Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Malamii

#7393536 Napisano: dzisiaj o 13:54:44
Kinder niespodzianka za I etap teoretycznie jutro powinna informować ?

karoxxa

#7393588 Napisano: dzisiaj o 15:24:56
Pytanie do osob od mystery boxa. Wysłałam dane do wysylki nagrody z automatu w odpowiedzi na e-maila ale teraz doczytalam z regulaminie, że chcą numer konta bankowego. Po co do mystery boxa?
0 0

Yolobolo

#7393589 Napisano: dzisiaj o 15:26:21
karoxxa napisał(a):

Pytanie do osob od mystery boxa. Wysłałam dane do wysylki nagrody z automatu w odpowiedzi na e-maila ale teraz doczytalam z regulaminie, że chcą numer konta bankowego. Po co do mystery boxa?

W przypadku głównej pewnie pytają o numer konta, a tu tylko adres chcą przecież
0 0

karoxxa

#7393590 Napisano: dzisiaj o 15:29:41
Yolobolo napisał(a):

W przypadku głównej pewnie pytają o numer konta, a tu tylko adres chcą przecież

W regulaminie jest ze dla III stopnia tez chcą numeru konta, doslalam ale pewnie to jakis byk w regulaminie.
0 0

lubiekisiel

#7393591 Napisano: dzisiaj o 15:29:45
Pytanie do osób, które wygrały w Milce w biedrze - argumentowaliście dlaczego powinniście wygrać eskortę dla dziecka czy tą drugą nagrodę: bilety na mecz? Nie lubię takich dwuznacznych pytań - jednak karlsbad z pytaniem "Dlaczego powienieneś wygrać nowy laptop?" bardziej mi siedzi.
0 0

masza

#7393595 Napisano: dzisiaj o 15:36:41
karoxxa napisał(a):

To już nie jest żadna tajemnica, że Twoje zgłoszenie w konkursie Lorenz w Żabce skradło nasze serce. Mamy przyjemność przekazać, że zajmujesz 3. miejsce i otrzymujesz Mystery Boxa. Ty zaskoczyłeś nas, więc teraz my zaskoczymy Ciebie nagrodą!Podaj nam dane do wysyłki i czekaj na zasłużoną niespodziankę.Dziękujemy za zgłoszenie i życzymy przyjemności z MysteryBoxa!nie chcą numeru konta
0 0

karoxxa

#7393596 Napisano: dzisiaj o 15:41:27
masza napisał(a):

To już nie jest żadna tajemnica, że Twoje zgłoszenie w konkursie Lorenz w Żabce skradło nasze serce. Mamy przyjemność przekazać, że zajmujesz 3. miejsce i otrzymujesz Mystery Boxa. Ty zaskoczyłeś nas, więc teraz my zaskoczymy Ciebie nagrodą!Podaj nam dane do wysyłki i czekaj na zasłużoną niespodziankę.Dziękujemy za zgłoszenie i życzymy przyjemności z MysteryBoxa!nie chcą numeru konta

Wiem, ale zawsze sprawdzam regulaminie w razie co, i tam chcą numeru konta nawet dla nagrod III stopnia, ale mowie, pewnie jakaś pomyłka bo to bez sensu. Dzieki. 😉
1 masza 0

stalowiak1979

#7393611 Napisano: dzisiaj o 16:37:55
Czy Monster Munch dalej informuje?
0 0

ZetZ

#7393612 Napisano: dzisiaj o 16:41:18
lubiekisiel napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały w Milce w biedrze - argumentowaliście dlaczego powinniście wygrać eskortę dla dziecka czy tą drugą nagrodę: bilety na mecz? Nie lubię takich dwuznacznych pytań - jednak karlsbad z pytaniem "Dlaczego powienieneś wygrać nowy laptop?" bardziej mi siedzi.

Pytanie do osób, które wygrały w Milce w biedrze - argumentowaliście dlaczego powinniście wygrać  nagrodę: bilety na mecz? 
Tak emotka

halliday

#7393613 Napisano: dzisiaj o 16:44:22
ZetZ napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały w Milce w biedrze - argumentowaliście dlaczego powinniście wygrać  nagrodę: bilety na mecz? 
Tak emotka

jak odpowiadam dlaczego chcę 100zł do biedronki.

plaziks

#7393616 Napisano: dzisiaj o 16:51:27
lubiekisiel napisał(a):

Ja nie zaznaczałam, że gram o eskortę. Ja odpowiedziałam ogólnie na ogólne pytanie dlaczego chce wygrać. I udało się bon do biedry 1/1 emotka

anialistopad

#7393627 Napisano: dzisiaj o 17:41:34
Energylandia z pepsi do kiedy ma termin realizacji?
0 0

mampytanie

#7393628 Napisano: dzisiaj o 17:42:59
anialistopad napisał(a):

Energylandia z pepsi do kiedy ma termin realizacji?

do końca października tego roku - tyle, ile jest czynna emotka

lubiekisiel

#7393629 Napisano: dzisiaj o 17:43:50
Dzięki za odpowiedzi! Jakoś nie wpadłam na to by pisać o bonie do biedry, wydawało mi się, że muszę chcieć główną nagrodę   emotka  a tu ile ludzi tyle pomysłów! I super, bo już wymyślałam historie, dlaczego moje nieistniejące dziecko zasługuje na nagrodę emotka

vixen

#7393646 Napisano: dzisiaj o 18:50:00
Dostał ktoś info o wygranym iphonie z Monster munch?
0 0

tad_pole

#7393652 Napisano: dzisiaj o 19:18:03
Wedel Biedronka - jak to w końcu jest z tą mieszanką wedlowską? Trzeba ją kupić czy nie? 🙂 Ktoś pytał organizatora?
0 0

zielonaszpilka

#7393658 Napisano: dzisiaj o 19:28:48
tad_pole napisał(a):

Wedel Biedronka - jak to w końcu jest z tą mieszanką wedlowską? Trzeba ją kupić czy nie? 🙂 Ktoś pytał organizatora?

Tak, trzeba mieć mieszankę na paragonie.
1 tad_pole 0

tad_pole

#7393659 Napisano: dzisiaj o 19:35:44
zielonaszpilka napisał(a):

Tak, trzeba mieć mieszankę na paragonie.

A orientujesz się w jakiej cenie jest ona? Czy tylko na wagę? Wystarczy wziąć jakąkolwiek ilość cukierków na wagę + np..batonik? Dobrze rozumiem? 🙂
0 0

martusisko

#7393662 Napisano: dzisiaj o 19:41:59
Weź sobie co tam lubisz jak nabij jako ta mieszankd😅 ceny sa pewnie wszystkie zbliżone
0 0

Diana02

#7393664 Napisano: dzisiaj o 19:46:32
tad_pole napisał(a):

A orientujesz się w jakiej cenie jest ona? Czy tylko na wagę? Wystarczy wziąć jakąkolwiek ilość cukierków na wagę + np..batonik? Dobrze rozumiem? 🙂

u nas po 42,90 z kg 🫣🙈
0 0