Wkurza mnie...

stamp2

#6361311 Napisano: 29.05.2017 18:53:44
Nie umiem ułożyć życzeń dla Lorealemotka emotka chyba zainspiruje się ,,rz''yczeniami dla Jogobelli i napisze zdrówka,100 latemotka to powinno załatwić spraweemotka
1 brucee 0

joan

#6361433 Napisano: 29.05.2017 22:23:20
stamp2 napisał(a):

Nie umiem ułożyć życzeń dla Loreal emotka emotka chyba zainspiruje się ,,rz''yczeniami dla Jogobelli i napisze zdrówka,100 lat emotka to powinno załatwić sprawe emotka

Spróbuj polecieć znanymi standardami:
"Nawet moje dziecko widzi , że dzięki Loreal mama już się twarzy nie wstydzi , bo wystarczy z drogerii tapeta , a pięknością staje się nawet parchata kobieta , więc Loreala do ulubionych dodałam i 100 lat mu winszowałam."
Powinno pyknąć emotka

bethan

#6361437 Napisano: 29.05.2017 22:27:13
joan napisał(a):

Spróbuj polecieć...

Bu ha ha. Przecinki rulezemotka  Oprócz tekstu of course.
2 brucee, joan 0

@gnieszk@

#6361438 Napisano: 29.05.2017 22:28:47
joan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nie umiem ułożyć życzeń dla Loreal emotka emotka chyba zainspiruje się ,,rz''yczeniami dla Jogobelli i napisze zdrówka,100 lat emotka to powinno załatwić sprawe emotka

Spróbuj polecieć znanymi standardami:
"Nawet moje dziecko widzi , że dzięki Loreal mama już się twarzy nie wstydzi , bo wystarczy z drogerii tapeta , a pięknością staje się nawet parchata kobieta , więc Loreala do ulubionych dodałam i 100 lat mu winszowałam."
Powinno pyknąć emotka

Piękne, pyknie jak nic.
2 brucee, joan 0

bethan

#6361439 Napisano: 29.05.2017 22:31:55
joan napisał(a):

A żeby nie wycierać gęby dzieciakiem, bardziej twórcza (matka dzieciĄ) za karton się łapie. Oooo.
1 brucee 0

joan

#6361447 Napisano: 29.05.2017 22:38:13
bethan napisał(a):

A żeby nie wycierać gęby dzieciakiem, bardziej twórcza (matka dzieciĄ) za karton się łapie. Oooo.

Ale bez dziecka nagrody nie będzie, musi być dziecko emotka Zauważ, że samo słowo DZIECKO zwraca uwagę bardziej, niż np. POŻAR czy MORDUJĄ, a nawet WYPRZEDAŻ emotka

@gnieszk@

#6361451 Napisano: 29.05.2017 22:40:17
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Ale bez dziecka nagrody nie będzie, musi być dziecko emotka Zauważ, że samo słowo DZIECKO zwraca uwagę bardziej, niż np. POŻAR czy MORDUJĄ, a nawet WYPRZEDAŻ emotka

Zgadzam się, bez DZIECKA nie pyknie.
2 joan, brucee 0

bethan

#6361456 Napisano: 29.05.2017 22:44:13
joan napisał(a):

Ale bez dziecka nagrody nie będzie, musi być dziecko

Ależ może być (dziecko rzecz jasna), z mniejszym kartonikiem. Masz rację. Jakież to by było słodkie, wyobrażasz sobie?

edzia3

#6361459 Napisano: 29.05.2017 22:45:57
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

A mnie wkurza mój pech.Jeśli tylko wygram jakąś nagrodę to się okazuje:że mój sklep nie brał udziału albo lista sklepów jest inna niż w regulaminie,a dzisiaj wysyłam na Bic Natura scan a tam jest data miesiąca tak mało widoczna że prawie wcale rok w porządku,dzień też a miesiąc prawie wcale tak jakby palcem tłustym dotknięte i co wielka d..  A już myślałam że mój pech przeszedł na męża i nic.

Mam podobnie za to moje dziecko ma istne szczęście. Nie czytał regulaminu a zakupił laysy w jedynym Tesco w Toruniu które bierze udział w konkursie.

Taaa... porządkowałem w sobotę paragony. Powyrzucałem całą masę nieaktualnych, z ubiegłego roku z grudnia i wcześniejszych. W tym głównie Laysowe z różnych sklepów emotka
No a teraz chciałem wziąć udział w walizkowym z Carrefour - na stronie jest formularz, który "pamieta" ostatnio wpisywane dane. No i jestem w kropce, bo widzę, że jest tam numer paragonu, którego już nie posiadam. Co więcej - to był numer z Intermarche, z grudnia, z ZUPEŁNIE INNEGO konkursu emotka
Pozostaje stylko modlić się, by na to zgłoszenie nie padła wygrana... emotka
Jak widać na załączonym obrazku - o porządek w papierach trzeba (WARTO) dbać na bieżąco. Za dużo paragonów na ten sam towar może doprowadzić do nieszczęśliwej pomyłki emotka

Pecha ciąg dalszy.Mąż wygrał grilla w Tyskie i kamis i nie można było wgrać scanu drugiego paragonu.Próbował na rożne sposoby mąż i nic,dzisiaj przyszedł meil że weryfikacja jest negatywna i co...szkoda słów
0 0

tereniagno

#6361469 Napisano: 29.05.2017 22:51:38
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że mnóstwo osób chwali się codziennie wygranymi, nawet ze spamu, a ja choćby i w podstawowych wiadomościach nic dalej nie mam, o spamie już nie wspominając... Że też akurat taki spam musiał mi się przytrafić! emotka emotka

emotka hmm,mam to samo emotka
1 brucee 0

constanza

#6361495 Napisano: 29.05.2017 23:48:00
wkurza mnie, ze zepsulam swoj wiosenny plaszczyk ;( plaszcz jest bialy, mial mala palmke doslownie kropke, zapralam tradycyjnie w wodzie ten fragment i po wyschneiciu plama jeszcze wieksza ;( taka zolta obwodka w miejscu gdzie byla woda zacieki jakby ;( patrze teraz na metke a tam napisane, ze czyscic chemicznie. Myslicie, ze ta plama sie spierze w pralni????
0 0

constanza

#6361516 Napisano: 30.05.2017 06:47:26
bruce napisał(a):

constanza napisał(a):

wkurza mnie, ze zepsulam swoj wiosenny plaszczyk ;( plaszcz jest bialy, mial mala palmke doslownie kropke, zapralam tradycyjnie w wodzie ten fragment i po wyschneiciu plama jeszcze wieksza ;( taka zolta obwodka w miejscu gdzie byla woda zacieki jakby ;( patrze teraz na metke a tam napisane, ze czyscic chemicznie. Myslicie, ze ta plama sie spierze w pralni????

Ja bym zapytała i pokazała płaszcz. Teraz mają różne nowoczesne środki, na pewno się uda! A z czego ta plama?

to byla doslownie milimwtrowa kropeczka ale na bialym widoczna wiec chcialam ja szybko zaprac. Ta duza plama teraz powstala z wody z odrobina mydla
0 0

edzia3

#6361559 Napisano: 30.05.2017 09:26:28
cb656 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Mąż wygrał grilla w Tyskie i kamis i nie można było wgrać scanu drugiego paragonu. Próbował na rożne sposoby mąż i nic, dzisiaj przyszedł meil że weryfikacja jest negatywna i co... szkoda słów

Jaki rozmiar miał skan? Nie przekraczał wartości dopuszczalnych? Mam na mysli "wagę" pliku.

313 KB 
0 0

jokan

#6361562 Napisano: 30.05.2017 09:33:56
tereniagno napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że mnóstwo osób chwali się codziennie wygranymi, nawet ze spamu, a ja choćby i w podstawowych wiadomościach nic dalej nie mam, o spamie już nie wspominając... Że też akurat taki spam musiał mi się przytrafić! emotka emotka

emotka hmm,mam to samo emotka

ha ha mam to samo, zawsze sie dziwie, ze ktos tam cos przypadkiem w spamie znajdzie albo w nieodczytanym, przegapionym smsie...
1 brucee 0

ziolko

#6361682 Napisano: 30.05.2017 11:58:47
wkurza mnie, że nie dość, że przez ostatnie 2 tygodnie byłam chora, to dostałam antybiotyk, który mi nie pomógł, a teraz jeszcze boli mnie (prawdopodobnie po nim) żołądek emotka  
Echh... kolejny lek do listy, których nie mogę brać 
0 0

anialistopad

#6361692 Napisano: 30.05.2017 12:07:21
Lecę biegiem do drzwi ,bo dzwoni dzwonek,a dopiero co mały mi zasnął i nie chciałam ,by się obudził i co leżę plackiem pod drzwiami,bo mój szanowny kot pląta się pod nogami.A teraz boli mnie kostka i ma guza na głowieemotka
0 0

anialistopad

#6361698 Napisano: 30.05.2017 12:13:40

Kot nie ucierpiał,poszedł spać 

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lecę biegiem do drzwi, bo dzwoni dzwonek, a dopiero co mały mi zasnął i nie chciałam, by się obudził i co?
Leżę plackiem pod drzwiami,bo mój szanowny kot pląta się pod nogami. A teraz boli mnie kostka i ma guza na głowie emotka

A gdzie dopisek: "podczas eksperymentów nie ucierpiało żadne zwierzę domowe"? emotka emotka Bez tego narażasz się, zaraz PETA wpadnie na chatę i taki pogrom urządzi, że mały na pewno się obudzi emotka

1 taalvikki 0

budryska

#6361783 Napisano: 30.05.2017 15:14:46
Wkurzyła mnie, a raczej załamała informacja o ospie w przedszkolu... okres wykluwania choroby 14 dni, a my równo za dwa tygodnie mamy wyjazd wakacyjny. Znając nasze szczęście w dzień wyjazdu pojawią się pierwsze oznaki emotka
1 brucee 0

ziolko

#6361948 Napisano: 31.05.2017 00:02:18
nie ma to, jak zapomnieć o konkursie i przysnąć trochę.. i wysłać smsa 6 sekund po północy w ostatni dzień konkursu.... emotka emotka
0 0

taalvikki

#6361955 Napisano: 31.05.2017 00:44:26
anialistopad napisał(a):

Kot nie ucierpiał,poszedł spać 

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lecę biegiem do drzwi, bo dzwoni dzwonek, a dopiero co mały mi zasnął i nie chciałam, by się obudził i co?
Leżę plackiem pod drzwiami,bo mój szanowny kot pląta się pod nogami. A teraz boli mnie kostka i ma guza na głowie emotka

A gdzie dopisek: "podczas eksperymentów nie ucierpiało żadne zwierzę domowe"? emotka emotka Bez tego narażasz się, zaraz PETA wpadnie na chatę i taki pogrom urządzi, że mały na pewno się obudzi emotka

ooo! chciałam się wpisać w wątku, ale kiedy zobaczyłam tego kota, to wszystko przestało mnie wkurzać! uroczyyyyy! emotka
0 0