Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agakaz2
Postów 8218
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram by spełniać marzenia.
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faworek
Postów 611
Data rejestracji 07.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle nie polecam wysyłać paczek za pobraniem na OLX, dałam się kiedyś okraść w ten sposób. Gościu dzwonił, że to dla syna na święta i czy mogłabym wysłać za pobraniem, po czym nie odbierał przesyłki przez 2 tygodnie i mi została zwrócona paczka przedziurawiona z dokładnie wyważonymi baniakami z płynem zamiast konsolą. Została rozkradziona na miejscu na poczcie lub jakoś w drodze. Wszystko było ukartowane. Na szczęście paczkę ubezpieczyłam, pieniądze odzyskałam, ale tyle co się najadłam nerwów to moje.
\"Nie narzekaj, że masz pod górę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt\"
luko922
Postów 4879
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1. Argumentów, dlaczego nagrody główne (5 000zł na karcie przedpłaconej) są lepsze niż 1000zł, 2000zł, chodzi ogólnie o to czy nie wystrarczy 1k-2k, czy to nie jest wystarczająca nagroda i zachęta...
oraz
2. Kojarzycie może jakieś konkursy, w których podano na końcu ilość zgłoszeń albo wiecie z własnego doświadczenia - jak dużo może być zgłoszeń w konkursie z nagrodą 5000zł (konkurs trwałby 2 tyg. ---> 3 etapy po 2 tygodnie, w każdym etapie główna nagroda 5 000zł). Konkurs promowany na FB dodatkowo reklamą, a zadanie konkursowe to wrzucenie zdjęcia z produktem
Za każdą poradę dziękuję
W oczekiwaniu na główną...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak trzeba zrobić coś więcej, zgłoszeń może być mniej, ale niekoniecznie.
Tylko błagam! niech to nie będzie zadanie "dlaczego to ty masz wygrać?" - wtedy są istne epopeje pełne fałszywych zachwytów itp.
Jak ma być zdjęcie, to żaden kolaż ani inne przeróbki graficzne, zdjęcie nie może być użyte do innego konkursu (żeby ktoś nie podmienił sobie w "paincie" produktu i nie wysłał tego samego zdjęcia na 35 konkurs... )
Kolejna sprawa to konta widma. Laureat MUSI mieć takie same dane jak w profilu.
Trzeba to zastrzec w regulaminie.
luko922
Postów 4879
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Konkurs będzie polegał na zrobieniu zdjęcia lub nakręceniu video z produktem ;) A produkt kosztuje mniej więcej 1,2zł
zaczytana-pola
Postów 11519
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. 1000 zł można przeznaczyć na codzienne zakupy, a 5000 zł już na coś extra, np. na wycieczkę.
3. A może 1x 2000 zł i 3x 1000 zł? Zamiast 1x 5000 zł?
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem pomiędzy zdjęciem, a filmem video jest ogromna przepaść. Nie powinno się tego mieszać, tego się nie da obiektywnie porównać.
Pamiętaj, żeby wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że zdjęcie ma zostać robione specjalnie na potrzeby konkursu, a produkt nie może być doklejony czy dodany w programie graficznym.
Polecam również info, że na zdjęciu może znajdować się jedynie jego autor, bez osób trzecich.
I teraz najważniejsze pytanie: czy idziesz na ilość zgłoszeń?
Niebieska_Laguna
Postów 2051
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
luko922
Postów 4879
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Konkurs ma być podzielony na 3 etapy po 2 tyg, więc tych nagród głównych będą 3 sztuki w sumie.
pionas
Postów 7740
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
miejmy nadzieję że to chwilowa awaria
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7740
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
Ogólnie już do nich napisałem dostałem odpowiedź
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
donia7
Postów 3253
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przepisałam moje dzieci do innej szkoły (1 klasa i 3), ze względu na przeprowadzkę tydzień temu. To była decyzja podjęta bardzo pochopnie i nie planowaliśmy tego, ale mam nadzieję, że będzie okej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też w tym roku poszedł pierwszy raz.... pierwszy dzień super, nie chciał nawet wyjść z przedszkola, wczoraj Pani mówiła, że wszystkie dzieci zaczęły płakać no to i on do nich dołączył, ale tylko popłakiwał, dzisiaj mu tłumaczyłam, że wcale nie musi płakać jak wszystkie dzieci płaczą, niby zrozumiał, ale zobaczymy jak to będzie, bo dzisiaj jak go zaprowadziłam to znowu lament straszny... zrobił papa i poszedł się bawić, ale też cały czas myślę czy mu tam dobrze.
Claudia77
Postów 2193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponadto bardziej mnie wkurza, że dopiero co dzieciaki poszły do przedszkola i już rodzice przyprowadzaja chore dzieci.. Mój synek dzisiaj był jakiś niewyraźny rano i nie wiem czy się nie rozchoruje, a to dopiero pierwszy tydzień przedszkola
Claudia77
Postów 2193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Pierwszodniowa huśtawka emocjonalna to jeszcze nic. Zobaczycie, jak będziecie przeżywać, jak będą pierwsze przedstawienia grupowe - na dzień mamy, dzień taty, czy na święta... Wtedy - jak trafi na takiego mięczaka jak ja - człowiek płacze ze wzruszenia jak 44 bobry, bo nie może uwierzyć, że przecież dopiero co się urodzili, a teraz tyyyle potrafią...