Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lorie0137

#7302838 Napisano: 03.10.2025 09:51:02
Udało się  emotka  Niby tyle nagród, że powinno być sporo sukcesów na forum, ale poprzednie konkursy Rossmanna gdzie dawało się odpowiedź wewnątrz aplikacji też  miały kilkaset nagród i "podejrzane" rozstrzygnięcia... No nic, zobaczymy!
1 nanajka81 0

nanajka81

#7302845 Napisano: 03.10.2025 10:08:33
stamp2 napisał(a):

Loteria Euro RTV AGD-są laureaci za 02.10. i wszyscy po zakupach w tym samym miejscu-sklep Borek śmierdzi na kilometr

pewnie wiedzieli wcześniej o konkursie to się obkupili...
0 0

sledzik860

#7302849 Napisano: 03.10.2025 10:16:21
Hej. Od wczoraj nie przychodzą mi potwierdzenia na telefon z loterii Foxy. Czy Wam również ?
0 0

inska

#7302851 Napisano: 03.10.2025 10:23:55
sledzik860 napisał(a):

Hej. Od wczoraj nie przychodzą mi potwierdzenia na telefon z loterii Foxy. Czy Wam również ?

i za wczoraj i za dzisiaj mam

stamp2

#7302853 Napisano: 03.10.2025 10:25:14
nanajka81 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Loteria Euro RTV AGD-są laureaci za 02.10. i wszyscy po zakupach w tym samym miejscu-sklep Borek śmierdzi na kilometr

pewnie wiedzieli wcześniej o konkursie to się obkupili...

emotka pewnie takemotka emotka emotka
0 0

darq1991

#7302860 Napisano: 03.10.2025 10:56:30
A ja mam pytanie o konkurs 7Days Biedronka. W regulaminie piszą, że 100 zł jest w formie e karty, a po pozytywnej weryfikacji Smolar napisał, że nagrodę dostarczy DPD. Wyślą kartę kurierem? Pytam bo w poprzednich ale innych konkursach, dostawałem kod na maila.
0 0

lubiekisiel

#7302882 Napisano: 03.10.2025 12:02:09
joan napisał(a):

malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili!

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?
0 0

atlantydek

#7302886 Napisano: 03.10.2025 12:19:53
Informacja dla laureatów pieniężnych  konkursu T-Mobile Jeśli po odesłaniu konta nie dostaliście automatycznej odpowiedzi, koniecznie się z nimi skontaktujcie. Są problemy ze skrzynką, moje dane nie dotarły, szczęśliwie dało się sprawę odkręcić.
0 0

joan

#7302887 Napisano: 03.10.2025 12:20:22
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?

Sprawdziłam na iPhone & Honor Lite: trzeba kliknąć czerwony button z wizerunkiem koszyka zakupowego i napisem "Misja? Czas start!"
0 0

nanajka81

#7302888 Napisano: 03.10.2025 12:22:22
lubiekisiel napisał(a):

joan napisał(a):

malmika napisał(a):

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili!

U mojej młodej też w aplikacji nigdzie nie ma tego konkursu. Trudno stwierdzić czy po zakupie by się jej coś ukazało skoro w aplikacji najpierw trzeba wejść w ten konkurs i kliknąć tam, że chce się wziąć w nim udział.
0 0

joan

#7302893 Napisano: 03.10.2025 12:34:27
0 0

lubiekisiel

#7302899 Napisano: 03.10.2025 12:47:16
Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka
0 0

joan

#7302901 Napisano: 03.10.2025 12:53:25
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka

Jestem dokładnie tego samego zdania! emotka
0 0

luko922

#7302904 Napisano: 03.10.2025 13:14:40
zezowaty_kot napisał(a):

makra napisał(a):

bianka33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w ogóle się właśnie zorientowałem, że nie mam pojęcia na czym stanęło z tym konkursem: 
Świętuj z nami do potęgi N Nałęczowianka Biedronka
https://www.e-kon...o-potegi-n-biedronka

W sensie wygrałem 10zł, 25zł, 100zł, wysłałem te formularze i w sumie nie pamiętam co dalej. Nie dostałem żadnych bonów  emotka  A minęło już sporo czasu.

Dziś mieli wydać nagrody, ale się nie pofatygowali, przynajmniej mi nie wysłali, a mam pozytywną weryfikację.

Cisza jest

Ej ja też nie mam żadnego...

Uff, ok, bo się bałem, że tylko u mnie jakieś problemy emotka

stokrotka238

#7302927 Napisano: 03.10.2025 14:10:03
lubiekisiel napisał(a):

joan napisał(a):

malmika napisał(a):

lorie0137 napisał(a):

Jak kupisz pastę, to powinno pojawić się info 🙂
0 0

rufus

#7302930 Napisano: 03.10.2025 14:14:36
stokrotka238 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

joan napisał(a):

malmika napisał(a):

lorie0137 napisał(a):

Jak kupisz pastę, to powinno pojawić się info 🙂

U mnie bez zakupu jest widoczne
0 0

rufus

#7302932 Napisano: 03.10.2025 14:23:49
W ferrero tak ciezko trafic? Cos brak wpisowemotka
0 0

adamo86

#7302933 Napisano: 03.10.2025 14:27:51
rufus napisał(a):

Jeden wpis widziałem.
Wychodzi chyba około 7 bramek dziennie, to całkiem dużo emotka
0 0

rudzixon

#7302934 Napisano: 03.10.2025 14:28:00
rufus napisał(a):

Był jeden...emotka
Ala pisala, ze za 15 razem jej sie udalo (z tego co pamietam)
1 rufus 0

adamo86

#7302935 Napisano: 03.10.2025 14:30:09
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Był jeden...emotka
Ala pisala, ze za 15 razem jej sie udalo (z tego co pamietam)

15x 20zł -> to już prawie pół sztabki przejedzone emotka
1 ZetZ 0