Wkurza mnie...

rudzixon

#7288146 Napisano: 17.08.2025 17:08:43
zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi się nie chce pisać tych życzeń Biedronce, ale jeśli nie wyślę chociaż jednego zgłoszenia (a mam 3 paragony) to będę bardzo, bardzo żałować w dniu wyników. Wruszko życzeniuszko przyzywam cię 🧚‍♀️

Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem emotka
Mam tak samo jak Tyyy

Jeżeli Cię to zmotywuje, to przyszłam potupać nóżkami ale z tej złości już wysłałam jedno emotka

Tupnięcie Twe uruchomiło pracę mojej prawej półkuli! Lewa tez zaczyna się wybudzać!  dzięki! emotka

Gość: cb656

#7288147 Napisano: 17.08.2025 17:15:09
zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi się nie chce pisać tych życzeń Biedronce, ale jeśli nie wyślę chociaż jednego zgłoszenia (a mam 3 paragony) to będę bardzo, bardzo żałować w dniu wyników. Wruszko życzeniuszko przyzywam cię 🧚‍♀️

Ach, to chyba Wzruszka emotka Na pewno się wzruszy po przeczytaniu tego wołania. emotka

ola120

#7288197 Napisano: 17.08.2025 21:35:31
Wkurza mnie, że podczas ostatnich dwóch dni loterii żywca przeczytałam 40 razy- tym razem się nie udało. A podczas całej loteri była tylko jedna 20.
0 0

MDL

#7288203 Napisano: 17.08.2025 22:19:33
ola120 napisał(a):

Wkurza mnie, że podczas ostatnich dwóch dni loterii żywca przeczytałam 40 razy- tym razem się nie udało. A podczas całej loteri była tylko jedna 20.

Oj tak... ja wpisałam chyba więcej, a nie zobaczyłam nawet 20 zł... dobrze, że dostaję zawleczki od Taty, bo byłabym jeszcze bardziej wkurzona. Wkurza mnie pepsi i biedronka, bo nie mogę nic trafić, a szafa pełna pepsi emotka
1 ewikewikk 0

Natie77

#7288209 Napisano: 17.08.2025 23:07:26
A mnie wkurzają Delikatesy Centrum, objechałam cały powiat w poszukiwaniu Lubelskiej Ice do konkursu, byłam w 6 sklepach i w żadnym jej nie było emotka
0 0

FBsebastian3

#7288210 Napisano: 17.08.2025 23:52:36
Coś żałosnego wyskrobałam w życzeniach Biedrince . Poprostu nie mogłam się skupić bo tylko chciało mi się im pisać żeby te palety zniknęły, wózki naprawili ,tasiemce przestali drukować. Aby produkty "na potrzeby Biedronki" były lepszej jakości. Sery żółte to jakby z jednej taśmy leciały, tylko opakowania zmieniały. Na nic nie licze

radziosny

#7288356 Napisano: 18.08.2025 13:23:05
FBsebastian3 napisał(a):

Coś żałosnego wyskrobałam w życzeniach Biedrince . Poprostu nie mogłam się skupić bo tylko chciało mi się im pisać żeby te palety zniknęły, wózki naprawili ,tasiemce przestali drukować. Aby produkty "na potrzeby Biedronki" były lepszej jakości. Sery żółte to jakby z jednej taśmy leciały, tylko opakowania zmieniały. Na nic nie licze

Ahaa to ja im o tych długich taśmach napisałem.. to było silniejsze ode mnie..
0 0

elemelex

#7288364 Napisano: 18.08.2025 13:34:37
Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka
1 Anisu 0

Jestemnowa

#7288366 Napisano: 18.08.2025 13:35:45
elemelex napisał(a):

Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅
1 kumulacja 0

elemelex

#7288367 Napisano: 18.08.2025 13:36:47
Jestemnowa napisał(a):

elemelex napisał(a):

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅

To chyba w tym przypadku masz przewagę:D
1 danaaa 0

mary18

#7288780 Napisano: 19.08.2025 14:12:24
Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane
1 kumulacja 0

pikawka

#7288792 Napisano: 19.08.2025 14:24:05
mary18 napisał(a):

Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane

napisz w wątku niewydane nagrody, tam była dyskusja o kropce
1 kumulacja 0

atlantydek

#7288794 Napisano: 19.08.2025 14:28:51
mary18 napisał(a):

Level bezczelności coraz większy. Dotychczas wysyłali tylko lewe tabelki z innymi numerami. A myślałem, że się nawrócili nieco.
1 kumulacja 0

ziolko

#7288895 Napisano: 19.08.2025 19:28:02
mary18 napisał(a):

Masz zrobione zdjęcie tego oświadczenia? Oczywiście przed wysyłką. Albo masz zapisane gdzieś na komputerze?
1 kumulacja 0

elemelex

#7288907 Napisano: 19.08.2025 20:13:04
Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...
0 0

ziolko

#7288916 Napisano: 19.08.2025 20:24:19
elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz?
1 andii 0

elemelex

#7288917 Napisano: 19.08.2025 20:30:02
ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania.
0 0

bianka33

#7288921 Napisano: 19.08.2025 20:42:01
elemelex napisał(a):

Może to nie dziecko? Moja sąsiadka ma jakąś chińską podróbę odkurzacza Roomby i codziennie słyszę jak uderza w ścianę, bo się chyba od niej odbija. Hałas jakby ktoś walił młotem.
1 elemelex 0

elemelex

#7288922 Napisano: 19.08.2025 20:45:30
bianka33 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Może to nie dziecko? Moja sąsiadka ma jakąś chińską podróbę odkurzacza Roomby i codziennie słyszę jak uderza w ścianę, bo się chyba od niej odbija. Hałas jakby ktoś walił młotem.

Te stuki zawsze są w akompaniamencie dziecięcego głosu. Dorośli członkowie tez robią hałasy, owszem, kobita robi rano kotlety, a monsz robi awantury i rzuca chyba krzesłami nie wiem czym dokładnie i się drze. Sąsiedzi marzeń emotka  Nic tylko iść do nich i się pytać o cokolwiek.
0 0

nanajka81

#7288923 Napisano: 19.08.2025 20:45:59
elemelex napisał(a):

ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania.

nie chce nic sugerować ale może jest jakieś autystyczne i w kółko robi jedną i tę samą zabawę np. kulanie drewnianej piłki po takim stojaczku, ewentualnie wbija odpowiednie kształty jakimś młoteczkiem. Małe dzieci lubią hałas typu tupanie, walenie łyżeczką w coś, jeżdżenie na takich chodzikach a to się mocno roznosi po ścianach.