Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7350471 Napisano: dzisiaj o 18:49:14
Jak informowali z LIDLa Coca-Coli? Mailem? Smsem?
0 0

joan

#7350473 Napisano: dzisiaj o 18:51:32
lasiglasty napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że ta "główna" nagroda z nowego konkursu Kauflandu 1 milion punktów, to coś na zasadzie żappsów, że będzie można wymieniać tylko na produkty z aplikacji? Jeśli tak, to mega słabo, bo nie dość, że wybór marny, mało produktów, to głównie "nieżyciowe" typu lizak, popcorn, mrożona pizza, mleko sojowe... jakby nie mogli dać równowartości 10 000 zł na karcie na normalne zakupy w Kaufie. Ktoś chyba tego nie przemyślał. 

Obiecują milijony, a nagroda to zestaw paczek z Caritasu 🙈 Te kupony w apce są bardzo! słabe, raz na ruski czas dają coś sensownego, ale mnie ani razu nie udało się zakupić produktu z kuponem, bo od pierwszego do ostatniego dnia promki… półki były puste 🤡
0 0

domiqa

#7350479 Napisano: dzisiaj o 19:05:54
nanajka81 napisał(a):

Jak informowali z LIDLa Coca-Coli? Mailem? Smsem?

Mail
0 0

maryam

#7350493 Napisano: dzisiaj o 19:47:22
Dziś dostałam maila z loterii Warki, ze pomyliłam w zgłoszeniu numer paragonu i zamiast 8 wpisałam 9 na końcu. emotka Myslicie ze uznaja mi wygrana, wysłałam tylko jedno zgłoszenie?
0 0

Majkii

#7350496 Napisano: dzisiaj o 19:51:04
maryam napisał(a):

Dziś dostałam maila z loterii Warki, ze pomyliłam w zgłoszeniu numer paragonu i zamiast 8 wpisałam 9 na końcu. emotka Myslicie ze uznaja mi wygrana, wysłałam tylko jedno zgłoszenie?

Najlepiej odpisz im z pytaniem, czy uznali czy nie.
1 maryam 0