Wkurza mnie...

natka90

#6359791 Napisano: 24.05.2017 22:31:23
giulietta napisał(a):

empatia jest uczuciem wyższym i nie każdy je ma, to dar, świadczy o wysokiej inteligencji emocjonalnej, empatia jest do każdego bez wyjątku czy go znasz czy nie, czy mieszkał z Tobą czy mieszka na innym kontynencie, czy to człowiek, zwierzę, roślina  emotka  dzisiejsze młode pokolenie w większości jej nie ma... i nie chce się jej uczyć, była nawet propozycja by przy dzisiejszej znieczulicy wprowadzić przedmiot w szkole właśnie Empatia  emotka  ludzie bez tego uczucia są emocjonalnie puści, nie czują, stąd np. powiedzenie "serce z kamienia", robiono badania na poziom empatii wśród dzisiejszych studentów i porównano je z poprzednimi to teraz studenci mają jej prawie 50% mniej niż studenci w latach 80-tych....  

A mi się wydaje, że nie zależy to od wieku tylko od konkretnej osoby. Ostatnimi czasy często przebywam w szpitalu i kilkakrotnie już (co mnie przeokropnie wkurza i zastanawiam się nad napisaniem skargi do dyrektora szpitala) spotkałam się z brakiem szacunku, poczuciem wyższości i po prostu złym traktowaniem pacjentek, bo chodzi tu o oddział ginekologiczny, przez właśnie starszych lekarzy! Nie znając ich wcześniej poczytałam opinie w internecie i nóż się w kieszeni otwiera, przerażające historie kobiet, gdzie lekarze pewnie i tak nie zostali pociągnięci do odpowiedzialności ... Może w tym przypadku to znieczulica po latach pracy, ale i tak to do mnie nie przemawia, wszędzie tylko kasa... Pani doktor sprawdziła do jakiego lekarza chodzę i bez ogródek zapytała po co przyszłam skoro chodzę do innego lekarza (a miała dyżur w szpitalu) i że lekarze zajmują się lepiej swoimi pacjentkami, więc na przyszłość mam sobie przemyśleć jakiego lekarza wybieram  emotka  I na takich ludzi idą nasze pieniądze. 
3 brucee, nkba, mixik 0

Gość: giuliettaX

#6359797 Napisano: 24.05.2017 22:37:31
natka90 napisał(a):

giulietta napisał(a):

empatia jest uczuciem wyższym i nie każdy je ma, to dar, świadczy o wysokiej inteligencji emocjonalnej, empatia jest do każdego bez wyjątku czy go znasz czy nie, czy mieszkał z Tobą czy mieszka na innym kontynencie, czy to człowiek, zwierzę, roślina  emotka  dzisiejsze młode pokolenie w większości jej nie ma... i nie chce się jej uczyć, była nawet propozycja by przy dzisiejszej znieczulicy wprowadzić przedmiot w szkole właśnie Empatia  emotka  ludzie bez tego uczucia są emocjonalnie puści, nie czują, stąd np. powiedzenie "serce z kamienia", robiono badania na poziom empatii wśród dzisiejszych studentów i porównano je z poprzednimi to teraz studenci mają jej prawie 50% mniej niż studenci w latach 80-tych....  

A mi się wydaje, że nie zależy to od wieku tylko od konkretnej osoby. Ostatnimi czasy często przebywam w szpitalu i kilkakrotnie już (co mnie przeokropnie wkurza i zastanawiam się nad napisaniem skargi do dyrektora szpitala) spotkałam się z brakiem szacunku, poczuciem wyższości i po prostu złym traktowaniem pacjentek, bo chodzi tu o oddział ginekologiczny, przez właśnie starszych lekarzy! Nie znając ich wcześniej poczytałam opinie w internecie i nóż się w kieszeni otwiera, przerażające historie kobiet, gdzie lekarze pewnie i tak nie zostali pociągnięci do odpowiedzialności ... Może w tym przypadku to znieczulica po latach pracy, ale i tak to do mnie nie przemawia, wszędzie tylko kasa... Pani doktor sprawdziła do jakiego lekarza chodzę i bez ogródek zapytała po co przyszłam skoro chodzę do innego lekarza (a miała dyżur w szpitalu) i że lekarze zajmują się lepiej swoimi pacjentkami, więc na przyszłość mam sobie przemyśleć jakiego lekarza wybieram  emotka  I na takich ludzi idą nasze pieniądze. 

bo nie zależy od wieku, to przykładowe badanie, niektórzy nie mają jej wcale przez całe życie.....  

Gość: pawol

#6359798 Napisano: 24.05.2017 22:47:48
Wkurza mnie donosicielstwo i samolubstwo wielu osób na tym forum.

petunija1

#6359801 Napisano: 24.05.2017 22:52:16
pawol napisał(a):

No pewnie-obraź się jeszcze.emotka

delfinka101

#6359822 Napisano: 24.05.2017 23:22:02
pawol napisał(a):

Nie życzę sobie wiadomości od ciebie dlatego cie zablokowałam..tak jestem samolubem i nie rejestruje się na durnych portalach

#6359826 Napisano: 24.05.2017 23:34:01
Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.
0 0

joan

#6359829 Napisano: 24.05.2017 23:38:21
pawol napisał(a):

Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.

I ja Cię zablokowałam - dwie noce z głowy emotka

PS: Jack by Ci pomógł... jak w "Lśnieniu" emotka

@gnieszk@

#6359831 Napisano: 24.05.2017 23:41:55
joan napisał(a):

pawol napisał(a):

I ja Cię zablokowałam - dwie noce z głowy emotka

PS: Jack by Ci pomógł... jak w "Lśnieniu" emotka

I ja. Pykną trzy bezsenne noce emotka
1 joan 0

Gość: kermit

#6359832 Napisano: 24.05.2017 23:45:20
cb656 napisał(a):

pawol napisał(a):

Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.

ple, ple, ple emotka A ja nie jestem w porządku gość i sobie nie zyczę. Pisz sobie do swoich znajomych, jak ich masz. To straszna bezczelność tak się pchac z buciorami nieproszony. emotka

pawol jest sam dla siebie przyjacielem, dlatego polubił swój własny post emotka

#6359835 Napisano: 24.05.2017 23:51:11
Niestety jestem zmuszony przez najbliższe kilka nocy odprawić rytuały i rzucić na was klątwę ciągłego pecha w konkursach.Nie chcem ale muszem.emotka Agnieszka do ciebie wyślę wiadomość z innego komputera a do Jacka będzie pisał mój brat który ma zmienne IP.
0 0

#6359838 Napisano: 24.05.2017 23:54:20

pawol jest sam dla siebie przyjacielem, dlatego polubił swój własny post

Masz rację Kermit.Nikt mnie tak nie rozumie jak ja sam.
0 0

Gość: kermit

#6359839 Napisano: 24.05.2017 23:58:13
pawol napisał(a):

Niestety jestem zmuszony przez najbliższe kilka nocy odprawić rytuały i rzucić na was klątwę ciągłego pecha w konkursach.Nie chcem ale muszem. emotka Agnieszka do ciebie wyślę wiadomość z innego komputera a do Jacka będzie pisał mój brat który ma zmienne IP.

I wszyscy zadrżeli i zbledli emotka Achtung Achtung pawol rzuca klątwy na tych co go zblokowali emotka Ale ja Cie nawet rozumiem, bo co tu robić w te bezsenne noce? Jak już się zaspamuje forum, polubi napisane przez siebie posty, a wszyscy już Cię poblokowali i nie ma do kogo pisać...
0 0

@gnieszk@

#6359843 Napisano: 25.05.2017 00:03:05
pawol napisał(a):

Niestety jestem zmuszony przez najbliższe kilka nocy odprawić rytuały i rzucić na was klątwę ciągłego pecha w konkursach.Nie chcem ale muszem. emotka Agnieszka do ciebie wyślę wiadomość z innego komputera a do Jacka będzie pisał mój brat który ma zmienne IP.

Eeej co to za segregacja. Czemu ja mam mieć z innego komputera a cb656 od brata ze zmiennym IP. Może ja tez bym wolała od brata? A cała reszta forum? To nie fair emotka
0 0

delfinka101

#6359888 Napisano: 25.05.2017 09:20:37
Aby było sprawiedliwie kropelkarosy  też dostała  blokadę za wysyłanie linków do rejestracji na jakimś *** tajnym forum
0 0

cudaczek121

#6359894 Napisano: 25.05.2017 09:45:34
pawol napisał(a):

a Ty to zachowujesz się jak taki rasowy Piotruś Pan.No kurczę, żeby dawać łapkę w górę własnym postom z obawy,że nikt inny ich nie polubiemotka emotka Jesteś samolubny emotka
0 0

ziolko

#6359900 Napisano: 25.05.2017 09:52:47
cudaczek121 napisał(a):

pawol napisał(a):

a Ty to zachowujesz się jak taki rasowy Piotruś Pan.No kurczę, żeby dawać łapkę w górę własnym postom z obawy,że nikt inny ich nie polubi emotka emotka Jesteś samolubny emotka

spoko... już ma bana, więc Ci nie odpisze emotka  

kalka

#6360045 Napisano: 25.05.2017 13:43:23
1.Konkursy bez podawania nr paragonu emotka
2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

joan

#6360125 Napisano: 25.05.2017 16:30:05
pawol napisał(a):

Daję łapkę w górę swoim postom bo się z nimi zgadzam.

Wrzuć sobie to motto w stopkę emotka

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka

monnikk

#6360195 Napisano: 25.05.2017 20:19:17
Wkurza mnie mój konkursowy brak formy. W konkursie Nivea było 150 nagród a ja nie mam nic.
0 0

mczarna

#6360211 Napisano: 25.05.2017 20:56:25
Wkurza mnie metro! Jeździłam do pracy przez ładnych parę lat tylko autem,z metra korzystałam czasami,niestety od 2 lat auto odstawiam i się przesiadam w komunikację miejską. W metrze wkurza mnie,że nie ma czegoś takiego jak WYJŚCIE, WEJŚCIE,nie chodzi o wagony,mam na myśli stacje.Ja wchodzę,tłumy schodzą, jedni z lewa, inni z prawa.Można się pozabijać.Tak mnie to wku....Na niektórych stacjach jest naklejka "Trzymaj się prawej strony" ale ludzie mają wyj.....Są schody do jazdy w górę,nie ma w dół,więc pierwszeństwo niby mają schodzący ale i tu lipa,bo Ci co nie chcą jechać schodami idą po schodach.Poza tym na peronie też ludzie chodzą jakby sami byli...
P.S. W jedną stronę od jakiegoś czasu jadę tramwajem:P 
0 0