Avanti

Maczupikczu

#7330892 Napisano: dzisiaj o 11:51:41
assal napisał(a):

U mnie koniec emocji. Wydałam na produkty niecałe 180 zł, wygrane poniżej oczekiwań. Ale okrągłe 3000 jest  emotka  
Koleżance poszło dużo lepiej, więc przesłałam jej moje teksty z pytaniem: jak myślisz, które doceniło Avanti?
Wybrała celnie dwa, co trafiły po 1000  emotka  
Teraz, jak wszystkie swoje teksty na spokojnie przeczytałam, chyba wiem, jaki "klucz" ma Avanti. I dlaczego się tak z nimi zaczęłam rozmijać. Liczę na piękne wygrane w 2026 emotka

To ja patrząc na różnorodność moich zgłoszeń i znajomych ( w sumie mamy ponad 60 wygranych) mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością , że nie było klucza, tylko gust i szczęście.

a dodam, że analizowaliśmy nawet godziny zgłoszeń emotka

joan

#7330899 Napisano: dzisiaj o 12:05:08
fryteczka napisał(a):

Ciekawe czy już cały 31 poleciał

Jeszcze kwadrans temu leciały mejle.
0 0

assal

#7330900 Napisano: dzisiaj o 12:07:41
W każdej agencji coś lubią bardziej. Zresztą w Avanti widać, że kilka osób się potrafi z nimi co konkurs dogadać emotka  
Ja wyciągnęłam wnioski z mojego grania teraz. Nauczyłam się pisać "pod Smolar", "pod Nav", "pod Albedo"...
Kiedyś pisałam "pod Avanti", zgarniając naprawdę duże nagrody. Dopiero z czasem przestałam u nich tyle wygrywać co kiedyś. Zgarniam 100, 200, czasem 1000, ale już nie są to wygrane po 10000 kilka razy w roku emotka
0 0

adamo86

#7330901 Napisano: dzisiaj o 12:08:37
assal napisał(a):

U mnie koniec emocji. Wydałam na produkty niecałe 180 zł, wygrane poniżej oczekiwań. Ale okrągłe 3000 jest  emotka  
Koleżance poszło dużo lepiej, więc przesłałam jej moje teksty z pytaniem: jak myślisz, które doceniło Avanti?
Wybrała celnie dwa, co trafiły po 1000  emotka  
Teraz, jak wszystkie swoje teksty na spokojnie przeczytałam, chyba wiem, jaki "klucz" ma Avanti. I dlaczego się tak z nimi zaczęłam rozmijać. Liczę na piękne wygrane w 2026 emotka

U mnie też koniec emocji - we wszystkich świątecznych od Avanti mam wynik 0/1 emotka  ewidentnie brakowało czasu emotka

assal skoro ich rozgryzłaś, to czekamy na mega wpisy w MDW już niedługo emotka
0 0

assal

#7330905 Napisano: dzisiaj o 12:13:28
Adamo86: Na razie trzeba poczekać na kolejną serię. Myślę, że do wiosny emotka
1 joan 0

as32572

#7330912 Napisano: dzisiaj o 12:25:28
u mnie w sumie Biedronka 4/8, Kaufland 2/4, Carrefour 0/3, Lidl 0/1
podziwiam Was, ze zapisujecie zgloszenia i analizujecie co wygralo, u mnie chyba brakuje na to chęci, ale tez raczej pisze podobnie (nie wiersze) wiec tymbardziej ciezko powiedziec czemu wygralo to zgloszenie a nie inne, pewnie kwestia konkurencji danego dnia
0 0

joan

#7330917 Napisano: dzisiaj o 12:28:42
Wiedziałam, że grudzień jest kluczowym miesiącem w konkach, więc zagrałam mocno (jak na mnie). Cieszę się z finansowego wyniku, bo wpisuje się w moją konkową filozofię, czyli "Poco trabajo, mucho dinero" emotka  Trudno powiedzieć, ile pieniędzy zainwestowałam, ale raczej maluuutko i zawsze kupując najtańsze produkty; nigdy wydatków nie liczę - finalnie zawsze jestem na plusie, więc szkoda na to czasu. Puściłam 26 zgłoszeń łącznie, wpadło: 10.200 zł  emotka
Czy dużo czasu przeznaczyłam na konki Avanti? Nie.
Czy będę częściej grała u Avanti? Nie.
Czy wiem, co lubi nagradzać Avanti? Nie.
Dziękuję za forumowe porady... co słać, żeby wygrać. Nie sprawdziły się w ogóle (!), ale doceniam życzliwość i chęć wsparcia ze strony konkursowej społeczności! emotka emotka emotka
Dziękuję również Avanti za zorganizowanie tylu ciekawych akcji w różnych sieciach sklepów i czekam na przelewy emotka

darq1991

#7330923 Napisano: dzisiaj o 12:38:26
Ja Was podziwiam. Oczywiście nie wysyłam takich ilości, lecz 1-2 ale czekam na pierwszą jakąkolwiek nagrodę od tej agencji. Jeśli się uda to będę miał motywację do zwiększenia liczby zgłoszeń. Teraz gdybym wysłał 20 zgłoszeń to na pewno nic bym nie trafił, inna sprawa, że chyba nie wymyśliłbym 20 różnych odpowiedzi na czasem beznadziejne pytania
0 0

nique

#7330929 Napisano: dzisiaj o 12:50:18
czy z Kauflandu główne już powiadamiane?
0 0

fryteczka

#7330930 Napisano: dzisiaj o 12:50:20
na 13 zgłoszen wpadł 1 - 1000 i 4 -100  pesi
inter 1/200 - 300 zł
w pozostałych nie brałam udziału. Bilans jakies 100 wydane - 1400 wygrane, jest ok 
:)

gabsterski

#7330940 Napisano: dzisiaj o 13:25:00
Moje podsumowanie grudnia: 
Biedronka 3/7 (z czego raz 1000 zł)
Lidl 0/3
Kaufland 1/1 

Przy czym przez 2025 próbowałam tekstami u Avanti grać chociażby o nagrodę najniższego stopnia i nie udawało mi się kompletnie. 
Także jestem bardzo zadowolona, bo już miałam całkowicie porzucić granie u Avanti (chyba, że byłyby to konkursy beztekstowe, bo w tych typu na "najlepszą emotkę z chipsów" okazywało się, że szansę jednak mam emotka ). 

A co do wyników: u mnie wygrały te odpowiedzi, które lubiłam najbardziej, szczególnie ta z Kaufland emotka
1 joan 0

kumulacja

#7330944 Napisano: dzisiaj o 13:29:12
assal napisał(a):

W każdej agencji coś lubią bardziej. Zresztą w Avanti widać, że kilka osób się potrafi z nimi co konkurs dogadać emotka  
Ja wyciągnęłam wnioski z mojego grania teraz. Nauczyłam się pisać "pod Smolar", "pod Nav", "pod Albedo"...
Kiedyś pisałam "pod Avanti", zgarniając naprawdę duże nagrody. Dopiero z czasem przestałam u nich tyle wygrywać co kiedyś. Zgarniam 100, 200, czasem 1000, ale już nie są to wygrane po 10000 kilka razy w roku emotka

Podziwiam, że potrafisz pisać "pod Smolara", "pod Nav" i "pod Albedo". Mimo, że czasem coś u nich wygrywam, to takie pisanie "pod" jeszcze nie jest przeze mnie rozszyfrowane. A szkoda, bo kasa zawsze jest mile widziana emotka
0 0