Wkurza mnie...

cherry_coke

#6359001 Napisano: 23.05.2017 10:01:39
Urnowa loteria w Mila...
Wrzucając kupon zajrzałam do urny i pomyślałam, że mało tych zgłoszeń, myślę sobie fajnie, bo nawet jak nie wygram tego, co by mi się przydało to pewnie załapię się na bon za 10 zł, bo jest ich ponad 4500 ... 
Jednak jestem naiwna. emotka
0 0

joan

#6359014 Napisano: 23.05.2017 10:14:16
mia napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

Podam Ci pomocną dłoń z widłami, bo takie same statystyki mam emotka

synk

#6359017 Napisano: 23.05.2017 10:15:57
wkurzam się sam na siebie - miałem porobić ciekawe fotki z akcji charytatywnej, (ciekawe dla sponsorów) - i po przeglądnięciu 400 stwierdzam że mam nic emotka
0 0

stamp2

#6359027 Napisano: 23.05.2017 10:35:35
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

Podam Ci pomocną dłoń z widłami, bo takie same statystyki mam emotka

emotka kobiety mnie bijąemotka

anet

#6359044 Napisano: 23.05.2017 10:55:39
simsonowa napisał(a):

Denerwuje mnie, że ---  23 samochody --- w loterii raffaello zostały u organizatora.  emotka
A właścicieli bonów Apart jest też tylko opublikowanych 30-tu a miało być 100.

Uzupełnili listę nagród dodatkowych-aktualnie 58 osób; ale pewnie jeszcze trwa weryfikacja.
Auta..-denerwujacy sposób ich przyznawania, niemniej zgodny z regulaminem:/ 

Gość: chochliczka

#6359063 Napisano: 23.05.2017 11:55:43
brak woduy od raana w domu emotka emotka
0 0

slonko365

#6359064 Napisano: 23.05.2017 12:03:40
jokan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

przyszedł serwisant do drukarki i mi tu śmierdzi z rana (nie drukarka!) emotka

emotka Jak ja lubię czytać ten wątek! Zamiast mnie wkurzać, często poprawia humor emotka  Chociaż szczerze Ci współczuję, wybacz, ale po przeczytaniu Twojego zwierzenia, teraz szeroko się uśmiecham!

ha ha, ale wiesz, nie rozumiem - ktoś jest z firmy, niejako ją reprezentuje i po prostu z rana taki cap...niech już sobie idzie....jest to po prostu irytujące !!!!

Słyszałam od koleżanki pracującej w banku w Anglii, że miała taką współpracowniczkę,  w okienku do kontaktu z klientami. Mówiła, że ciężko było koło niej wytrzymać, ale  ona twierdziła, że nie może używać dezodorantu ze względów religijnych. I nie dało jej się zwolnić, zamknąć na zapleczu ani nijak wywrzeć jakiegoś nacisku, bo by mogła polecieć do sądu, że jest dyskryminowana na tle religijnym... emotka

andziulka21

#6359137 Napisano: 23.05.2017 15:05:10
Wkurza mnie Plus... pieniądze z konta same znikają emotka
0 0

cudaczek121

#6359143 Napisano: 23.05.2017 15:16:10
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie Plus... pieniądze z konta same znikają  emotka

może niechcący zapisałaś się na jakąś subskrypcję smsów premium, gdzie za każdy sms przychodzący zżera kasę z konta.
1 brucee 0

andziulka21

#6359185 Napisano: 23.05.2017 16:48:03
cudaczek121 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

może niechcący zapisałaś się na jakąś subskrypcję smsów premium, gdzie za każdy sms przychodzący zżera kasę z konta.

Też na początku o tym pomyślałam, ale już od miesiąca nie dostałam Spamowego sms...
0 0

andziulka21

#6359273 Napisano: 23.05.2017 19:34:40
cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Zaloguj się na konto i sprawdź zużycie - u mnie najwięcej schodzi na internet  emotka pobiera nawet w tle. Jesli nie jest potrzebny w smartfonie/telefonie, lepiej wyłączyć dane w ustawieniach.

Kurcze, ale internetu mam takie pakiety,że nie idzie zużyć..
Chciałam się na to konto zalogować ale nie miałam cierpliwości czekać aż odbiorą telefon o ten kod jakiś...
0 0

constanza

#6359374 Napisano: 23.05.2017 23:14:55
kalinea napisał(a):

stamp2 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Wkurza mnie Pociąg do nagród , chyba jako jedyna nic nie wygrałam wrrrr emotka

a mnie wkurza że wygrałem tylko smartwatch emotka komu się nie podobał mój SimON po nagrody Kaman? emotka

Ciekawa jestem jakie nazwy wybierali: proste czy bardziej z pomysłem? 

moja odpowiedz byla tragicznie prosta, wyslana tylko po to by uspokoic sumienie, ze nie zmarnowalam szansy emotka  Inna sprawa, ze nie bardzo rozumialam to zadanie konkursowe. Juz nie kojarze ale to byo naprawde cos zupelnie oklepanego w stylu nagrodoamaniak czy konkursiak. Kurde, naprawde nie pamietam ale bylo to jakies z tego typu powszechnie uzywanych slow w swiecie konkursowym. Odpowiedz warta Samsunga J5. Choc na pewno wygrywaly ambitniejsze i przwmyslane propozycje - mam nadzieje emotka
0 0

bezaczek7

#6359376 Napisano: 23.05.2017 23:17:40
emanuela24 napisał(a):

lewiatan - prawidlowa odpowiedz 4334 emotka a ja obstawiałam od 6000 do 8000

Ufff, dziekuje, poprawilas mi humor! Kuzynka miala mi kupic paragon, ale nie dala rady, moja wysniona odpowiedz to nawet nie polowa z 4 tysi, wiec raczej i tak bym nie miala szans emotka  juz sie nie wkurzam o to, ze nie kupilam paragonu wczesniej na forum emotka
0 0

taalvikki

#6359379 Napisano: 23.05.2017 23:27:14
to całe gadanie o znanych umarłych. codziennie fajni ludzie umierają, a tutaj okazuje się, że znany był ważniejszy nawet dla ludzi, którzy nic o nim nie wiedzieli, poza tym, że nagrał trochę piosnek. i oczywiście był powszechnie znany. bo jak nie powszechnie, to już nikt nie wie. 

nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle.

Gość: kermit

#6359380 Napisano: 23.05.2017 23:29:59
taalvikki napisał(a):

to całe gadanie o znanych umarłych. codziennie fajni ludzie umierają, a tutaj okazuje się, że znany był ważniejszy nawet dla ludzi, którzy nic o nim nie wiedzieli, poza tym, że nagrał trochę piosnek. i oczywiście był powszechnie znany. bo jak nie powszechnie, to już nikt nie wie. 

nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle.

Ja tam się nie płodziłam, to może i nie umrę???

taalvikki

#6359381 Napisano: 23.05.2017 23:31:55
Niebieska_Laguna napisał(a):

cb656 napisał(a):

...i jedź tu człowieku gdzieś się zabawić, zrealizować swoją wygraną wejściówkę na stadion, koncert czy po prostu w znane miejsce publiczne na świecie - znów od wybuchu zginęli ludzie emotka emotka

Ariana Grande zawiesza trasę. Koncerty Dangerous Woman Tour ODWOŁANE!
...wychodzi na to, że główne założenie terrorystów, by stworzyć poczucie totalnego zagrożenia, zostało osiągnięte emotka

A niektórzy dalej uważają, że trzeba przyjmować uchodźców, Islamiści to nie problem, a każdy, kto powie to głośno  jest neonazistą emotka  Nawet Polscy Tatarzy ich nie chcą, chociaż to też muzułmanie. 

aha. wkurza mnie też wrzucanie wszystkich muzułmanów do jednego worka. i fakt, że ktoś dzieci wysyła na koncert jakiejś żenującej panny. i nie chodzi o to, że coś usprawiedliwiam, bo od lat sympatyzuję z prawicą. chodzi o to, byśmy rozszerzyli swoje spojrzenie. bo nurty nie biorą się znikąd - zarówno ten ekstremalny islamski (a nie islamski islamski), jak i ten ekstremalny popkulturowy, brnący w kierunku gniotów i głupoty.
0 0

taalvikki

#6359382 Napisano: 23.05.2017 23:33:41
kermit napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jako ludzkość (gatunek) się płodzimy. dziwi mnie, że ludzie, którzy mieli w podstawówce lekcje biologii, dziwią się, że człowiek umiera. 
0 0

#6359383 Napisano: 23.05.2017 23:39:10
taalvikki napisał(a):

kermit napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jako ludzkość (gatunek) się płodzimy. dziwi mnie, że ludzie, którzy mieli w podstawówce lekcje biologii, dziwią się, że człowiek umiera. 

Jakoś nie sądzę, żeby ludzie "dziwili się", że człowiek umiera. Ludzie odczuwają żal po stracie bliskiej osoby, czasem są zszokowaniu lub zaskoczeni (faktem, że śmierć nadeszła za szybko, a nie faktem, że człowiek jest śmiertelny). Naprawdę nie sądzę, żeby ktokolwiek się dziwił, że człowiek umarł.

#6359385 Napisano: 23.05.2017 23:44:42
To jak taka sytuacja wygląda w Twoim przypadku? Umiera bliska Ci osoba (np. ktoś z rodziny, przyjaciół). A Ty na to "urodził się to i umarł, phi, nie ma co się dziwić, mówili nam na biologii, że tak będzie" ?

ziolko

#6359386 Napisano: 23.05.2017 23:50:08
taalvikki napisał(a):

czyli co? jak umrze ktoś z Twojej rodziny lub znajomych, to nie odczuwasz żadnego żalu, bo "taka jest kolej rzeczy"??? 
Co Ci przeszkadza, że ludzie żałują znanych osób, nawet jeśli osobiście ich nie znali? i że piszą o tym?

Też żałuję, że Wodecki umarł, a nie znałam go osobiście. Za to dla mnie pozostanie jako autor mojej ulubionej piosenki z dzieciństwa, do której do dziś mam sentyment.