Wkurza mnie...

Astronautka

#6386559 Napisano: 05.08.2017 14:49:53
sosna napisał(a):

asantesana napisał(a):

taalvikki napisał(a):

nie, nie, nie! tylko nie znów wygrany zestaw colgate. już mam dość tych zestawów. lepiej wygrać totalne nic, niż znów zostać poniżonym tym wspaniałym zestawem!  :(

Czegoś nie rozumiem - uważasz, że większość ludzi na forum to masy, które nie myślą, a sama idąc za masami (chyba świadomie) narażasz się na bycie poniżoną grając w konkursie, w którym dają poniżające Cię pasty. Możesz mi to wytłumaczyć - tylko tak wiesz, prosto - jak masie. emotka   

Mnie nie dali nawet past. Nie napiszę , jak się czuję ... emotka

tez nic nie wygrałam, a nawet wygrywając pasty bardzo bym się ucieszyła....dlatego takie podejście jest irytujące, nikt nikogo nie zmusza do grania....

freyja88

#6386607 Napisano: 05.08.2017 19:15:58
Wkurza mnie wystawianie nagród w sklepie w celu zachęcenia do udziału w konkursie. Byłam świadkiem w Leclerc jak mamusia przeglądała produkty BIC a jej synuś "bawił" się rowerem ciągnąc "na chama" za linki od hamulca. Do końca konkursu ten rower nie wytrzyma w takich warunkach emotka
2 brucee, lager 0

androm

#6386631 Napisano: 05.08.2017 20:27:58
freyja88 napisał(a):

cb656 napisał(a):

dejzi napisał(a):

myślałam, że tylko mnie denerwują ludzie na OLX, dlatego wolę Allegro. Wprawdzie prowizję są, ale za nie ma zbędnego targowania się.

To masz wyjątkowe szczęście emotka Jedną z najczęściej otrzymywanych propozycji jest taka o treści mniej-więcej:"Dam 60% OD RĘKI, bo mi się spieszy, to co - kończy pan aukcję?" emotka

U mnie podobnie. Rzecz sprzedawana już z dużym upustem, więc w teorii okazja. A tu maile. Ani "witam", ani "pocałuj mnie w d" tylko:
-Dam (połowa ceny) i płacę od razu.
-Nie sprzeda Pani tego za tyle. Ostatnia moja propozycja.
godzinę później:
-Czekam na obniżenie ceny. Mówiłem, że nie będzie chętnych
No słuchajcie...takiego świra ostatnio miałam. Cały dzień do mnie pisał! Następnego dnia jakaś kobitka kupiła ową rzecz ode mnie, ale co tam.... gościu z uporem maniaka: Jak Pani nie zapłaci ten kto kupił moja propozycja jest nadal aktualna emotka emotka

boshe, co za gościu
0 0

delvitto

#6386642 Napisano: 05.08.2017 21:00:14
kupiłam córce na urodzinową imprezę 10 sztuk żywca, by mieć kody, bo sama piwa nie piję. A ona mówi, że tylko jeden kod mi przyniosła, bo piwa nie chcieli, wszyscy woleli wódkę emotka  no i kto teraz te piwo wypije, ja się pytam?
0 0

freyja88

#6386644 Napisano: 05.08.2017 21:03:53
superloser napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Wkurza mnie wystawianie nagród w sklepie w celu zachęcenia do udziału w konkursie. Byłam świadkiem w Leclerc jak mamusia przeglądała produkty BIC a jej synuś "bawił" się rowerem ciągnąc "na chama" za linki od hamulca. Do końca konkursu ten rower nie wytrzyma w takich warunkach emotka

Strach nowego własciciela emotka  o swoja wygraną.

no kurczę...nie cierpię czegoś takiego. W ogóle rzecz nie jest zabezpieczona. Wszyscy ten rower macają, kręcą nim we wszystkie strony, dzieciaki robią co chcą... Kto nie miał porysowanego roweru z konkursu Belvita niech pierwszy rzuci kamieniem.
Gdyby to jeszcze tylko poglądowe było, ale to właśnie tem rower zostanie wydany laureatowiemotka
0 0

synk

#6386650 Napisano: 05.08.2017 21:20:21
freyja88 napisał(a):

superloser napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Strach nowego własciciela emotka  o swoja wygraną.

no kurczę...nie cierpię czegoś takiego. W ogóle rzecz nie jest zabezpieczona. Wszyscy ten rower macają, kręcą nim we wszystkie strony, dzieciaki robią co chcą... Kto nie miał porysowanego roweru z konkursu Belvita niech pierwszy rzuci kamieniem.Gdyby to jeszcze tylko poglądowe było, ale to właśnie tem rower zostanie wydany laureatowi emotka

nie graj, nie będziesz mieć problemu
0 0

southlander

#6386669 Napisano: 05.08.2017 22:33:34
delvitto napisał(a):

kupiłam córce na urodzinową imprezę 10 sztuk żywca, by mieć kody, bo sama piwa nie piję. A ona mówi, że tylko jeden kod mi przyniosła, bo piwa nie chcieli, wszyscy woleli wódkę emotka  no i kto teraz te piwo wypije, ja się pytam?

Zgłaszam się, oddam wszelkie kody emotka

Niebieska_Laguna

#6386715 Napisano: 06.08.2017 10:38:56
cb656 napisał(a):

Co tam jakiś smalec z psa wobec sadła z niedźwiedzia, czy bobrowego skromu...

E, tam. Ja się smaruję olejem z konia za 180 złotych emotka  
0 0

@gnieszk@

#6386726 Napisano: 06.08.2017 11:34:48
Niebieska_Laguna napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka
2 brucee, kalka 0

stamp2

#6386769 Napisano: 06.08.2017 14:56:24
bruce napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka

No, ale ja proszę! emotka  To jest na serio kosmetyk z konia?! W sensie: trzeba zabić, aby on był? emotka

emotka z żywego nie da radyemotka

@gnieszk@

#6386770 Napisano: 06.08.2017 14:56:56
bruce napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka

No, ale ja proszę! emotka  To jest na serio kosmetyk z konia?! W sensie: trzeba zabić, aby on był? emotka

http://beautytrend.pl/kremy/274-samsung-mayu-the-horse-oil-cream-bio-liposomowy-krem-nawilzajacy-na-bazie-konskiego-oleju-70ml.html
https://japanstore.pl/pl/kremy/267-azjatyckie-kosmetyki-son-bahyu-horse-oil-100.html
Myślałam, że to tylko dziwna nazwa, ale kosmetyki mają w składzie koński olej pozyskiwany z tłuszczu...
1 brucee 0

@gnieszk@

#6386773 Napisano: 06.08.2017 15:00:06
bruce napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka

No nie sądzę, żeby ktoś im robił liposukcję...
2 brucee, kalka 0

Niebieska_Laguna

#6386777 Napisano: 06.08.2017 15:19:32
Wiem, że dla niektórych to kontrowersyjne - krem z konia. Ale myślę, że każdy ma tutaj coś na sumieniu - rosół, ciasto z galaretką, skórzany fotel. Ja niestety pod tym względem idealna nie jestem, chociaż bardzo bym chciała. Mięsa już nie jem, ale czasami przegrywam ze zwykłą kobiecą próżnością i obok certyfikowanych kosmetyków wegańskich stawiam krem ze zwierzęcia. Wiem... wstyd. Ale mam nadzieję, że w końcu nawrócę się w 100% i będę żyć z czystym sumieniem emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6386784 Napisano: 06.08.2017 15:36:49
cb656 napisał(a):

Wiem, że dla niektórych to kontrowersyjne - krem z konia. Ale myślę, że każdy ma tutaj coś na sumieniu - rosół, ciasto z galaretką, skórzany fotel... emotka  

Nie, no tym rosołem to sobie nagrabiłaś emotka Dobrze, że nie wspominasz o okradaniu krów z mleka, grabieży jajek kurom, żuciu pszczół dla miodu i innych podobnych okrucieństwach, jakich dopuszczają się te bestie zwane ludźmi wobec harmonijnych stworzeń na Ziemi... emotka

Jakbym wspomniała to wyszłabym na totalną hipokrytkę. Ale chciałabym doczekać tego dnia, w którym będę żyła w opisanej przez Ciebie harmonii. I nie skusi mnie już kosmetyk, który był okupiony cierpieniem zwierzęcia. Na razie jeszcze przegrywam ze swoimi słabościami, ale już mam nauczkę, bo krem jest kiepski.
0 0

@gnieszk@

#6386791 Napisano: 06.08.2017 15:50:32
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

z żywego nie da rady

No, ja nie wiem: z grzywy obciętej, spiłowanych kopyt, rzęs skróconych... emotka  Błagam, serio takie kosmetyki są na rynku?

Ta litania przypomina pogańskie czary... emotka "Weź płuco żaby, ogon jednorożca, jad pająka, zmieszaj o północy z żółtkiem od jaja siedmioletniego koguta i dodaj do czerwonego wina koniecznie w złotym pucharze podawanym twemu lubemu, a zapewni ci to jego dozgonną * miłość" emotka -----*) do jego zgonu, który nastąpi w męczarniach po wypiciu tego eliksiru emotka

emotka
1 brucee 0

dwaburekoty

#6386813 Napisano: 06.08.2017 17:28:30

Wiem, że dla niektórych to kontrowersyjne - krem z konia. 

W Polsce mamy kult konia, a za granicami kraju jedzą koninę na okrągło, produkują buty z końskiej skóry itp, itd. Ludzie zabijali, zabijają i będą zabijać zwierzęta na mięso i pozostałe wyroby i żadne pobożne życzenie tego nie zmieni. 
Może lepiej, że wykorzystują tłuszcz z konia do produkcji kosmetyków, niż mieliby go wyrzucać w foliowych workach, czy go utylizować - 100% zwierzęcia po jego śmierci jest wykorzystane, a nie tylko 53% (nie wiem ile wynosi mięsność),a reszta traktowana jako odpad.
0 0

joasiunia

#6386837 Napisano: 06.08.2017 18:40:25
Pogoda nad morzem. W Rowach wieje dziś jakby chciało głowy pourywać... emotka
0 0

moskala22

#6386968 Napisano: 07.08.2017 11:07:54
1,5 miesiąca temu kupiłam aparat - w zeszłym tygodniu padł wyświetlacz i znów jestem bez aparatu. Ciekawa jestem ile zajmie jego naprawa...
Konkursy z aparatem do wygrania pilnie poszukiwane!!!
0 0

mysia

#6386970 Napisano: 07.08.2017 11:17:10
Trochę mnie wkurza, że mniej czasu na konkursy=gorsza jakość zgłoszeń i tak gdy moje dziecko śpi ogarniam dom i biegam robiąc na szybko foty na belvitę niestety bez większej staranności i realizacji tego co mam w głowie.. wszystkie moje zgłoszenia ostatnio są gorszej jakości emotka ale cóż czasem takie właśnie zostają wybieraneemotka emotka   Żeby nie było, absolutnie nie wkurzam się na dziecko, jest pięknie! emotka
Miłego dnia:)

ace

#6386987 Napisano: 07.08.2017 11:45:36

Dziś rano w sklepie zastanawiałam się: kupić czy nie kupić Rafaello? Jak kupię to zjem, jak nie kupię to nie zagram. W końcu zdecydowałam, że kupię i nie zjem. Po powrocie do domu stwierdziłam jednak, że otworzę i zjem tylko jedną kuleczkę, żeby przypomnieć sobie jego smak, a resztę komuś oddam. Ale po 10 minutach nie było już czego oddawać. Dobrze, że chociaż paragonu nie zjadłam emotka

emotka emotka emotka emotka aż się popłakałamemotka emotka emotka emotka Cała ja kiedyś emotka emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka
0 0