WC - rozmowy o wszystkim

pikawka

#6808296 Napisano: 14.09.2021 20:47:47
emotka androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest jakiś konkurs obecnie z żelami pod prysznic?

a jak nie ma to się myć nie będziesz? emotka

Będę ale żelami dzieci w oczekiwaniu na konkurs hahahaemotka  na szczęście nivea jest
0 0

kolorowekredki

#6808299 Napisano: 14.09.2021 21:18:34
androm napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

Pytanie: czy bilety do kina z konkursu aquafresh można wykorzystać w cinema city, w regulaminie pisze że to bilety eMultiBilet Plus a takich nie ma tutaj https://www.benef...a-ciebie/multibilet/

można, ja byłam już z nimi w CC
ale na tej stronie jest o tym

Tam są do wybory Multibilet Plus albo eMultibilet, a w regulaminie były eMultibilet Plus, ok już wszystko jasne i dziękuję bardzo za odpowiedź.
0 0

joan

#6808634 Napisano: 16.09.2021 09:21:43
androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest jakiś konkurs obecnie z żelami pod prysznic?

a jak nie ma to się myć nie będziesz? emotka

W takiej sytuacji Prawdziwy Konkursowicz myje się w strumieniu! emotka

BTW -> pozdrowienia dla pary z dzieckiem, co wczoraj fotografowała alko BOCIAN na tle fontanny w różoku emotka

slavek

#6809072 Napisano: 18.09.2021 11:06:36
Nie chcę pytać w wątku Szukam, więc próbuję tu. Czy ktoś wie gdzie mozna dostać Pliska Caffe?
0 0

koniczynka123

#6809874 Napisano: 22.09.2021 12:24:39
sabanerro napisał(a):

A ja mam takie pytanie do Was. W jaki sposób kontrolujecie/ pilnujecie te wszystkie konkursy, w których bierzecie udział? Macie notesy i kalendarze w których notujecie? Sprawdzacie w regulaminach kiedy powinny być jakie wyniki? Macie specjalną półkę na te paragony i wszelkie dokumenty? 

Mam terminarz(B5, każdy dzień na nowej stronie), konkursy wpisuje w nim w dniu w którym się kończy. Wpisuje nazwę sklepu, daty trwania konkursu, produkt jaki trzeba kupić,
organizatora i nagrody, ewentualnie jakieś ważne dane(treść sms czy dane jakie podaje się na stronie) a pod spodem wpisuje nr paragonu (czy też kod promo) i datę z godziną kiedy ślę.  Paragony mam w folii, każdy miesiąc osobno- lubię mieć porządek emotka

margobb

#6809880 Napisano: 22.09.2021 12:51:17
Uwaga na świece Kinder Bueno emotka  
Wczoraj odpaliłam i mój oczyszczacz powietrza zwariował! 
0 0

aleksandra008

#6809881 Napisano: 22.09.2021 12:53:59
Ogólnie zapachowe świece chyba są niezdrowe, wszystkie te pachnące substancje są wysoko reaktywne, tak czytałam, a jak się je ogrzeje to już zupełnieemotka . Dziwię się, że tak szalejecie za tymi świecami w konkursach.
1 Ferdia 0

margobb

#6809889 Napisano: 22.09.2021 13:07:59
aleksandra008 napisał(a):

Ogólnie zapachowe świece chyba są niezdrowe, wszystkie te pachnące substancje są wysoko reaktywne, tak czytałam, a jak się je ogrzeje to już zupełnie emotka . Dziwię się, że tak szalejecie za tymi świecami w konkursach.

Też się dziwię emotka  celowałam w coś innego.
0 0

pikawka

#6809892 Napisano: 22.09.2021 13:16:55
aleksandra008 napisał(a):

Ogólnie zapachowe świece chyba są niezdrowe, wszystkie te pachnące substancje są wysoko reaktywne, tak czytałam, a jak się je ogrzeje to już zupełnie emotka . Dziwię się, że tak szalejecie za tymi świecami w konkursach.

Nie wszystkie świece są niezdrowe. Są też z naturalnych składników, które nie sa szkodliwe, za to pięknie pachną  emotka
0 0

fineessa

#6810039 Napisano: 22.09.2021 20:03:24
Dlaczego tak mało osób chwali się teraz wygranymi? Było tyle zestawów kosmetyków Elseve do wygrania a pochwaliły się 3? osoby 
0 0

basiag

#6810051 Napisano: 22.09.2021 20:34:17
zna ktoś tą stronę ? Perfumeria Lotina ? może ktoś to polecić ? czy raczej nie ?
https://lotina.pl/

dziwnie to wygląda w/g mnie emotka
0 0

basiag

#6810052 Napisano: 22.09.2021 20:39:52
fineessa napisał(a):

Dlaczego tak mało osób chwali się teraz wygranymi? Było tyle zestawów kosmetyków Elseve do wygrania a pochwaliły się 3? osoby

"poparzeni" nie odzywają się już. Kiedyś ludzie się cieszyli że wpadła nagroda na forum a zazdrość była jedynie w sensie pozytywnym. Dziś ludzie boją się hejtu, wolą cieszyć się w samotności lub w wąskim gronie emotka

inska

#6810054 Napisano: 22.09.2021 20:49:54
basiag napisał(a):

fineessa napisał(a):

"poparzeni" nie odzywają się już. Kiedyś ludzie się cieszyli że wpadła nagroda na forum a zazdrość była jedynie w sensie pozytywnym. Dziś ludzie boją się hejtu, wolą cieszyć się w samotności lub w wąskim gronie emotka

zazdrościć zestawu elseve za 100? nie przesadzasz?
0 0

basiag

#6810058 Napisano: 22.09.2021 21:01:19
inska napisał(a):

basiag napisał(a):

fineessa napisał(a):

nie mówię tylko o zazdrości bo to akurat byłby pikuś, nie mówię o wartości nagród bo to indywidualne podejście, a o czym mówię ? Za krótko chyba jesteś na tym forum aby to zrozumieć. Ludzie ze starszych roczników doskonale wiedzą co mam na myśli emotka

inska

#6810062 Napisano: 22.09.2021 21:21:00
basiag napisał(a):

inska napisał(a):

basiag napisał(a):

fineessa napisał(a):

nie mówię tylko o zazdrości bo to akurat byłby pikuś, nie mówię o wartości nagród bo to indywidualne podejście, a o czym mówię ? Za krótko chyba jesteś na tym forum aby to zrozumieć. Ludzie ze starszych roczników doskonale wiedzą co mam na myśli emotka

a może to właśnie przez takie podejście nie chce się niektórym pisać? tak tylko dywaguję 
0 0

basiag

#6810063 Napisano: 22.09.2021 21:25:38
inska napisał(a):

basiag napisał(a):

inska napisał(a):

basiag napisał(a):

fineessa napisał(a):

a może to właśnie przez takie podejście nie chce się niektórym pisać? tak tylko dywaguję 

hehe, dywaguj dalej emotka  ja już żałuję że się odezwałam, a chciałam tylko dobrze emotka   znikam więc. Powodzenia.

angelsoul

#6810162 Napisano: 23.09.2021 12:05:45
basiag napisał(a):

inska napisał(a):

basiag napisał(a):

inska napisał(a):

basiag napisał(a):

fineessa napisał(a):

hehe, dywaguj dalej emotka  ja już żałuję że się odezwałam, a chciałam tylko dobrze emotka   znikam więc. Powodzenia.

Ale nowi użytkownicy też chcieliby wiedzieć. Trochę dziwi mnie to mruganie okiem do "starych" użytkowników i kwitowanie "kto był, ten wie". Ja tam się cieszę, że forumowicze wygrywają, bo to daje nadzieję, że i ja mogę wygrywać. Nie ma tu zawiści.

agakaz2

#6810306 Napisano: 23.09.2021 18:33:57
Zostales skierowany do odbycia 10-dniowej kwarantanny z powodu zakazenia w Twoim najblizszym otoczeniu. Wiecej informacji na stronie https://cutt.ly/cEzvVZb

mała ktoś coś takiego?

teściowa dzis dostała nie wiem czy to nie lewy link
0 1 cb656

nikos

#6810307 Napisano: 23.09.2021 18:44:40
agakaz2 napisał(a):

Zostales skierowany do odbycia 10-dniowej kwarantanny z powodu zakazenia w Twoim najblizszym otoczeniu. Wiecej informacji na stronie https://cutt.ly/cEzvVZb

mała ktoś coś takiego?

Adresatem jest e-zdrowie? 

agakaz2

#6810312 Napisano: 23.09.2021 18:50:51
nikos napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mała ktoś coś takiego?

Adresatem jest e-zdrowie? 

muszę dopytać oni są teraz na wyjezdzie w jedlinie Zdrój 
teściu nie dostał tylko teściowa
dziwne to
0 0