Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiek1
Postów 1489
Data rejestracji 10.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Nie ważne, że dla całego świata jesteś nikim, ważne dla jednej osoby jesteś całym światem"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
PPPet-er
Postów 69
Data rejestracji 16.07.2024
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czym tu sie wkurzac? To raczej smiesznie...
cb656
Postów 2028
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Dawno już się tu nie wkurzałem, więc mój dzisiejszy wqrz jest tym bardziej soczysty i rzetelny, ech...
Jestem straszliwie OBRAŻONY na Organizatorów Serenady, że nie docenili mojego jakże oryginalnego, fantazyjnego i pełnego polotu zgłoszenia konkursowego i nie powiadomili mnie mailowo o należnej mi jak psu micha nagrodzie!!! Fuj, fuj, fuj!
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
atyde25
Postów 3103
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 20
Ale gdzie się nie ruszę to dymy są
Powinni zrobić jakieś reality ze starymi babami ale bym tam czadu dała
WS się chowa.
ziolko
Postów 10310
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W konkursie NIE brałam udziału, więc siłą rzeczy NIE wygrałam. A napisałam o tym, co mnie wkurza, bo zauważyłam, że laureaci są już wybrani a oficjalnie dalej można było się zgłaszać, bo konkurs nie był zakończony.
Wiele razy w różnych konkursach na fb tak było, że nie było podanej godziny zakończenia konkursu, więc logiczne, że można było się zgłaszać do końca trwania danego dnia, czyli 23:59:59 a nie wg widzimisię organizatora np do 10:48 czy innej godziny wziętej z sufitu, bo ktoś nie ma pojęcia, kiedy następuje zmiana daty.
Nie lubię takich zagrywek, więc jak miałam wenę i ochotę na walkę o przestrzeganie regulaminu danego konkursu, to wiele razy zwracałam uwagę organizatorom lub sponsorom na ten fakt i część przyznała mi rację, a część miała to w głębokim poważaniu.
Dodatkowo wysyłałam im zasady organizowania konkursów na fb, że przymus publicznego udostępniania czy lajkowania jakiegoś wpisu jest niezgodny z regulaminem.
Wyobraź sobie, że nawet nie musiałam brać udziału w takim konkursie, żeby wytknąć komuś błędy. Ale jak zauważyłam gdzieś na fb jakiś konkurs albo z bazy tej strony, gdzie były takie zagrywki, to reagowałam.
A jak kiedyś wzięłam udział w innym konkursie i organizator przedłużył czas trwania konkursu niezgodnie z regulaminem, to też mu wytknęłam ten błąd powołując się na regulamin danego konkursu, że nie było nigdzie zapisu o przedłużeniu. Dzięki temu było więcej osób nagrodzonych, bo organizator przyznał się do błędu.
I co? Dalej będziesz drążył ten temat?? Skoro już jesteś taki praworządny, to popatrz na to, ile osób pisze nie tam, gdzie powinna i nie o tym, o czym można pisać w danym temacie.
tereniagno
Postów 5212
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś od rana boli mnie głowa, bo podniosło się mi ciśnienie.
Jutro jeszcze raz muszę iść stać w kolejkę, żeby zarejestrować się do lekarza z wynikami
Wkurza mnie też, że jak żadnego roku w tym miesiącu jeszcze nic nie wygrałam,
a już jest po połowie miesiąca
I jak tu nie wkurzać się
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
moskala22
Postów 3465
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
snowflake
Postów 972
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
martucha-jk
Postów 611
Data rejestracji 11.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
karkocka
Postów 3730
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
baxter
Postów 2633
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 580
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
monikar
Postów 3131
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
stokrotka238
Postów 1797
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wątpię, że coś jeszcze wpadnie w tym roku😪
atyde25
Postów 3103
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 20
Muszę się pożalić bardzo nietwarzowy ten sweterk Nutella i śmierdzi bez prania się w tym nie ruszę a może po praniu będzie rozmiar jak dla dziecka. Zawsze muszę się niby ucieszyć a potem upadek, wkurza mnie to. Masakra ro chyba farba ten zapach i te antypleśniowe i antygrzybicze środki bo w Turcji szyty.
nanajka81
Postów 4831
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
sylzab2294
Postów 4422
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Jestemnowa
Postów 409
Data rejestracji 25.11.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2322
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
atyde25
Postów 3103