Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Kiciunia21
Postów 1203
Data rejestracji 11.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 8151
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mimo że wkurza mnie to.
Gram by spełniać marzenia.
FBsebastian3
Postów 985
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14141
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
mimisnik
Postów 79
Data rejestracji 24.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5216
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
FBsebastian3
Postów 985
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5216
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
Dresiarze w modzie beda again
nanajka81
Postów 5216
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
To graj o wspomnienia
Oj wątpię, strasznie nie twarzowe te dresiaki i kolory z czapy. Szkoda grać o to.
krakowskispleen
Postów 67
Data rejestracji 16.06.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5159
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Od zawsze (kilka lat) wysyłam tylko pocztą polską mi nigdy nie miałam żadnego problemu
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
krakowskispleen
Postów 67
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?
Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .
agakaz2
Postów 8151
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
napisałeś identycznie jak myślę ja ale nie umiem ubrać tego w słowa.
przecież yo mozna sie niezle wkurzyć takim pierd......
elemelex
Postów 383
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
nanajka81
Postów 5216
Punkty karne 1
Konkursy dodane 10
sloma_i_buty
Postów 61
Data rejestracji 11.02.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zastanawia mnie, od czego zależy to, że jednym pozwala się narzekać i nie uznaje się ich za niestabilnych psychicznie, a innych głos jest od razu zrzędzeniem i wymaga wizyty u specjalisty.
Podejrzewam u siebie niezdiagnozowaną dysleksję/problemy neurologiczne/ew. kolejną akcję z oczami. Nie zauważam szczegółów i robię głupie błędy w pracy. Raz na miesiąc popłaczę się z tego powodu. W domu. Były facet i matka (oboje DDA na pelnej parze) rzucają głupotami typu - "za szybko robiłaś, na pewno nie siedziałaś przy tyle, ile trzeba". Najlepszy z sucharów? "Na pewno robiłaś w tym czasie konkursy". Jest to nieprawdą i wtedy faktycznie wybucha, bo nawet w domu musiałam hamować złość i rozczarowanie samą sobą, jak mi zależało, żeby tym razem projekt był cacy.
Czym się różni to moje narzekanie od marudzenie na każdy konkurs? Nie wiem. Czasem nie rozumiem, czego mi brakuje, że nie trafił mi się mąż, bo nie marudzę więcej niż wątek "Dziś nic nie wygrałem". Mam wystraszony wzrok? Myślałam, że to kwestia mojej urody, ale podobno to wcale się aż tak nie liczy.
atyde25
Postów 3627
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Za to e-karta z Grill weszła bez problemów.
Chyba napiszę do Biedry o co chodzi bo czy jutro zadziała tego pewnie nikt nie wie.
atyde25
Postów 3627
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Mamy takie jakby komórki na piętrze coś w zastępstwie piwnicy ale maleńkie to jest .trudno nawet powiedzieć co tam się zmieści.
Każdy lokator ma swoją i jest taki korytarzyk bardzo wąski niby wspólny. Nie .nie zmieszczę tam gratów reklamowych hahahh
Nagle do mnie dzwonkiem dzwoni ,że mam szybko z nią iść do tych komórek i mi okazuje jakieś graty co stoją w tym przejściu ,że to niby moje i mam to na dół zwieść. WTF. Tak jakieś kartony i łopata. A po co mi niby łopata w bloku co bym i gdzie kopać miała.
Ale jak sąsiada innego graty stoją przez pól korytarzyka to mu nic nie powie bo facet i ma obawy nie. Wytłumaczyłam najgrzeczniej jak umiałam ,że e nigdy nic nie trzymaliśmy w korytarzu bo to wbrew przepisom .Ale oczywiście inni łamią nagminnie .Nosi mnie wybaczcie za te długie wypociny.
krakowskispleen
Postów 67
Punkty karne 0
Konkursy dodane