Wkurza mnie...

ziolko

#6360735 Napisano: 27.05.2017 10:44:15
charmed napisał(a):

zakładanie profili facebookowych na dzieci niepełnosprawne i branie z nich udziału w konkursach 

zgadzam się... wyłudzanie nagród na litość emotka
2 charmed, nkba 0

Gość: kermit

#6360828 Napisano: 27.05.2017 23:21:09
bruce napisał(a):

Bardzo mnie wkurza, że całkiem bez przekonania traktuję dobiegający końca konkurs Colgate w Biedronce, bo jeszcze nigdy w życiu tam nic nie wygrałam, a już puka mi do drzwi z wątku o zapowiedziach też dotąd nierozgryziony Columbit z nowiuteńką Toyotą, gdzie mam tradycyjnie jeszcze gorzej... emotka   emotka

Jestem z Tobą. Ostatnio moje hasło na Colgate/Biedronka wydawało mi się takie extra, że hej i nie wygrałam nawet pasty do zębów...Masakra. Teraz nawet nie wiem "dlaczego to ja powinnam wygrać". Czy podlizywać się koncernowi czy ogólnie uzasadniać tzn.
a) bo nigdy w życiu nie umyłam zębów inną pastą niż Colgate, a rąk innym mydłem niż Palmolive
b) bo nigdy nic nie wygrałam, choć tak bardzo się starałam emotka
1 brucee 0

#6360830 Napisano: 27.05.2017 23:27:26
bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Jestem z Tobą. Ostatnio moje hasło na Colgate/Biedronka wydawało mi się takie extra, że hej i nie wygrałam nawet pasty do zębów...Masakra. Teraz nawet nie wiem "dlaczego to ja powinnam wygrać". Czy podlizywać się koncernowi czy ogólnie uzasadniać tzn.
a) bo nigdy w życiu nie umyłam zębów inną pastą niż Colgate, a rąk innym mydłem niż Palmolive
b) bo nigdy nic nie wygrałam, choć tak bardzo się starałam emotka

emotka   emotka Dla mnie oba Twoje uzasadnienia zasługują co najmniej na... Literackiego Nobla! emotka emotka
Ja mam chęć napisać: "Bo włosa ostatniego rwę z mej łysiny w rozpaczy: nie dane mi było jeszcze nagrody Waszej zobaczyć!". emotka

Oj tam, nie przesadzaj emotka .
1 brucee 0

#6360834 Napisano: 27.05.2017 23:49:20
Kurczę, teraz myślę, że niepotrzebnie napisałyśmy te hasła emotka . A jak ktoś zgapi?
1 brucee 0

ziolko

#6360836 Napisano: 27.05.2017 23:55:12
kermit napisał(a):

Kurczę, teraz myślę, że niepotrzebnie napisałyśmy te hasła emotka . A jak ktoś zgapi?

no to skasuj emotka  
0 0

ziolko

#6360837 Napisano: 27.05.2017 23:56:59
wkurza mnie, że padł mi aparat foto emotka  niby du.perelka, ale z tego co sprawdzałam, to koszt naprawy ok 300-350 zł (silnik spustu migawki). A samo body używane, takie jak moje - ok 500-600 zł. I mam dylemat co zrobić. Naprawiać, czy kupić inny. emotka
0 0

#6360838 Napisano: 27.05.2017 23:57:09
ziolko napisał(a):

kermit napisał(a):

no to skasuj emotka  

Eh, pewnie i tak już ktoś sobie spisał emotka
1 brucee 0

edzia21

#6360840 Napisano: 28.05.2017 00:22:49
kermit napisał(a):

ziolko napisał(a):

kermit napisał(a):

no to skasuj emotka  

Spisałam i już wysłałam - thx emotka
2 brucee, mysia 0

#6360841 Napisano: 28.05.2017 01:01:28
edzia21 napisał(a):

kermit napisał(a):

ziolko napisał(a):

kermit napisał(a):

no to skasuj emotka  

Spisałam i już wysłałam - thx  emotka

Szlag by to... Co też mnie podkusiło, żeby je napisać ...

mysia

#6360861 Napisano: 28.05.2017 09:47:37
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że padł mi aparat foto  emotka  niby du.perelka, ale z tego co sprawdzałam, to koszt naprawy ok 300-350 zł (silnik spustu migawki). A samo body używane, takie jak moje - ok 500-600 zł. I mam dylemat co zrobić. Naprawiać, czy kupić inny.  emotka

Mi tez tak kiedys padl, kupilam nowy a stary sprzedalam jako zepsuty na aukcji allegro, ktos sobie kupil na czesci emotka
1 ziolko 0

mysia

#6360894 Napisano: 28.05.2017 14:14:12
odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę.. emotka wkurzam się na siebie.. emotka
1 brucee 0

bridget

#6360897 Napisano: 28.05.2017 14:46:15
Mysia napisał(a):

odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę.. emotka wkurzam się na siebie.. emotka

chętnie przygarnę:P  swoja droga wysyłam sobie na poczte skonfigurowana w telefonie  wordowe wynurzenia i  tylko rozsyłam dalej z tel gdzie mam darmowe smsy na inne  telefony,
0 0

dwaburekoty

#6360902 Napisano: 28.05.2017 14:55:53
bruce napisał(a):

Jeszcze edytować chciałam, ale tylko dopiszę jako post nowy, że mnie wkurza potwornie ujrzenie na FB kolejnych moich znajomych, rzekomo "Janów Kowalskich" czy innych "Janów Nowaków" (absolutnie bez podtekstów, po prostu podaję najbardziej popularne, sztandarowo zawsze cytowane w kraju imiona i nazwiska), którzy się nagle nieoczekiwanie stają "Mmmohammmedammmi" i innymi bliżej mi nieznanymi... obcokrajowcami. emotka emotka

emotka emotka emotka  Masakra!!!! Ja na takich jestem przewrażliwona! Swojej rodzinie, zwłaszcza teściowej, wyłapuje dziwnych znajomych z Fejsbuka (których na pewno nie zna) i grzecznie proszę o usunięcie.
1 brucee 0

stamp2

#6360903 Napisano: 28.05.2017 14:59:52
Mysia napisał(a):

podziel się z potrzebującymiemotka np.ze mnąemotka
0 0

mysia

#6360904 Napisano: 28.05.2017 15:05:53
keiti78zg mnie też przygarniesz? to fajnie pomożesz mi to przepisać emotka ja ostatnio mało na laptopie piszę, do góry brzuchem z notesem emotka
stamp2 chyba za późno już ruszyłam, 2 esy poszły normalnie sukces emotka
teraz WKURZAM SIĘ bo z Lays przepisałam a formularz nie działa, zmiana przeglądarki -NIE, bez pl znaków -NIE.. emotka
ma ktoś pomysł jak to przesłać?
0 0

bridget

#6360907 Napisano: 28.05.2017 15:14:34
Mysia napisał(a):

keiti78zg mnie też przygarniesz? to fajnie pomożesz mi to przepisać emotka ja ostatnio mało na laptopie piszę, do góry brzuchem z notesem emotka
stamp2 chyba za późno już ruszyłam, 2 esy poszły normalnie sukces emotka
teraz WKURZAM SIĘ bo z Lays przepisałam a formularz nie działa, zmiana przeglądarki -NIE, bez pl znaków -NIE.. emotka
ma ktoś pomysł jak to przesłać?

ja mam ogolnie taki chaos    w plikach i wciaz mowie ze sobie uporzadkuje, - na mowieniu jednak się konczy:)) a na pewno  by uprościło,
1 mysia 0

edzia21

#6360930 Napisano: 28.05.2017 19:01:07
Mysia napisał(a):

Mysia, mozemy sie zamienic ja przepisze za Ciebie eski, a Ty zapelnisz lotnymi tekstami moje biale kartki emotka  PW haha
0 0

mysia

#6360932 Napisano: 28.05.2017 19:33:00
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia, mozemy sie zamienic ja przepisze za Ciebie eski, a Ty zapelnisz lotnymi tekstami moje biale kartki emotka  PW haha

mhm Ty i białe kartki, czekaj bo uwierzę emotka powoli do przodu.. mąż też przyszedł z pomocą, nawet foto na konkurs zrobiliśmy emotka mam nadzieję, że resztę ogarnę jutro.. emotka
0 0

edzia21

#6360935 Napisano: 28.05.2017 19:51:21
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

mhm Ty i białe kartki, czekaj bo uwierzę emotka powoli do przodu.. mąż też przyszedł z pomocą, nawet foto na konkurs zrobiliśmy emotka mam nadzieję, że resztę ogarnę jutro.. emotka

rzeczywistość bywa bezlitosna...właśnie wróciłam z pracy emotka  
ale jakby co - moja oferta nadal aktualna emotka
1 mysia 0

fineessa

#6360948 Napisano: 28.05.2017 20:42:54
ziolko napisał(a):

charmed napisał(a):

zakładanie profili facebookowych na dzieci niepełnosprawne i branie z nich udziału w konkursach 

zgadzam się... wyłudzanie nagród na litość  emotka

A mnie wkurza wcibianie gdzie się tylko da zdjęć w konkursach na Facebooku (konkurs opisowy a 3/4 odpowiedzi z fotkami) emotka