Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

pikawka

#7228720 Napisano: 12.12.2024 10:51:52
Wkurza mnie, że moje najmłodsze dziecko po 2.5 tyg choroby i siedzenia w domu poszło na 2 dni 2!!! Do pkola i od nowa gorączka i kaszel i siedzi w domu…… emotka
0 0

martunik3

#7228732 Napisano: 12.12.2024 11:38:55
na poczcie o2 znowu włączyli segregatory emotka
1 cb656 0

notta

#7228768 Napisano: 12.12.2024 13:00:18
wkurza mmnie że te konkursy avanti na tej platformie to już mi się mieszają.. nie ogarniam terminów, gdzie dzienne, gdzie etapowe i najgorsze jest to, że i tak tam nie wygrywam emotka

atyde25

#7228773 Napisano: 12.12.2024 13:12:44
Dlaczego wiedziałam, że znajdę opakowanie z kodem wygranym z Kinder Bueno jako ostatnie. Przebiłam się przez to świecące piiiii by jako ostatni pewnie z 50 okazał się ten. Nawet nie chce tym biletów ale tu chodzi o zasady:P  Jeszcze by to lepsza nagroda była a nie taka. I to jest właśnie to moje szczęście.I teraz wkurzanie się by zrobić zdjęcie czemuś co się odbija jak blenda od obiektywu.

delfinka101

#7228775 Napisano: 12.12.2024 13:21:53
atyde25 napisał(a):

Dlaczego wiedziałam, że znajdę opakowanie z kodem wygranym z Kinder Bueno jako ostatnie. Przebiłam się przez to świecące piiiii by jako ostatni pewnie z 50 okazał się ten. Nawet nie chce tym biletów ale tu chodzi o zasady:P  Jeszcze by to lepsza nagroda była a nie taka. I to jest właśnie to moje szczęście.I teraz wkurzanie się by zrobić zdjęcie czemuś co się odbija jak blenda od obiektywu.

Ja zrobiłam wyraźne używając lampy i opcji; jedzenie (samsung) ładnie wyraźnie mam kod
0 0

bianka33

#7229598 Napisano: 16.12.2024 17:18:54
Wpadłam na forum po krótkiej przerwie zobaczyć na jakie konkursy mogę zrobić świąteczne zakupy... a tu taka posucha. Nawet głupiego Grześka czy 7Daysa do paczki ze słodyczami nie można dorzucić w ramach promocji. Gdzie te czasy, gdy w grudniu w ramach konkursów można było wysprzątać mieszkanie i zrobić pranie (Cillit Bang, Bryza, Woolite), coś upiec (Kasia, DecoMorreno), ugotować (Kamis), zaopatrzyć się w słodkości (Delicje, Wedel, Milka, Wawel), a nawet się wyszykować (Fa, Schauma, Palmolive) czy poczuć klimat świąteczny (konkurs na duże chyba 5 litrowe soki jabłkowe w Kauflandzie). Jednego roku pamiętam nawet konkurs na jajka emotka (choć to chyba była akurat Wielkanoc). Autentycznie zrobiło mi się smutno, że konkursy tak odpuściły sobie święta...

masza

#7229616 Napisano: 16.12.2024 18:24:36
bianka33 napisał(a):

Wpadłam na forum po krótkiej przerwie zobaczyć na jakie konkursy mogę zrobić świąteczne zakupy... a tu taka posucha. Nawet głupiego Grześka czy 7Daysa do paczki ze słodyczami nie można dorzucić w ramach promocji. Gdzie te czasy, gdy w grudniu w ramach konkursów można było wysprzątać mieszkanie i zrobić pranie (Cillit Bang, Bryza, Woolite), coś upiec (Kasia, DecoMorreno), ugotować (Kamis), zaopatrzyć się w słodkości (Delicje, Wedel, Milka, Wawel), a nawet się wyszykować (Fa, Schauma, Palmolive) czy poczuć klimat świąteczny (konkurs na duże chyba 5 litrowe soki jabłkowe w Kauflandzie). Jednego roku pamiętam nawet konkurs na jajka emotka (choć to chyba była akurat Wielkanoc). Autentycznie zrobiło mi się smutno, że konkursy tak odpuściły sobie święta...

ja mam, masę Helleny, Coca coli i Laysów emotka
0 0

agakaz2

#7229620 Napisano: 16.12.2024 18:30:09
masza napisał(a):

bianka33 napisał(a):

zapominacie o lajkonik hihi

wkurza mnie swiateczna aura wieje aż głowę urywa
1 cb656 0

deva

#7229630 Napisano: 16.12.2024 19:19:28
agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

bianka33 napisał(a):

zapominacie o lajkonik hihi

wkurza mnie swiateczna aura wieje aż głowę urywa

taki trend, jakiś czas temu odpuścili święta na rzecz majówki i piwka
1 cb656 0

Majkii

#7229643 Napisano: 16.12.2024 20:11:57
Wie ktoś może jak użyć kartę podarunkową z Biedronki tą plastikową co ma (chyba) pasek magnetyczny i kod kreskowy z nr karty na terminalu płatniczym na kasach samoobsługowych? Kiedyś było miejsce z boku terminala a teraz tego nie ma albo ja tego nie widzę.
Nr kreskowy jak i cyfrowy po zeskanowaniu w płatnościach nie działa, trzeba gdzieś go przeciągnąć, wie ktoś gdzie czy może na samoobsłudze tego nie ma?
Karta według Biedronki jest ważna i są doładowane środki ale jak jej użyć to oni... nie wiedzą.
0 0

79magda

#7229645 Napisano: 16.12.2024 20:14:50
Jeżeli kartę trzeba przeciągnąć, to robi się to na "maszynce" od strony sprzedawcy, a nie kupującego.
0 0

Majkii

#7229646 Napisano: 16.12.2024 20:16:15
79magda napisał(a):

Jeżeli kartę trzeba przeciągnąć, to robi się to na "maszynce" od strony sprzedawcy, a nie kupującego.

Tzn? bo chyba nie rozumiem.
0 0

79magda

#7229648 Napisano: 16.12.2024 20:19:29
Majkii napisał(a):

79magda napisał(a):

Tzn? bo chyba nie rozumiem.

Zanim kupujący przykłada swoją kartę płatniczą do maszynki terminala, sprzedający po swojej stronie musi wpisać kwotę, dopiero u kupującego ona się pokazuje. I to na tym terminalu po swojej stronie sprzedający ma pasek do przeciągania kart. Czyli powinien Ci podsunąć swój terminal.
0 0

Makufi38

#7229649 Napisano: 16.12.2024 20:28:45
Płaciłam dziś karta podarunkową w biedronce na kasie samoobsługowej,przejechałam nią przez terminal tym czarnym paskiem i przeszła płatność
1 Majkii 0

pikawka

#7229653 Napisano: 16.12.2024 21:12:10
Cały ten dzień… niech już się skończy emotka
0 0

atyde25

#7229687 Napisano: 17.12.2024 07:24:43
Trafiłam w czarną dziurę netu emotka  BB5 jaki Jakimowicz wtedy wydawał się słodki i fajny. To była jak nic rola jego życia a nie jakieś tam Młode Wilki. Aktor to inny wymiar jednak. To było prawie 25 lat temu jak ten czas strasznie leci, to mnie wkurza nie wiesz kiedy o 25 czy 30 lat minęło emotka
1 cb656 0

ziolko

#7229746 Napisano: 17.12.2024 11:24:44
PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

PPPet-er

#7229831 Napisano: 17.12.2024 15:55:14
ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz
0 0

stokrotka238

#7229935 Napisano: 17.12.2024 22:28:48
Wkurza mnie, że nic w tym miesiącu właściwie nie wygrałam... Niby grudzień taki bogaty w prezenty, ale do mnie konkursowy mikołaj nie chce przychodzić... 😪😪

cb656

#7229994 Napisano: 18.12.2024 10:24:45
ziolko napisał(a):

Wkurzyłam się emotka
Jest jeden lokalny konkurs małego lokalnego sklepu. Trwa do dziś, czyli do 16.12 (...)  Pytanie - kto ma rację? Obstawiam,.że ja.

Pytanie: czy ten konkurs jest w bazie? Bo jak nie ma, to za wspominanie o nim na forum należy się punkt karny zgodnie z regulaminem emotka
0 0