Wkurza mnie...

asantesana

#6363295 Napisano: 02.06.2017 14:43:37
Ilość spamu sms i telefonów z propozycją sprzedaży garnków czy zaproszeniami na spotkania przekroczył dzisiaj poziom mojej cierpliwości kilkakrotnie. Czy oni już pogłupieli??? Cz tylko ja codziennie o 9 rano dostaję sms od wróżek i jasnowidzów z jakiegoś nr pięciocyfrowego zaczynającego się na 7 (jakieś 9 tam są). Oszaleję, a nie chcę blokować tych numerów. emotka   
1 brucee 0

edzia21

#6363338 Napisano: 02.06.2017 16:30:20
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ilość spamu sms i telefonów z propozycją sprzedaży garnków czy zaproszeniami na spotkania przekroczył dzisiaj poziom mojej cierpliwości kilkakrotnie. Czy oni już pogłupieli??? Cz tylko ja codziennie o 9 rano dostaję sms od wróżek i jasnowidzów z jakiegoś nr pięciocyfrowego zaczynającego się na 7 (jakieś 9 tam są). Oszaleję, a nie chcę blokować tych numerów. emotka   

Ja mam non stop tylko randkowe, imiennie do mnie się zwraca jakiś szajbus/zboczek... Trafia mnie, dosłownie, kiedy to czytam,(szczególnie w obecności rodziny)... emotka

eee to nic.
Najwyraźniej jeden z moich numerów miał wcześniej jakiś wykolejeniec...i non stop dostaje oferty od kobiet 75+, czy chcę zobaczyć ich hmmm ci....e. Mega niesmaczne i mega wkurzające, ale cóż emotka
1 brucee 0

warcik

#6363339 Napisano: 02.06.2017 16:30:44
Ja dzisiaj dostałam smsa z nr 72916 z bardzo wulgarną treścią i zdjęciem roznegliżowanej baby z serwisu blondi.pl- sprawdziłam,że na ten numer w lutym 2015 roku wysyłałam smsa na konkurs CKM. Coraz śmielej sobie poczynają z naszymi numerami telefonu, co będzie dalej ?
2 brucee, kalka 0

asantesana

#6363342 Napisano: 02.06.2017 16:35:08
Te smsy to jest przegięcie. Tak sobie myślę, ze gdybym zobaczyła u swojego męża/partnera smsa typu "mam na Ciebie ochotę, spotkajmy się tam gdzie zawsze" (a takich dostaję pełno), to nie znając realiów mogłoby się to źle skończyć. Wszystko ma swoje granice. A dzisiaj to jakiś worek smsów wysypał się komuś. 
1 brucee 0

cudaczek121

#6363356 Napisano: 02.06.2017 17:00:50
Taka sytuacja dziś w Rossmannie.Poszłam z myślą,aby kupić coś na loterię Glade- w miarę taniego i przydatnego dla mnie.Wybrałam wkład do odświeżacza,którego cena na plakietce to 7.29.Ok,spoko, ujdzie w tłumie.Przy kasie Pani do mnie mówi: 9,99 emotka (kupowałam tylko ten jeden produkt). Ja do niej spokojnie i rzeczowo mówię,że niestety nie zgadzam się tyle zapłacić, gdyż na stoisku widnieje cena 7,29 i tyle zgodziłam się zapłacić.Na to babeczka na szczęście bez oporów zgodziła się podejść do półki i to sprawdzić.Przyznała mi rację i nawet przepraszała- ktoś zapomniał przełożyć cenę na 9,99, ale zaraz wezwała koleżankę,aby naliczyła mi rabat w postaci 2.70 zł. Wkurza mnie,że przy większej ilości kupowanych produktów, pewnie przeoczyłabym ich pomyłkę i tym samym byłabym 2,70 zł w plecy,ech.Niby to nie jest majątek,no,ale jednak grosz do grosza i uzbiera się kokosza.

cherry_coke

#6363376 Napisano: 02.06.2017 17:53:40
Wkurza mnie, że L'oreal olał mnie sikiem prostym... emotka
1 brucee 0

Gość: ir

#6363377 Napisano: 02.06.2017 17:56:27
Dlaczego moja wypowiedź o fake'owym koncie Łukasza, który rzekomo wygrał rower z Glade została skasowana?
0 0

ziolko

#6363378 Napisano: 02.06.2017 17:59:12
ir napisał(a):

Dlaczego moja wypowiedź o fake'owym koncie Łukasza, który rzekomo wygrał rower z Glade została skasowana?

bo temat "moje dzisiejsze wygrane" nie jest miejscem do dyskusji... jako osoba z ponad 11-letnim stażem na forum powinieneś o tym wiedzieć emotka  
0 0

ziolko

#6363379 Napisano: 02.06.2017 18:00:30
wkurza mnie, że pomimo wpisywania się w temacie \"nic dziś nie wygrałem\" - NADAL nic nie wygrywam emotka emotka
1 brucee 0

Gość: ir

#6363383 Napisano: 02.06.2017 18:02:59
ziolko napisał(a):

ir napisał(a):

bo temat "moje dzisiejsze wygrane" nie jest miejscem do dyskusji... jako osoba z ponad 11-letnim stażem na forum powinieneś o tym wiedzieć emotka  

Wiem, ale rozumiesz, że działania agencji na forum są żałosne i trzeba je nagłaśniać emotka
0 0

ziolko

#6363384 Napisano: 02.06.2017 18:03:35
ir - no to je nagłaśniaj w odpowiednich tematach 
Jak widzę, nadal prowadzisz dyskusje w mdw kamuflując wpisem o wygranej. 
Naprawdę chcesz kolejny punkt karny?? 
0 0

joan

#6363386 Napisano: 02.06.2017 18:12:53
dorothy napisał(a):

AKBAR, e-mail o 13:27:
Szanowni Państwo,W związku z nieodebraniem nagrody przez niektórych uczestników konkursu w regulaminowym czasie, zorganizowaliśmy drugą rundę losowania i mamy przyjemność poinformować o zdobyciu wyróżnienia w konkursie „Akbar – Sri Lanka dla dwóch osób”. Jako nagrodę otrzymają Państwo zestaw herbat Akbar.

Druga runda losowania emotka Mogliby się nie kompromitować.

A czy w pierwszej kogoś w ogóle wylosowali do wycieczki? Zna ktoś laureata wyjazdu? emotka

Aha, i jeszcze dziś wkurza mnie w konkursie opisowym oświadczenie organizatora: "dziękujemy za zgłoszenia, otrzymaliśmy wiele zdjęć..." emotka
0 0

warcik

#6363392 Napisano: 02.06.2017 18:36:40
asantesana napisał(a):

Te smsy to jest przegięcie. Tak sobie myślę, ze gdybym zobaczyła u swojego męża/partnera smsa typu "mam na Ciebie ochotę, spotkajmy się tam gdzie zawsze" (a takich dostaję pełno), to nie znając realiów mogłoby się to źle skończyć. Wszystko ma swoje granice. A dzisiaj to jakiś worek smsów wysypał się komuś. 

Właśnie przed chwilą, dostałam na gg wiadomość( chociaż mam statut "niewidoczna"), od "syryjskiego generała", który szuka partnerki.
Dzisiaj rzeczywiście jakieś apogeum:-(.
2 brucee, mia 0

mysia

#6363439 Napisano: 02.06.2017 20:30:30
Ogarnęłam dom, zaparzyłam kawę "och stworzę dzisiaj zwycięskie zgłoszenia!" pomyślałam. Załączyłam laptopa, później netflixa, sprawdzę ten 1 odcinek z 5 sezonu House of Cards, potem odpowiedzi! Potem był 2 i opanowałam się na 3.. stary laptop nagrzany,ledwo dyszy ja w sumie też trochę jak ten laptop dyszę i już mi się nie chce, a pisząc to właśnie sobie uświadamiam że niedawno wkurzałam się na to samo, NIE OGARNIAM! emotka emotka
0 0

koper

#6363460 Napisano: 02.06.2017 21:54:47
Zaraz coś mnie trafi! Kupiłam zupełnie niepotrzebne produkty na konkurs i wyrzuciłam paragon. emotka
1 brucee 0

Claudia77

#6363656 Napisano: 04.06.2017 08:24:15
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że codzienne wiadomości już od jakichś kilku dobrych lat sprawiają, iż panicznie boję się dokądkolwiek jechać na wczasy, a każdy kolejny dzień tylko pogłębia te odczucia... Jestem dosłownie przerażona! 

mam tak samo jak Ty....
1 brucee 0

atanerka

#6363660 Napisano: 04.06.2017 08:50:21
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że codzienne wiadomości już od jakichś kilku dobrych lat sprawiają, iż panicznie boję się dokądkolwiek jechać na wczasy, a każdy kolejny dzień tylko pogłębia te odczucia... Jestem dosłownie przerażona! 

mam tak samo jak Ty....

To okropne... te zamachy powoli stają się codziennością. .
1 brucee 0

pablo75

#6363687 Napisano: 04.06.2017 10:50:24
atanerka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

mam tak samo jak Ty....

To okropne... te zamachy powoli stają się codziennością. .

Nie można wpadać w skrajności,statystycznie ryzyko że będziemy ofiarami zamachu jest naprawdę znikome.Ja co roku latam do Egiptu i to od wielu lat i czuję się tam bezpieczniej niż u nas wieczorem na ulicy(brak pijanych).Jak widać ostatnio więcej zamachów jest w miastach Europejskich niż miejscach turystycznych.
0 0

pablo75

#6363703 Napisano: 04.06.2017 11:25:58
bruce napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Nie można wpadać w skrajności,statystycznie ryzyko że będziemy ofiarami zamachu jest naprawdę znikome.Ja co roku latam do Egiptu i to od wielu lat i czuję się tam bezpieczniej niż u nas wieczorem na ulicy(brak pijanych).Jak widać ostatnio więcej zamachów jest w miastach Europejskich niż miejscach turystycznych.

emotka  Naprawdę podziwiam... Ja już sobie rewelacyjny Egipt dawno temu odpuściłam, czego zresztą nie mogę przeboleć... emotka

Żałuj byłem jesienią naładować akumulatoryemotka
1 brucee 0

synk

#6363704 Napisano: 04.06.2017 11:28:06
pablo75 napisał(a):

bruce napisał(a):

pablo75 napisał(a):

emotka  Naprawdę podziwiam... Ja już sobie rewelacyjny Egipt dawno temu odpuściłam, czego zresztą nie mogę przeboleć... emotka

Żałuj byłem jesienią naładować akumulatory emotka

Ja miesiąc temu ładowałem akumulatory na objazdówce w Maroko. Spokój, bezpieczeństwo, piękne widoki...Piasek z pustyni jeszcze wytrzepuję z butów...Polecam (ale nie w środku naszego lata)