Avanti

masza

#7330754 Napisano: 21.01.2026 20:26:25
31 był już z Biedronki ?
0 0

fryteczka

#7330756 Napisano: 21.01.2026 20:28:23
masza napisał(a):

31 był już z Biedronki ?

Nie, trzymają w napięciu 😅

lorie0137

#7330757 Napisano: 21.01.2026 20:30:53
Pepa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

elemelex napisał(a):

W felixie gdzie było pytanie o użycie orzechów w kuchni? Hehe.

Tak

Nawet to rozumiem, nagle przeczytać o orzechach,  gdy ciągle czytasz o laysach to musiało sie skończyć nagroda 🤣.

Może to jest jakiś pomysł żeby w kolejnej edycji wysłać dodatkowo jakiś totalny random żeby się przebić? 🤣
Ciekawe ile zgłoszeń dziennie będą mieli w aktualnym konkursie Lays z głosowaniem. Niby nagród dziennie mniej, ale nie potrzeba zakupu. No i weź tu do końca marca regularnie wymyślaj jakieś fajne odpowiedzi o słodkim i słonym. Mogli dać różne pytania na kolejne tygodnie.
0 0

montezuma

#7330765 Napisano: 21.01.2026 21:22:48
nawrotkatv napisał(a):

Podsumowują kończący się właśnie Biedronkowy konkurs zastanawiam się czy oni na prawdę czytali te zgłoszenia. 
Wygrałam jedyn zgłoszeniem gdzie nie zawarłam konkursowych produktów - no dobra to nie grzech, mogło się podobać, ale... wygrałam też zgłoszeniem, które wysłałam niechcąca wklejając skopiowaną odpowiedź z konkursu Felixa.  emotka  Juz 3 razy sprawdzałąm czy to to, ale tak - przy tym numerze mam napisane w kajecie "kurrrr felix xD" Wiec albo ja się rabnełam w przypisaniu zgłoszenia albo... juz sama nie wiem. W każdym bądź razie moje największe działa tego konkursu przeszły bez echa - wygrały te normalne, randomowe zgłoszenia na które już nie miałąm pomysłu i pisałam na rympał emotka

emotka  to teraz w Avanti mają albo niezły ubaw czytając te wpisy... albo któryś ze stażystów się mocno spocił, że nie wychwycił takiego "babola" (bez urazy nawrotkatv - mam tylko na myśli fakt totalnej nieadekwatności zgłoszenia do produktu/marki)
Bo chyba nie macie wątpliwości, że ONI emotka  mają ciągły monitoring tego, co się dzieje na naszym forum emotka

visserarthur

#7330767 Napisano: 21.01.2026 21:26:26
Przy ponad 100 nagrodach dziennie, mogły być dni, że nie było tylu zgłoszeń, lub coś w tych okolicach, więc nagradzanie "byle czego" mnie akurat nie dziwi... Konkurs ma inne prawa niż loteria...
0 0

pikawka

#7330769 Napisano: 21.01.2026 21:31:12
montezuma napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Podsumowują kończący się właśnie Biedronkowy konkurs zastanawiam się czy oni na prawdę czytali te zgłoszenia. 
Wygrałam jedyn zgłoszeniem gdzie nie zawarłam konkursowych produktów - no dobra to nie grzech, mogło się podobać, ale... wygrałam też zgłoszeniem, które wysłałam niechcąca wklejając skopiowaną odpowiedź z konkursu Felixa.  emotka  Juz 3 razy sprawdzałąm czy to to, ale tak - przy tym numerze mam napisane w kajecie "kurrrr felix xD" Wiec albo ja się rabnełam w przypisaniu zgłoszenia albo... juz sama nie wiem. W każdym bądź razie moje największe działa tego konkursu przeszły bez echa - wygrały te normalne, randomowe zgłoszenia na które już nie miałąm pomysłu i pisałam na rympał emotka

emotka  to teraz w Avanti mają albo niezły ubaw czytając te wpisy... albo któryś ze stażystów się mocno spocił, że nie wychwycił takiego "babola" (bez urazy nawrotkatv - mam tylko na myśli fakt totalnej nieadekwatności zgłoszenia do produktu/marki)
Bo chyba nie macie wątpliwości, że ONI emotka  mają ciągły monitoring tego, co się dzieje na naszym forum emotka

Zawsze ich uważałam, za jedną z lepszych agencji, takich stojących po stronie konkursowiczów, nie czepiali się a nawet pomagali ( Mam daaawne ale pozytywne wspomnienia z nimi hehe) Wolałabym nadal wierzyć, że jednak czytają emotka

maryam

#7330770 Napisano: 21.01.2026 21:33:31
nawrotkatv napisał(a):

Była już taka sytuacja. Ktoś z forum napisał, iz po odesłaniu paragonu, dostał negatywną weryfikację, bo w zgłoszeniu użyto innej nazwy produktu. Oczywiście nie życzę Ci tego.
0 0

pikawka

#7330771 Napisano: 21.01.2026 21:37:15
maryam napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Była już taka sytuacja. Ktoś z forum napisał, iz po odesłaniu paragonu, dostał negatywną weryfikację, bo w zgłoszeniu użyto innej nazwy produktu. Oczywiście nie życzę Ci tego.

No ale co dopiero po wysłaniu paragonu czytali zgłoszenie???? No bez jaj…. Chyba to się powinno szybciej wychwycić…
0 0

Nuna1210

#7330773 Napisano: 21.01.2026 21:39:06
pikawka napisał(a):

maryam napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

No ale co dopiero po wysłaniu paragonu czytali zgłoszenie???? No bez jaj…. Chyba to się powinno szybciej wychwycić…

A to nie chodziło o to, że ktoś kupił Fantę zamiast Mirindy? I zły produkt był na paragonie, a nie w zgłoszeniu? Chyba że to inna sytuacja, ale dziwne, bo przecież zgłoszenie powinni czytać przed nagrodzeniem 😅
1 iwona0103 0

darog

#7330777 Napisano: 21.01.2026 21:53:26
kanafapinifi napisał(a):

DC AUTKO DALEJ W GRZE? emotka
Reszta głównych Avanti rozdana?

Auto wczoraj poinformowane

@gnieszk@

#7330805 Napisano: 22.01.2026 01:30:06
maryam napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Negatywna weryfikacja była związana tam z zakupem błędnego produktu, a nie użyciem jego nazwy w zgłoszeniu.
1 iwona0103 0

mysia

#7330862 Napisano: 22.01.2026 11:15:30
Zaczęli informować 31.12
0 0

Maczupikczu

#7330883 Napisano: 22.01.2026 11:26:59
darog napisał(a):

Jak to jest że po 2 dniach po poinformowaniu o nagrodzie taki komunikat? (Biedronka) 

A na pewno kliknąłeś w dobry link? Może odświeżyła ci się stara strona, ja tak miałam. Po prostu zamknij wszystkie zakładki i kliknij jeszcze raz w link z maila.
0 0

assal

#7330887 Napisano: 22.01.2026 11:37:48
U mnie koniec emocji. Wydałam na produkty niecałe 180 zł, wygrane poniżej oczekiwań. Ale okrągłe 3000 jest  emotka  
Koleżance poszło dużo lepiej, więc przesłałam jej moje teksty z pytaniem: jak myślisz, które doceniło Avanti?
Wybrała celnie dwa, co trafiły po 1000  emotka  
Teraz, jak wszystkie swoje teksty na spokojnie przeczytałam, chyba wiem, jaki "klucz" ma Avanti. I dlaczego się tak z nimi zaczęłam rozmijać. Liczę na piękne wygrane w 2026 emotka

fryteczka

#7330891 Napisano: 22.01.2026 11:49:37
Ciekawe czy już cały 31 poleciał
0 0

Maczupikczu

#7330892 Napisano: 22.01.2026 11:51:41
assal napisał(a):

U mnie koniec emocji. Wydałam na produkty niecałe 180 zł, wygrane poniżej oczekiwań. Ale okrągłe 3000 jest  emotka  
Koleżance poszło dużo lepiej, więc przesłałam jej moje teksty z pytaniem: jak myślisz, które doceniło Avanti?
Teraz, jak wszystkie swoje teksty na spokojnie przeczytałam, chyba wiem, jaki "klucz" ma Avanti. I dlaczego się tak z nimi zaczęłam rozmijać. Liczę na piękne wygrane w 2026 emotka

To ja patrząc na różnorodność moich zgłoszeń i znajomych ( w sumie mamy ponad 60 wygranych) mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością , że nie było klucza, tylko gust i szczęście.

a dodam, że analizowaliśmy nawet godziny zgłoszeń emotka

joan

#7330899 Napisano: 22.01.2026 12:05:08
fryteczka napisał(a):

Ciekawe czy już cały 31 poleciał

Jeszcze kwadrans temu leciały mejle.
0 0

assal

#7330900 Napisano: 22.01.2026 12:07:41
W każdej agencji coś lubią bardziej. Zresztą w Avanti widać, że kilka osób się potrafi z nimi co konkurs dogadać emotka  
Ja wyciągnęłam wnioski z mojego grania teraz. Nauczyłam się pisać "pod Smolar", "pod Nav", "pod Albedo"...
Kiedyś pisałam "pod Avanti", zgarniając naprawdę duże nagrody. Dopiero z czasem przestałam u nich tyle wygrywać co kiedyś. Zgarniam 100, 200, czasem 1000, ale już nie są to wygrane po 10000 kilka razy w roku emotka
0 0

adamo86

#7330901 Napisano: 22.01.2026 12:08:37
assal napisał(a):

U mnie też koniec emocji - we wszystkich świątecznych od Avanti mam wynik 0/1 emotka  ewidentnie brakowało czasu emotka

assal skoro ich rozgryzłaś, to czekamy na mega wpisy w MDW już niedługo emotka
0 0

assal

#7330905 Napisano: 22.01.2026 12:13:28
Adamo86: Na razie trzeba poczekać na kolejną serię. Myślę, że do wiosny emotka
1 joan 0