WC - rozmowy o wszystkim

atyde25

#7340673 Napisano: dzisiaj o 15:14:22
Czemu nikt nie napisał (albo ja nie doczytałam ) ,że na kilka piw w puszkach w Biedrze w tym oczywiście na Żubra jest 4+4 gratis. Ale miałam walkę serca i rozumu. Nie dość ,że prawie wszystkie Żubry wykupione były i cudem gdzieś na dole te kilka marne znalazłam. No to zaczynami balangę już po 13 tej.
1 samuraj 0

atyde25

#7340681 Napisano: dzisiaj o 16:22:30
Pomijam wszystko ale dziś w Biedrze taka młoda kierowniczka była kompletnie nawalona. Chyba ją szybko odholowali na zaplecze by dymów nie było. Ale serio niczego takiego wcześniej nie widziałam. Coś pracownicy tłumaczyła i normalnie bełkotała. Może miała urodziny czy imieniny nie wiem ale to było szokujące. Taka fajna miła ,młoda babeczka. % to zło ale promocja nie wybaczy emotka
0 0

magdalena-chili

#7340683 Napisano: dzisiaj o 16:33:27
atyde25 napisał(a):

Pomijam wszystko ale dziś w Biedrze taka młoda kierowniczka była kompletnie nawalona. Chyba ją szybko odholowali na zaplecze by dymów nie było. Ale serio niczego takiego wcześniej nie widziałam. Coś pracownicy tłumaczyła i normalnie bełkotała. Może miała urodziny czy imieniny nie wiem ale to było szokujące. Taka fajna miła ,młoda babeczka. % to zło ale promocja nie wybaczy emotka

Może nawalona, a może np zaczynał się jej udar.
0 0