Wkurza mnie...

atyde25

#7230325 Napisano: 19.12.2024 13:47:25
U mnie też bida a miałam lata temu cudowne grudnie.
Muszę się pożalić bardzo nietwarzowy ten sweterk Nutella i śmierdzi bez prania się w tym nie ruszę a może po praniu będzie rozmiar jak dla dziecka. Zawsze muszę się niby ucieszyć a potem upadek, wkurza mnie to. Masakra ro chyba farba ten zapach i te antypleśniowe i antygrzybicze środki bo w Turcji szyty.
0 0

nanajka81

#7230400 Napisano: 19.12.2024 18:32:12
atyde25 napisał(a):

U mnie też bida a miałam lata temu cudowne grudnie.
Muszę się pożalić bardzo nietwarzowy ten sweterk Nutella i śmierdzi bez prania się w tym nie ruszę a może po praniu będzie rozmiar jak dla dziecka. Zawsze muszę się niby ucieszyć a potem upadek, wkurza mnie to. Masakra ro chyba farba ten zapach i te antypleśniowe i antygrzybicze środki bo w Turcji szyty.

mój nie śmierdzi, materiał też całkiem spoko i uważam że jak na świąteczny sweter jakiegoś organizatora wcale nie jest zły. Jedyny minus że włożę go ze dwa razy i schowam bo gdzie w tym chodzić?
0 0

sylzab2294

#7230427 Napisano: 19.12.2024 19:53:14
monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Wkurza mnie to, co właśnie zrobili w pocztą na wp emotka

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

Dołączam do wkurzonych z tego powodu emotka

No tragedia z tą pocztą.

o2 to samo... emotka
1 iwona0103 0

Jestemnowa

#7230446 Napisano: 19.12.2024 21:32:29
Ja mam na wp i do tego jestem wzrokowcem i coś mi się robi jak widzę te zmiany , nie mogę się połapać 😑 a myślałam ,że to wirus bo akurat się zmieniło jak otwierałam  załącznik  z Kinder bueno i taka była pierwsza myśl moja
1 ziolko 0

androm

#7230448 Napisano: 19.12.2024 21:45:58
monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

każde ich "ulepszenie jest na gorsze, wcześniej ten folder "powiadomienia" dali na ostatnie miejsce, nawet napisałam do nich z opinią, że odkąd majstrują, zmieniają czcionki itd. jest tylko gorzej, podziękowali i tyle...okropne to jest
0 0

atyde25

#7230533 Napisano: 20.12.2024 13:25:12
No poczta na wp i tlenie to samo. Ale interia przebiła wszystko, staram się przyzwyczaić po tym jak 2 dni temu ostatecznie starą wersję wyłączyli. I to, że jest na pół przedzielone i się tam mail otwiera tak dzielone ,nie podoba mi się to. To nie jest czytelniejsze ,to jest właśnie mniej czytelne. Ale pewnie by mi odpisali jesteś starą babą, boomerem.
0 0

stokrotka238

#7230538 Napisano: 20.12.2024 13:52:19
atyde25 napisał(a):

No poczta na wp i tlenie to samo. Ale interia przebiła wszystko, staram się przyzwyczaić po tym jak 2 dni temu ostatecznie starą wersję wyłączyli. I to, że jest na pół przedzielone i się tam mail otwiera tak dzielone ,nie podoba mi się to. To nie jest czytelniejsze ,to jest właśnie mniej czytelne. Ale pewnie by mi odpisali jesteś starą babą, boomerem.

No mnie też ta poczta nowa na interii mega wkurza, w ogóle nie mogę się połapać, co jest gdzie!
0 0

gosia46

#7230550 Napisano: 20.12.2024 14:30:28
androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

każde ich "ulepszenie jest na gorsze, wcześniej ten folder "powiadomienia" dali na ostatnie miejsce, nawet napisałam do nich z opinią, że odkąd majstrują, zmieniają czcionki itd. jest tylko gorzej, podziękowali i tyle...okropne to jest

Teraz mam taki miszmasz na poczcie, że ciężko powiedzieć według jakiego klucza jest to podzielone

koniczynka123

#7230597 Napisano: 20.12.2024 16:22:09
cb656 napisał(a):

Zaprawdę, ech...
Dawno już się tu nie wkurzałem, więc mój dzisiejszy wqrz jest tym bardziej soczysty i rzetelny, ech... emotka
Jestem straszliwie OBRAŻONY na Organizatorów Serenady, że nie docenili mojego jakże oryginalnego, fantazyjnego i pełnego polotu zgłoszenia konkursowego i nie powiadomili mnie mailowo o należnej mi jak psu micha nagrodzie!!! Fuj, fuj, fuj! emotka emotka emotka emotka

Chyba nie liczysz na to, że czytali te teksty emotka U mnie na sporo zgłoszeń też nic ale czytając nie raz nagrodzone teksty od razu poprawia mi się humor. Np taki RMF- nie wiem po co drukują te teksty(z błędami, literówkami)- chyba tylko po to żeby wkurzyć albo pocieszyć, że nawet analfabeta może u nich wygrać emotka
0 0

dany-duszek

#7230599 Napisano: 20.12.2024 16:24:19
gosia46 napisał(a):

androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

Teraz mam taki miszmasz na poczcie, że ciężko powiedzieć według jakiego klucza jest to podzielone

no to w ustawieniach powróć do starej segregacji
0 0

wiolka252

#7230611 Napisano: 20.12.2024 16:59:15
dany-duszek napisał(a):

gosia46 napisał(a):

androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

A gdzie bo u mnie nie widać tego ,by powrócić
0 0

gosia46

#7230632 Napisano: 20.12.2024 18:51:44
wiolka252 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

gosia46 napisał(a):

androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

No też właśnie nie widzę. Do tego wiadomości, to jak w bębnie kodującym, lądują gdzie im się obecnie podoba. 🤬
1 wiolka252 0

koniczynka123

#7230634 Napisano: 20.12.2024 19:11:07
gosia46 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

gosia46 napisał(a):

androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

No tragedia z tą pocztą.

No też właśnie nie widzę. Do tego wiadomości, to jak w bębnie kodującym, lądują gdzie im się obecnie podoba. 🤬

U góry w opcjach. Ja tą nową wersje mam od dawna i mi odpowiada natomiast wkurza mnie interia. Cały czas zmieniałam w linku litery żeby mieć starą wersję, 18 XII zablokowali mi to emotka
1 androm 0

zdolnabestia

#7230635 Napisano: 20.12.2024 19:18:41
Wp rzeczywiście namieszało niedawno, ale można wszystko sobie zrobić po swojemu w ustawieniach. Na górnym pasku jest taki przycisk "Opcje" i tam jest wszystko.
0 0

jakaja

#7230770 Napisano: 21.12.2024 19:30:45
Wkurza mnie, że zawsze na e-konkursach na stronie głównej były ostatnio komentowane tematy z forum, a teraz jest pusto.

jasnoska

#7230773 Napisano: 21.12.2024 19:48:34
jakaja napisał(a):

Wkurza mnie, że zawsze na e-konkursach na stronie głównej były ostatnio komentowane tematy z forum, a teraz jest pusto.

Też nie widzę forum emotka

koniczynka123

#7230775 Napisano: 21.12.2024 19:55:39
jasnoska napisał(a):

jakaja napisał(a):

Ja mam starą wersję konk i nadal u dołu są "ostatnio komentowane"
0 0

jasnoska

#7230777 Napisano: 21.12.2024 20:08:23
koniczynka123 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

jakaja napisał(a):

Rano było wszystko normalnie 
niczego nie zmieniałam w ustawieniach
0 0

kiwiwi

#7230779 Napisano: 21.12.2024 20:23:58
koniczynka123 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

jakaja napisał(a):

Na dole są ostatnio komentowane konkursy, a po prawej stronie jest lista ostatnio dodanych wpisów w wątkach. W skórce Tradycyjnej jest widoczna ta lista, tylko w Nowoczesnej zniknęła.

Kamil_K

#7230780 Napisano: 21.12.2024 20:31:57
jakaja napisał(a):

U mnie to samo emotka
0 0