Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asiaaa85

#7320886 Napisano: 14.12.2025 23:30:39
Delikatesy konkurs Pepsi na stronie joy który podaje się nr paragonu ? Już dawno nie brałam udziału i zapomniałam emotka
0 0

sergrazyna

#7320892 Napisano: dzisiaj o 00:05:38
https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/promocje/pepsi/swietuj-koniec-roku od dzisiaj, Pepsi serio ratuje te świąteczne konki emotka
2 zebry, maryam 0

kreatywny17

#7320897 Napisano: dzisiaj o 00:27:53
Ja już nie mam siły do tych konkursów Los Mejores, od wiadomości słanych 23:54 zwrotki na wysłane smsy przyszły o 00:21 że zgłoszenie poza terminememotka  Setki złotych i kilka godzin w błoto...
0 0

Maczupikczu

#7320899 Napisano: dzisiaj o 00:37:11
kreatywny17 napisał(a):

Ja już nie mam siły do tych konkursów Los Mejores, od wiadomości słanych 23:54 zwrotki na wysłane smsy przyszły o 00:21 że zgłoszenie poza terminememotka  Setki złotych i kilka godzin w błoto...

Setki złotych emotka  emotka
chcesz powiedzieć, że pisałeś dziesiątki zgłoszeń przez kilka godzin aby wszystkie wysłać jednocześnie w ostatnich minutach konkursu? Bo albo marudzisz dla marudzenia albo należy Ci się zupełnie inna nagroda emotka
0 0

kreatywny17

#7320903 Napisano: dzisiaj o 02:01:57
Maczupikczu napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Setki złotych emotka  emotka
chcesz powiedzieć, że pisałeś dziesiątki zgłoszeń przez kilka godzin aby wszystkie wysłać jednocześnie w ostatnich minutach konkursu? Bo albo marudzisz dla marudzenia albo należy Ci się zupełnie inna nagroda emotka

Z setkami złotych trochę przesadziłem, ale nie za dużo:) A godzin, faktycznie było kilka, część zgłoszeń puszczonych przed 23:54 poszło bez problemu, ale większa część od tego czasu to niestety strata, strata, strata. Ale już nie marudzę i nie zatruwam forum, w fali wzburzenia mnie to dopadło, dość powiedzieć, że po 8 latach mojej w pełni odwzajemnionej miłości konkursowej, od 2 lat to jest już związek nawet bez większego rozsądku emotka  Takie małe awantury się zdarzają, szczególnie w rozsypującym się związkuemotka
0 0