Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#7350614 Napisano: dzisiaj o 12:45:03
anialistopad napisał(a):

O ktorym konkursie delecty i milki piszecie?

milka laliga pewnie smolar a delekta chyba kaufland
0 0

domiqa

#7350623 Napisano: dzisiaj o 13:04:43
Materdeo napisał(a):

W konkursie Peroni w Biedronce wcześniej było 1000 znaków a teraz tylko 300?

Nie, było 300
0 0

deva

#7350678 Napisano: dzisiaj o 16:09:49
Gdzie dorwaliscie te grillove Balcerzak?
0 0

monikar

#7350681 Napisano: dzisiaj o 16:29:34
deva napisał(a):

W Kauflandzie są.
0 0

kocie_lakocie

#7350685 Napisano: dzisiaj o 16:39:46
Czy konkurs Giacomo Conti to jakiś przekręt czy jakiś żart? emotka
0 0

MDL

#7350689 Napisano: dzisiaj o 16:44:05
pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy wygrał Ktoś z forum lub znacie Kogoś kto wygrał w konkursie Giaocmo Conti? Patrzę na te ich fotki na fb i nadal myślę, że to ustawka, chciałabym się mylić 🫠😀

Kilka dni temu robiliśmy z m zakupy w giacomo i pani sama nas zachęcała do wzięcia udziału emotka  powiedziała też, że jeśli wygramy to ona będzie nam przekazywać. Voucher ( pracownik sklepu w  którym się wygra przekazuje. Takie info mam od niej. Oczywiście zgłoszenie wyślę emotka )))

a dlaczego ustawka? Wygrywają normalni klienci sklepu nie każdy musi być zawodowym konkursowiczem emotka

Dlatego, że nie ma żadnego wpisu w MDW, do tego po ogłoszeniu pierwszych wyników było mnóstwo negatywnych komentarzy, które zostały usunięte 🙂
0 0

deva

#7350695 Napisano: dzisiaj o 17:05:32
monikar napisał(a):

deva napisał(a):

W Kauflandzie są.

Dziękuję 🌹
0 0

mia

#7350701 Napisano: dzisiaj o 17:17:33
Szukam osoby, która wygrała w I etapie Leibniz, i byłaby tak miła, że udzieliłaby odpowiedzi na parę pytań. emotka emotka
Bo nie wiem, czy ja w ogóle dobrze rozumiem ten konkurs... emotka
0 0

krab24

#7350714 Napisano: dzisiaj o 17:40:54
Dostałam dzisiaj sms z numeru: 512999347, a w treści Password: i jakiś numer.
Czy Ktoś coś kojarzy, czy to może być z jakiegoś konkursu? emotka
0 0

pikawka

#7350716 Napisano: dzisiaj o 17:49:28
MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy wygrał Ktoś z forum lub znacie Kogoś kto wygrał w konkursie Giaocmo Conti? Patrzę na te ich fotki na fb i nadal myślę, że to ustawka, chciałabym się mylić 🫠😀

Kilka dni temu robiliśmy z m zakupy w giacomo i pani sama nas zachęcała do wzięcia udziału emotka  powiedziała też, że jeśli wygramy to ona będzie nam przekazywać. Voucher ( pracownik sklepu w  którym się wygra przekazuje. Takie info mam od niej. Oczywiście zgłoszenie wyślę emotka )))

a dlaczego ustawka? Wygrywają normalni klienci sklepu nie każdy musi być zawodowym konkursowiczem emotka

Dlatego, że nie ma żadnego wpisu w MDW, do tego po ogłoszeniu pierwszych wyników było mnóstwo negatywnych komentarzy, które zostały usunięte 🙂

Zakupy trzeba zrobić za  500 zł do tego na swoją kartę członkowską bo sprawdzają. 4 nagrody na miesiąc  więc ja bym się nie spodziewała wysypu nagród w mdw

Luiza37

#7350719 Napisano: dzisiaj o 17:59:03
pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Zakupy trzeba zrobić za  500 zł do tego na swoją kartę członkowską bo sprawdzają. 4 nagrody na miesiąc  więc ja bym się nie spodziewała wysypu nagród w mdw

Nagród jest 7/8 na tydzień, a nie 4 na miesiąc.
3 etapy już za nami, a więc mamy 21 laureatów.
1 MDL 0

pikawka

#7350720 Napisano: dzisiaj o 18:10:51
Luiza37 napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Nagród jest 7/8 na tydzień, a nie 4 na miesiąc.
3 etapy już za nami, a więc mamy 21 laureatów.

No to mała pomyłka, tak czy siak ja nie demonizuję i z góry nie zakładam i nie doszukuje się przekrętów….
0 0

masza

#7350722 Napisano: dzisiaj o 18:41:09
mia napisał(a):

Szukam osoby, która wygrała w I etapie Leibniz, i byłaby tak miła, że udzieliłaby odpowiedzi na parę pytań. emotka emotka
Bo nie wiem, czy ja w ogóle dobrze rozumiem ten konkurs... emotka

a tam nie są nagrody dzienne?
0 0