Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też mnie wkurza, przy byle kłótni wypomina mi konkursy i że kasa na to niepotrzebnie idzie a jak kurier zapuka do drzwi to pierwszy leci,
o tym by mi coś kupił na konkurs to nie ma mowy,
a tak w ogóle to jestem od tygodnia wkurzona na maksa i nie wiem nawet dlaczego
Gość: pola731
no to mój nigdy nawet słowem nie wspomniał ,że wydaję czy za dużo kupuję - pokornie znosi moje konkursowe zamówienia i jak trzeba to gna na drugi koniec miasta ; chyba przestanę się na niego wkurzać
pioge7
Postów 8448
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kilka dni przed wysłaniem kodów do nich dzwoniłem czy dane mogą być posłane na zwykłej kartce czymusi być specjalny kupon.powiedzieli ze spokojnie moze być kartka zwykła z napisanymi danymi. do dizś nie akceptowane punkty dzwonię i pytam czemu a powiedzieli że nie akceptowali bo zostały posłane na zwykłej kartce, a nie na kuponie, i ze odrzucili duzo zgłoszeń. \pytałem czy to już na marne posłane to powiedzieli zeby reklamacje zgłosić, i oczywiście że zgłoszę, ale im napisze list. niech ino mnie popamiętają
jak tez nie macie akceptowanych punktów to dzwońcie bo możecie nie mieć w ogóle akceptowanych
Gość: gosia16
Ja też mam jakąś depresję dzisiaj i nawet nie bardzo wiem czemu
Gość: agngrz
Jak mu kiedyś p...ę, to
pioge7
Postów 8448
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pomogę ci
a pewnie dom wypchany nagrodami, to pewnie to samo co u mnie cały czas za mało a nagród juz dosć sporo wygrałem
Gość: olcia24
My byliśmy ostatnio w Tesco na zakupach i mąż sięgnął z półki galaretki brzoskwiniowe (często robimy desery z galaretką ). Ja zamieniłam na brzoskwiniowe z WINIAR (bo Winiary mają konkurs)
A on w domu strzelił focha, bo nie znalazł w torbie swoich galaretek tylko Winiary (znowu te konkursy...)
Co jemu za różnica czy będzie jadł galaretkę brzoskwiniową tej firmy czy innej...
A już o wysłaniu Jego po typowo konkursowe zakupy to nawet nie mam co marzyć
Gość: marielu
A mój mówi że gram w konkursy bo sie do niczego nie nadaje
Matołek jeden po 20 latach nagle zauważył że sie z leniem ożenił
Gość: agnus27
Gość: wigana
hehe też mnie to wkurza ... moja Wiki jest taka sama - jak nie pstryknę z zaskoczenia to nie ma szans na dobrą fotkę
Gość: marielu
ja przywiązuje moje do kaloryfera, wszystkie fotki wychodzą piekne , potem w fotoszopie wycinam ten gupi kaloryfer i wstawiam np Marokańskom plaże
i w ten sposób mamy dużo pjenknych albumóf
anialistopad
Postów 14208
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i miałam napisać co mnie wkurza ale przeczytałam post Marielu i mi przeszło usmiałam sie tylko z niego i złość minęła
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: pola731
ja też twierdzę ,że gwarancji nie ma a niezgodność towaru z umową dopiero w 2002 roku weszła
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja swojego praktycznie w ogóle nie proszę o konkursowe przysługi, ale coraz częściej się zdarza, że dzwoni i mówi, że przypadkiem jest np. w Realu, Tesco itp - więc co ma kupić, ile lub za ile oraz słynne - ile ma przywieźć paragonów???
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3970
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisac kwotę składki do wysokości podatku - tak mi się wydaje
Gość: wigana
dobry sposob
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Holender, też mi się tak wydaje, ale czy na pewno???
sylzab2294
Postów 4534
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
na pewno:)
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: iwonciaaa