Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

andii

#7269073 Napisano: 10.06.2025 09:49:42
[quote= emotka ..
Jestemnowa]
andii napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Dzisiaj kolejne colę odrzucone, ja odpuszczam tą loterie, dla mnie to strata pieniędzy.

Może skanujesz paragon w złej zakładce ?

A w jakiej zakładce trzeba to skanować? Też mi odrzuciliemotka

W tej pierwszej nad fuzetea 😉Pierwsza na fuzetea mam  loteria CocaCola Horeca...To to?
0 0

Jestemnowa

#7269074 Napisano: 10.06.2025 09:51:53
andii napisał(a):

[quote= emotka ..
Jestemnowa]

andii napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Dzisiaj kolejne colę odrzucone, ja odpuszczam tą loterie, dla mnie to strata pieniędzy.

Może skanujesz paragon w złej zakładce ?

A w jakiej zakładce trzeba to skanować? Też mi odrzuciliemotka

W tej pierwszej nad fuzetea 😉

Pierwsza na fuzetea mam  loteria CocaCola Horeca...To to?

Najpierw wejdź w skaner ( zeskanuj paragon ) i tam wybierz pierwsza zakładkę screen masz wyżej gdzie dokładnie 😉
1 andii 0

onazielona86

#7269091 Napisano: 10.06.2025 10:30:13
Zrobiłam duże zakupy konkursie w Biedrze i wciągnęło mi paragon:/ Pani dała mi duplikat w formie kartek A4 z pieczątką emotka
0 0

delfinka101

#7269093 Napisano: 10.06.2025 10:34:23
onazielona86 napisał(a):

Zrobiłam duże zakupy konkursie w Biedrze i wciągnęło mi paragon:/ Pani dała mi duplikat w formie kartek A4 z pieczątką emotka

ja zawsze mówię, ze to mnie nie urządza i musi być zwrot wszystkiego. Anulowanie całego paragonu i nabicie jeszcze raz. Wiedzą już po co i nawet nie robią problemów

andii

#7269094 Napisano: 10.06.2025 10:35:12
onazielona86 napisał(a):

My konkursowicze to mamy przewalone emotka

Dekasia

#7269101 Napisano: 10.06.2025 10:48:43
delfinka101 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

ja zawsze mówię, ze to mnie nie urządza i musi być zwrot wszystkiego. Anulowanie całego paragonu i nabicie jeszcze raz. Wiedzą już po co i nawet nie robią problemów

Miałam tak w Lidlu. Powiedziałam, że z tych zakupów to najbardziej zależy mi na paragonie, więc skoro nie mogę go dostać, to zwracam i kupię od nowa. U mnie były tylko 3 artykuły,ale swoje kosztowały.

kumulacja

#7269106 Napisano: 10.06.2025 10:52:18
onazielona86 napisał(a):

U mnie paragon nie wydrukował się, bo... skończył się papier. Oddałam wszystko i kupiłam na nowo. Paragon jest nam potrzebny jak rybie woda emotka
2 andii, cb656 0

parad0x

#7269179 Napisano: 10.06.2025 12:14:09
delfinka101 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

A w przypadku gdy problemy robią, bo umówmy się nie każdy sklep i nie każdy pracownik jest skory do współpracy, wystarczy niezwłocznie poprosić o kierownika, zastępcę a jak będzie trzeba to i rejonowego koordynatora. Po czym zapytać czy w przypadku kontroli urzędu skarbowego też mają takie luźne podejście do wydawania dokumentów fiskalnych jak zwykłym śmiertelnikom emotka
1 cb656 0

as32572

#7269193 Napisano: 10.06.2025 12:33:50
parad0x napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

A w przypadku gdy problemy robią, bo umówmy się nie każdy sklep i nie każdy pracownik jest skory do współpracy, wystarczy niezwłocznie poprosić o kierownika, zastępcę a jak będzie trzeba to i rejonowego koordynatora. Po czym zapytać czy w przypadku kontroli urzędu skarbowego też mają takie luźne podejście do wydawania dokumentów fiskalnych jak zwykłym śmiertelnikom emotka

U mnie co prawda nie problem z paragonem ale inna cena towaru na kasie niż na półce, kierowniczka przyszła i mówi, że ktoś miał ten produkt zabrać ze sklepu bo nie wchodzi i że ona może mnie jedynie przeprosić, bo nie da się tego nabić. Jak powiedziałam,że zgodnie z prawem musi mi sprzedać po cenie na półce, to gdzieś zniknęła po czym wróciła dała pracownikowi kod i mówi: nie wiem co z tego wyjdzie i poszła. Nabił się ten produkt co trzeba i w cenie na półce, więc nie wiem o co tu chodziło, to była ostatnia sztuka w naprawdę dobrej cenie, mam wrażenie że ten tekst że tego miało nie być na sklepie, oznaczał, że ktoś go sobie już zaklepał dla siebie emotka

A w temacie wkurza mnie, że ledwo miałam chwile spokoju po 3 tygodniowym zapaleniu zatok, a przyplątało mi się zapalenie gardła emotka
2 parad0x, cb656 0

cb656

#7269284 Napisano: 10.06.2025 15:49:24
delfinka101 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Brawo! emotka Tak trzymaj! Ja też tak zrobiłem dwa razy w swoim konkursowym życiu. No bo nie będzie mi jakiś mugol utrudniać konkursowego życia swoim oślim uporem wynikającym z niewiedzy i niekompetencji. Kłopoty techniczne mnie nie obchodzą. Ja jestem Ważny Pan Klient i ma być tak, bym TO JA był zadowolniony. emotka
0 1 niunio

parad0x

#7269427 Napisano: 10.06.2025 21:19:53
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Brawo! emotka Tak trzymaj! Ja też tak zrobiłem dwa razy w swoim konkursowym życiu. No bo nie będzie mi jakiś mugol utrudniać konkursowego życia swoim oślim uporem wynikającym z niewiedzy i niekompetencji. Kłopoty techniczne mnie nie obchodzą. Ja jestem Ważny Pan Klient i ma być tak, bym TO JA był zadowolniony. emotka

Od zwalczania niewiedzy są kursy i szkolenia, do których zobowiązany jest pracodawcy, zaś jeśli nie ma kto tego zrobić to warto dodać ogłoszenie o pracę. 
A co do kwestii problemów technicznych to jeśli kasa nie działa to się sklep zamyka i dzwoni po serwis a nie zrzuca na klientów. 
Rozumiem, że gdyby mechanik dokręcił Ci w samochodzie tylko koła a już alternator nie, bo złamał mu się klucz to machasz na to ręką, bo "problemy techniczne"? emotka

atyde25

#7269497 Napisano: 11.06.2025 08:40:58
Można być wiedźmą w dzisiejszych czasach.
Bo chyba nie powinnam wypowiadać pewnych treści na głos.
Obym deski nie wygrała i proszę jak na życzenie.
A w lotto gram latami i 4 raz w lotto i kilka w lotto plus. A gdzie 6.

anialistopad

#7269677 Napisano: 11.06.2025 16:32:57
Fuze Tea i ich weryfikacja. Prawidłowo zakupione ,a paragon odrzucony . Weryfikacja ręczna non stop . Mam ich dość normalnie
1 cb656 0

cb656

#7269678 Napisano: 11.06.2025 16:35:51

parad0x napisał(a):Od zwalczania niewiedzy są kursy i szkolenia, do których zobowiązany jest pracodawcy, zaś jeśli nie ma kto tego zrobić to warto dodać ogłoszenie o pracę. A co do kwestii problemów technicznych to jeśli kasa nie działa to się sklep zamyka i dzwoni po serwis a nie zrzuca na klientów. Rozumiem, że gdyby mechanik dokręcił Ci w samochodzie tylko koła a już alternator nie, bo złamał mu się klucz to machasz na to ręką, bo "problemy techniczne"?

Ale ja nie mam samochodu! emotka emotka emotka
0 0

cb656

#7269682 Napisano: 11.06.2025 16:43:34
atyde25 napisał(a):

Można być wiedźmą w dzisiejszych czasach. Bo chyba nie powinnam wypowiadać pewnych treści na głos...

Mrau. Co za diablica. Wkurza mnie to, ech... emotka
0 0

snowflake

#7269687 Napisano: 11.06.2025 16:58:04
cb656 napisał(a):

Mrau. Co za diablica. Wkurza mnie to, ech... emotka

Wkurza mnie, że przeczytałam to głosem cb... Już nic nie będzie takie samo... emotka emotka
0 0

cb656

#7269694 Napisano: 11.06.2025 17:02:10
snowflake napisał(a):

Wkurza mnie, że przeczytałam to głosem cb... Już nic nie będzie takie samo... emotka emotka

Jak to zrobiłaś? Wkurza mnie, że nie znam tej sztuczki... emotka
1 snowflake 0

atyde25

#7270112 Napisano: 13.06.2025 06:06:43
Nic tak nie pcha mentalnie do chodzenia do sklepów niż chęć zagrania w nowych loteriach. Jeden bierze, drugi pali, trzeci pije ( i to nie dla promo ). A inny gra ale to jest uwiązanie. Napisała ta co nie lubi chipsów a kupiła paczkę bo kod był w środku. Jeden plus ,że bardziej widoczny niż ten w 7 daysach. Może już się myć i malować by szybciej sklep zaliczyć chyba tak emotka
0 0

Kiciunia21

#7270117 Napisano: 13.06.2025 06:49:54
Atyde25, jak ja lubię te Twoje codzienne ,,wkurzajki" emotka
Patrzę na podświetlony wątek i wiem kto wstał lewą nogą emotka
1 cb656 0

atyde25

#7270124 Napisano: 13.06.2025 08:02:26
Jak to kurczę możliwe ,że nie mam rezerwy z kit-kat to jedyne batony jakie partner jako tako zjada i sporo zgłoszeń poszło na to emotka
Ta informacja mnie z rana zagotowała bardziej niż kawa wykańczam lody by kupić nowe lody hahahahh emotka
1 katee14 0