Wkurza mnie...

radziosny

#7288356 Napisano: 18.08.2025 13:23:05
FBsebastian3 napisał(a):

Coś żałosnego wyskrobałam w życzeniach Biedrince . Poprostu nie mogłam się skupić bo tylko chciało mi się im pisać żeby te palety zniknęły, wózki naprawili ,tasiemce przestali drukować. Aby produkty "na potrzeby Biedronki" były lepszej jakości. Sery żółte to jakby z jednej taśmy leciały, tylko opakowania zmieniały. Na nic nie licze

Ahaa to ja im o tych długich taśmach napisałem.. to było silniejsze ode mnie..
0 0

elemelex

#7288364 Napisano: 18.08.2025 13:34:37
Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka
1 Anisu 0

Jestemnowa

#7288366 Napisano: 18.08.2025 13:35:45
elemelex napisał(a):

Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅
1 kumulacja 0

elemelex

#7288367 Napisano: 18.08.2025 13:36:47
Jestemnowa napisał(a):

elemelex napisał(a):

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅

To chyba w tym przypadku masz przewagę:D
1 danaaa 0

mary18

#7288780 Napisano: 19.08.2025 14:12:24
Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane
1 kumulacja 0

pikawka

#7288792 Napisano: 19.08.2025 14:24:05
mary18 napisał(a):

Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane

napisz w wątku niewydane nagrody, tam była dyskusja o kropce

atlantydek

#7288794 Napisano: 19.08.2025 14:28:51
mary18 napisał(a):

Level bezczelności coraz większy. Dotychczas wysyłali tylko lewe tabelki z innymi numerami. A myślałem, że się nawrócili nieco.
1 kumulacja 0

ziolko

#7288895 Napisano: 19.08.2025 19:28:02
mary18 napisał(a):

Masz zrobione zdjęcie tego oświadczenia? Oczywiście przed wysyłką. Albo masz zapisane gdzieś na komputerze?
1 kumulacja 0

elemelex

#7288907 Napisano: 19.08.2025 20:13:04
Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...
0 0

ziolko

#7288916 Napisano: 19.08.2025 20:24:19
elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz?
1 andii 0

elemelex

#7288917 Napisano: 19.08.2025 20:30:02
ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania.
0 0

bianka33

#7288921 Napisano: 19.08.2025 20:42:01
elemelex napisał(a):

Może to nie dziecko? Moja sąsiadka ma jakąś chińską podróbę odkurzacza Roomby i codziennie słyszę jak uderza w ścianę, bo się chyba od niej odbija. Hałas jakby ktoś walił młotem.

elemelex

#7288922 Napisano: 19.08.2025 20:45:30
bianka33 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Może to nie dziecko? Moja sąsiadka ma jakąś chińską podróbę odkurzacza Roomby i codziennie słyszę jak uderza w ścianę, bo się chyba od niej odbija. Hałas jakby ktoś walił młotem.

Te stuki zawsze są w akompaniamencie dziecięcego głosu. Dorośli członkowie tez robią hałasy, owszem, kobita robi rano kotlety, a monsz robi awantury i rzuca chyba krzesłami nie wiem czym dokładnie i się drze. Sąsiedzi marzeń emotka  Nic tylko iść do nich i się pytać o cokolwiek.
0 0

nanajka81

#7288923 Napisano: 19.08.2025 20:45:59
elemelex napisał(a):

ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.

nie chce nic sugerować ale może jest jakieś autystyczne i w kółko robi jedną i tę samą zabawę np. kulanie drewnianej piłki po takim stojaczku, ewentualnie wbija odpowiednie kształty jakimś młoteczkiem. Małe dzieci lubią hałas typu tupanie, walenie łyżeczką w coś, jeżdżenie na takich chodzikach a to się mocno roznosi po ścianach.

ziolko

#7288952 Napisano: 19.08.2025 22:35:40
elemelex napisał(a):

ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wiesz, nie napisałaś tego wcześniej, więc zaproponowałam najprostsze rozwiązanie 😉
0 0

atyde25

#7288988 Napisano: 20.08.2025 09:36:23
Bardzo mnie wkurzają te programy automatycznie odczytujące niby dane z paragonów.
Teraz mam problem z Peroni z Biedry.
No nie chce szczytać i nic nie zrobisz.'
Muszę do agencji napisać jak ja to lubię.
0 0

atyde25

#7288990 Napisano: 20.08.2025 09:39:09
A jak pomyślę, że mam to Peroni znowu kupić to aż mną trzęsie.
Dobra bo jestem po toczeniu krwi .Kocham latać po lekarzach.
Ale za to jak się człowiek młodo czuję byłam tam 15 lat temu no może nawet 17 lat temuoistatnio.
I wszystko to samo, braki we wszystkim ,stare fotele co pamiętają lata 70 te. Wszystko się wali i rozpada .No masakra a gdzie ta kasa z ubezpieczeń ląduje bo na bank nie na wyposażenie placówek emotka
1 cb656 0

atyde25

#7289133 Napisano: 20.08.2025 13:46:08
Nie kupujcie tych śmierduchów na Dubaj w Hebe.
Chyba ,że na prezent dla teściowej lub nielubianej koleżanki. Jak to tanio śmierdzi a fuuuuuuuuuuuuuu
A trzeba było iść stacjonarnie ale znając życie nie mają testerów.
1 cb656 0

atyde25

#7289136 Napisano: 20.08.2025 13:48:00
Słyszałam opinie ,że te arabskie perfumy capią ale to przeszło moje wyobrażenia.
I oczywiście wkurzam się, że znowu kupiłam.
0 0

monikar

#7289346 Napisano: 20.08.2025 21:00:27
atyde25 napisał(a):

Nie kupujcie tych śmierduchów na Dubaj w Hebe.
Chyba ,że na prezent dla teściowej lub nielubianej koleżanki. Jak to tanio śmierdzi a fuuuuuuuuuuuuuu
A trzeba było iść stacjonarnie ale znając życie nie mają testerów.

Nie mają testerów. U mnie w Hebe są AŻ 3 zapachy i oczywiście żadnego testera.
0 0