Avanti

lubiekisiel

#7331017 Napisano: 22.01.2026 16:30:37
kumulacja napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Jest ktoś kto wygrał dopiero wczoraj/dzisiaj w biedronce i jest na liście zwycięzców? Bo mam maila o II stopniu z wczoraj i z dzisiaj, więc sobie weszłam na joy i się okazuje, że mnie tam nie ma, więc mam pytanie czy ktoś kto wygrał wczoraj/dzisiaj widzi się na liście i powinnam zacząć się martwić, że mnie nie ma, czy po prostu jest jeszcze nie zakutalizowana?

Nie jest zaktualizowana.

Uff.. no to dobrze, bo wydawało mi się, że w miarę na bierząco aktualizowali i się wystraszyłam emotka
1 kumulacja 0

fan-mandaryny

#7331033 Napisano: 22.01.2026 17:07:24
Myślicie ze wszystkie główne z Avanti poszły?
0 0

rufus

#7331034 Napisano: 22.01.2026 17:09:13
fan-mandaryny napisał(a):

Wlasnie. 10k??
0 0

zezowaty_kot

#7331035 Napisano: 22.01.2026 17:15:11
rufus napisał(a):

Wlasnie. 10k??

Według mnie to czekamy na samochody, główne KFL i główna z Biedronki emotka
listy się nie zmieniły, nikt się nie chwalił, możemy nadal fantazjować emotka
1 ewikewikk 0

cherry21

#7331036 Napisano: 22.01.2026 17:16:51

Chociaż ktoś na pewno by się pochwalił... myślę, że do końca miesiąca jeszcze można mieć nadzieję

atlantydek

#7331037 Napisano: 22.01.2026 17:16:59
zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Wlasnie. 10k??

Z DC już odjechał według relacji forumowicza
0 0

rufus

#7331038 Napisano: 22.01.2026 17:19:00
zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Wlasnie. 10k??

Gdzies mi mignal wpis ze samochod z dc poinformowany
0 0

zezowaty_kot

#7331039 Napisano: 22.01.2026 17:20:44
atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Wlasnie. 10k??

Enigmatycznego wpisu, który równie dobrze mógł oznaczać "przypuszczenia". Oczywiście, możecie już opijać porażkę, ja natomiast w wyobrażeniach za wygrane 10 tys z KFL opłacam ubezpieczenie nowego auta emotka  no bo i dlaczego już mamy przestać marzyć? Dlatego, że Avanti omijało uparcie nasze zgłoszenia nawet przy nagrodach najniższego stopnia? 😆

atlantydek

#7331043 Napisano: 22.01.2026 17:29:26
zezowaty_kot napisał(a):

atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Wlasnie. 10k??

Enigmatycznego wpisu, który równie dobrze mógł oznaczać "przypuszczenia". Oczywiście, możecie już opijać porażkę, ja natomiast w wyobrażeniach za wygrane 10 tys z KFL opłacam ubezpieczenie nowego auta emotka  no bo i dlaczego już mamy przestać marzyć? Dlatego, że Avanti omijało uparcie nasze zgłoszenia nawet przy nagrodach najniższego stopnia? 😆

Opijamy tylko wygrane,  po jednym na  każde  8 kółek i  każde 10 koła, na zdrowie emotka

Kammilos

#7331171 Napisano: 23.01.2026 09:33:44
Konkurs "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s" Biedronka w formularzu wygranej bon 100zł trzeba załączyć wygrany paragon,ale skąd wiadomo który,jeśli wysłało się kilka zgłoszeń?Wie ktoś może?
0 0

zordlord

#7331174 Napisano: 23.01.2026 09:37:51
Kammilos napisał(a):

Konkurs "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s" Biedronka w formularzu wygranej bon 100zł trzeba załączyć wygrany paragon,ale skąd wiadomo który,jeśli wysłało się kilka zgłoszeń?Wie ktoś może?

Musisz do nich odpisać na wiadomość i zapytać jaki numer paragonu wygrał, tak za każdym razem niestety
1 Kammilos 0

ciotkaklotka

#7331176 Napisano: 23.01.2026 09:38:01
Kammilos napisał(a):

ja pisałam do nich o który numer chodzi, szybko odpowiedzieli
1 Kammilos 0

zebry

#7331177 Napisano: 23.01.2026 09:38:05
Kammilos napisał(a):

Wystarczy odpisać na maila o wygranej i poprosić o numer paragonu emotka
1 Kammilos 0

ciotkaklotka

#7331178 Napisano: 23.01.2026 09:38:35
Orientujecie się czy Kaufland poinformowany do końca? I czy główne już rozdane?
0 0

Maczupikczu

#7331181 Napisano: 23.01.2026 09:43:08
ciotkaklotka napisał(a):

Nikt się nie chwalił, mają jeszcze tydzień na informowanie więc pewnie nie. Czy ktoś kto jest na górze listy Kaufland może to potwierdzić?
0 0

elemelex

#7331185 Napisano: 23.01.2026 10:04:48
Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.
0 0

oldziaczek

#7331187 Napisano: 23.01.2026 10:07:40
elemelex napisał(a):

Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba
1 elemelex 0

rufus

#7331188 Napisano: 23.01.2026 10:10:12
ciotkaklotka napisał(a):

Glowne nierozdane

elemelex

#7331190 Napisano: 23.01.2026 10:12:42
oldziaczek napisał(a):

elemelex napisał(a):

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba

Dzięki  emotka
0 0

Materdeo

#7331192 Napisano: 23.01.2026 10:16:25
elemelex napisał(a):

Formularz nie odpala się na każdej przeglądarce. Tzn z nią nie współpracuje dobrze. Nie ma problemow na Chromie oraz Edge. Na Operze nie działa wcale.