Wyniki wyszukiwania

Szukano oreo w forum Konkursy

ilonaxx5

Agnes

#6566000 Napisano: 23.01.2019 11:32:13 w moje dzisiejsze wygrane :)

renatak0

#6565989 Napisano: 23.01.2019 11:15:51 w Paragony na trwające konkursy
kupię 3 kody oreo,paragon milka c4 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565982 Napisano: 23.01.2019 11:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Koszulki z Lecha były dobre jakościowo i miały fajny krój. 
Nie można mierzyć wszystkiego taka sama miarka. 

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 
Zapytaj nastolatka, czy chce bluze Oreo czy Nike  emotka  

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne...  emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo.

32,07 zł - to mało jak na koszulkę szczególnie że cena w regulaminie często jest zawyżona i z tego co widzę to koszulka jest personalizowana?? Pewnie większość ceny koszulki to ta personalizacja. Aczkolwiek do chodzenia po domu to w sumie spoko emotka  

Nie, koszulka nie jest personalizowana. Jest na niej człowiek (? albo coś) z ciastkiem zamiast głowy i podpis oreo people. No ja nie jestem oreo people. Wyświetl w wątku >>
0 0

ilonaxx5

#6565954 Napisano: 23.01.2019 10:08:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza wygrana w tym roku bluza oreo emotka Wyświetl w wątku >>

Gość: amif

#6565944 Napisano: 23.01.2019 09:24:12 w SZUKAM....
ktoś znalazł dokładną rozmiarówkę tej odzieży z Oreo? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6565916 Napisano: 23.01.2019 08:18:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
dwaburekoty napisał(a):

koszulka Oreo....
a chcę tę bluzę....

od rana powtórka z rozrywki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6565903 Napisano: 23.01.2019 07:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne...  emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo.

32,07 zł - to mało jak na koszulkę szczególnie że cena w regulaminie często jest zawyżona i z tego co widzę to koszulka jest personalizowana?? Pewnie większość ceny koszulki to ta personalizacja. Aczkolwiek do chodzenia po domu to w sumie spoko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6565899 Napisano: 23.01.2019 05:54:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

Zauważyłam, że niektórzy chcą kupić kody Oreo. Trochę bez sensu ponieważ w formularzu wpisuje się nr paragonu, NIP sklepu. Jak już wygrasz to załączasz dwa zdjęcia: paragonu i opakowania. 
Kupując kod, kupuj paragon i zdjęcie opakowania emotka

no tak. ja w Tesco kupiłam 3 opakowania ciastek (syn je uwielbia) mogłam zgłosić tylko jeden kod na ten paragon. więc pozostałe są zbędne. jak ktoś kupuje ciastka A nie miał kodu to można się dogadać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565887 Napisano: 22.01.2019 23:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne... emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nelunia

#6565867 Napisano: 22.01.2019 21:48:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zauważyłam, że niektórzy chcą kupić kody Oreo. Trochę bez sensu ponieważ w formularzu wpisuje się nr paragonu, NIP sklepu. Jak już wygrasz to załączasz dwa zdjęcia: paragonu i opakowania. 
Kupując kod, kupuj paragon i zdjęcie opakowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565864 Napisano: 22.01.2019 21:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Czy potrzebny jest komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6565856 Napisano: 22.01.2019 21:13:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulka Oreo....
a chcę tę bluzę.... Wyświetl w wątku >>

soulfly

#6565854 Napisano: 22.01.2019 21:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ? Wyświetl w wątku >>
0 0

estrelitta

#6565839 Napisano: 22.01.2019 20:36:23 w moje dzisiejsze wygrane :)

magie1982

#6565838 Napisano: 22.01.2019 20:35:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6565791 Napisano: 22.01.2019 16:56:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Agnes napisał(a):

jak to jest z OREO mam 2 opakowania na jednym paragonie
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie?

jeden paragon jeden kod. ja też tak kupiłam 

A nie macie problemu z kodem z opakowania? U mnie na dwa kody dwa odrzucone jako kod nieprawidłowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6565780 Napisano: 22.01.2019 16:12:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie?

jeden paragon jeden kod. ja też tak kupiłam  Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

Agnes

#6565774 Napisano: 22.01.2019 16:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6565733 Napisano: 22.01.2019 14:33:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ubrania Oreo's ((((( emotka ))))))  Wyświetl w wątku >>