Wkurza mnie...

renatak0

#4211669 Napisano: 11.03.2011 04:25:16
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mój mąż wczoraj - pojechał na zakupy do Reala - spisałam karteczkę ,dzwonił chyba z 10 razy , konsultował...i wrócił do domu z pustymi rękami - nie wziął portfela ;
pociesza mnie tylko fakt ,że nie wysłałam smsów - ale stracił kupę czasu i dziś musi jechać znowu
i jeszcze wkurza mnie moje choróbsko - wyglądam koszmarnie i jeszcze gorzej się czuję

To masz ekstra męża emotka - mój jak słyszy słowo konkurs to dostaje konwulsji... ewentualnie czasem mi coś kupi jak ma po drodze, ale mowy nie ma, żeby po to jechał specjalnie!
A Real to mam najbliżej 70 km, więc bywam tam raz na rok po drodze skądś, i to jest to co mnie maksymalnie wkurza! emotka emotka emotka

chce korzystać z mojej pasji ? musi pomagać tak ,jak potrafi ! koniec i kropka - innej opcji nie ma - przez tyle wspólnych lat nauczyliśmy się o sobie tego i owego...

mój też mnie wkurza, przy byle kłótni wypomina mi konkursy i że kasa na to niepotrzebnie idzie a jak kurier zapuka do drzwi to pierwszy leci,
o tym by mi coś kupił na konkurs to nie ma mowy,
a tak w ogóle to jestem od tygodnia wkurzona na maksa i nie wiem nawet dlaczego
0 0

Gość: pola731

#4211675 Napisano: 11.03.2011 04:27:53
renatak0 napisał(a):

pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mój mąż wczoraj - pojechał na zakupy do Reala - spisałam karteczkę ,dzwonił chyba z 10 razy , konsultował...i wrócił do domu z pustymi rękami - nie wziął portfela ;
pociesza mnie tylko fakt ,że nie wysłałam smsów - ale stracił kupę czasu i dziś musi jechać znowu
i jeszcze wkurza mnie moje choróbsko - wyglądam koszmarnie i jeszcze gorzej się czuję

To masz ekstra męża emotka - mój jak słyszy słowo konkurs to dostaje konwulsji... ewentualnie czasem mi coś kupi jak ma po drodze, ale mowy nie ma, żeby po to jechał specjalnie!
A Real to mam najbliżej 70 km, więc bywam tam raz na rok po drodze skądś, i to jest to co mnie maksymalnie wkurza! emotka emotka emotka

chce korzystać z mojej pasji ? musi pomagać tak ,jak potrafi ! koniec i kropka - innej opcji nie ma - przez tyle wspólnych lat nauczyliśmy się o sobie tego i owego...

mój też mnie wkurza, przy byle kłótni wypomina mi konkursy i że kasa na to niepotrzebnie idzie a jak kurier zapuka do drzwi to pierwszy leci,

no to mój nigdy nawet słowem nie wspomniał ,że wydaję czy za dużo kupuję - pokornie znosi moje konkursowe zamówienia i jak trzeba to gna na drugi koniec miasta ; chyba przestanę się na niego wkurzać emotka
0 0

pioge7

#4211708 Napisano: 11.03.2011 04:38:23
ale mnie winiary wkurzyło
kilka dni przed wysłaniem kodów do nich dzwoniłem czy dane mogą być posłane na zwykłej kartce czymusi być specjalny kupon.powiedzieli ze spokojnie moze być kartka zwykła z napisanymi danymi. do dizś nie akceptowane punkty dzwonię i pytam czemu a powiedzieli że nie akceptowali bo zostały posłane na zwykłej kartce, a nie na kuponie, i ze odrzucili duzo zgłoszeń. \pytałem czy to już na marne posłane to powiedzieli zeby reklamacje zgłosić, i oczywiście że zgłoszę, ale im napisze list. niech ino mnie popamiętają

jak tez nie macie akceptowanych punktów to dzwońcie bo możecie nie mieć w ogóle akceptowanych
0 0

Gość: gosia16

#4211728 Napisano: 11.03.2011 04:45:43
anava napisał(a):

A mnie wkurza mnie moje kiepskie samopoczucie emotka

Ja też mam jakąś depresję dzisiaj i nawet nie bardzo wiem czemu emotka emotka
0 0

Gość: agngrz

#4211729 Napisano: 11.03.2011 04:45:44
A mnie wkurza mój facet. Dzisiaj do mnie wyskoczył z tekstem, że nic z tych moich konkursów nie ma, a siedzę 24h na kompie i powinnam się wziąć za robotę emotka emotka emotka

Jak mu kiedyś p...ę, to emotka emotka emotka
0 0

pioge7

#4211740 Napisano: 11.03.2011 04:50:00
agngrz napisał(a):

A mnie wkurza mój facet. Dzisiaj do mnie wyskoczył z tekstem, że nic z tych moich konkursów nie ma, a siedzę 24h na kompie i powinnam się wziąć za robotę emotka emotka emotka

pomogę ci emotka
a pewnie dom wypchany nagrodami, to pewnie to samo co u mnie cały czas za mało a nagród juz dosć sporo wygrałem
0 0

Gość: olcia24

#4211746 Napisano: 11.03.2011 04:54:41
renatak0 napisał(a):

pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

My byliśmy ostatnio w Tesco na zakupach i mąż sięgnął z półki galaretki brzoskwiniowe (często robimy desery z galaretką ). Ja zamieniłam na brzoskwiniowe z WINIAR (bo Winiary mają konkurs)
A on w domu strzelił focha, bo nie znalazł w torbie swoich galaretek tylko Winiary (znowu te konkursy...)

Co jemu za różnica czy będzie jadł galaretkę brzoskwiniową tej firmy czy innej...

A już o wysłaniu Jego po typowo konkursowe zakupy to nawet nie mam co marzyć emotka

0 0

Gość: marielu

#4211755 Napisano: 11.03.2011 04:58:29
pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

pomogę ci emotka
a pewnie dom wypchany nagrodami, to pewnie to samo co u mnie cały czas za mało a nagród juz dosć sporo wygrałem

A mój mówi że gram w konkursy bo sie do niczego nie nadaje emotka a potem dodaje że do konkursów tez się nie nadaję bo nic nie wygrywam emotka
Matołek jeden po 20 latach nagle zauważył że sie z leniem ożenił emotka Nie ma reklamacji o emotka za późno.... emotka
0 0

Gość: agnus27

#4211761 Napisano: 11.03.2011 05:00:24
wkurza mnie, że mam kody z LeONA z obecnej promocji a po wpisaniu jednego z nich wyskakuje komunikat, ze kod nieprawidlowy, a pisze tak samo jak nakretce... mial tak tos? pw
0 0

Gość: wigana

#4211765 Napisano: 11.03.2011 05:02:00
efelinkaaa napisał(a):

chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka

hehe też mnie to wkurza ... moja Wiki jest taka sama - jak nie pstryknę z zaskoczenia to nie ma szans na dobrą fotkę emotka
0 0

Gość: marielu

#4211769 Napisano: 11.03.2011 05:04:01
wigana napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka

hehe też mnie to wkurza ... moja Wiki jest taka sama - jak nie pstryknę z zaskoczenia to nie ma szans na dobrą fotkę emotka

ja przywiązuje moje do kaloryfera, wszystkie fotki wychodzą piekne , potem w fotoszopie wycinam ten gupi kaloryfer i wstawiam np Marokańskom plaże emotka

i w ten sposób mamy dużo pjenknych albumóf emotka
0 0

anialistopad

#4211770 Napisano: 11.03.2011 05:05:24
marielu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

pomogę ci emotka

A mój mówi że gram w konkursy bo sie do niczego nie nadaje emotka a potem dodaje że do konkursów tez się nie nadaję bo nic nie wygrywam emotka
Matołek jeden po 20 latach nagle zauważył że sie z leniem ożenił emotka Nie ma reklamacji o emotka za późno.... emotka

no i miałam napisać co mnie wkurza ale przeczytałam post Marielu i mi przeszło usmiałam sie tylko z niego i złość minęła
0 0

Gość: pola731

#4212100 Napisano: 11.03.2011 07:21:18
kaki76 napisał(a):

marielu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

pomogę ci emotka

no i miałam napisać co mnie wkurza ale przeczytałam post Marielu i mi przeszło usmiałam sie tylko z niego i złość minęła

ja też twierdzę ,że gwarancji nie ma a niezgodność towaru z umową dopiero w 2002 roku weszła emotka
0 0

elhad

#4212131 Napisano: 11.03.2011 07:35:15
pola731 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

no to mój nigdy nawet słowem nie wspomniał ,że wydaję czy za dużo kupuję - pokornie znosi moje konkursowe zamówienia i jak trzeba to gna na drugi koniec miasta ; chyba przestanę się na niego wkurzać emotka

Ja swojego praktycznie w ogóle nie proszę o konkursowe przysługi, ale coraz częściej się zdarza, że dzwoni i mówi, że przypadkiem jest np. w Realu, Tesco itp - więc co ma kupić, ile lub za ile oraz słynne - ile ma przywieźć paragonów??? emotka Się chłop wyćwiczył emotka
0 0

adamaszek

#4212155 Napisano: 11.03.2011 07:45:12
Czwarty raz obliczam PIT-37 i ciagle wychodzi mi, że składka zdrowotna jest wyższa od podatku. Co w takim przypadku zrobić???
0 0

slonecznik1309

#4212183 Napisano: 11.03.2011 07:59:59
adamaszek napisał(a):

Czwarty raz obliczam PIT-37 i ciagle wychodzi mi, że składka zdrowotna jest wyższa od podatku. Co w takim przypadku zrobić???

wpisac kwotę składki do wysokości podatku - tak mi się wydaje
0 0

Gość: wigana

#4212196 Napisano: 11.03.2011 08:04:18
marielu napisał(a):

wigana napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja przywiązuje moje do kaloryfera, wszystkie fotki wychodzą piekne , potem w fotoszopie wycinam ten gupi kaloryfer i wstawiam np Marokańskom plaże emotka

i w ten sposób mamy dużo pjenknych albumóf emotka

dobry sposob emotka muszę wypróbować emotka
0 0

adamaszek

#4212206 Napisano: 11.03.2011 08:10:32
asiabuczkowska napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Holender, też mi się tak wydaje, ale czy na pewno???
0 0

sylzab2294

#4212209 Napisano: 11.03.2011 08:11:38
adamaszek napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Holender, też mi się tak wydaje, ale czy na pewno???

na pewno:)
0 0

Gość: iwonciaaa

#4212213 Napisano: 11.03.2011 08:14:37
egzamin jutro, chlip:(
0 0