Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

ktosiek1

#7230023 Napisano: 18.12.2024 12:30:34
PPPet-er napisał(a):

ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz

Akurat to wątek wkurza mnie i tu można pisać o wszystkim, nawet o pogodzie, której też nie ma w bazie. Polecam zapoznać się z podziałem forum - są tematy czysto konkursowe i luźne, poza konkursowe, które siłą rzeczy też mają dużo treści konkursowych, jak np. ten bo konkursy też mogą czasem wkurzać  emotka
1 cb656 0

PPPet-er

#7230037 Napisano: 18.12.2024 13:22:11
ktosiek1 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz

Akurat to wątek wkurza mnie i tu można pisać o wszystkim, nawet o pogodzie, której też nie ma w bazie. Polecam zapoznać się z podziałem forum - są tematy czysto konkursowe i luźne, poza konkursowe, które siłą rzeczy też mają dużo treści konkursowych, jak np. ten bo konkursy też mogą czasem wkurzać  emotka

Akurat pisanie o wygranych, paragonach,  zbieranie glosow na konkursy, ktore nie sa tu w bazie, nagradzane jest standardowo karniakami - watek chyba tu nie ma znaczenia, bo regulamin dotyczy wszystkich wątkow...
Czym tu sie wkurzac? To raczej smiesznie...
1 cb656 0

cb656

#7230068 Napisano: 18.12.2024 15:36:43
Zaprawdę, ech...
Dawno już się tu nie wkurzałem, więc mój dzisiejszy wqrz jest tym bardziej soczysty i rzetelny, ech... emotka
Jestem straszliwie OBRAŻONY na Organizatorów Serenady, że nie docenili mojego jakże oryginalnego, fantazyjnego i pełnego polotu zgłoszenia konkursowego i nie powiadomili mnie mailowo o należnej mi jak psu micha nagrodzie!!! Fuj, fuj, fuj! emotka emotka emotka emotka
1 atyde25 0

atyde25

#7230073 Napisano: 18.12.2024 15:52:01
A ja dla odmiany Serenady nie przeżywam.
Ale gdzie się nie ruszę to dymy są emotka
Powinni zrobić jakieś reality ze starymi babami ale bym tam czadu dała emotka
WS się chowa.
0 0

ziolko

#7230112 Napisano: 18.12.2024 18:16:58
PPPet-er czepiasz się jak rzep psiego ogona emotka  
W konkursie NIE brałam udziału, więc siłą rzeczy NIE wygrałam. A napisałam o tym, co mnie wkurza, bo zauważyłam, że laureaci są już wybrani a oficjalnie dalej można było się zgłaszać, bo konkurs nie był zakończony. 
Wiele razy w różnych konkursach na fb tak było, że nie było podanej godziny zakończenia konkursu, więc logiczne, że można było się zgłaszać do końca trwania danego dnia, czyli 23:59:59 a nie wg widzimisię organizatora np do 10:48 czy innej godziny wziętej z sufitu, bo ktoś nie ma pojęcia, kiedy następuje zmiana daty. 
Nie lubię takich zagrywek, więc jak miałam wenę i ochotę na walkę o przestrzeganie regulaminu danego konkursu, to wiele razy zwracałam uwagę organizatorom lub sponsorom na ten fakt i część przyznała mi rację, a część miała to w głębokim poważaniu. 
Dodatkowo wysyłałam im zasady organizowania konkursów na fb, że przymus publicznego udostępniania czy lajkowania jakiegoś wpisu jest niezgodny z regulaminem. 
Wyobraź sobie, że nawet nie musiałam brać udziału w takim konkursie, żeby wytknąć komuś błędy. Ale jak zauważyłam gdzieś na fb jakiś konkurs albo z bazy tej strony, gdzie były takie zagrywki, to reagowałam. 
A jak kiedyś wzięłam udział w innym konkursie i organizator przedłużył czas trwania konkursu niezgodnie z regulaminem, to też mu wytknęłam ten błąd powołując się na regulamin danego konkursu, że nie było nigdzie zapisu o przedłużeniu. Dzięki temu było więcej osób nagrodzonych, bo organizator przyznał się do błędu. 

I co? Dalej będziesz drążył ten temat?? Skoro już jesteś taki praworządny, to popatrz na to, ile osób pisze nie tam, gdzie powinna i nie o tym, o czym można pisać w danym temacie.
0 0

tereniagno

#7230122 Napisano: 18.12.2024 18:50:22
Wczoraj nie planowałam żadnej wizyty u lekarza, jednak przez przypadek trafiłam tamemotka
A dziś od rana boli mnie głowa, bo podniosło się mi ciśnienie.emotka
Jutro jeszcze raz muszę iść stać w kolejkę, żeby zarejestrować się do lekarza z wynikamiemotka
Wkurza mnie też, że jak żadnego roku w tym miesiącu jeszcze nic nie wygrałam,
a już jest po połowie miesiąca emotka To już drugi miesiąc bez żadnych nagródemotka
I jak tu nie wkurzać sięemotka
1 DAIKOKU 0

moskala22

#7230176 Napisano: 18.12.2024 22:28:43
Wkurza mnie polska służba zdrowia i unikam jej jak mogę. Niestety coś mnie dopadło i musiałam iść do przychodni. Godz. 12 w poniedziałek - wigilia lekarzy, pielęgniarek i pracowników, proszę chwilę zaczekac. No ok, ledwo żywa czekam z innymi. W końcu lekarka mnie przyjęła i zaraz dostałam ochrzan. Wymieniłam jej moje objawy, a ona do mnie z pyskiem, że to się kupy nie trzyma. Kilkukrotnie kazała mi je powtarzać, bo chyba nie za bardzo jej się podobało to, że jej ostatnia pacjentka coś takiego "sobie wymyśla"
0 0

snowflake

#7230279 Napisano: 19.12.2024 11:44:55
Wkurza mnie to, co właśnie zrobili w pocztą na wp emotka

martucha-jk

#7230281 Napisano: 19.12.2024 11:48:17
snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...
0 0

karkocka

#7230282 Napisano: 19.12.2024 11:52:18
martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...
0 0

baxter

#7230294 Napisano: 19.12.2024 12:28:45
karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

Dołączam do wkurzonych z tego powodu emotka
0 0

radziosny

#7230311 Napisano: 19.12.2024 13:19:35
baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

Żeby nie to, że mam fajny login to już dawno bym się pożegnał z tą pocztą emotka  ...
0 0

monikar

#7230317 Napisano: 19.12.2024 13:34:26
baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.
0 0

stokrotka238

#7230319 Napisano: 19.12.2024 13:35:06
Wkurza mnie, że codziennie rozwiązują jakiś konkurs i codziennie nic emotka emotka
Wątpię, że coś jeszcze wpadnie w tym roku😪

atyde25

#7230325 Napisano: 19.12.2024 13:47:25
U mnie też bida a miałam lata temu cudowne grudnie.
Muszę się pożalić bardzo nietwarzowy ten sweterk Nutella i śmierdzi bez prania się w tym nie ruszę a może po praniu będzie rozmiar jak dla dziecka. Zawsze muszę się niby ucieszyć a potem upadek, wkurza mnie to. Masakra ro chyba farba ten zapach i te antypleśniowe i antygrzybicze środki bo w Turcji szyty.
0 0

nanajka81

#7230400 Napisano: 19.12.2024 18:32:12
atyde25 napisał(a):

U mnie też bida a miałam lata temu cudowne grudnie.
Muszę się pożalić bardzo nietwarzowy ten sweterk Nutella i śmierdzi bez prania się w tym nie ruszę a może po praniu będzie rozmiar jak dla dziecka. Zawsze muszę się niby ucieszyć a potem upadek, wkurza mnie to. Masakra ro chyba farba ten zapach i te antypleśniowe i antygrzybicze środki bo w Turcji szyty.

mój nie śmierdzi, materiał też całkiem spoko i uważam że jak na świąteczny sweter jakiegoś organizatora wcale nie jest zły. Jedyny minus że włożę go ze dwa razy i schowam bo gdzie w tym chodzić?
0 0

sylzab2294

#7230427 Napisano: 19.12.2024 19:53:14
monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

o2 to samo... emotka
1 iwona0103 0

Jestemnowa

#7230446 Napisano: 19.12.2024 21:32:29
Ja mam na wp i do tego jestem wzrokowcem i coś mi się robi jak widzę te zmiany , nie mogę się połapać 😑 a myślałam ,że to wirus bo akurat się zmieniło jak otwierałam  załącznik  z Kinder bueno i taka była pierwsza myśl moja
1 ziolko 0

androm

#7230448 Napisano: 19.12.2024 21:45:58
monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

każde ich "ulepszenie jest na gorsze, wcześniej ten folder "powiadomienia" dali na ostatnie miejsce, nawet napisałam do nich z opinią, że odkąd majstrują, zmieniają czcionki itd. jest tylko gorzej, podziękowali i tyle...okropne to jest
0 0

atyde25

#7230533 Napisano: 20.12.2024 13:25:12
No poczta na wp i tlenie to samo. Ale interia przebiła wszystko, staram się przyzwyczaić po tym jak 2 dni temu ostatecznie starą wersję wyłączyli. I to, że jest na pół przedzielone i się tam mail otwiera tak dzielone ,nie podoba mi się to. To nie jest czytelniejsze ,to jest właśnie mniej czytelne. Ale pewnie by mi odpisali jesteś starą babą, boomerem.
0 0