Wkurza mnie...

joan

#6381135 Napisano: 20.07.2017 12:42:42
Niebieska_Laguna napisał(a):

Vouchery z Kauflandu jednak okazały się imienne emotka  A tak liczyłam, że sobie budżet podreperuję, bo to mi bardziej teraz potrzebne niż wożenie się po hotelach emotka  

Zawsze są imienne. Natomiast dla Kaufa wszystko się musi zgadzać w papierach, więc jeśli dostaną od realizatora fakturę pro forma bez danych laureata, to spoko. Ale jeśli realizator gdzieś wspomni np. "nocleg dla Janiny Bernowskiej i Edmunda Grencika", a takich laureatów na liście Kaufa nie ma, Kauf tej faktury nie przyjmie i wyjazd się nie odbędzie. Tutaj wiele zależy od realizatora, w ciemno nie odkupiłabym takiego vouchera. Niestety, fakt angażowania Kaufa i realizatora mocno komplikuje te ich nagrody.
0 0

Niebieska_Laguna

#6381182 Napisano: 20.07.2017 14:43:15
joan napisał(a):

Vouchery z Kauflandu jednak okazały się imienne emotka  A tak liczyłam, że sobie budżet podreperuję, bo to mi bardziej teraz potrzebne niż wożenie się po hotelach emotka  

Zawsze są imienne. Natomiast dla Kaufa wszystko się musi zgadzać w papierach, więc jeśli dostaną od realizatora fakturę pro forma bez danych laureata, to spoko. Ale jeśli realizator gdzieś wspomni np. "nocleg dla Janiny Bernowskiej i Edmunda Grencika", a takich laureatów na liście Kaufa nie ma, Kauf tej faktury nie przyjmie i wyjazd się nie odbędzie. Tutaj wiele zależy od realizatora, w ciemno nie odkupiłabym takiego vouchera. Niestety, fakt angażowania Kaufa i realizatora mocno komplikuje te ich nagrody.

Ech emotka  Zadzwonię i się dopytam, może da się to uratować.

No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...
0 0

jokan

#6381187 Napisano: 20.07.2017 14:53:42
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka
0 0

edzia21

#6381191 Napisano: 20.07.2017 14:58:53

joan napisał(a):

Ech emotka  Zadzwonię i się dopytam, może da się to uratować.No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...

Jaka agencja taka mądra? emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6381193 Napisano: 20.07.2017 15:00:30
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Ech emotka  Zadzwonię i się dopytam, może da się to uratować.No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...

Jaka agencja taka mądra?  emotka

IQ Marketing emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6381194 Napisano: 20.07.2017 15:01:22
cb656 napisał(a):

Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 2017-06-07, a oni twierdzą, że to 6 lipiec

Zapytaj ich, według jakiego standardu data występuje w kolejności rok-DZIEŃ-miesiąc emotka

Jak widać agencje mają własne standardy emotka  
0 0

maximus

#6381195 Napisano: 20.07.2017 15:01:25
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka

swego czasu był konkurs , w którym za największą lajków dawali  20 000 zł, 10 000 zł i chyba 8000 zł  na remont mieszkania.    3 osoby nastukały między 6000 a 9000 lajków w około tydzień
0 0

dwaburekoty

#6381203 Napisano: 20.07.2017 15:14:42
Wkurzają mnie wszelkie fundacje. KAŻDEGO dnia otrzymujemy ok. 5 telefonów z prośbą o wsparcie chorych dzieci... Rozumiem, że trzeba pomagać, ale te fundacje więcej pieniędzy tracą na telefony lub na zlecenie pracy call center niż otrzymują... 
0 0

joan

#6381206 Napisano: 20.07.2017 15:19:00

(...) No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...

IQ Marketing emotka

Nie daj się zbyć i od razu pisz do sponsora wraz ze zdjęciem paragonu, IQM kojarzą mi się raczej negatywnie, jako "specjaliści od niewydanych nagród" emotka
2 jokan, mia 0

lola.lola

#6381208 Napisano: 20.07.2017 15:21:21
dwaburekoty napisał(a):

Wkurzają mnie wszelkie fundacje. KAŻDEGO dnia otrzymujemy ok. 5 telefonów z prośbą o wsparcie chorych dzieci... Rozumiem, że trzeba pomagać, ale te fundacje więcej pieniędzy tracą na telefony lub na zlecenie pracy call center niż otrzymują... 

Są też ciekawe przypadki osób, które telefonują emotka  Do mojej mamy zadzwoniła ostatnio pani prosząc o wsparcie fundacji na co mama grzecznie i spokojnie odpowiedziała, że nie bierze udziału w tego typu rzeczach i woli wspierać bezpośrednio (np. do puszek) na co dostała odpowiedź (z wielkim oburzeniem): "jeśli Pani tak mówi to znaczy, że nie wspiera Pani wcale" emotka
0 0

jokan

#6381210 Napisano: 20.07.2017 15:21:46
dwaburekoty napisał(a):

tez sie kiedys nad tym zastanawialam...po firmach tez dzwonia i prosza o pomoc, albo wysylaja bezplatnie kartki swiateczne, kalendarze (czyli juz koszty poniesione maja) liczac, ze ktos zaplaci za nie tyle, co na blankiecie do wplaty...
0 0

LejziDejzi

#6381228 Napisano: 20.07.2017 16:01:24
Wkurzają mnie NIEPOWAŻNI LUDZIE handlujący na OLX przedmiotami NIEZGODNYMI Z OPISEM emotka  Zamwiłam cytuję: "Nową, nieużywaną ramkę cyfrową w oryginalnym pudełku..." Miała być na prezent... Co dostałam ? Ramkę cyfrwą ewidentnie używaną ,jest porysowana, z tyłu 4 dziury robione czymś na gorąco chyba w celu zazamocowania jej na ścianie na czymś, a z boku jakby przypalona zapalniczką emotka  Gościu ma wyłączony telefon tak więc nie odbiera ani nie odpisuje na wiadomości... 
0 0

norweska20

#6381230 Napisano: 20.07.2017 16:17:27
Wkurza mnie loteria BLACK...wpisałam dobre 100 paragonów i nic nie ugrałam ....i coś mi się wydaje że ktoś rozpracował tą loterię ..chyba ze mam asz takiego pecha ..próbowałam wpisać o różnych porach ..nawet raz wklepałam przez godzinkę 30 paragonów i nic (wiem że ktoś mógł się wstrzelić pomiędzy ...)ale i tak drażni mnie ta loteria emotka
1 lager 0

Astronautka

#6381231 Napisano: 20.07.2017 16:20:49
wkurza mnie, że jak otwieram na fejsie jakąś stronę firmy to zaraz wyskakuje mi okienko z wiadomością, że mogę pogadać z ich przedstawicielem....

olus15

#6381267 Napisano: 20.07.2017 17:49:17
Doszedł do mnie e-mail gratulacyjny od 4frame, że nie dopełniłam formalności i przepada mi bon z nestle .
Chętnie odesłałabym paragon gdybym wiedziała o wygranej , bo e-mail gratulacyjny do mnie nie dotarł.
Czy ktoś też tak miał??
0 0

delvitto

#6381270 Napisano: 20.07.2017 17:57:02
norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie loteria BLACK...wpisałam dobre 100 paragonów i nic nie ugrałam ....i coś mi się wydaje że ktoś rozpracował tą loterię ..chyba ze mam asz takiego pecha ..próbowałam wpisać o różnych porach ..nawet raz wklepałam przez godzinkę 30 paragonów i nic (wiem że ktoś mógł się wstrzelić pomiędzy ...)ale i tak drażni mnie ta loteria emotka

to dokładnie jak ja, od początku zbierałam paragony, by raz a dobrze wysłać od razu więcej zgłoszeń. Poświęciłam wbijaniu kodów trochę ponad godzinę, nic nie wpadło:(
0 0

ziolko

#6381325 Napisano: 20.07.2017 21:26:58
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

i co odpowiedzieli??
0 0

jokan

#6381326 Napisano: 20.07.2017 21:27:42
kupilam Fa, kupilam Star i przesialam paragon , brawo jaemotka
0 0

jokan

#6381330 Napisano: 20.07.2017 21:33:17
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

i co odpowiedzieli??

nie pamietam dokladnie, ale ze wszystko ok...
0 0

mia

#6381358 Napisano: 20.07.2017 23:00:07
Ci idioci z sejmo-rządu i wielebny prezes... emotka
Żeby się tylko krew w końcu nie polała.emotka