Wkurza mnie...

Gość: sloma_i_buty

#7275678 Napisano: 04.07.2025 09:34:26
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie co rozwiązanie konkursu narzekanie na Kropkę Bordo...
Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

w punkt
napisałeś identycznie jak myślę ja ale nie umiem ubrać tego w słowa.  
przecież yo mozna sie niezle wkurzyć takim pierd......

Ludzie mają w naturze narzekanie i często jest to cecha budująca grupę.
Zastanawia mnie, od czego zależy to, że jednym pozwala się narzekać i nie uznaje się ich za niestabilnych psychicznie, a innych głos jest od razu zrzędzeniem i wymaga wizyty u specjalisty.
Podejrzewam u siebie niezdiagnozowaną dysleksję/problemy neurologiczne/ew. kolejną akcję z oczami. Nie zauważam szczegółów i robię głupie błędy w pracy. Raz na miesiąc popłaczę się z tego powodu. W domu. Były facet i matka (oboje DDA na pelnej parze) rzucają głupotami typu - "za szybko robiłaś, na pewno nie siedziałaś przy tyle, ile trzeba". Najlepszy z sucharów? "Na pewno robiłaś w tym czasie konkursy". Jest to nieprawdą i wtedy faktycznie wybucha, bo nawet w domu musiałam hamować złość i rozczarowanie samą sobą, jak mi zależało, żeby tym razem projekt był cacy.
Czym się różni to moje narzekanie od marudzenie na każdy konkurs? Nie wiem. Czasem nie rozumiem, czego mi brakuje, że nie trafił mi się mąż, bo nie marudzę więcej niż wątek "Dziś nic nie wygrałem". Mam wystraszony wzrok? Myślałam, że to kwestia mojej urody, ale podobno to wcale się aż tak nie liczy.

atyde25

#7275795 Napisano: 04.07.2025 14:14:47
Pierwszy raz taka sytuacja w Biedrze Voucher na -15 zeta ważny do jutra (01-05.07).Przy zakupach za min 99 zeta. Wiadomo ,że miała 3 razy więcej wydane nie wchodzi w systemie. Kierowniczka nic nie zrobi bo niby czekać trzeba na informatyka.
Za to e-karta z Grill weszła bez problemów.
Chyba  napiszę do Biedry o co chodzi bo czy jutro zadziała tego pewnie nikt nie wie.
0 0

atyde25

#7275805 Napisano: 04.07.2025 14:31:54
Wszystko 2  formularza opisałam i problemy techniczne na stronie o matko. No nic ponownie na maila bok@biedronka.pl napiszę bo mnie zaraz z coś strzeli. Od wczoraj mam takie dni ,że bez koja nie podchodź .Sąsiadka z piętra mnie wczoraj tak zagotowała.
Mamy takie jakby komórki na piętrze coś w zastępstwie piwnicy ale maleńkie to jest .trudno nawet powiedzieć co tam się zmieści.
Każdy lokator ma swoją i jest taki korytarzyk bardzo wąski niby wspólny. Nie .nie zmieszczę tam gratów reklamowych hahahh emotka
Nagle do mnie dzwonkiem dzwoni ,że mam szybko z nią iść do tych komórek i mi okazuje jakieś graty co stoją w tym przejściu ,że to niby moje i mam to na dół zwieść. WTF. Tak jakieś kartony i łopata. A po co mi niby łopata w bloku co bym i gdzie kopać miała.
Ale jak sąsiada innego graty stoją przez pól korytarzyka to mu nic nie powie bo facet i ma obawy nie. Wytłumaczyłam najgrzeczniej jak umiałam ,że e nigdy nic nie trzymaliśmy w korytarzu bo to wbrew przepisom .Ale oczywiście inni łamią nagminnie .Nosi mnie wybaczcie za te długie wypociny.

krakowskispleen

#7276022 Napisano: 05.07.2025 10:39:27
pioge7 napisał(a):

Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

Czytamy regulamin i wiemy, że będzie trzeba wysłać, ale to nie zmienia faktu, że jest to po prostu uciążliwe i trudno zrozumieć, czemu ta jedna jedyna agencja sobie tego życzy przy drobnych nagrodach, a nie przy nagrodzie głównej.

agnesita

#7276039 Napisano: 05.07.2025 11:30:42
Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...
0 0

pioge7

#7276056 Napisano: 05.07.2025 12:31:55
krakowskispleen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czytamy regulamin i wiemy, że będzie trzeba wysłać, ale to nie zmienia faktu, że jest to po prostu uciążliwe i trudno zrozumieć, czemu ta jedna jedyna agencja sobie tego życzy przy drobnych nagrodach, a nie przy nagrodzie głównej.

Jeśli po przeczytaniu regulaminu stwierdza się, że to uciążliwe, to nie bierze się udziału w konkursie, bo wie, czym grozi wygrana... Ot tak. Jest multum konkursów. Kropka prawie zawsze życzy sobie paragonów, wtedy najlepiej omijać jej konkursy.

agnesita

#7276063 Napisano: 05.07.2025 12:49:18
PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się
0 0

kiwiwi

#7276089 Napisano: 05.07.2025 15:11:01
agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka
0 0

agnesita

#7276126 Napisano: 05.07.2025 17:18:00
kiwiwi napisał(a):

agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania emotka ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/
0 0

delfinka101

#7276168 Napisano: 05.07.2025 20:48:03
agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

zaczytana-pola

#7276174 Napisano: 05.07.2025 21:17:52
Wkurza mnie to, że paragony blanką emotka  Kiedyś tego nie było...

agnesita

#7276179 Napisano: 05.07.2025 21:38:56
delfinka101 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

Przy takiej ilości zakupionych grzesków to dopiero trzeba mieć słodkie życie emotka

sania30

#7276330 Napisano: 06.07.2025 18:27:31
Wygrałam 3 bilety do Fabryki Wedla. Zaplanowałam wyjazd do Warszawy, opłaciłam bilety I noclegi. I okazuje się ze od jutra przez 10 dni nieczynne. Także ostrzegam jakby ktoś się wybieral

michalmichna

#7276669 Napisano: 07.07.2025 17:21:48
Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️
0 0

jokan

#7276672 Napisano: 07.07.2025 17:27:48
remont który zamiast się skracać to się wydłuża....emotka
0 0

fragles

#7276678 Napisano: 07.07.2025 17:43:27
michalmichna napisał(a):

Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️

Avanti bywa wyrozumiałe...
0 0

michalmichna

#7276688 Napisano: 07.07.2025 18:24:30
fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..
0 0

bezaczek7

#7276691 Napisano: 07.07.2025 18:50:56
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..

Napisałeś do nich i tak Ci odpisali?
0 0

michalmichna

#7276693 Napisano: 07.07.2025 18:54:05
bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Napisałeś do nich i tak Ci odpisali?

Dzwoniłem…
0 0

as32572

#7276696 Napisano: 07.07.2025 18:58:25
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

W jaki sposób mozna zweryfikować błąd w środku paragonu a na końcu już nie? Intrygujące...
0 0