Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#4209180 Napisano: 10.03.2011 02:38:26
efelinkaaa napisał(a):

chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka

Ja sie ciesze, ze moi moga bez konca pozowac do zdjec, wiedza jak lubie cykac im fotki emotka
0 0

efelinkaaa

#4209188 Napisano: 10.03.2011 02:41:51
monisia23 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka

Ja sie ciesze, ze moi moga bez konca pozowac do zdjec, wiedza jak lubie cykac im fotki emotka

aż zazdroszczę emotka mój ciągle w ruchu i ciężko Go złapać..
0 0

#4209204 Napisano: 10.03.2011 02:47:27
efelinkaaa napisał(a):

monisia23 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Przyjdzie czas, ze bedzie sie ustawial do zdjec niczym model, zobaczysz emotka
0 0

dzasmina

#4209214 Napisano: 10.03.2011 02:54:57
dawidekk napisał(a):

Klaudia, Oluś -> dobry gust muzyczny emotka

klaudia011 napisał(a):

Wkurza mnie że za oknem tak szaro..a wczoraj taka piękna pogoda było!

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież piękne słońce jest, brak wiatru, ze szkoły wracałem bez kurtki emotka

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież sypnęło śniegiem, a już miała byc wiosna emotka emotka
0 0

bobilcia

#4209220 Napisano: 10.03.2011 02:56:41
Wkurza mnie brak zwierzaka z Puchatka::(
0 0

malutka456

#4209221 Napisano: 10.03.2011 02:56:49
dzasmina napisał(a):

dawidekk napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież piękne słońce jest, brak wiatru, ze szkoły wracałem bez kurtki emotka

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież sypnęło śniegiem, a już miała byc wiosna emotka emotka

u mnie swieci slonko i jest 6 na plusie emotka
0 0

joan

#4209232 Napisano: 10.03.2011 02:59:34
dawidekk napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

Dziewczyny, bierzcie przykład z kolegi: kibole zajumały mu kurtkę, a on nadal w świetnym humorze, tak trzymać emotka
0 0

#4209240 Napisano: 10.03.2011 03:01:59
malutka456 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dawidekk napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

u mnie swieci slonko i jest 6 na plusie emotka

I u mnie swieci slonce, a na plusie 16, zapraszam emotka
0 0

jomajd86

#4209625 Napisano: 10.03.2011 05:55:42
wkurza mnie, że mój jest wrrrr... jego brat nakreci go na wszystko na co tylko zechce jak nie ma mnie w poblizu...wrrr emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

dzasmina

#4210110 Napisano: 10.03.2011 09:11:52
hittmanka napisał(a):

mój tez ostatnio prawie nie został wystawiony z walizkami za drzwi przez nieporozumienie...
budzę się rano a on się kąpie ( co zawsze robi wieczorem ) przebiera w bieliźnie i szykuje się do wyjścia... już mnie coś zastanowiło więc pytam gdzie idzie a on na to, że do biedroki po kawę emotka mówię, żeby poczekał bo ja też muszę iść na zakupy to pójdziemy razem ale uparł się że pójdzie sam... zostawił mi kartę do bankomatu na co mu mówię, że zanim wypiję kawę, wyszykuję się to wróci z tej Biedronki więc poczekam... poszedł, mija pól godziny, godzina, półtorej a gada nie ma... kiedy wrocił (bez kawy) malo szlag mnie nie trafił ale spokojnie się pytam gdzie kawa i gdzie byl... nie potrafił odpowiedzieć! Dla mnie było jasne że poszedł na qrwa mać.... popoludniu znowu wyszedł (tym razem nie tłumaczac się bo nie odzywałam się do niego) i jak wrócił to okazało się że był odebrać wyniki z badań które robił rano a o które od 2 lat nie mogłam się doprosić... chciał mi zrobić niespodziankę a ja byłam pewna, że łazi na boki.
Ale czujnym trzeba być !!!

tak mi się przypomniało
mój małż pracuje poza domem i widujemy się tylko w weekendy. raz, w środku tygodnia dostałam sms ok 24 godz, że: Kochanie, zapomniałem dzisiaj o tej wodzie, jutro rano Ci przywiozę emotka trochę zaspana se myślę o co kaman? chce przejechac ponad 200km, żeby mi wodę podac? ale zaraz... jakie dzisiaj? nie spałam chyba do 3 nad ranem, byłam wściekła. niestety nie miałam nic na koncie i nie mogłam zadzwonic emotka rano już miałam go pakowac, ale pomyślałam, że zadzwonię i powiem mu, że może zostac u Kochania, bo nie ma po co wracac. no... i wyjaśniło się. naprawiał z kolegą samochód do późna, a sms był do mnie jak byłam z małą w szpitalu (chciał go usunąc i przez przypadek się wysłał). emotka nie wiem kto był bardziej wkurzony...
0 0

dolly

#4210384 Napisano: 10.03.2011 11:23:39
dzasmina napisał(a):

hittmanka napisał(a):

mój tez ostatnio prawie nie został wystawiony z walizkami za drzwi przez nieporozumienie...
budzę się rano a on się kąpie ( co zawsze robi wieczorem ) przebiera w bieliźnie i szykuje się do wyjścia... już mnie coś zastanowiło więc pytam gdzie idzie a on na to, że do biedroki po kawę emotka mówię, żeby poczekał bo ja też muszę iść na zakupy to pójdziemy razem ale uparł się że pójdzie sam... zostawił mi kartę do bankomatu na co mu mówię, że zanim wypiję kawę, wyszykuję się to wróci z tej Biedronki więc poczekam... poszedł, mija pól godziny, godzina, półtorej a gada nie ma... kiedy wrocił (bez kawy) malo szlag mnie nie trafił ale spokojnie się pytam gdzie kawa i gdzie byl... nie potrafił odpowiedzieć! Dla mnie było jasne że poszedł na qrwa mać.... popoludniu znowu wyszedł (tym razem nie tłumaczac się bo nie odzywałam się do niego) i jak wrócił to okazało się że był odebrać wyniki z badań które robił rano a o które od 2 lat nie mogłam się doprosić... chciał mi zrobić niespodziankę a ja byłam pewna, że łazi na boki.
Ale czujnym trzeba być !!!

tak mi się przypomniało
mój małż pracuje poza domem i widujemy się tylko w weekendy. raz, w środku tygodnia dostałam sms ok 24 godz, że: Kochanie, zapomniałem dzisiaj o tej wodzie, jutro rano Ci przywiozę emotka trochę zaspana se myślę o co kaman? chce przejechac ponad 200km, żeby mi wodę podac? ale zaraz... jakie dzisiaj? nie spałam chyba do 3 nad ranem, byłam wściekła. niestety nie miałam nic na koncie i nie mogłam zadzwonic emotka rano już miałam go pakowac, ale pomyślałam, że zadzwonię i powiem mu, że może zostac u Kochania, bo nie ma po co wracac. no... i wyjaśniło się. naprawiał z kolegą samochód do późna, a sms był do mnie jak byłam z małą w szpitalu (chciał go usunąc i przez przypadek się wysłał). emotka nie wiem kto był bardziej wkurzony...

taaa emotka emotka emotka jak juz cos chcą dla nas zrobić, to zazwyczaj coś im nie wyjdzie emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4211117 Napisano: 11.03.2011 12:16:51
monisia23 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

monisia23 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Przyjdzie czas, ze bedzie sie ustawial do zdjec niczym model, zobaczysz emotka

w takim razie musze koniecznie jakiś aparat wygrać, bo mój jest beznadziejny.. emotka

aa wkurza mnie to, że Sebolajda nadal ma temperaturę.. mniejszą, ale nie możemy wyjść z domu przez to emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4211148 Napisano: 11.03.2011 12:29:53
zablokowali mi możliwość komentowania na facebooku emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4211160 Napisano: 11.03.2011 12:36:50
iwonciaaa napisał(a):

zablokowali mi możliwość komentowania na facebooku emotka

spróbuj odlubić i ponownie polubić stronkę na której chcesz coś napisać... czasem mi to pomaga... emotka
0 0

merynosek

#4211208 Napisano: 11.03.2011 12:53:23
Chory i mamraty mąż... I brak wygranych... (nie licząc wczorajszej buliby, która też mnie wkurzyła...)
0 0

Gość: amif

#4211222 Napisano: 11.03.2011 01:00:05
emotka emotka wkurza mnie ale to bardzo wkurza rachunek za gaz, prawie 30% to opłaty abonamentowe emotka
0 0

Gość: pola731

#4211224 Napisano: 11.03.2011 01:00:24
wkurzył mnie mój mąż wczoraj - pojechał na zakupy do Reala - spisałam karteczkę ,dzwonił chyba z 10 razy , konsultował...i wrócił do domu z pustymi rękami - nie wziął portfela ;
pociesza mnie tylko fakt ,że nie wysłałam smsów - ale stracił kupę czasu i dziś musi jechać znowu
i jeszcze wkurza mnie moje choróbsko - wyglądam koszmarnie i jeszcze gorzej się czuję
0 0

mia

#4211294 Napisano: 11.03.2011 01:28:15
pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mój mąż wczoraj - pojechał na zakupy do Reala - spisałam karteczkę ,dzwonił chyba z 10 razy , konsultował...i wrócił do domu z pustymi rękami - nie wziął portfela ;
pociesza mnie tylko fakt ,że nie wysłałam smsów - ale stracił kupę czasu i dziś musi jechać znowu
i jeszcze wkurza mnie moje choróbsko - wyglądam koszmarnie i jeszcze gorzej się czuję

To masz ekstra męża emotka - mój jak słyszy słowo konkurs to dostaje konwulsji... ewentualnie czasem mi coś kupi jak ma po drodze, ale mowy nie ma, żeby po to jechał specjalnie!
A Real to mam najbliżej 70 km, więc bywam tam raz na rok po drodze skądś, i to jest to co mnie maksymalnie wkurza! emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4211632 Napisano: 11.03.2011 04:09:07
mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

To masz ekstra męża emotka - mój jak słyszy słowo konkurs to dostaje konwulsji... ewentualnie czasem mi coś kupi jak ma po drodze, ale mowy nie ma, żeby po to jechał specjalnie!
A Real to mam najbliżej 70 km, więc bywam tam raz na rok po drodze skądś, i to jest to co mnie maksymalnie wkurza! emotka emotka emotka

chce korzystać z mojej pasji ? musi pomagać tak ,jak potrafi ! koniec i kropka - innej opcji nie ma - przez tyle wspólnych lat nauczyliśmy się o sobie tego i owego...
0 0

Gość: anavaX

#4211633 Napisano: 11.03.2011 04:10:04
A mnie wkurza mnie moje kiepskie samopoczucie emotka
0 0