Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

nanajka81

#7129283 Napisano: 07.10.2023 10:48:15
koszalek napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Wkurza mnie, że w pierwszym dniu Mullermilch wygrałam krowę, mimo tego, że pojawiła się captcha. Zapewne wygrana dlatego, że jeszcze nie było tej akcji w bazie konkursów. A teraz nic nie mogę trafić, bo wiecznie ta captcha. Czy tylko u mnie pojawia się ona za każdym razem?

Ja tez za każdym razem, ale tych razów było tylko 3. Dziś znów coś ciekawszego mnie wciągnęło i zapomniałam  emotka

Mi na kompie te captchy się pokazywały, na necie komórkowym nie.

mima

#7129318 Napisano: 07.10.2023 13:56:39
wkurzają mnie  konkursy typu- w Netto- pokaż na zdjęciu lub filmie jak świętujesz urodziny Netto.....
no rzesz..... mogą równie dobrze napisać- pokaż jak robisz z siebie małpę na obcasach przed całym światem dla marnych nagród emotka

delfinka101

#7129553 Napisano: 09.10.2023 00:49:46
taylors napisał(a):

Żywiec loteria- do tej pory każdy kod wchodził, a dziś już 4 kody pisze że nieprawidłowy choć na pewno dobrze wpisuje...jakiś błąd strony?

jestes pewien, ze to żywiec? jak zawleczka może być Namysłów, szczególnie jak zaczyna się od A
0 0

atyde25

#7129650 Napisano: 09.10.2023 12:50:04
Sytuacja na świecie sprawia,że mam ochotę pić a jestem bez %.Ale za to handel idzie najlepiej jak niespokojnie jest:(
Zaczyna to wszystko przerastać logikę i jeszcze jak by mi humor super wygrana poprawiła ale się nie zanosi:( I odpukać.
1 ReneK 0

janeeyre

#7129741 Napisano: 09.10.2023 17:23:17
Wkurza mnie jak kupuję coś specjalnie na loterię i dostaję paragon, na którym ledwo tusz widać XD będę się stresować w razie wygranej 😅

atyde25

#7129957 Napisano: 10.10.2023 13:45:42
Załamała mnie historia o bardzo bogatych gościach co zamówili pizzę i czekali na 50 groszy reszty od dostawcy.Zarabiając pewnie ok 500 tys miesięcznie.I teraz wiem czemu jestem biedna jak mysz niekościelna bo mam lekką rękę.No i zbankrutowana w loteriach:)
Od wielu wielu lat ,dobra wkurza mnie piękne słońce ale niska temperatura.
0 0

janeeyre

#7130022 Napisano: 10.10.2023 16:22:17
7 minut po 16 chciałam byłam na poczcie wysłać oświadczenie do ferrero i okazało się, że poczyta czynna do 16, a wcześniej zawsze do 18, wrrr. Jutro ostatni dzień 🙈
0 0

moskala22

#7130078 Napisano: 10.10.2023 20:27:41
Miała być romantyczna (wygrana) kolacja i kino, a 200 metrów przed celem podróży nastapiło bliskie spotkanie z taksówka i wrócilismy do domu lawetą (250 zł w plecy). Dobrze chociaż że tylko auta ucierpiały.

tereniagno

#7130080 Napisano: 10.10.2023 20:39:09
janeeyre napisał(a):

Wkurza mnie jak kupuję coś specjalnie na loterię i dostaję paragon, na którym ledwo tusz widać XD będę się stresować w razie wygranej 😅

I mnie to wkurza,a jeszcze więcej, jak na paragonie jest kiepski opis i każą latać po pieczątkę.
Pytam, na co podaje się nr paragonu, NIP i nr kasy fiskalnej ? Chyba po to,
żeby sprawdził Organizator w sklepie, opis i czy dany zakupiony produkt jest zgodny.
Robią to dla swojej wygody emotka

Catcat

#7130112 Napisano: 10.10.2023 21:48:43
tereniagno napisał(a):

janeeyre napisał(a):

I mnie to wkurza,a jeszcze więcej, jak na paragonie jest kiepski opis i każą latać po pieczątkę.
żeby sprawdził Organizator w sklepie, opis i czy dany zakupiony produkt jest zgodny.

Tak, plus skąd mamy wiedzieć przed zakupem co będzie pisać na paragonie ;/ a ostatnio Haribo i Bonduelle chcą pieczątkę przed zgłoszeniem czyli mam latać po zapleczach dla hipotetycznej wygranej? Szczególnie, że np. w Haribo zgłosiłam już 7 paragonów z opisem HARIBO i pudło. A w Dino opis: Żelki i jakieś literki.
0 0

tereniagno

#7130116 Napisano: 10.10.2023 22:00:18
Catcat napisał(a):

tereniagno napisał(a):

janeeyre napisał(a):

Tak, plus skąd mamy wiedzieć przed zakupem co będzie pisać na paragonie ;/ a ostatnio Haribo i Bonduelle chcą pieczątkę przed zgłoszeniem czyli mam latać po zapleczach dla hipotetycznej wygranej? Szczególnie, że np. w Haribo zgłosiłam już 7 paragonów z opisem HARIBO i pudło. A w Dino opis: Żelki i jakieś literki.

W Dino kupowałam Haribo w dropsie, gdzie opis był:żelki owocowe mega rou 2.99, Wygrałam zestaw, który przeszedł weryfikację negatywną, bo nie było słowa Haribo.Wysłałam maila z opakowaniem paragon i też nie uznali. (Już pisałam o tym).Dlatego odpuściłam już Haribo, które na szczęście kończy się dziśemotka

mima

#7131111 Napisano: 14.10.2023 17:35:25

Wkurza mnie jak kupuję coś specjalnie na loterię i dostaję paragon, na którym ledwo tusz widać XD będę się stresować w razie wygranej 😅I mnie to wkurza,a jeszcze więcej, jak na paragonie jest kiepski opis i każą latać po pieczątkę.
Robią to dla swojej wygody Tak, plus skąd mamy wiedzieć przed zakupem co będzie pisać na paragonie ;/ a ostatnio Haribo i Bonduelle chcą pieczątkę przed zgłoszeniem czyli mam latać po zapleczach dla hipotetycznej wygranej? Szczególnie, że np. w Haribo zgłosiłam już 7 paragonów z opisem HARIBO i pudło. A w Dino opis: Żelki i jakieś literki.W Dino kupowałam Haribo w dropsie, gdzie opis był:żelki owocowe mega rou 2.99, Wygrałam zestaw, który przeszedł weryfikację negatywną, bo nie było słowa Haribo.Wysłałam maila z opakowaniem paragon i też nie uznali. (Już pisałam o tym).Dlatego odpuściłam już Haribo, które na szczęście kończy się dziś 2 jaszczurka-04Catcat  0kupiłam ostatnio Bonduelle w IM. Oczywiście tylko na paragonie - fasola w puszce. Poprosiłam przy kasie o komentarz i pieczątkę z tyłu. Kasjerka mega zdziwiona, zaczęła dzwonić do kierowniczki, kierowniczka zdziwiona, nie wie o co chodzi, po kilku minutach powiedziały, że pieczątki nie dadzą, pani kasjerka napisała tylko bonduelle i swoje nazwisko. Oczywiście nie wygrałam, więc nie wiem co na to organizator. Ale wiem co na to z 10 osób w kolejce przy kasie.............

0 0

Nelusia102

#7131128 Napisano: 14.10.2023 19:13:46
Wkurza mnie - jak Organizator konkursu wymaga od kupującego "dokładnego opisu paragonu"- pytam : "czy ja , jako kupujący mam wpływ na opis paragonu ???!!!!", czyli np. w Haribo i Bonduelle nie mam szans brania udziału , bo w sklepach ( i to kilku w mojej miejscowości : netto, dino, polo, stokrotka , biedronka ....) na paragonie są : żelki albo KU KU czyli kukurydza ale nazwy Bonduelle - nie ma . O zgrozo , to te konkursy , czy loterie są chyba po to, aby sprzedać tego produktu jak najwięcej , ale takie podejście tego NIE spowoduje.

mima

#7131170 Napisano: 15.10.2023 08:35:22
Jak poprosiłam pieczątkę w IM w konkursie Bonduelle to byli mega zdziwieni łącznie z kierowniczką i jej nie dostałam. Tylko podpis kasjerki, co nic mi nie daje. Ludzie w kolejce też patrzyli na mnie jak na dziwadło.

brucee

#7131171 Napisano: 15.10.2023 08:46:58
mima napisał(a):

Jak poprosiłam pieczątkę w IM w konkursie Bonduelle to byli mega zdziwieni łącznie z kierowniczką i jej nie dostałam. Tylko podpis kasjerki, co nic mi nie daje. Ludzie w kolejce też patrzyli na mnie jak na dziwadło.

Na nas, konkursowiczów, w ogóle patrzą, jak na ludzi z innej planety. A organizatorzy tego nie rozumieją. Ja kiedyś poprosiłam o paragon w kiosku, a facet na mnie z ryjem, że czemu on ma paragon drukować, że on tylko córkę chwilowo tu zastępuje i nie umie kasy obsługiwać, że kolejkę wstrzymuję (stojący za mną oczywiście poparli to entuzjastycznie i mało mnie nie pobili), że "nie widzieli, paragonu jej się zachciało, jakby bez paragonu kupować nie umiała!". Przyznam, sama czułam się wtedy, jak Marsjanka. emotka

Adi1908

#7131249 Napisano: 15.10.2023 17:45:44
Wkurzają mnie paragony że sklepu Auchan.  Kupujesz Tiger do loterii a na paragonie pisze : ENERGETYK 🤬 Tak jakby nie mogli napisać Po prostu Tiger. Najlepsze paragony ma Chyba Lewiatan 🔥
0 0

netka2000

#7131251 Napisano: 15.10.2023 17:53:44
Adi1908 napisał(a):

Wkurzają mnie paragony że sklepu Auchan.  Kupujesz Tiger do loterii a na paragonie pisze : ENERGETYK 🤬 Tak jakby nie mogli napisać Po prostu Tiger. Najlepsze paragony ma Chyba Lewiatan 🔥

Najlepsze paragony ma Intermarche. Przy każdym produkcie jest kod EAN i nieważne jak produkt jest opisany
1 cb656 0

atlantydek

#7131285 Napisano: 15.10.2023 20:39:07
Jaja wyborcze  totalne. Nie ma kart, jest 20.38, a ludzi cały korytarz. cenzura..
Edit Dowieźli jednak, głosowałem około 21.30 i generalnie już mi wkurzenie przeszło  emotka

moskala22

#7131356 Napisano: 16.10.2023 10:53:13
Wkurza mnie ten pie***ony Mullermilch - jak przedtem o 9:59:59 było już wszystko rozdane, to teraz non stop mam weryfikację. Moja ambicja konkursowicza cierpi, zwłaszcza gdy widzę że niektórzy wygrywają po kilka razy
1 brucee 0

Gość: koszalek

#7131357 Napisano: 16.10.2023 10:56:55
Po prostu nie ma tam równych szans. Ja też za każdym razem mam weryfikację albo dwie, ale sie nie wkurzam, bez krówy czy lodówki przeżyję. Nie liczcie też, że niektórzy sie opamiętają "mi już wystarczy"  i dam szansę innym (tymbardziej, że można zrezygnować, jest taka opcja), takze szkoda waszych nerwów emotka   emotka  Warto złapać dystans do konkursów, co znaczy taka krówka...