Wkurza mnie...

atyde25

#7271759 Napisano: 20.06.2025 15:14:54
Kiedyś tak miałam w klubie Nivea.2 plecaki mi przyszły ,jeden nie mój ,oczywiście od razu napisałam, przyjechał kurier zabrał. Jak ja torbę wygrałam komuś 2 wysłali i nie oddał. A mi dali inną nawet nie w połowie wartości tej przywłaszczonej przez kogoś. Tak niczego się nie nauczyłam i nie nauczę.

jokan

#7271779 Napisano: 20.06.2025 16:56:26
radziosny napisał(a):

Chciałem sobie kupić czekoladę Wedla w Biedronce na konkurs, ale patrzę na cenę 7,99 za 64% kakao i 11,99 za 80% kakao i odpuściłem emotka
Ciekawe czy jakaś promocja będzie..

była promocja 3+1 i chyba jak do tej pory najtaniej wychodzi deserowa z tym musem kakaowym po 5,99 zł , ja takie kupowałam. Z tą ceną za gorzką to lekko przesadzili, 12 zł za czekoladę  to sporo. ja w Lidlu kupowałam smaczną 70% kakao 1+1 w promocji (nie wiem do kiedy ta promocja), ale wychodziło ok. 4,50 za sztukę 

A w temacie, wkurzają mnie zbyt wysokie ceny czekolad....sama Milka sporo podrożała...na szczęście nie kupuję jej bo za słodka...

elemelex

#7271789 Napisano: 20.06.2025 17:31:38
samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka
Osiągnęłam krytyczny poziom znudzenia pytaniami avanti emotka

Taki paradoks, od nas wymaga się kreatywności niekreatywnych zadań emotka

Nagrody owszem troszkę motywują, ale ile można patrzeć na podobne pytania... Mózg już nie chce... emotka  nie umiem go zmusić.

anaesth

#7271832 Napisano: 20.06.2025 20:08:16
elemelex napisał(a):

samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka

Nagrody owszem troszkę motywują, ale ile można patrzeć na podobne pytania... Mózg już nie chce... emotka  nie umiem go zmusić.

Jak nie Lay's i Pepsi, to te nieszczęsne pro-higieniczne konkursy Los Mejores emotka  Choć szczerze mówiąc, to nie potrafię aktualnie zmusić się do pisania czegokolwiek. Patrzę na listę konkursów do wysłania przed 22-30 czerwca i nie wiem, jak te moje szare komórki zmusić do współpracy. Wypalenie totalne. Gdzie się podziała dawna kreatywność i lekkość pióra? Chyba uszły ze mnie po dwóch porodach i powrocie do pracy emotka emotka

elemelex

#7271840 Napisano: 20.06.2025 20:24:06
Drażni mnie też to, że trzeba koniecznie i pepsi i lays. Taki zestaw żywieniowy xD Bo jedna z tych rzeczy to jeszcze jakoś ma dla mnie sens.
ale nie, musi być danie główne i popitka xD

anialistopad

#7271842 Napisano: 20.06.2025 20:26:47
Nie działa formularz Laureata z gourment błąd 503. Fuze tea skaner też nie działa (biedronka działa). Co za go....
0 0

MDL

#7271845 Napisano: 20.06.2025 20:35:30
anialistopad napisał(a):

Nie działa formularz Laureata z gourment błąd 503. Fuze tea skaner też nie działa (biedronka działa). Co za go....

Gourmet zadziałało mi dopiero na telefonie
0 0

anialistopad

#7271847 Napisano: 20.06.2025 20:41:53
MDL napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Gourmet zadziałało mi dopiero na telefonie

Na telefonie nie działa . Ani iPhone ani Samsung nie ogarniają
0 0

atyde25

#7271892 Napisano: 21.06.2025 10:15:19
Zepsuł mi się dzień Boguś w reklamie % 0 % czemu .czemu emotka

notta

#7271906 Napisano: 21.06.2025 11:28:09
wkurzam się na siebie emotka  poszłam do biedronki po konkursowe piwo capitana jacka a wyszłam z dwoma coronami emotka , dobrze że chociaż loteria jest
0 0

rudzixon

#7271907 Napisano: 21.06.2025 11:33:32
notta napisał(a):

wkurzam się na siebie emotka  poszłam do biedronki po konkursowe piwo capitana jacka a wyszłam z dwoma coronami emotka , dobrze że chociaż loteria jest

Oho to ja wczoraj. Poszłam do stokrotki po kaktusy, a wyszłam z twisterami emotka emotka
Także bardzo rozumiem.

cb656

#7271953 Napisano: 21.06.2025 14:54:33
atyde25 napisał(a):

Zepsuł mi się dzień Boguś w reklamie % 0 % czemu .czemu  emotka

A mnie z kolei zawiódł Dorociński, że stoczył się w reklamę. emotka I to jeszcze czego?! Sikacza jakiegoś, ojacie... emotka
Wkurzają mnie takie reklamy.  emotka Ani to zabawne, ani ładne, ani ciekawe.
A już zupełnie nie rozumiem reklam JESTEŚMY NA TY! Są totalnie bez sensu! emotka emotka emotka
To już Łomżunia, choć strasznie mnie irytuje emotka bywa przynajmniej chwilami zabawna.
Jak to jednak wiele zależy od aktorów, ech...

pawelski

#7271958 Napisano: 21.06.2025 15:20:53
anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak nie Lay's i Pepsi, to te nieszczęsne pro-higieniczne konkursy Los Mejores emotka  Choć szczerze mówiąc, to nie potrafię aktualnie zmusić się do pisania czegokolwiek. Patrzę na listę konkursów do wysłania przed 22-30 czerwca i nie wiem, jak te moje szare komórki zmusić do współpracy. Wypalenie totalne. Gdzie się podziała dawna kreatywność i lekkość pióra? Chyba uszły ze mnie po dwóch porodach i powrocie do pracy emotka emotka

Tęsknię za konkursem Cheetos z przed 5 lat gdzie trzeba było zrobić figurkę z chrupek emotka   To mi się chciało robić i miałem wysoką skuteczność. Ta pisanina jest męcząca psychicznie.
2 anaesth, cb656 0

nanajka81

#7271961 Napisano: 21.06.2025 15:32:54
pawelski napisał(a):

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Tęsknię za konkursem Cheetos z przed 5 lat gdzie trzeba było zrobić figurkę z chrupek emotka   To mi się chciało robić i miałem wysoką skuteczność. Ta pisanina jest męcząca psychicznie.

Teraz trzeba szukać ciekawego kształtu i jeszcze w nim coś wypatrzyć... I wmówić Avanti że to właśnie się widzi.
0 0

pawelski

#7271964 Napisano: 21.06.2025 15:50:37
No i jest tylko jedna nagroda na tydzień... emotka
1 cb656 0

snowflake

#7272150 Napisano: 22.06.2025 22:28:35
Wkurza mnie bank - właśnie mi zablokował dostęp do konta. Niby wprowadziłam 5x błędny login/hasło. Dziwne, że kilkanaście minut wcześniej...i przez wiele lat to hasło i login działało emotka
Zanim się zacznę bawić w odzyskiwanie, zadzwonię do nich jutro czy to nie jakaś ściema emotka
1 ewikewikk 0

anialistopad

#7272155 Napisano: 22.06.2025 23:34:53
snowflake napisał(a):

Wkurza mnie bank - właśnie mi zablokował dostęp do konta. Niby wprowadziłam 5x błędny login/hasło. Dziwne, że kilkanaście minut wcześniej...i przez wiele lat to hasło i login działało emotka
Zanim się zacznę bawić w odzyskiwanie, zadzwonię do nich jutro czy to nie jakaś ściema emotka

Jaki to bank ?
1 snowflake 0

snowflake

#7272159 Napisano: 23.06.2025 00:09:49
anialistopad napisał(a):

snowflake napisał(a):

Jaki to bank ?

ING, czemu pytasz?
0 0

anialistopad

#7272160 Napisano: 23.06.2025 00:16:29
6snowflake napisał(a):

anialistopad napisał(a):

snowflake napisał(a):

Jaki to bank ?

ING, czemu pytasz?

Bo ostatnio z alior bank tak miałam.  Wpisywałam dobrze i zablokowało, a okazało się,że to u nich był błąd i przywrócili mi dostęp po telefonie fo nich
0 0

snowflake

#7272165 Napisano: 23.06.2025 01:07:02
anialistopad napisał(a):

Bo ostatnio z alior bank tak miałam.  Wpisywałam dobrze i zablokowało, a okazało się,że to u nich był błąd i przywrócili mi dostęp po telefonie fo nich

Brzmi dokładnie tak, jak u mnie 🫤 zadzwonię do nich rano, zobaczymy co będą mówić...

===================
nadal wkurza mnie ING - zablokowali mi konto prawdopodobnie dlatego ( nie są do końca pewni...emotka ) , że w haśle miałam znak, który kiedyś można było mieć ale teraz już go nie można mieć...i akurat na ten znak trafiło do wpisania emotka  emotka
0 0