Wkurza mnie...

magalan83

#6360228 Napisano: 25.05.2017 21:49:20
Wkurzyłam się!!! emotka
Dziś specjalnie zrobiłam zakupy na konkurs loteryjny Nestle, wydałam około 28 zł specjalnie pod konkurs. TERAZ, kiedy rejestruje SWÓJ paragon mam komunikat   Podany paragon został już zarejestrowany. emotka  i co teraz? emotka
0 0

agniecha1985

#6360235 Napisano: 25.05.2017 22:00:48
magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka
Dziś specjalnie zrobiłam zakupy na konkurs loteryjny Nestle, wydałam około 28 zł specjalnie pod konkurs. TERAZ, kiedy rejestruje SWÓJ paragon mam komunikat   Podany paragon został już zarejestrowany.  emotka  i co teraz?  emotka

Też tak miałam, napisałam do nich to odpisali by podać numer paragonu, imię i nazwisko oraz że to sprawdzą, niestety odpowiedzi nie otrzymałam od dwóch dni...emotka
0 0

andziulka21

#6360238 Napisano: 25.05.2017 22:09:11
Wkurza mnie dziś wszystko, jednym słowem bez kija nie podchodz... emotka emotka
0 0

kalka

#6360247 Napisano: 25.05.2017 22:31:56
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka

Nadal jest ich całkiem dużo    emotka   Ledwo In Cubi poinformowało o wynikach, a w necie już pełno ogłoszeń w stylu : mam wolny/sprzedam paragon z Pudliszek w C-4 (jak by nie było rezerwy) Równie dużo kupujących jak i sprzedających - jak to ujęła Aurorcia: ".....z rezerwy wygrałam w życiu chyba tylko jeden, jedyny raz, więc podziemie paragonowe działa...."  emotka
0 0

magalan83

#6360249 Napisano: 25.05.2017 22:41:39
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka

Nadal jest ich całkiem dużo    emotka   Ledwo In Cubi poinformowało o wynikach, a w necie już pełno ogłoszeń w stylu : mam wolny/sprzedam paragon z Pudliszek w C-4 (jak by nie było rezerwy) Równie dużo kupujących jak i sprzedających - jak to ujęła Aurorcia: ".....z rezerwy wygrałam w życiu chyba tylko jeden, jedyny raz, więc podziemie paragonowe działa...."  emotka

Mnie raz a może dwa razy udało się wygrać z rezerwy emotka  więc trzymam wszystko co mam aż totalnie wyblaknie emotka  
1 kalka 0

@gnieszk@

#6360250 Napisano: 25.05.2017 22:42:00
A ja się dzisiaj wkurzyłam wchodząc do  Brico jak zobaczyłam panią kasjerkę ładującą sobie kupony konkursowe z podpiętymi paragonami do szuflady. I jakoś się specjalnie z tym nie kryłaemotka . Później podeszła do niej druga i taka luźna gadka "no ja to jeszcze nigdy nic nie wygrałam.." " a ja wygrałam kiedyś w ...". A jak płaciłam potem właśnie u niej to kuponu mi nie dała, więc się opomniałam i z łaską mi dała. Tak się zawzięłam, że stwierdziłam, że muszę coś sensownego na ten konkurs napisać, a teraz się wkurzam, bo nic mi do głowy nie przychodzi. Te skojarzenia max dwuwyrazowe...
0 0

magalan83

#6360252 Napisano: 25.05.2017 22:42:45
agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka
Dziś specjalnie zrobiłam zakupy na konkurs loteryjny Nestle, wydałam około 28 zł specjalnie pod konkurs. TERAZ, kiedy rejestruje SWÓJ paragon mam komunikat   Podany paragon został już zarejestrowany.  emotka  i co teraz?  emotka

Też tak miałam, napisałam do nich to odpisali by podać numer paragonu, imię i nazwisko oraz że to sprawdzą, niestety odpowiedzi nie otrzymałam od dwóch dni... emotka

:/ napisałam, czekam na odp
a dostałaś potwierdzenie na e-mail ? Chodzi o zgłoszenie 
0 0

magalan83

#6360253 Napisano: 25.05.2017 22:43:47
bruce napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka

Może skontaktuj się z organizatorem, napisz, że to nowy paragon, wyślij mu jego skan i poproś go o pomoc. emotka

Tak właśnie zrobiłam. Świeżutki paragonik ma zaledwie kilka godzin emotka
1 brucee 0

agniecha1985

#6360254 Napisano: 25.05.2017 22:46:24
magalan83 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka

Też tak miałam, napisałam do nich to odpisali by podać numer paragonu, imię i nazwisko oraz że to sprawdzą, niestety odpowiedzi nie otrzymałam od dwóch dni... emotka

Nie dostałam potwierdzenia na e-mail. Mam nadzieję, że odpiszą, bo to trochę dziwne emotka
1 magalan83 0

joan

#6360260 Napisano: 25.05.2017 23:02:03
@@gnieszk@ napisał(a):

A ja się dzisiaj wkurzyłam wchodząc do  Brico jak zobaczyłam panią kasjerkę ładującą sobie kupony konkursowe z podpiętymi paragonami do szuflady. I jakoś się specjalnie z tym nie kryła emotka . Później podeszła do niej druga i taka luźna gadka "no ja to jeszcze nigdy nic nie wygrałam.." " a ja wygrałam kiedyś w ...". A jak płaciłam potem właśnie u niej to kuponu mi nie dała, więc się opomniałam i z łaską mi dała. Tak się zawzięłam, że stwierdziłam, że muszę coś sensownego na ten konkurs napisać, a teraz się wkurzam, bo nic mi do głowy nie przychodzi. Te skojarzenia max dwuwyrazowe...

Hmm, nie hejtujcie mnie, ale uważam, że najlepiej od razu zgłaszać coś takiego kierownikowi. W ramach zmiany świata na lepsze emotka

delvitto

#6360261 Napisano: 25.05.2017 23:04:30
agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka

Nie dostałam potwierdzenia na e-mail. Mam nadzieję, że odpiszą, bo to trochę dziwne  emotka

ja tak miałam, ale odpisali mi, że jest ok, i dostałam potwierdzenie.
0 0

barszcz

#6360265 Napisano: 25.05.2017 23:13:48
Jak każdego roku o tej porze, wkurzają mnie maile ..wyślij życzenia Mamie,kup jej to i to!!Masakra jakaś.Do nieba o ile mi wiadomo maile i upominki nie dochodzą:-(
0 0

ziolko

#6360266 Napisano: 25.05.2017 23:16:52
barszcz napisał(a):

Jak każdego roku o tej porze, wkurzają mnie maile ..wyślij życzenia Mamie,kup jej to i to!!Masakra jakaś.Do nieba o ile mi wiadomo maile i upominki nie dochodzą:-(

czysta komercja emotka   kiedyś tak nie było... 
0 0

barszcz

#6360268 Napisano: 25.05.2017 23:18:07
ziolko napisał(a):

barszcz napisał(a):

czysta komercja  emotka   kiedyś tak nie było... 

mam ochotę im odpisywać,ale to chyba nie ma sensu..buu!
0 0

cudaczek121

#6360269 Napisano: 25.05.2017 23:34:36
Wkurzyła mnie sieć Playemotka Mama, namówiona przez tatę, jakiś czas temu przeniosła tam swój numer z Plusa.Już na początku były problemy, bo facet z Play błędnie wpisał numer Mamy w jakiś tam ich formularz, w wyniku czego po przejściu z Plusa do Play nie mogła swobodnie dzwonić przez około 3 tygodnie, tylko kontakt był przez Messengera i Whats'uppa.3 dni temu przyszedł jej na komórkę sms,że za trzy dni wyłączą jej bezpłatną do tej pory usługę niby ochrony wyświetlacza w telefonie i od następnego okresu rozliczeniowego będą jej naliczali dodatkowe 5 zł do faktury za rzekomą ochronę wyświetlacza.Mama dziś sprawdziła umowę pisemną z Play i zorientowała się,że facio w salonie bez jej zgody i wiedzy podpiął 2 kartki, na których faktycznie jest wspomniane o tej ochronie wyświetlacza.Tylko że na pierwszych paru kartkach tej umowy widnieje podpis mojej Mamy, a dziwnym trafem, na tych odnośnie ochrony wyświetlacza już niestety nie.Zmobilizowałam Mamę, aby zadzwoniła na infolinię Play, a to było po 20-tej i babka na infolinii podała mamie numer na infolinię jakiegoś Metlife, która zajmuje się tymi ubezpieczeniami wyświetlacza rzekomo, ale nie raczyła poinformować mojej mamy,że ta infolinia jest czynna tylko do 18-tej.Nie wiem,czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Moim zdaniem to jest naciąganie ludzi.Wiem,że to tylko niby 5 zł,ale jeśli ktoś się nie zna i nie połapie albo przeoczy info o końcu bezpłatnej ochrony tego wyświetlacza czy jakoś tak, to potem co miesiąc naliczają mu opłatę.Jeśli w skali kraju takich naiwnych ludzi jest kilkadziesiąt tysięcy, to razy 12 miesięcy w roku Play ma niezły zarobek.Zresztą co to za dziwactwo z tą ochroną wyświetlacza? Mam telefon na abonament w Plusie, na maila mi faktura przychodzi co miesiąc,ale nie ma na niej takiej pozycji jak opłata za ochronę wyświetlacza emotka
0 0

luk1990

#6360271 Napisano: 25.05.2017 23:44:32
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie sieć Play emotka Mama, namówiona przez tatę, jakiś czas temu przeniosła tam swój numer z Plusa.Już na początku były problemy, bo facet z Play błędnie wpisał numer Mamy w jakiś tam ich formularz, w wyniku czego po przejściu z Plusa do Play nie mogła swobodnie dzwonić przez około 3 tygodnie, tylko kontakt był przez Messengera i Whats'uppa.3 dni temu przyszedł jej na komórkę sms,że za trzy dni wyłączą jej bezpłatną do tej pory usługę niby ochrony wyświetlacza w telefonie i od następnego okresu rozliczeniowego będą jej naliczali dodatkowe 5 zł do faktury za rzekomą ochronę wyświetlacza.Mama dziś sprawdziła umowę pisemną z Play i zorientowała się,że facio w salonie bez jej zgody i wiedzy podpiął 2 kartki, na których faktycznie jest wspomniane o tej ochronie wyświetlacza.Tylko że na pierwszych paru kartkach tej umowy widnieje podpis mojej Mamy, a dziwnym trafem, na tych odnośnie ochrony wyświetlacza już niestety nie.Zmobilizowałam Mamę, aby zadzwoniła na infolinię Play, a to było po 20-tej i babka na infolinii podała mamie numer na infolinię jakiegoś Metlife, która zajmuje się tymi ubezpieczeniami wyświetlacza rzekomo, ale nie raczyła poinformować mojej mamy,że ta infolinia jest czynna tylko do 18-tej.Nie wiem,czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Moim zdaniem to jest naciąganie ludzi.Wiem,że to tylko niby 5 zł,ale jeśli ktoś się nie zna i nie połapie albo przeoczy info o końcu bezpłatnej ochrony tego wyświetlacza czy jakoś tak, to potem co miesiąc naliczają mu opłatę.Jeśli w skali kraju takich naiwnych ludzi jest kilkadziesiąt tysięcy, to razy 12 miesięcy w roku Play ma niezły zarobek.Zresztą co to za dziwactwo z tą ochroną wyświetlacza? Mam telefon na abonament w Plusie, na maila mi faktura przychodzi co miesiąc,ale nie ma na niej takiej pozycji jak opłata za ochronę wyświetlacza emotka

- Ochrona wyświetlacza jest opcją dodatkową- w każdej chwili trwania umowy można ją wyłączyć.
Jeśli informują o końcu bezpłatnego okresu to w jaki sposób uważasz to za naciąganie? Oznacza to ,że masz jeszcze czas aby tę usługę wyłączyć,zanim stanie się płatne-można to zrobić w dowolnym salonie, przez infolinię i nikt nie będzie robił żadnego problemu

Poza tym nikt tej kartki bez Waszej wiedzy tam nie wetknął- warto jednak przy podpisywaniu umów zytać to ,co się dostaje ;> Na kopii dla klienta jego podpisy nie są wymagane- a na oryginale w salonie musi być podpis klienta,bo bez tego umowa zostanie podważona.

I nie ma co się wkurzać od razu na cały świat- wystarczy trochę poczytać ,zamiast od razu siać falę hejtu...
1 paula9891 0

Gość: kermit

#6360272 Napisano: 25.05.2017 23:47:20
barszcz napisał(a):

emotka
0 0

Gość: katrin22

#6360279 Napisano: 26.05.2017 00:29:52
barszcz napisał(a):

Ale modlitwa do Nieba dojdzie szybciej niż mail! A kwiaty zawsze można ofiarować Mamie i zapalić światełko pamięci.
emotka
0 0

jokan

#6360283 Napisano: 26.05.2017 07:09:29
barszcz napisał(a):

mnie też:(....tulę emotka
0 0

kamil17

#6360286 Napisano: 26.05.2017 07:20:02
coś się dzieje dzisiaj z forum??? miałem juz dawno daone 3 konkursy i dostęp do różnych tematów a tu dzisiaj wchodze i taka informacja "Aby mieć dostęp do tego tematu musisz mieć dodane przynajmiej 3 konkursy. Pod uwagę są brane konkursy z ostatnich 30 dni.
Na swoim koncie masz 1 dodanych konkursów"   emotka emotka
0 0