Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

AgnieszkaNie

#7357760 Napisano: 23.05.2026 22:48:31
agicho napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agicho napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Już drugi raz w loterii Kujawskiego strona zawiesza mi się na znaku zapytania. Tym razem odczekałam bardzo długo... i nic.
Nie fajnie  emotka . Ktoś też tak miał? Paragon nie przechodzi jak próbuję znów go wgrać.

Mi w ogóle nie pojawia się znak zapytania .zaiwwcha przy wysyłaniu a jak przy bije ponownie to oczywiście już paragon zarejestrowany 🤬

A z Kujawskiego przychodzi potwierdzenie zgłoszenia?

U mnie X  paragonów porejstrtownsychc na pusto i zero potwierdzenia , może niech wypowiedzą się osoby , którym udało się wygrać

Wysłałam łącznie około 5 zgłoszeń i nie mam potwierdzeń na maila. Napisałam do nich z zapytaniem, czy widzą w systemie numer paragonu, przy którym zawiesiła mi się strona, ale narazie bez odpowiedzi.
0 0

stokrotka238

#7357775 Napisano: 23.05.2026 23:42:38
AgnieszkaNie napisał(a):

agicho napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agicho napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Już drugi raz w loterii Kujawskiego strona zawiesza mi się na znaku zapytania. Tym razem odczekałam bardzo długo... i nic.
Nie fajnie  emotka . Ktoś też tak miał? Paragon nie przechodzi jak próbuję znów go wgrać.

Mi w ogóle nie pojawia się znak zapytania .zaiwwcha przy wysyłaniu a jak przy bije ponownie to oczywiście już paragon zarejestrowany 🤬

U mnie X  paragonów porejstrtownsychc na pusto i zero potwierdzenia , może niech wypowiedzą się osoby , którym udało się wygrać

Wysłałam łącznie około 5 zgłoszeń i nie mam potwierdzeń na maila. Napisałam do nich z zapytaniem, czy widzą w systemie numer paragonu, przy którym zawiesiła mi się strona, ale narazie bez odpowiedzi.

Ja wygrałam za pierwszym zgłoszeniem, ale nie przyszła mi od nich żadna wiadomość, wysłałam im wymagane dane na @.
Zastanawiam się teraz czy nie pomyliłam @, że nic nie przyszło od nich...?
0 0

agicho

#7357776 Napisano: 24.05.2026 05:00:12
stokrotka238 napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

agicho napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agicho napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Ja wygrałam za pierwszym zgłoszeniem, ale nie przyszła mi od nich żadna wiadomość, wysłałam im wymagane dane na @.

A nie o to chodzi by człowiek się zastanawiał czy da grze wypełnił  czy w ogóle formularz do nich trafił , ewidentnie po ich stronie coś jest nie halo .Większości w ogóle nie pojawia się zdrapka, po prostu formularz stoi z danymi i na zasadzie " domysł się " 🤬😤

Dziś , jak pojawiła się Dąbrówka to na późniejszym etapie się zawiesiło i tyle. 😤
0 0

SevenKing

#7357784 Napisano: 24.05.2026 08:55:42
Czy loteria Felix uznaje paragony na których nie ma nazwy produktu, chodzi  mi napszyklad o paragony z Dino, ktore sa kiepsko opisane.
0 0

anula790

#7357785 Napisano: 24.05.2026 09:23:21
agicho napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

agicho napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agicho napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

A nie o to chodzi by człowiek się zastanawiał czy da grze wypełnił  czy w ogóle formularz do nich trafił , ewidentnie po ich stronie coś jest nie halo .Większości w ogóle nie pojawia się zdrapka, po prostu formularz stoi z danymi i na zasadzie " domysł się " 🤬😤

Dziś , jak pojawiła się Dąbrówka to na późniejszym etapie się zawiesiło i tyle. 😤

Ja miałam to samo dzisiaj, Zawisza się na tym pytajniku. nie da się nic więcej zmazać. Nie wiadomo czy cos się wygrało.

0 0

Agnes

#7357792 Napisano: 24.05.2026 09:56:55
Komu udało się wysłać na Żywiec Dino?  Nie wiem co robię nie tak. Ciągle mam wyszarzale miejsca no datę zakupu czy nr paragonu. Uzupełniam  i ciągle to samo.
0 0

Lalunia55

#7357795 Napisano: 24.05.2026 10:13:06
Czy ktoś orientuje się czy w konkursie Leibniz można wygrać dwa razy nagrodę dzienną? Na te same dane
0 0

elmas

#7357799 Napisano: 24.05.2026 10:26:08
Lalunia55 napisał(a):

Czy ktoś orientuje się czy w konkursie Leibniz można wygrać dwa razy nagrodę dzienną? Na te same dane

Można.
1 Lalunia55 0

8igora9

#7357809 Napisano: 24.05.2026 11:30:09
dede napisał(a):

Czy w konku Rodowita Dino można w jednym zgłoszeniu wysłać i tekst i zdjęcie czy trzeba wybrać albo jedno albo drugie? Nie widzę nic w regulaminie. Może ktoś już tak wysyłał?

W poprzednich edycjach wysyłałam zdjęcie + tekst i wygrywałam nagrody za takie zgłoszenia
1 dede 0

pieg

#7357821 Napisano: 24.05.2026 12:22:47
SevenKing napisał(a):

Czy loteria Felix uznaje paragony na których nie ma nazwy produktu, chodzi  mi napszyklad o paragony z Dino, ktore sa kiepsko opisane.

Dostaniesz takiego mejla:

0 0

pieg

#7357822 Napisano: 24.05.2026 12:25:49
8igora9 napisał(a):

dede napisał(a):

Czy w konku Rodowita Dino można w jednym zgłoszeniu wysłać i tekst i zdjęcie czy trzeba wybrać albo jedno albo drugie? Nie widzę nic w regulaminie. Może ktoś już tak wysyłał?

W poprzednich edycjach wysyłałam zdjęcie + tekst i wygrywałam nagrody za takie zgłoszenia

Tylko pytanie: Co oceniają? Pewnie wybiorą tylko jedno, a drugie oleją. Ja bym jednak pojedynczo wysyłał.
0 0

anaesth

#7357825 Napisano: 24.05.2026 12:27:27
Czy w Żabce są dostępne jakieś produkty na loterię Drosed?
0 0

SevenKing

#7357832 Napisano: 24.05.2026 13:07:12
pieg napisał(a):

SevenKing napisał(a):

Dostaniesz takiego mejla:

Dziękuję
0 0

MDL

#7357837 Napisano: 24.05.2026 13:42:17
Czy Ktoś wygrał główną w loterii dino Żubr lub zna Kogoś kto wygrał?🙂
0 0

8igora9

#7357840 Napisano: 24.05.2026 14:16:44
pieg napisał(a):

8igora9 napisał(a):

dede napisał(a):

Tylko pytanie: Co oceniają? Pewnie wybiorą tylko jedno, a drugie oleją. Ja bym jednak pojedynczo wysyłał.

Po co takie gdybanie? Ktoś zadał pytanie, więc odpowiadam na podstawie doświadczenia z poprzednich konkursów, że jak najbardziej przyznawali nagrody za zdjęcie + wierszyk.
1 dede 0

Agnes

#7357843 Napisano: 24.05.2026 14:38:09
Kto gra w żubr Dino? Udało się Wam wysłać bez problemu ?
0 0

dede

#7357844 Napisano: 24.05.2026 14:55:34
Dziękuję za odpowiedzi dot. konka Rodowita emotka
0 0

Jestemnowa

#7357853 Napisano: 24.05.2026 16:32:42
MDL napisał(a):

Też jestem ciekawa 🤔
0 0

niunio

#7357856 Napisano: 24.05.2026 16:46:39
anaesth napisał(a):

Czy w Żabce są dostępne jakieś produkty na loterię Drosed?

Tak, w moich był mały wybór, ale jakieś pojedyncze sztuki są.
1 anaesth 0

kalina590

#7357859 Napisano: 24.05.2026 17:13:22
Jestemnowa napisał(a):

MDL napisał(a):

Też jestem ciekawa 🤔

Podbijam. A w Tołpie/Hebe? Ktoś coś? Bo jakoś też było cicho.
0 0