Pytam się na jakiej podstawie tak twierdzi skoro nie sprawdzał-No to musi być pralka i tyle-daje mi do podpisania papier-odmówiłam.Poszedł do sąsiada powiedziec ze to moja pralka i finito.Sasiadka,która jest za ścianą kuchenna pojechała do Niemiec,zadzwoniliśmy do jej syna.Okazało się ze ma zalany sufit,na podłodze woda i woda cieknie po ścianie.Czyli woda od sąsiada nad nim zalała jego,jakimś trafem nas omineła i poszła w dół.Co mnie wkurza-wiedza administracji-i to że o mały włos podpisałabym że to moja wina!
0 0

Gość: kermit

#6352183 Napisano: 03.05.2017 10:52:17
Wkurza mnie, że nie mogę zrobić zakupów konkursowych. XL w promocyjnym opakowaniu nie mogę nigdzie znaleźć. Jak już przekonałam mamę, że nie ma lepszej farby na sufit, który chce pomalować, jak Nobiles to nie mogłam jej wczoraj nigdzie kupić. W Brico brak, a  innych marketów tego typu w moim mieście nie ma. Znalazłam w końcu w jakimś mniejszym sklepie, a jak już  kupiłam to okazało się, że jest przeterminowana ponad rok i poszłam  oddać. W Laboo nie mieli Surf  Eh emotka .

notta

#6352237 Napisano: 03.05.2017 16:24:45
wkurzyłam się bo przegapiłam torby Batyckiego z Mokate  emotka . Zapomniałam zagrać do końca miesiąca, a biżuteria mnie nie jaraaa emotka
0 0

edzia21

#6352238 Napisano: 03.05.2017 16:26:55
ivanotta napisał(a):

wkurzyłam się bo przegapiłam torby Batyckiego z Mokate  emotka . Zapomniałam zagrać do końca miesiąca, a biżuteria mnie nie jaraaa  emotka

witaj w klubie emotka  paragonów stos, szkoda że nic nie wysłane emotka  pozostaje nam czekać na kosmetyki... emotka
1 notta 0