Wkurza mnie...

kolorowekredki

#7230781 Napisano: 21.12.2024 20:58:09
I u mnie, już mi tęskno za starym układem strony. 😤
0 0

androm

#7230798 Napisano: 21.12.2024 22:52:23
zdolnabestia napisał(a):

Wp rzeczywiście namieszało niedawno, ale można wszystko sobie zrobić po swojemu w ustawieniach. Na górnym pasku jest taki przycisk "Opcje" i tam jest wszystko.

ale nie da się tam zmienić tego o czym pisałam - zmienić kolejności tych folderów, można tylko usunąc któreś, a nie o to mi chodzi, ja chcę Powiadomienia na drugim od lewej miejscu
czcionki tego wszystkiego też się nie da zmienić
0 0

jola29k

#7230883 Napisano: 22.12.2024 15:35:31
Wszystko mnie wkurza i to na maxa. Jak ja nie lubię grudnia i świat.

atyde25

#7230891 Napisano: 22.12.2024 16:49:47
Zachciało mi się do Lydla iść tak ostatni dzień Loterii będzie fajnie.
Źle rolkę do drukarki musiała pracownica włożyć i mi się wydrukowało tylko kilka pierwszych produktów bez kwoty końcowej nic. Zacięty paragon emotka
A kobieta mi wmawi ,że mi z pamięcipodręcznej wydrukuje.
To tłumaczę jak krowie na rowie ,że mi paragon z pamięci podręcznej nie jest potrzebny bo to nie paragon fiskalny.
Ta dalej swoje z tekstem ,że jestem niegrzeczna.
Bo ja zablokowała paragon lub źle włożyłam rolkę do drukarki no oczywiste to jest.
I po kierowniczkę dzwoniły. A tak mi przynosi A4 z wydrukiem twierdząc ,że to paragon fiskalny.
Tz do loterii to pewnie może być z aplikacji e- paragon czy coś ale tymbark kupiłam i colę i wszystko psu na budę.
Dobrze ,że nic więcej ale ja mam farta.
Jeszcze opowiadam staremu a on nie wie czy ja gadam po chińsku czy po turecku:(
1 masza 0

atyde25

#7230902 Napisano: 22.12.2024 17:53:39
Tak wiem to nudne jest.
Ale jeszcze bardziej mnie wkurza, że jakbym miała w majtkach co innego czyli była mężczyzną.
Ani pani by nie robiła focha ani nie dawała chamskich komentarzy, ani by oczami nie przewracała.
A kobieta dla kobiety jak wróg i nie to ,że to moje obserwacja dzisiejsza w wynikająca z 50 lat przeżytych już.
Skarga napisana .Nikt mi nie będzie wmawiał ,że czarne jest białe a białe jest czarne.

bezaczek7

#7230906 Napisano: 22.12.2024 18:40:23
atyde25 napisał(a):

Zachciało mi się do Lydla iść tak ostatni dzień Loterii będzie fajnie.
Źle rolkę do drukarki musiała pracownica włożyć i mi się wydrukowało tylko kilka pierwszych produktów bez kwoty końcowej nic. Zacięty paragon emotka
A kobieta mi wmawi ,że mi z pamięcipodręcznej wydrukuje.
To tłumaczę jak krowie na rowie ,że mi paragon z pamięci podręcznej nie jest potrzebny bo to nie paragon fiskalny.
Ta dalej swoje z tekstem ,że jestem niegrzeczna.
Bo ja zablokowała paragon lub źle włożyłam rolkę do drukarki no oczywiste to jest.
I po kierowniczkę dzwoniły. A tak mi przynosi A4 z wydrukiem twierdząc ,że to paragon fiskalny.
Tz do loterii to pewnie może być z aplikacji e- paragon czy coś ale tymbark kupiłam i colę i wszystko psu na budę.
Dobrze ,że nic więcej ale ja mam farta.
Jeszcze opowiadam staremu a on nie wie czy ja gadam po chińsku czy po turecku:(

Ja po takiej akcji dostałam wydruk z kasy fiskalnej, wygląda prawie tak samo, jak paragon fiskalny. Jeszcze nie pisałam do organizatorów kilku akcji czy taki mogę zgłosić, ale zawsze to lepsze, niż wydruk z komputera. Numer paragonu dolny (ten do lidloterii) jest taki sam, górny też. Do lidloterii go zgłoszę, chociażby przez wzgląd na paragon z aplikacji, jakby co.

Wkurza mnie, że idą święta, a ja kultywuję tradycję chorowania. Do tego dziecko z lekką gorączką też, także fajniutko. emotka
0 0

ziolko

#7231043 Napisano: 23.12.2024 14:34:21
Tak jak większość osób, wkurzają mnie zmiany na poczcie WP.
Mam Adblocka i dodatkowo mam taki komunikat
"Wystąpił błąd 300030. Najczęściej generują go rozszerzenia w Twojej przeglądarce, takie jak Adblock czy VPN. Wyłącz (sprawdź jak)i spróbuj jeszcze raz.
Zwróć szczególną uwagę, czy korzystasz z aplikacji lub wtyczek do nagrywania lub zapisywania zrzutów ekranu."

cb656

#7231384 Napisano: 27.12.2024 07:46:40
Wkurza mnie nieskuteczność mechanizmów Facebooka. emotka
Od tygodnia zgłaszam codziennie nachalną reklamę jako post, którego nie chcę oglądać, za każdym razem Facebook zapewnia mnie, że już nie będę tego widzieć, ale następnego dnia znów się pojawia to samo. Nabawię się jeszcze jakiejś nerwicy przez to dziadostwo! emotka emotka emotka emotka
0 0

atyde25

#7231538 Napisano: 27.12.2024 18:37:02
Temperatura 38,4.Wydawało mi się ,że jestem w innym miejscu niż jestem. Leżałam i przez 5 godzin mówiłam nie,nie nie.
Niestety nie ma mnie kto zastąpić w obowiązkach.
0 0

donia7

#7231539 Napisano: 27.12.2024 18:39:21
atyde25 napisał(a):

Temperatura 38,4.Wydawało mi się ,że jestem w innym miejscu niż jestem. Leżałam i przez 5 godzin mówiłam nie,nie nie.
Niestety nie ma mnie kto zastąpić w obowiązkach.

Ciesz się, że nie masz dzieci. Ja niejednokrotnie przy 38 stopniach woziłam dzieci do szkoły i robiłam zakupy emotka  a tak poza tym zdrówka!

agnesita

#7231704 Napisano: 28.12.2024 21:53:16
Moja praca, jakiś czas temu pisałam w innym wątku, że cieszę się, że po kilkuletniej przerwie udało się znaleźć pracę. Nie przewidziałam jednak jak to się odbije na moim zdrowiu fizycznym i psychicznym i mocno kosztem dzieci bo wracam tak zmęczona, że nie mam siły się z nimi bawić już. W międzyczasie złożyłam wypowiedzenie bo była oferta bliżej domu a wyniki rekrutacji się przedłużały. Kierowniczka chodziła za mną, że ma nadzieję, że wycofam wypowiedzenie, tam odpowiedzieli negatywnie więc wycofałam i po chwili zaczęłam żałować bo kierowniczka zaczęła się mnie czepiać, że sobie nie radzę i przez to obetnie mi premię na święta jeszcze mówiąc o tym przy pozostałych dziewczynach z pokoju. Dostałam najniższa w całym dziale. Mając małe dzieci przez ponad pół roku byłam tylko 2 dni l4, nie brałam opieki i zrobiło mi się przykro bo skoro kierowniczka tak uważała to dlaczego przyjęła moje cofnięcie wypowiedzenia a wcześniej chodziła za mną żebym to zrobiła. Całe szczęście, że osoba która zastępuje wraca w lutym a i o  normalny etat tam ciężko a stawka dosłownie minimalnie wyższa od najniższej krajowej. Muszę przetrwać styczeń ale już mi się odechciało wszystkiego.

elektro

#7231705 Napisano: 28.12.2024 22:04:52
Agnesita, Bo kierowniczka myśli wyłącznie biznesowo.Po prostu nie chciało się jej szukać nowej pracownicy na tak krótki okres pracy.( bo takiego pracownika trzeba przedszkolic, a jak sama piszesz osoba ta wraca w lutym) . Nie obchodzi jej twoje życie prywatne i zdrowie.
Z doświadczenia to wiem. Jeśli możesz to zostaw pracę lub wez L4 na poprawę zdrowia , żebyś miała silę zacząć  następną pracę.

jokan

#7231924 Napisano: 30.12.2024 13:34:35
odkryłam, że mam starą kartę Pluxee na której mam kasę....tzn. nie mam, bo karta straciła ważność emotka
0 0

notta

#7231988 Napisano: 30.12.2024 15:41:25
jokan napisał(a):

odkryłam, że mam starą kartę Pluxee na której mam kasę....tzn. nie mam, bo karta straciła ważność emotka

dużo kart traci jutro ważność.. chyba jakieś od karlsbad miały krótki termin. Ja mam kilkanaście takich z datą 12/24. Na nich dziwne końcówki, trudne do wydania więc siedzę i przelewam takie końcówki na siępomaga, bo tam od 1zł można wpłacać dowolne kwoty nawet kartą.
0 0

maverick

#7232020 Napisano: 30.12.2024 17:22:24
że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić
Raz jak człowiek wygrał, musiał być jakiś błąd systemu  emotka

koniczynka123

#7232024 Napisano: 30.12.2024 17:30:05
maverick napisał(a):

że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić

Ja u Avanti nawet na dziesiątki wysłanych zgłoszeń nie wygrywam więc nie jesteś osamotniony. Jedyny plus, że wszytko co kupiłam nie zmarnuje się, bo będzie na styczniową 50 rocznicę ślubu emotka Na szczęście nie będę tego musiała pochłaniać, do braku wygranych już się przyzwyczaiłam
A tak na marginesie, szkoła córki "nie dodała" się do tej pory więc mam parę setek pkt, tylko nie wiem na jaką szkołę przeznaczyć emotka
1 maverick 0

edzia21

#7232025 Napisano: 30.12.2024 17:30:44
maverick napisał(a):

Spoko...masz chociaż jedną wygraną - u mnie ogromne 0 (od kiedy istnieje JOY) emotka

malgosia74

#7232028 Napisano: 30.12.2024 17:34:31
maverick napisał(a):

Mam dokładnie takie odczucia bo na tyle zgłoszeń co wysyłam to aż chyba niemożliwe żebym takim beztalenciem była emotka  teraz były wyniki i też wielkie gie... czekam naiwnie na resztę wyników...

anialistopad

#7232029 Napisano: 30.12.2024 17:42:25
edzia21 napisał(a):

maverick napisał(a):

Spoko...masz chociaż jedną wygraną - u mnie ogromne 0 (od kiedy istnieje JOY) emotka

U mnie to samo . Ta platforma to porażka.  Działa, a za chwilę już nie. Nigdy nie wiadomo czy zgloszenje dotarło czy trafiło w kosmos . Nic tam nie wygrałam odkąd powstała ta platforma

estrelitta

#7232034 Napisano: 30.12.2024 17:56:40
edzia21 napisał(a):

maverick napisał(a):

Kurczę, u mnie podobna sytuacja  - skuteczność znikoma u Avanti. Coś musi być na rzeczy, dlatego od nowego roku odpuszczam ich konki emotka
0 0