Wkurza mnie...

Kiciunia21

#7274797 Napisano: 01.07.2025 16:47:35
pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W Rossmannie byłam by się upodlić do końca .Wydaj 189 zł by wygrać jakieś piii za 150 hahhahah:P
Nawet karty nie wzięłam podarunkowej bo to było spontaniczne.
No ale jakbym wygrała bilety to bym siostrze dała ona lubi Lopez i już na jej jednym koncercie byłyśmy.
Dobra perfumy nowe mi potrzebne jak 100 innych flakonów które już mam emotka

Również się pokusiłam ehhhh ale ja akurat miałam końcówkę perfum to mam powiedzmy wytłumaczenie lekko naciągane ale mam emotka  

Ucieszyłyby mnie te bilety emotka

Za tą cenę mam dwie mgiełki Sol de Janeiro 🤣 I jestem jak JLo przez całe lato 🤣🤣🤣

agakaz2

#7274891 Napisano: 02.07.2025 04:19:08
wcale nie dziwi mnie ze ludzie nie chcą dodawać konkursow I nie chwalą sie wygranymi. wszyscy maja jakieś pretensje. Ale pracując w nielubianej ogólnie instytucji mam wywalone na takie komentarze emotka
mimo że wkurza mnie to.
0 0

FBsebastian3

#7275329 Napisano: 03.07.2025 11:08:02
Przyszedł dres z apki coca coli sprite . Z etykiety psychologicznie bluza wyceniona na 324,99 zl a spodnie na 274,99zł. Kiedy oduczę się grać o badziew? Brzydkie,mega sztuczne .Nie kupiłabym tego w szmatexie za 5zł od sztuki
0 0

anialistopad

#7275360 Napisano: 03.07.2025 11:56:38
Nawet wiadra z corony nie trafiłam.  A tak fajnie wyglądają w nich kwiaty 🤣🤣
0 0

mimisnik

#7275361 Napisano: 03.07.2025 11:57:31
wkurza mnie awaria i brak wody w domu
0 0

nanajka81

#7275391 Napisano: 03.07.2025 13:03:46
FBsebastian3 napisał(a):

Przyszedł dres z apki coca coli sprite . Z etykiety psychologicznie bluza wyceniona na 324,99 zl a spodnie na 274,99zł. Kiedy oduczę się grać o badziew? Brzydkie,mega sztuczne .Nie kupiłabym tego w szmatexie za 5zł od sztuki

Możesz wrzucić zdjęcia?
0 0

FBsebastian3

#7275465 Napisano: 03.07.2025 16:09:16
[quote=nanajka81]
FBsebastian3 napisał(a):

Możesz wrzucić zdjęcia?
0 0

nanajka81

#7275467 Napisano: 03.07.2025 16:19:36
PPPet-er napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

[quote=nanajka81]

FBsebastian3 napisał(a):

Możesz wrzucić zdjęcia?

Ma branda na plecach? 

Dresiarze w modzie beda again emotka Dzięki, przypomina mi moje dzieciństwo kiedy w takich się łaziło.
0 0

nanajka81

#7275512 Napisano: 03.07.2025 17:39:34
PPPet-er napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

[quote=nanajka81]

FBsebastian3 napisał(a):

Możesz wrzucić zdjęcia?

Ma branda na plecach? 

Dresiarze w modzie beda again emotka

Dzięki, przypomina mi moje dzieciństwo kiedy w takich się łaziło.

To graj o wspomnienia emotka   moze by dzieci i wnuki poczuly tez ten szelest
Oj wątpię, strasznie nie twarzowe te dresiaki i kolory z czapy. Szkoda grać o to.
1 PPPet-er 0

krakowskispleen

#7275516 Napisano: 03.07.2025 17:45:05
Wkurza mnie agencja Kropka Bordo i wysyłanie pocztą paragonu przy wygranej 100 do Biedronki emotka  Chyba lubią dostawać listy emotka  Przesyłki teraz takie drogie, że ze stówki robi się 80 czy 90 zł, zależnie czy człowiek się odważy wysłać Pocztą Polską emotka
1 ZetZ 0

pikawka

#7275551 Napisano: 03.07.2025 18:48:34
krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie agencja Kropka Bordo i wysyłanie pocztą paragonu przy wygranej 100 do Biedronki emotka  Chyba lubią dostawać listy emotka  Przesyłki teraz takie drogie, że ze stówki robi się 80 czy 90 zł, zależnie czy człowiek się odważy wysłać Pocztą Polską emotka

Od zawsze (kilka lat)  wysyłam tylko pocztą polską mi nigdy nie miałam żadnego problemu emotka

krakowskispleen

#7275597 Napisano: 03.07.2025 21:00:46
pikawka napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Od zawsze (kilka lat)  wysyłam tylko pocztą polską mi nigdy nie miałam żadnego problemu emotka

Ostatnio zwolnili dużo pracowników, więc obawiam się efektu emotka
0 0

pioge7

#7275642 Napisano: 04.07.2025 05:30:58
Wkurza mnie co rozwiązanie konkursu narzekanie na Kropkę Bordo...
Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

agakaz2

#7275643 Napisano: 04.07.2025 06:01:55
pioge7 napisał(a):

Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

w punkt
napisałeś identycznie jak myślę ja ale nie umiem ubrać tego w słowa.  
przecież yo mozna sie niezle wkurzyć takim pierd......

elemelex

#7275647 Napisano: 04.07.2025 06:54:01
Naprawdę łatwo jest sobie odpuścić konkurs jak nam coś nie pasuje. Ja to praktykuję i polecam emotka
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się emotka

nanajka81

#7275648 Napisano: 04.07.2025 07:03:11
elemelex napisał(a):

Naprawdę łatwo jest sobie odpuścić konkurs jak nam coś nie pasuje. Ja to praktykuję i polecam emotka
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się emotka

dokładnie tak samo robię.

sloma_i_buty

#7275678 Napisano: 04.07.2025 09:34:26
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w punkt
napisałeś identycznie jak myślę ja ale nie umiem ubrać tego w słowa.  
przecież yo mozna sie niezle wkurzyć takim pierd......

Ludzie mają w naturze narzekanie i często jest to cecha budująca grupę.
Zastanawia mnie, od czego zależy to, że jednym pozwala się narzekać i nie uznaje się ich za niestabilnych psychicznie, a innych głos jest od razu zrzędzeniem i wymaga wizyty u specjalisty.
Podejrzewam u siebie niezdiagnozowaną dysleksję/problemy neurologiczne/ew. kolejną akcję z oczami. Nie zauważam szczegółów i robię głupie błędy w pracy. Raz na miesiąc popłaczę się z tego powodu. W domu. Były facet i matka (oboje DDA na pelnej parze) rzucają głupotami typu - "za szybko robiłaś, na pewno nie siedziałaś przy tyle, ile trzeba". Najlepszy z sucharów? "Na pewno robiłaś w tym czasie konkursy". Jest to nieprawdą i wtedy faktycznie wybucha, bo nawet w domu musiałam hamować złość i rozczarowanie samą sobą, jak mi zależało, żeby tym razem projekt był cacy.
Czym się różni to moje narzekanie od marudzenie na każdy konkurs? Nie wiem. Czasem nie rozumiem, czego mi brakuje, że nie trafił mi się mąż, bo nie marudzę więcej niż wątek "Dziś nic nie wygrałem". Mam wystraszony wzrok? Myślałam, że to kwestia mojej urody, ale podobno to wcale się aż tak nie liczy.

atyde25

#7275795 Napisano: 04.07.2025 14:14:47
Pierwszy raz taka sytuacja w Biedrze Voucher na -15 zeta ważny do jutra (01-05.07).Przy zakupach za min 99 zeta. Wiadomo ,że miała 3 razy więcej wydane nie wchodzi w systemie. Kierowniczka nic nie zrobi bo niby czekać trzeba na informatyka.
Za to e-karta z Grill weszła bez problemów.
Chyba  napiszę do Biedry o co chodzi bo czy jutro zadziała tego pewnie nikt nie wie.
0 0

atyde25

#7275805 Napisano: 04.07.2025 14:31:54
Wszystko 2  formularza opisałam i problemy techniczne na stronie o matko. No nic ponownie na maila bok@biedronka.pl napiszę bo mnie zaraz z coś strzeli. Od wczoraj mam takie dni ,że bez koja nie podchodź .Sąsiadka z piętra mnie wczoraj tak zagotowała.
Mamy takie jakby komórki na piętrze coś w zastępstwie piwnicy ale maleńkie to jest .trudno nawet powiedzieć co tam się zmieści.
Każdy lokator ma swoją i jest taki korytarzyk bardzo wąski niby wspólny. Nie .nie zmieszczę tam gratów reklamowych hahahh emotka
Nagle do mnie dzwonkiem dzwoni ,że mam szybko z nią iść do tych komórek i mi okazuje jakieś graty co stoją w tym przejściu ,że to niby moje i mam to na dół zwieść. WTF. Tak jakieś kartony i łopata. A po co mi niby łopata w bloku co bym i gdzie kopać miała.
Ale jak sąsiada innego graty stoją przez pól korytarzyka to mu nic nie powie bo facet i ma obawy nie. Wytłumaczyłam najgrzeczniej jak umiałam ,że e nigdy nic nie trzymaliśmy w korytarzu bo to wbrew przepisom .Ale oczywiście inni łamią nagminnie .Nosi mnie wybaczcie za te długie wypociny.

krakowskispleen

#7276022 Napisano: 05.07.2025 10:39:27
pioge7 napisał(a):

Czytamy regulamin i wiemy, że będzie trzeba wysłać, ale to nie zmienia faktu, że jest to po prostu uciążliwe i trudno zrozumieć, czemu ta jedna jedyna agencja sobie tego życzy przy drobnych nagrodach, a nie przy nagrodzie głównej.