Avanti

elemelex

#7330739 Napisano: dzisiaj o 18:24:35
W felixie gdzie było pytanie o użycie orzechów w kuchni? Hehe.

fryteczka

#7330740 Napisano: dzisiaj o 18:28:06
elemelex napisał(a):

Tak
0 0

uzuri

#7330749 Napisano: dzisiaj o 20:00:05
luko922 napisał(a):

Ja jestem przekonany, że przy takiej liczbie konkursów i nagród nie ma fizycznej możliwości, żeby tam ktoś wszystko czytał. Wcześniej miałem teorię, że losują pulę 100 i jedynie czytają tą setkę żeby odrzucić właśnie jakieś wulgarne lub zabronione z innych względów. No ale skoro wygrało zgłoszenie na konkurs Felix to nie mam pytań. Pewnie dali jakiemuś stażyście do przejrzenia, albo po prostu się im nie chce. Ile można czytać rymowanych wypocin dziennie 😅

Wyróżniające się zgłoszenia (dla przykładu nagrody dzienne) zostały jednak przez kogoś wychwycone, a w efekcie nagrodzone. Jestem przekonany, że większość tych tekstów zasłużyła i nie zostały one  wybrane w drodze losowania - myślę, że byłoby to niesprawiedliwe, gdybyśmy pisali, że te wyróżniające się zgłoszenia zostały przypadkowo wybrane
Więc tak do końca z tym co napisałeś zgodzić się nie mogę, ale to fakt - przy tak dużej ilości zgłoszeń "coś" mogło pójść nie tak i np zostały nagrodzone teksty z "innej bajki" hehe

Pepa

#7330751 Napisano: dzisiaj o 20:06:44
fryteczka napisał(a):

elemelex napisał(a):

Tak

Nawet to rozumiem, nagle przeczytać o orzechach,  gdy ciągle czytasz o laysach to musiało sie skończyć nagroda 🤣.
1 Cytrusek 0

kanafapinifi

#7330753 Napisano: dzisiaj o 20:22:08
DC AUTKO DALEJ W GRZE? emotka
Reszta głównych Avanti rozdana?
0 0

masza

#7330754 Napisano: dzisiaj o 20:26:25
31 był już z Biedronki ?
0 0

fryteczka

#7330756 Napisano: dzisiaj o 20:28:23
masza napisał(a):

31 był już z Biedronki ?

Nie, trzymają w napięciu 😅
0 0

lorie0137

#7330757 Napisano: dzisiaj o 20:30:53
Pepa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

elemelex napisał(a):

Tak

Nawet to rozumiem, nagle przeczytać o orzechach,  gdy ciągle czytasz o laysach to musiało sie skończyć nagroda 🤣.

Może to jest jakiś pomysł żeby w kolejnej edycji wysłać dodatkowo jakiś totalny random żeby się przebić? 🤣
Ciekawe ile zgłoszeń dziennie będą mieli w aktualnym konkursie Lays z głosowaniem. Niby nagród dziennie mniej, ale nie potrzeba zakupu. No i weź tu do końca marca regularnie wymyślaj jakieś fajne odpowiedzi o słodkim i słonym. Mogli dać różne pytania na kolejne tygodnie.
0 0